POSTED IN Endring av politikken, USA

Før presidentvalget i USA.

Bygges det konsentrasjonsleiere i hver delstat?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Blir det bygt fangeleirar i alle amerikanske delstatar for å huse regimekritikarar?

Ethan Huff i Natural News rapporterer:

Ein komande dokumentarfilm frå tidlegare grensevakt [Customs and Border Patrol (CBP) agentJ.J. Carrell ved namn Treason [«forræderi»] påstår at den amerikanske føderale regjeringa for tida driv og konstruerer eit digert nettverk av fangeleirar i alle 50 delstatar, som vil bli brukt til å huse politiske dissidentar – ikkje ulovlege innvandrarar slik det ser ut til å bli påstått.

Dekkhistoria for desse konsentrasjonsleirane er at ein treng dei for å huse og prosessere fleire titals millionar ulovlege innvandrarar som strøymer over den sørlege grensa. Realiteten er derimot at gjeldande fasilitetar blir laga for amerikanske borgarar, som vil bli sendt der dersom dei går over streken.

«Det er ikkje for desse ulovlege innvandrarane,» seier den tidlegare føderale kontraktøren Christie Hutcherson i Women Fighting for America i filmen. «Eg trur det er… nesten som det nazistane gjorde mot jødane, konsentrasjonsleirar, prosesseringsfasiliterar. Dei kjem til å trenge ein stad å prosessere dissidentane.»

(Relatert: Wuhan-koronavirus [covid-19]-«pandemien» var berre prøverunden – er de klare for fullskala unntakslov, som mange forventar vil vere fullt i gang før 2025?)

Konsentrasjonsleirar byrja å bli bygt under Obama

I eit nyleg intervju med Clayton Morris i Redacted [«Klausulert»] forklarte Carrell at Hutcherson har tilgang til føderale databasar, der bod blir lagt inn for alle typar statlege kontraktar, inkludert konstruksjonen av desse oppbevaringsfasilitetane.

«Ho seier til meg at der ligg inne bod på at oppbevaringsfasilitetar skal bli bygt i alle dei 50 amerikanske delstatane,» sa Carrell.

Medan der finst enkelte fasilitetar langs den sørlege grensa som ser ut som om dei er der for ulovlege innvandrarar, seier Carrell at kjeldene hans har sagt til han at der står so mange som 40 000 tomme senger fordi dei ulovlege innvandrarane blir fanga og umiddelbart sleppt lause i samfunnet, ikkje oppbevart på desse fasilitetane.

Det har vært slike leire før for japanere i USA under 2. verdenskrig.

Hutcherson er fullt overtyda om at gjeldande fasilitetar eksisterer for framtidig bruk til å fengsle politiske dissidentar, altso patriotar som opponerer mot diktata til den komande nye verdsordenen. Dette inkluderer å nekte å bli «vaksinert» mot den nyaste «pandemien», eller bli med i ein milits.

«Eg trur dei kjem til å sjå akkurat ut som dei fasilitetane som vi ser barn bli haldne fangar i i desse FEMA-leirane,» sa Carrell om utsjånaden til fasilitetane, som for det meste er mjuke, store, kvite telt omringa av illevarslande piggtrådgjerde.

«Det er det dei bygger: dei byggjer FEMA-leirar.»

Det som skjedde under covid viste den rådande makta kva dei må gjere for å kvele motstand neste gong, som vil vere den ekte greia – covid var berre innleiinga.

«Desse er absolutt meint for amerikanske borgarar,» skreiv ein lesar i kommentarfeltet om konsentrasjonsleirane. «Du kjem til å bli arrestert for å erklære det openberre, slik som valfusk, covid, trans og alle brotsverka dei utfører.»

«Dei byrja å byggje desse i Obama-åra,» skreiv ein annan om kor langt tilbake kaninholet går. «Bygginga skjedde berre på nattestid.»

Andre kunne ikkje dy seg for å merke den passande timinga til desse avsløringane, berre nokre månader før det komande 2024-presidentvalet.

«Eg kan førestille meg at folk ikkje kjem til å bli for glade etter to stolne val,» skreiv ein lesar om korleis sivil uro garantert vil skje dersom den rådande makta skulle finne på å stele nok eit val frå Trump.

«Big Government er heilt klare over konsekvensane av handlingane sine, og krigsplanlegging blir no gjort for kvart tenkjelege scenario.»

Fascisme er ikkje nær – det er her.

Omsett av redaksjonen i Saksyndig.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Dette virker jo litt usannsynlig.
  MEN.
  – Når vi så hva hysteriet og skremslene, og de konstruerte motsetningene, fikk innbyggerne i lille Norge til å bli med på i 2020-21, så virker det som om dette ikke bare er en fantasi.
  Jeg tror vi bør forberede oss på å møte noe liknende i Norge.
  Så bør VI også forberede oss med mot-tiltak.

  Svar
  • Eller har folk allerede glemt :

   Reisenekt til egen hytte, med trussel om Heimevernet og store bøter.
   Arbeidsnekt.
   Trussel om portforbud.
   Trussel om politibesøk hjemme for kontroll hvor stor familebesøket var.
   Trussel om bøter og fengsel ved å samles mer enn noen få på lekeplasser.
   Forbud om å ta farvel med slektinger/foreldre før døden.
   Vaksinepass/generelt reisenekt.
   Tvungne eksperimentelle injeksjoner.
   Påbud om ubrukelige/skadelige munnbind.

   Ingen myndigheter dømt i ettertid for klare Grunnlovsbrudd.

   En befolkning som glemmer myndighetenes overgrep så lett kan nok drives som en flokk inn i ny galskap.

   Svar
 • Muligens bygger satanistene sine egne graver her? I hensyn til å «dette i den graven man graver for andre». Jeg vet ikke hvem de skal bruke til å samle opp kanskje mer enn 50% av befolkningen, militæret som er transer, overfeite, og syke? Mot Rednecks som tidligere var ryggmarken i det amerikanske militæret? Tror ikke det kommer til å gå så bra for satanistene.

  Svar
 • FriTilåVelge
  23 juni 2024 14:32

  Det er helt vanvittig det som skjer med verden i våre dager, ellevilt og vanvittig. Men alt har blitt forutsagt, av profeter, som Guds Hellige Ånd virket i. Alt som skjer i dag ble sagt skulle skje for flere tusen år siden, men mange nekter plent å tro att disse menneskene fikk budskapet i fra Gud. Bare «eventyr» sier de, med hovmodig mine.
  Menneskene som jobber for «Den Nye Verdens Orden» tilber ikke Skaperen, men ødeleggeren, satan, som er i mot alt det Gud, Skaperen har skapt. De snur alt opp ned, mener de skal skape orden ut av kaoset som de steller i stand. Stakkars mennesker som har latt seg narre inn i dette, enten det er klima idioti, kjønns galskap, homo «kampen», kvinne «kampen» eller hva det nå er de har falt for.
  Sannheten Er En. Joh 14:6

  Svar
 • FTV:
  «…men mange nekter plent å tro att disse menneskene fikk budskapet i fra Gud. »

  Så spørs det hvilke gud du sikter til. Det finnes som kjent mange.

  Om ‘GUDEN’ :
  ‘For snart 3.000 år siden lå to små kongeriker der Israel og Palestina er i dag. De var verken store eller viktige, men hadde god beliggenhet i en viktig handelsrute.
  Det førte til at andre riker stadig var ute etter dem. De ble beleiret og erobret. I år 722 f.Kr. faller Israel, det ene kongeriket. 130 år etter faller Juda, det andre. Folkene flykter.
  Disse folkene hadde flere guder, som de tilba og ofret til i templene sine. Jahve var en av dem. I dag kalles han Gud. 
  Senere utover århundrene går de over til troen på at det bare finnes en gud, Jahve eller Gud som vi kaller ham i dag, sier Gudme.
  På veien fra Jahve som en av flere guder til den eneste ene blir de andre gudene trakassert og erklært maktesløse.
  Det avhenger av om du ser på dette historisk eller religiøst. Jahve fikk sitt eget reklamebyrå og tekstforfattere. Han ble støttet av folk som hadde makt i samfunnet, og som klarte å rekruttere flere.
  Hun tror hun vet hva forfatterne av Det gamle testamentet ville svart: 
  – De ville svart begge deler: Vi har den beste guden, og den beste guden har oss, som er de beste tilbederne, ..’ ( ;-) )
  forskning.no/arkeologi-historie-kristendom/gud-hadde-opprinnelig-en-kone/2344508

  Eller er det bare DIN gud som er GUDEN?
  Her blir det slagsmål. ;-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bill Gates.

Finansierer han forskning som kan gjøre fugleinfluensa smittsom for mennesker?

Forrige innlegg

Tog i Norge:

Hindra av ideologisk pølsevev

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.