POSTED IN Klima, Mat/Landbruk

Forskere advarer:

Å dyrke dine egne grønnsaker forårsaker «global oppvarming» og må forbys

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Sean Adl-Tabatabai

Klimaforskere erklærer at det bør være ulovlig å dyrke egne grønnsaker. Disse forskerne advarer nå om at folk som dyrker sine egne grønnsaker, er ansvarlige for å forårsake «global oppvarming», og oppfordrer regjeringer til å kriminalisere dyrking av mat for å oppfylle World Economic Forums «Net Zero»-mål.

Ta en titt på denne overskriften fra den WEF-kontrollerte avisen The Telegraph UK: Karbonavtrykket til hjemmedyrket mat er fem ganger større enn mat som dyrkes konvensjonelt. Studien fant at egen dyrking av mat i hagen medvirker til økte nivåer av CO2.

Off-guardian.org rapporterer: Tydeligvis har en ny studie fra University of Michigan [ref. i ScienceDaily 22.1. 2024] funnet at «urban dyrking av mat i hagen», er 5 eller kanskje 6, de er ikke sikre, ganger verre for miljøet enn «konvensjonelle avlinger».

Jeg vet ikke hvordan de beregnet det, og det spiller ingen rolle. Hvis du leser brødteksten til artiklene, sier de til og med at det bare gjelder noen grønnsaker noen steder, og alt avhenger av hvordan «hageinfrastrukturen» er satt sammen. Detaljene er ikke poenget. Poenget er at dette er nok et våpen i krigen mot mat. Mer regulering, mer kommersialisering, mindre frihet, alt med påskuddet å «bekjempe klimaendringer».

Og hvis du tviler på at det er agendaen her, sjekk ut det store antallet statlige forskningsinstitutter som «støtter» forskningsprosjektet: Støtte til prosjektet ble gitt av det britiske økonomiske og sosiale forskningsrådet, det tyske forbundsdepartementet for utdanning og forskning, det franske nasjonale forskningsbyrået, U.S. National Science Foundation, Polens nasjonale vitenskapssenter og EUs Horizon 202 forsknings- og innovasjonsprogram.

Det er et ganske åpenbart tilfelle av at hvis du trenger en studie for å støtte et narrativ, kjøp en. Dette er en av de historiene som bare eksisterer som en overskrift, så noen forståsegpåere kan sitere den i et politisk panel på primetime-TV, og starte en samtale om «regulering».

La oss avslutte med en spådom: Dette er bare det første steget, og du trenger ikke å være spesielt oppmerksom for å se hvor det vil bli tatt herfra. De kommer sannsynligvis aldri til å gjøre det helt ulovlig å dyrke egne grønnsaker, de kommer bare til å gjøre det stadig vanskeligere. Det vil starte med lisenser, med påskudd av matsikkerhet eller lignende. Kanskje et utbrudd av en sykdom vil bli knyttet til at folk deler mat fra sine kolonihaver.

Lisensene vil bli stadig dyrere, og vil komme med begrensninger. Du vil kun få lov til å bruke frø fra godkjente leverandører, frø av GMO-planter som «demper virkningen av klimaendringer». Disse frøene vil sannsynligvis være «terminatorfrø», noe som betyr at de er sterile i andre generasjon. Og på den måten vil det å dyrke dine egne grønnsaker ikke lenger være din egen og uavhengige matauk, men bare en måte GMO-agroselskaper vil få deg til å abonnere på å kjøpe frø fra dem.

Fra People’s Voice, publisert 24. januar 2024.
Oversatt fra engelsk v/ Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel:
«Scientists Warn Growing Your Own Vegetables Is Causing ‘Global Boiling’ and Must Be Outlawed»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Så da skal politiet settes til gjøre razzia for å gi deg bot hvis de finner noen vekst som kan spises hjemme hos deg?
  Det oppmuntrende er at klimaforskere fremstår stadig mer som klovner som kunne tørke seg i rævva med sin utdannelse, antagelig plagiat, by the way. Skjødehunder truer også kloden, har jeg hørt; de vil Schwab til livs. Isbjørner må være noe HELT forferdelig for kloden, eller? Afrikanere har angivelig en helt spesielt ille PUST, den derre pustingen må de slutte med. Det vil ingen ende ta alle trusler mot Moder Jord som jet-set-WEFere er opptatt av å redde. At vi er i live er et under, ifølge Santa Greta. Egentlig døde vi alle i fjor.
  Kjør på med tåpeligheter, klimaforskere og eksperter, dette går kjempefint, gullmedalje for å dustestemple seg selv som kvakksalvere og like billige ludder som SMS, hold fram som dere stevner.

  Svar
 • Denne her kjøper jeg ikke, ganske enkelt, med mindre datoen er 1. april.

  Svar
 • Ha,ha,e, herlig utbrudd. Jonas det er ikke 1.april ennå. Så forbered deg på ennå flere absurde påbud fra eliten. He,he, …….(gråten kom)….men verdenshumoren redder meg fra å gå til grunne.

  Svar
 • På tide å forby «eliten’s» privatfly med «hard hånd» folkens. Etter 06.06.2024 vil alle privatfly i lufta bli skutt ned, stingerne venter på sitt bytte. De gale bør sperres inne i 5 minutters byer, hvor de kan oppholde seg i kuber på 4×4 meter, la oss få revet deres palasser, hugget opp deres lystyatcher, skrotet deres biler og få satt dem over på en diett av insekter og åmer.
  Vi er mange nok til å sette det i verk, og håndheve det, skrid til verket folkens, og vi gjør det selvsagt fordi klima og sånt.

  Svar
 • Egentlig lever de som baserer seg på makt/penger et liv fullt av frykt, tross all rikdom i en fattigslig form, kjøpe kjærlighet går ikke, uansett hvor mange horer og spyttslikkere du kan betale, for dypest er vi kjærlighet og ønsker kjærlighet, det er en drivkraft, men så er den forskrudd, av frykt, ødelagt, ofte «generational», slektsledd etter slektsledd skader de sine barn, ødelagte.
  Barna er en brikke til i deres spill, de må være til deres velbehag, følge mønsteret, hvis de vil ha en forkvaklet, talentløs kjærlighet.
  De rikeste er kun blitt rikest ved å gi seg hen til alt selvegennyttig, hvis ikke kommer de ikke inn i klubben. Min far var frimurer; jeg kjenner til karakteren. Selv om han og andre i slekta var ubetydelig småfisk, lette å kaste ut igjen på sjøen. Ikke graverende tilfeller, neida, bare «beginners». Vil du opp der må du kysse satans føtter.
  Hvis et medmenneske kun har formål som nyttig eller til ditt velbehag, kun egne krav som motivasjon,
  ynkeligheter,
  jeg har kjent noen , vokste opp med noen, livredde for å dø, livredde egentlig for å møte «vårherre» de gjerne bablet om.
  SE de må ha «snipers» på hustakene til sin beskyttelse i Davos; når som helst kan disse vende seg mot dem og ta livet av dem,
  som skjedde med Indira Ghandi. Davos massakrert av bodyguards? Kunne skje. Jeg ville ikke felle en tåre, heller invitere til fest.

  Svar
  • Flott innlegg, e!!
   Liker svært godt «dypest er vi kjærlighet og ønsker kjærlighet» :-))

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skylder på russisk innblanding da Trump vant, men det hefter ikke.

USA blander seg på nytt inn i Venezuela-valget.

Forrige innlegg

Tall fra Sveits er i overensstemmelse med tall fra Australia, Sverige – og Norge.

Antallet levendefødte synker nå dramatisk i mange land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.