POSTED IN Coronavaksiner, Globalisering

Ufarlig virus som middel:

Forandring av våres samfunn var hele tiden det egentlige målet

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

John Ioannidis, professor ved Stanford universitetet og anerkjent folkehelseekspert, undersøkte overlevelsesprosenten i 38 land, og fant ut at at overlevelsesprosenten var 99,965% i alderen 0-59 år:

«Forskerne delte opp demografien i mindre kohorter, og viste økningen i risiko blant eldre befolkninger, og omvendt, hvor uendelig liten risikoen var blant yngre aldersgrupper:

Alder 60–69 overlevelsesrate 99,499 %. – Alder 50–59 overlevelsesrate 99,871 %. – Alder 40-49, overlevelsesrate 99,965 %. – Alder 30-39 overlevelsesrate 99,989 %. – Alder 20-29 overlevelsesrate 99,997 %. – Alder 0-19 overlevelsesrate 99,9997 %. – De la til at «Inkludering av data fra ytterligere 9 land med beregnet aldersfordeling av covid-dødsfall ga median IFR på 0,025-0,032 % for 0-59 år og 0,063-0,082% for 0-69 år» ».

Med en overlevelsesprosent nær 100%, har det aldri vært et vitenskapelig grunnlag for nedstengninger, munnbind, avstand og vaksiner. Covid har aldri vært farligere enn et middels sesonginfluensavirus. Et fjell av bevis viser at «pandemien» var planlagt flere år i forveien. Finanskapitalen kunne skjule at penger har blitt trykket uten dekning i mange år, ved å få alle land til å ta opp enorme ubetalbare covid-lån, penger tatt fra statsbudsjettene. Et gjeldsberg som gjør at storkapitalen kan omforme økonomien som de vil for deres nye verdensordning, en skjult agenda med plandemien.

«CDC, «ekspert»-samfunnet, Verdens helseorganisasjon, mediefigurer – alle spredte uendelig frykt for at viruset var en massemorder, mens de blandet dødelighetsrater for oppdagede tilfeller med infeksjonsdødsrater. Bare for å gi et perspektiv; her er forskjellen visuelt fremstilt mellom det WHO hevdet og det John Ioannidis fant: Selv om nedstengningene, munnbindene og lukkede lekeplasser hadde fungert, var farene ved viruset så små at følgeskadene øyeblikkelig og umiddelbart oppveide enhver potensiell fordel».

Økonomisk ødeleggelse, økte selvmordsforsøk på grunn av tilsynelatende isolasjon på ubestemt tid, grufulle nivåer av læringstap, økende fedme blant barn, fallende testresultater, økt fattigdom og sult, forsyningskjedeproblemer, voldsom inflasjon; alt er et direkte resultat av politikk påtvunget av livredde, inkompetente «eksperter». Anslagene deres var håpløst, katastrofalt feil, men de beholdt sin uimotsagte følelse av autoritet i flere år, og mottar fortsatt priser, ros, økt finansiering og en følelse av ufeilbarlighet blant politikere og beslutningstakere».

De siste par årene har gitt oss flere «nyfattige». Og verre vil det bli.

Hovedstrømsmedia har hatt tilgang til samme informasjon som alternativpressen fra dag 1, men har opptrådt som et PR-byrå for den farmasøytiske industrien. Direktører i vaksine-selskapene har fått uttalt seg direkte i media om at alle må ta vaksinere og booster-injeksjoner, og folkehelseinstitutter i alle land har gjengitt det – i den rekkefølgen – uten forutgående forskning for beslutningsgrunnlaget. Verdens Helseorganisasjon, Folkehelseinstitutter, helsedirektorater og media er ikke annet enn front-organisasjoner for den farmasøytiske industrien og storkapitalen bak.

Tradisjonelle vaksiner skal beskytte den vaksinerte og andre mot viruset det er utviklet for. mRNA-injeksjonene kalt covid-vaksiner gjør ikke dette, tvert i mot blir den vaksinerte smittet av corona uansett antall gitte vaksiner, de blir også lettere smittet, og sykdomsforløpet blir alvorligere.
Så er da også «vaksinen» ikke utviklet, som betyr mange års testing, den er nemlig utestet og eksperimentell.

Det er heller svært sannsynlig at MRNA-injeksjonen svekker immunforsvaret, ikke bare mot corona-virus, med også mot kreft og andre sykdommer immunforsvaret bekjemper, og at injeksjonene forårsaker blodpropp og andre hjerte og karsykdommer. På bakgrunn av dette kan mRNA-injeksjonene heller kalles et biovåpen enn et medikament.

Det er ingen unnskyldning for redaktører og journalister i hovedstrømsmedia for å ikke ha rapportert om dette, solide forskningsrapporter og fremstående forskere innen virologi og biologi har advart mot dette fra tidlig av. Hovedstrømsmedia har ikke drevet journalistikk i det hele tatt fra det ble erklært en pandemi av Verdens Helseorganisasjon, de har drevet skremselspropaganda. Så har da også 90% av vestlig media samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien. Et svekket immunforsvar for milliarder av den vestlige befolkningen, betyr at den allmenne helsetilstanden blir dårligere år for år for de som har fått «vaksinen». Noe som ikke helsevesenet i landene har kapasitet til å behandle, de fleste «vaksinerte» vil derfor ikke få behandling. Spørsmålet blir da om det blir nok friske folk igjen til til å stille de ansvarlige for retten?


Kilde for deler av innlegget i «» ; Steigan.no’s artikkel: En nærmere titt på Covid-dødeligheten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Godt stoff fra NL, som vanlig. Mange takk!
  Frivillig? løgn
  Sikker? løgn
  Effektiv? løgn
  Mindre syk etter vaksine? løgn
  «For tidlig å si noe»?, feil, altfor sent å si noe, skaden er skjedd.
  Inkompetanse blant ekperter? Kanskje. Jeg heller til å tro at bestikkelser er mer utbredt, for så clueless kan ingen sertifiserte helseutdannede være bekjente av å være.
  Eller har kollektivhypnosen vært mer effektiv enn jeg tror; når KARDIOLOGER melder seg frivillig til 4. skudd og dør en etter en tyder det på en kortslutning i den logiske hjernehalvdelen.
  En bekjent fortalte meg for en tid siden at han har hatt slag, etter at han måtte være full»vaksinert»for å få et oppdrag på universitetet i Købehavn, og hjerterytmen og formen er slett ikke som før. Enslig far, over 50, selvstendig næringsdrivende, nå med erhvervede helseproblemer, det er ganske tøft. Har man da krefter og overskudd til å sloss mot systemet? Eller handler det mest om å takle en dag om gangen? Legen anerkjente riktignok at det er relatert til injeksjonene, men hevdet ganske indifferent at mannen er et sjeldent tilfelle av «uflaks» (!!!)

  Svar
  • Alt blir nok puttet i sekken ‘LangtidsCovid’, e. ;-)

   Som all influensa m.m. fra mars 2020 ble tillagt COVID !!

   Svar
  • «Uflaks» gis av legen som den mest empatiske forklaring og trøst han kan komme på til en vaksineskadet, selvstendig næringsdrivende aleneforsørger, han var bare en av de uheldige i den russiske rulletten. Shit happens, lissom.

   Svar
 • Pfizers Albert Bourla forsnakket seg nylig i et intervju og sa «biovåpen» før han raskt rettet det til «vaksine»

  Svar
  • Ja, så det e
   Nå har han trukket seg og i intervjuet forteller han at han stolte fullt ut på «de» som var fagfolk. Og at han i realiteten ikke er skyldig. Nå stikker han av til Israel! De har visst nok ganske dårlige utleveringsavtaler(?)
   Mannen er en vits. Han prøver å stikke av og sette skylden på «de andre»! Jeg har hørt intervjuet hvor han sitter i WEF og logrer for Klaus Schwab om at målet med og redusere jordens befolkning med 50% skal lykkes innen 2030! Men de må betale hele bunten. Jeg har ikke ord lenger. Jeg gråter over hvor vi har blitt så lurt trill rundt. Globalistene, media, sykehusene, leger politikere hele bunten bærer ansvaret for lureriet. Vær oppmerksom på at de nå har en ny «øvelse» på nok en pandemi som er mye farligere enn covid. Husk at i forkant av covid hadde de en slik «øvelse»

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Om å åpne pandoras eske:

Blir assistert selvmord et av tiltakene for psykisk syke i Canada?

Forrige innlegg

Paul Craig Roberts:

Identitetspolitikk og svekking av ytringsfrihet er forberedelser til den nye verdensorden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.