POSTED IN Endring av politikken, Helse

For å komme vaksineindustrien i møte:

WHO endrer definisjonen av flokkimmunitet.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi republiserer denne saken som i virkeligheten er en oppfølgersak fra tidligere endringer av definisjoner fra WHO (Verdens helseorganisasjon). WHO omdefinerte «Pandemi» i 2009 tidsnok til at en ufarlig global influensa kunne defineres som pandemi og dermed utløse en omfattende vaksinering i en rekke land, en vaksinering som i virkeligheten var en skandale.

Siden denne influensaen var ufarlig for nesten alle (33 døde i Norge) ville den ikke blitt kalt pandemi før definisjonsendringen. Før det skjedde var pandemi definert som en farlig, smittsom og global sykdom. Denne vaksinasjonskampanjen som fulgte etter definisjonsendringen førte til alvorlige helseskader hos en del av de vaksinerte (narkolepsi).

Poenget med definisjonsendringen var å utløse vaksinering av store befolkningsgrupper til glede for vaksineprodusentene. Folkehelsa ble lidende både ved at store helsemidler ble utløst til en meningsløs virksomhet. De kunne vært brukt på en langt mere hensiktsmessig måte til hjelp for folk som faktisk trengte hjelp.

Men vaksineringen skadet også mange mennesker.

Nå omdefinerer WHO, igjen til glede for legemiddelindustrien. Det er ikke tilfeldig at Bill Gates er medeier i store legemiddelforetak og den neste største bidragsyter til driften av WHO. Han tjener direkte på de nye definisjonene.

Det meningsløse blir virkelig komplett nå når helsedepartementet nå har nedjustert og fjernet koronaviruset fra forskriftene om allmennfarlige, smittsomme sykdommer. Hvordan vil en da forklare overdødeligheten? Kan det likevel være vaksinene?

Knut Lindtner
Redaktør

Covid «vaksine» og «flokk-immunitet». Endring av definisjonene

Av prof Michel Chossudovsky

Pfizer-BioNtech Covid-19 mRNA-vaksinen ble lansert 9. november 2020.

Pfizer kunngjorde at deres mRNA-baserte vaksinekandidat, BNT162b2, mot SARS-CoV-2 har vist bevis på effekt mot COVID-19 hos deltakere … basert på den første midlertidige effektanalysen utført 8. november 2020 av en ekstern, uavhengig dataovervåkingskomité (DMC) fra den kliniske fase 3-studien. … Antallet evaluerbare tilfeller nådde 94 og DMC utførte sin første analyse av alle saker. Saksdelingen mellom vaksinerte individer og de som fikk placebo indikerer en vaksineeffektivitet over 90 %

Wow! Gjennomført den 8. november 2020 (94 saker) og kunngjort umiddelbart dagen etter den 9. november 2020.

Og knapt én uke senere, etter Pfizers kunngjøring, bestemmer Verdens helseorganisasjon (WHO) raskt 13. november 2020 å endre definisjonen av «Herd Inmunity».

Flokkeimmunitet er et viktig begrep innen medisin som oppstår «når en stor del av et samfunn (flokken) blir immun mot en sykdom [f.eks. SARS-2], noe som gjør spredning av sykdom fra person til person usannsynlig. Som et resultat blir hele samfunnet beskyttet – ikke bare de som er immune.» Mayo Clinic )

Det denne definisjonen antyder er at sosial distansering og ansiktsmasken kan undergrave utviklingen av flokkimmunitet.

 « Det skjer når så mange mennesker i et samfunn blir immune mot en smittsom sykdom at det stopper sykdommen i å spre seg.»

13. november 2020, presset av Big Pharma, redefinerte WHO flokkimmunitet med sikte på å støtte mRNA-vaksinen.

Nedenfor (til venstre) er den offisielle WHO-definisjonen (juni 2020).

Og 13. november 2020 sammenfallende med lanseringen av Covid-19 «vaksinen» (Høyre) bestemte WHO ensidig å redefinere et grunnleggende medisinsk konsept, med fokus utelukkende på vaksinasjonens rolle for å oppnå flokkimmunitet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Screen-Shot-2020-12-27-at-12.28.14.png
Plutselig er det bare gjennom vaksinering en kan oppnå gruppeimmunitet. Dermed har en samtidig forlatt vitenskapen.

Så vidt jeg vet har den fagfellevurderte definisjonen av flokkimmunitet ikke endret seg.

Den nye «definisjonen» av WHO tjener synlig interessene til Big Pharma involvert i markedsføringen av den dødelige Covid-19-vaksinen.

En annen versjon av WHOs definisjon av flokkimmunitet ble lagt ut 31. desember 2020 som postulerer:

«For trygt å oppnå flokkimmunitet mot COVID-19, må en betydelig andel av en befolkning vaksineres, noe som reduserer den totale mengden virus som kan spre seg i hele befolkningen.»

Det bredere problemet, rikelig dokumentert, er at «vaksinen» ikke bare skaper sykdom, den undergraver immunsystemet til de som har fått vaksinen.

Maskinoversatt/KL

Tekst til bilde lagt til av Knut Lindtner

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Thomas Park

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • VigiAccess er et rapporteringssystem WHO har utarbeidet. Formålet er å gi publikum informasjon om bivirkninger fra medisiner.
  Det er slett ikke sikkert at alt blir rapportert inn, for å si det slik.
  For de som er interessert i bivirkninger feks # covidvaksine# skriv;
  covid-19 vaccine ( i søkemotoren)
  http://www.vigiaccess.org/

  Svar
 • Nå er vel flesteparten av befolkningen i Norge smittet. Hvis man skal stole på PCer-testene.
  Da har jo kroppen opplevd viruset, og er naturlig vaksinert. Og kroppens naturlige immunsystem har slått ned angrepet tydeligvis, også siden så få av oss smittede har blitt syke.
  Hvorfor da vaksinering?
  En vaksinering der noen blir sykere enn de fleste smittede. Også når vi vet at sprøyte-vaksinerte er smittebærere og smitter videre.

  Svar
  • Tom. WHO har gått tilbake på at PCR tester er et OK verktøy; ihvertfall over 35 sykler slik det er praktisert i Norge. Så ytterst få av befolkningen har vært smittet, og vi vet knapt hva de har vært smittet av – mest trolig en influensa-variant, og det er kanskje like greitt, siden viruset ikke er isolert (bortsett fra i teoretiske modeller), slik at man kan lage vaksine mot det.. Og mRNA er ingen vaksine.. For et kaos – ikke rart the sheeple er forvirra..

   Svar
  • Wasan Totland
   13 november 2022 16:27

   Men se har hva de forfekter. Her råder de blant annet en ungdom til å ta tredje sprøyten rett etter at han har vært syk. De pårstår at immuniteten b are varer noen måneder.
   https://tv.nrk.no/serie/spoer-legen/sesong/1/episode/3/avspiller

   Svar
 • Nå nettopp anbefalte FHI via NRK gravide å la seg vaksinere. (!) Hvor mange av disse vil spontanabortere eller føde for tidlig? Folkehelseinstituttet fortjener like lite tillit som WHO.
  Forresten blir jeg lei meg når en jeg setter pris på forteller at tredje dose er satt, den oppfriskende, føler seg helt fin, i forsvarsposisjon når jeg spør hvor lenge den er gyldig før du går ut på dato og må ha et stikk til for å høre til i samfunnet? Definisjonen på «fullvaksinert» er like prisgitt de mektiges endringer som definisjonen på «pandemi» eller «terrorist». Tankepolitiet og sannhetsministeriet skyr ingenting og bruker karaoke som våpen i info-krigen. Tragikomisk.

  Svar
 • Endringene i smittevernloven viser hvor veien går også i Norge. Definisjoner endres raskt og stille så det helst skal gå folket hus forbi, og grunnloven brytes i allerede over to år av agenda-2030-marionetter.

  Svar
 • «Plutselig er det bare gjennom vaksinering en kan oppnå gruppeimmunitet. Dermed har en samtidig forlatt vitenskapen.»

  Vitenskap ble vel ikke brukt i det hele tatt under denne ‘pandemien’.
  Vitenskap og hysteri er jo ikke kompatibelt?
  De fleste har vel delvis glemt hva vi ble utsatt for av hysteri for å slavebinde befolkningen i nasjon etter nasjon, nå i ettertid. I skam over å ha blitt lurt?
  En blanding av frykt/hysteri med religiøse over, og under- toner. Hekseprosessen på 1500-tallet var til sammenlikning blåbær.
  Nå er dette fra USA, men dette angrepet var så unisont reggissert ww. , at det var noe av det samme vi kunne oppleve i Norge i 2020/21.:

  ‘Tett på heltene i den episke kampen mot et virus i en omskiftelig verden. Følg forskere, ledere og journalister gjennom 18 intense måneder.’ :

  https://tv.nrk.no/program/KOID28002821

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

US-rapport:

Russland er dag verdens sterkeste militærmakt.

Forrige innlegg

John Pilger:

Hadde journalister gjort jobben sin ville 1 million menneskeliv vært spart i Irak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.