POSTED IN Krig-fred, NATO, Russland

Forberedelse gjøres i EU-stater.

Nato-tropper skal sendes Ukraina.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Franske militære har allerede fått mobiliseringsbrev

Av Paul Midtlyng

En gruppe pensjonerte amerikanske etterretningsoffiserer («Veteran Intelligence Personnel for sanity – VIPs) publisert denne uka et memorandum adressert til president Biden som ber ham stoppe før vi havner på randen av 3. verdenskrig.  I memorandumet beskriver de hvordan de franske planene om å først å sende ca 2000 militære (en forsterket brigade) til Ukraina kan bringe den militære konfrontasjonen ut av kontroll.  

På YouTube-kanalen «Judging Freedom» som drives av den tidligere dommeren Andrew P. Napolitano har flere av underskriverne utdypet utspillet og forklart i større detalj hvorfor Macrons risikoadferd må stoppes.  Underskriverne er blant et par dusin – mest godt voksne – personer med militær, diplomatisk eller politisk yrkesbakgrunn som har ukentlige diskusjoner med Napolitano om den aktuelle verdenssituasjonen, framfor alt om Gaza-krigen og Russland-Ukraina-konflikten.  Samtalene varer som regel 25-45 minutter og med et helt annet innhold enn det de etablerte mediene både i USA, EU og Norge propaganderer.

Scott Ritter

I en samtale med Scott Ritter (tidligere våpeninspektør i Irak) den 25. mars bekrefter Ritter at flere hundretalls franske soldater allerede kjemper «inkognioto» i Ukraina, og at det allerede har gått ut mobiliseringsbrev til ca 1600 nye med varsel om å være klar å fly til Romania.  Styrken vil bli utplassert bak fronten i Ukraina og vil -sammen med de franske troppene som allerede befinner seg i landet – utgjøre en forsterket brigade på om lag 2000 mann. Tydeligvis er det ikke planer om å gjøre dette til en «NATO-styrke» i første omgang, men som memorandum-forfatterne viser kan situasjonen lett komme ut av kontroll.

Tidligere CIA-analytiker Larry C. Johnson  som også ble intervjuet på «Judging Freedom»-kanalen samme dag, hvor han pekte på at også Polen har «inkognito» militært personell i Ukraina. På direkte spørsmål fra Napolitano angående Macron-planen svarte han at Russland «definitivt vil gå etter» utenlandske militære styrker som utplasseres på ukrainsk jord.  Han kommenterte også terroraksjonen ved Crocus City Hall nær Moskva den 22 mars, og særlig «magiske oppklaringen» som amerikanske myndigheter presenterte 55 minutter etter at aksjonen var avsluttet: nemlig at Ukraina slett ikke sto bak men derimot en grein av IS (IS-K).  Han minnet om at US-amerikanske tropper har stått hele 10 år i Syria uten å bekjempe IS, noe den syriske regjeringen med støtte fra Russland har stått for.

I en sending samme dag med den tidligere britiske diplomaten Alastair Crooke: «Is Europe preparing for war?» støttes Johnsons analyse av situasjonen: «ISIS-K is a cover story». Som flere andre mener Crooke det er åpenbart at terrorgruppen som slo til utenfor Moskva er «killing mercenaries, not jihadists». Han mener også det er påfallende at Victoria Nuland (i det hun gikk av) varslet om at «We have a nasty surprise for Mr. Putin, som er en uttalelse på linje med Joe Bidens kommentar om NordStream 2 den 7. februar 2022: «If Russia invades, that means tanks or troops crossing the border of Ukraine again, then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it.» When asked how, the president says, «I promise you, we will be able do that.» 

Forsidebilde: Stephanie LeBlanc

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Mange løse kanoner på ett brett på verst tenkelige tidspunkt: senile «Biden», sadistiske «f@ck-the-EU» – Nuland», stormannsgale Macron, «gjør-det-igjen»- Stoltenberg, og så Zelenskys gjeng, nå enda farligere etter at de er forsynt med 300 kg kokain fra Mileis Argentina. Skremmende. Menneskehetens verste avskum styrer verden. Og Norge er godt representert i versting-gjengen. Flaut.
  Og mye åpenbare falsk-flagg; det skyldes på islamister ang. 9/11, 7. oktober, Crocus,……… mens folket tas for «islamofobi» og «hatprat», for en ironi!
  Baltimore-bruen, er det også en inside-job? For å skylde på Russland eller Kina?
  Lille Macron kan kle seg ut som soldat og se like fjollete ut som Lille Zelensky. Send de to til fronten. «Nei, Emmanuel, du kan ikke ta med din private sminkøse, sorry.» Komiker Zelensky kan lage ablegøyer og danse og showe litt for soldatene; kanskje det muntrer opp, noe i Marlene-Dietrich-Stil. At han ikke er avlivet av en ukrainer enda forundrer meg litt.

  Svar
 • Nå venter vi bare på at Russland skal begynne en NATO-krig med massiv teppebombing av Ukraina helt frem til Kokainskys dørstokk i Kiev, hvoretter de går inn og tar ut resten av nazionistene og innlemmer hele Ukri i Russland. Ingen vil lenger spørre hvor grensen mellom 404 og Russland skal gå, grensen til Russland vil da gå ved Polen, Ungarn osv. Ukraina vil være slettet fra kartet.
  Hvilket balletak har disse zionist-khazar «jødene» på europas «ledere»? Er de alle pedofile? Har de stjålet så mye fra skattebetalerne at det vanker dødsdom hvis folket får kunnskap? Er de så hjernevasket av bolsjevisme at de tror på seg selv? Noe rart foregår i dagens «siviliserte» Ville Vest.
  Til e:
  Baltimore er så absolutt en «falsk flagg» operasjon. Baltimore er en av USA’s største havner som står for svært mye av importen til Amerika, denne importen blir nå forvansket, samme da med distrubusjon av mat, slitedeler, ja alt som «den vanlige mann» i gata har behov for, blir det nå mye mindre av.

  Svar
 • Northern Light.
  5 april 2024 16:02

  USA påskynder prosessen for å få Ukraina inn i NATO for å starte tredje verdenskrig.

  Av Martin Armstrong.
  USAs utenriksminister Antony Blinken uttaler at Ukraina skal slutte seg til NATO, men NATOs regelverk sier at ingen land i krig kan slutte seg til NATO. Blinken vet at Ukraina er i ferd med å falle, men dersom NATO annekterer Ukraina, vil vi få tredje verdenskrig med Russland, advarer den kjente geopolitiske prognosemakeren Martin Armstrong.

  En stemme på Joe Biden i november er en stemme for tredje verdenskrig, og alt vi har oppnådd med fred, vil bli forgjeves på grunn av neo-konservative i ledtog med klima-galningene som styrer Det hvite hus.

  Jeg ser ikke noe håp om å stoppe denne krigen. Du kan skrive til ditt kongressmedlem og senatorer, men de representerer oss ikke lenger.

  Retten i New York vil forsøke å fengsle Donald Trump og rettssaken starter 15 april. De kan ikke la Trump vinne uavhengig av hva folket stemmer på. Vi lever i et diktatur. Demokratene ville ikke tillate andre enn Biden på stemmeseddelen, dette er en direkte fornektelse av vår stemmerett.

  I det republikanske partiet er de desperate etter å fengsle Trump, ellers vil de få ham drept. De vil ikke tillate noen å forhindre deres agenda for tredje verdenskrig.

  Alt dette settes på spissen når vi nærmer oss det store vendepunktet 7 mai i henhold til vår økonomiske modell; The Economic Confidence Model. Vi vil ta opp denne katastrofale endringen i tendenser på vår konferanse i London, som også vil bli sendt direkte.

  Jeg tuller ikke, og det er ikke en konspirasjonsteori at de også ønsker å redusere verdens befolkning med 2 milliarder mennesker, for å redusere karbonavtrykket og at det er derfor klima-alarminstene er i seng med de neo-konservative.

  «Disse menneskene sverger til Kongressen at Russland aldri ville bruke atomvåpen fordi de vet at USA vil svare med atomvåpen. Når du er i ferd med å ødelegge et land, trykker du på den knappen hvis du ikke har noe annet valg».

  Fredsavtalen som ble oppnådd var at Ukraina gikk med på å forbli nøytral, og ikke slutter seg til NATO. De neo-konservative fikk derfor Boris Johnson til å skynde seg til Ukraina for å forhindre Zelensky i å signere fredsavtalen. Over 500 000 ukrainere har dødd siden den gang, og disse menneskene, de neo-konservative har ingen anger. Deres hat mot alle russere overgår alt, selv vår grunnlov stopper ikke dem.

  Forlat Ukraina nå!
  På dette stadiet av spillet roper Russlands harde politikere til Putin, at det eneste alternativet som de haukene blant politikerne i Russland tar til orde for, er å bombe Ukraina før de blir helt med i NATO. Det er ingen vei ut av dette. Jeg oppfordrer sterkt ukrainerne som fortsatt er der om å komme seg ut derfra så snart som mulig.

  Prognosedatamaskinen vår, Sokrates, advarte om at krigen ville starte i 2014, og i 2013 publiserte jeg til og med at Ukraina var der den ville starte. Under vår verdensøkonomiske konferanse i 2011, advarte jeg om at vi ville se krigen utvikler seg etter 2014. De er desperate etter å starte tredje verdenskrig før valget i november.

  Fra NewsVoice, publisert 5 april 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Armstrong: USA “pressar in” Ukraina i NATO för att starta tredje världskriget.

  Kommentar:
  Det er ikke en link til en video med Blinkens tale i denne artikkelen, men Gateway Pundit har en i en X-malding i en artikkel publisert 04.04.2024: Here Comes World War III: Tony Blinken Announces Ukraine will be Joining NATO – Pushing US Closer to Nuclear War with Russia.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israel tapte de to foregående krigene.

Nå forbereder Israel Blitz-krig mot Libanon.

Forrige innlegg

Sjefen for Russlands etterretningsbyrå peker ut dem som sto bak Crocus City Hall-terroristene:

Alexander Bortnikov peker på USA, Storbritannia og Ukraina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.