POSTED IN Covid-19, Helse

Forkjølelse-sesongen er her.

Må det innføres tvangsvaksinering for å beskytte de vaksinerte?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19 er borte fra avisspaltene. Nå er det «korona» og «forkjølelse» som gjelder i vaksinepropagandaen.

Av redaksjonen

I denne artikkelen fra NRK Sørlandet skriver journalistene om smittespredning, uvaksinerte og krav om vaksinetvang. 

70% av de ansatte som er «smitta» i kommunenes hjemmetjeneste er vaksinert. Derfor må det innføres vaksinetvang. Det er de uvaksinerte som har skylda.

Av det som er interessant, er at artikkelen ikke nevner covid-19. Hva er de vaksinerte egentlig smitta av? Det opplyser ikke journalistene om.

Saken handler om smitteutbrudd i hjemmetjenesten på Sørlandet, og uvaksinerte får skylda. Selvsagt med krav om nasjonal vaksinetvang for helsearbeidere og full pakke. 

Godt gjemt, laaangt nede i artikkelen står det en uttalelse fra en kommunelege:

«Totalt 5 eller 6 ansatte i helsetjenesten er smitta.
Er de vaksinert?
– Ja, alle unntatt muligens én.»

Alle de smitta er vaksinert. Ja, altså, alle, unntatt muligens én. Derfor må de uvaksinerte legge fra seg egoet, tenke på samfunnet framfor seg sjøl og la seg injisere, ifølge kommunelegen.

people standing and standing near trees during daytime
De uvaksinerte må tenke på de vaksinerte. De er til fare for dem. Men er ikke de beskyttet av vaksinen?

Hvorfor handler ikke saken hos NRK om covid-19? Artikkelen gjør ikke det. Covid-19 er ikke nevnt i artikkelen. 

Korona og koronasmitte er nevnt, men det sirkulerer fem forskjellige koronavirus som skaper feber og forkjølelse akkurat nå. Bare ett av dem gir folk covid-19. 

Brukes vanlig korona-forkjølelse nå til å drive gjennom tvangsinjisering med mRNA-vaksiner? 

Det er selvsagt mulig at journalistene i statskanalen bare har glemt å nevne at saken handler om covid-19, men det bør være usannsynlig. Så bevisstløse har ikke journalister lov til å være. Bak denne NRK-saken står til og med tre journalister, så ordvalg i artikkelen er absolutt ikke ubevisst.

Også i Adressa skrives det om «utbrudd av smitte» uten at covid-19 blir nevnt ved et ord. 

Saken handler om en skole i Trondheim, der en elev som testa seg selv hjemme med en hurtigtest fikk positivt utslag. Om det var covid-19 eleven fikk utslag på, det står det ingenting om i artikkelen.

Da eleven ringte skolen og alarmen gikk, iverksatte skolen massetesting av elever. Da fant skolen over 30 positive tester. De fleste av elevene som slo positivt ut på testen var symptomfrie, ifølge avisa.

woman on top of the building photo
Blandes kortene nå bevisst for å skremme. Forkjølelse er noe annet enn covid-19.

Hva det var elevene ble testa for og slo ut positivt på, det nevner ikke journalistene med et ord. Det har noe med korona å gjøre, men det handler ikke lenger om covid-19. 

Er journalistene i Adressa også bevisstløse i gjerningsøyeblikket og bare har glemt å fortelle at saken handler om covid-19? Eller tegner de et forvrengt bilde ved bevisst å utelate viktig informasjon?

– Vi har en forkjølelsesbølge, men så kan det vise seg å være korona, sier rektor ved skolen, Frode Øren, til Adressa.

Journalisten hørte tydeligvis ikke «covid-19» i uttalelsen fra skolens rektor heller. Vi har altså en forkjølelsesbølge som ikke handler om covid-19 og det er årsaken til at vaksinen ikke virker. Eller?

Forsidebilde: whereslugo

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Tor Guttorm Syvertsen
  27 oktober 2021 8:30

  «The one thing with writing stories about the rise of fascism is that if you wait long enough, you’ll almost certainly be proved right. Fascism is like a hydra – you can cut off its head in the Germany of the ’30s and ’40s, but it’ll still turn up on your back doorstep in a slightly altered guise.»
  ― Alan Moore

  Svar
 • Det står i den opprinnelige artikkelen: «3 av 5 smittede helsearbeidere var uvaksinerte – eldre beboere smitta»

  Har ikke journalistene fått med seg at vaksinen ikke hindrer smittespredning i det hele tatt? Selv ikke produsentene påstår dette, men det har oppstått (les: blitt konstruert) et falskt narrativ om at vaksinen hindrer smittespredning. Her er et forskningsarbeid som viser at vaksinerte og uvaksinerte har samme mengde virus i kroppen (såkalt «viral load»). Spørsmålet er jo hvorfor fremstilles det som om vaksinasjonsstatus har noe som helst med saken å gjøre? Har propagandaen kommet så langt at vi ikke lenger klarer å følge enkel logikk basert på klare utvedtydige premisser?

  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v4.full.pdf

  Svar
  • 1. Man er vaksinert, men er allikevel en virusspreder.
   2. En vaksine hjelper ikke mot å bli smittet kanskje likevel, – men sykdomsbildet blr mildere…
   3. Vaksinerte dør, – men det er fordi de er gamle.

   🙂

   ……..
   Slik går no dagan.

   Svar
 • Når skal de «vaksinerte» våkne opp og forstå at de har blitt «bondefanget» av ISM (Ikke Seriøse Medier, tidligere kalt MSM – MainStream Media). Får håpe de gjør det før de bukker under for diverse «bivirkninger» av kvakksinene, slik at de kan rette sin forbannelse mot de ansvarlige. Å tro at ISM skal skrive om en vanlig forkjølelse i stedet for C-19, er som å tro på julenissen (slik barn gjør – en stund). Det ligger INGEN store penger i en vaksine mot forkjølelse, det troner mRNA injeksjonene på toppen, milevis over alle andre. Dessuten, en «gammel» velprøvd vaksine gir ingen slike fatale «bivirkninger» som man i dag ser følge injeksjonene. Hva som er viktigst for reptilene i Big Pharma, Big Tech og Big Money er ikke godt å si for vanlige mennesker, muligens er begge deler like viktige? De 3 «Big» betaler de presstituerte i ISM for å skrive og propagandere det disse 3 «anser» som viktigst, nemlig høy profitt og depopulasjon av verden. Så ikke forvent at ISM skal skrive noe om «vanlig» influensa i disse tider.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima og dommedag

«Dagens klimapolitikk har ingen effekt og koster altfor mye»

Forrige innlegg

Modeller til besvær

Jorden er flat i FNs drivhusmodell.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.