POSTED IN Olje-Energi, Økonomi

Forbereder Styrelederen i WEF oss på en mørk vinter?

Hva skjer hvis el-kraften forsvinner?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Som styreformann (leder) i verdens økonomiske forum er ikke Klaus Schwab en hvem som helst, men en som virkelig trekker i trådene. Når han nå antyder at et cyber-angrep vil bli langt verre enn «The Great Reset» er det all grunn til å lytte.

For han er en person med stor makt og det er uklart om dette bare er en advarsel om noe som kan skje eller noe som noen forbereder vil komme til å skje, f.eks. Klaus Schwab.

Klaus Martin Schwab er en tysk økonom som er grunnlegger av og arbeidende styreformann for Verdens økonomiske forum. Wikipedia

For det er åpenbart at Korona-epidemien er noe som er skapt av mektige globale krefter, ikke av et relativt ufarlig virus. «Korona-pandemien» er en mediepandemi og dermed styrt av mennesker. Og når de kan gjøre slikt og slippe unna med det uten at det blir skikkelig bråk, da er alt tenkelig for fremtiden.

Er cyber-angrep det neste? Er det dette han forbereder oss på til vinteren eller er dette bare ment som en advarsel? Er ikke lockdown av økonomiene over hel verden tilstrekkelig  virkemiddel for å utløse en verdensomspennende økonomisk reset  (nullstilling)?

Knut Lindtner

Klaus Schwab:

Cyberangrep vil være verre enn Covid-19 – el-forsyningen vil være nede, bankene vil slutte å virke.

Av FreeSpeech Fan.

Er det globalistene som vil stå bak cyber-angrepene, eller er det bare clairvoyance?

Globalistene forutså pandemien, men spår også en mørk vinter, og et cyberangrep.

De spår at angrep på el-forsyningen og kommunikasjonene vil være mye verre enn pandemien. 

Det vil skape en «Mørk Vinter», sier Klaus Schwab fra WEF (World Economic Forum). Han forteller deg alt om dette slik han forbereder oss på i sin «Great Reset».

World Economic Forum advarer oss mot en ny krise, «kanskje enda verre for økonomiske og sosiale sammenhenger enn Covid-19».

Hvilken trussel kan muligens være av større betydning?

Christian (i linken under) forkaster WEFs «Cyber-konsepts» skrivebords-øvelser, deres deltakere og deres forutsigbare programmering rundt et truende storskala cyberangrep mot kritisk infrastruktur. Det vil føre til en Mørk Vinter, og så hjelpe til med å innvarsle Great Reset. 

«Vi vet det alle,  men likevel vil vi ikke være tilstrekkelig oppmerksomme på det skremmende scenariet til et omfattende cyberangrep, som vil stanse strømforsyningen, transport, sykehustjenester – ja samfunnet som et hele.

Covid-19-krisen vil bare bli sett på som en liten forstyrrelse om vi sammenlikner den med et stort cyberangrep.

Å bruke Covid-19-krisen som en passende anledning til å reflektere over kunnskapen om hva cybersikkerhets-samfunnet kan føre til at vi ikke er forberedt på en potensiell cyber-pandemi».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Kenrick Mills

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Globalistene forutså pandemien» er vel en sannhet med modifikasjoner. De fikk stoppet internasjonal flytrafikk og turisme etter at sykdommen var spredd over hele verden.

  Hva gjør VI hvis (når !) strømmen forsvinner noen dager? Vi oppdager det samme vi oppdaget ved pandemien og som vi vil oppdage ved en annen alvorlig krise: Vi er ikke forberedt.

  Akkurat som vi manglet munnbind og elementær helse-rekvisita, akkurat som vi fortsatt mangler beredskapslager av mat og medisiner, slik vil vi se at det mangler rekvisita for strømstopp. Det er ingen krav at bensinstasjoner og kjøpesentre skal ha nødaggregat og alternative rutiner finnes ikke, trolig vil ikke engang dørene gå opp.

  Svar
 • guri-kristine mundal
  21 desember 2020 15:34

  Hei.
  Vil bare påpeke en skrive/tankefeil i artikkelen. Det står» Er det globalistene som vil stå bak cyberangrepene, eller er det bare psykisk?». Oversettelsen er feil, fordi «psychic» skal ikke oversettes med «psykisk» i denne settingen. Det er «klarsynt» eller «clairvoyant» som gjelder her. Ellers veldig fint at det også her i Norge begynner å røre på seg blant folk i forhold til den dystopiske framtida WEF, IMF, WHO etc.etc. nå fører oss inn i.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Venstresidens fallitt:

Støtter opprustning og krig.

Forrige innlegg

Konfliktene i USA tilspisses:

Landet går mot borgerkrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.