POSTED IN Migrasjon og flyktninger

Folk flykter fra krig og ødeleggelser:

Hvem står bak?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi kan takke USA for flyktningene

(20. sept. 2020) De siste 30 årene har Europa sett et massivt flyktningeproblem som har det til felles at det startet med intervensjoner, bombing eller regulær krigføring iscenesatt av USA (evt. med støtte av NATO eller FN).

 • Rundt 2,5 millioner ble drevet på flukt fra Bosnia etter 1991, drepte anslått til 100.000.
 • Irak hadde pr. 2007 rundt 4 millioner flyktninger inkludert 1,9 millioner internt i Irak etter krigene (1991 og 2003) FN-sanksjoner etter 1991 (krevd av USA og Storbritannia) førte i tillegg til at en og en halv million mennesker døde som ellers ville ha vært i live, hvorav en halv million barn, på grunn av mangel på medisiner, rent vann og matmangel. Drepte fra krigen 2003 anslås til 1 million irakere.
 • Fra Afghanistan har verden fått knappe 3 millioner flyktninger etter USA’s invasjon i 2001. Tallet over drepte spriker i alle retninger, trolig snakker vi om over en kvart million afghanere.
 • I Libya spriker også tallene over drepte fra 30.000 til en kvart million. Vinnerne av krigen i Libya ble menneskesmuglerne (som støttet USA i opposisjon til Gaddafi), som siden 2011 har hatt en blomstrende næring med å frakte titusener av flyktninger mot Europa i båt. Flylktningehjelpen anslår at 18.000 har forlatt landet, mens internt fordrevne ligger på rundt 200.000 libyere. Hvor mange flyktninger fra Afrika som bruker Libya som transittland er ukjent her, trolig har rundt 45.000 flyktet til Libya, muligens i transitt med Europa som mål.
 • Fra Syria er 13 millioner mennesker drevet på flukt, de fleste til leire i naboland, mange via Tyrkia til Hellas.

Overgrep av USA
Dessverre er de fleste, om ikke alle disse nevnte krigene et overgrep fra USA, og dessverre ser det ut til at USA ved bruk av løgn og bedrag har klart å manipulere NATO og FN takket være elegant utplantet falsk informasjon for å promotere sin egen agenda i konfliktområdene.

________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene
________________________________________________________

Sanksjonene i Irak i 1991 strir mot Genevekonvensjonen som sier at det er forbudt å straffe et folk for ledernes forbrytelser. Krigen USA førte mot Irak i 2003 var basert på egenprodusert løgn. Krigen mot Afghanistan var planlagt minst et halvt år før 11. september 2001, og var trolig også en forbrytelse. Krigen mot Libya var en ren angrepskrig via proxy og henrettelse av landets leder. Norske Wikipedia omtaler dette som en «borgerkrig», så langt fra sannheten som bare USA kan redigere det. Også Syria var en angrepskrig der USA finansierte, trente og utrustet ulike grupperinger som rykket inn i Syria fra landene rundt, drepte offentlige personer og tok folket som gisler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Krigen mot Libya var en ren angrepskrig via proxy og henrettelse av landets leder. Norske Wikipedia omtaler dette som en «borgerkrig», så langt fra sannheten som bare USA kan redigere det. Også Syria var en angrepskrig der USA finansierte, trente og utrustet ulike grupperinger som rykket inn i Syria fra landene rundt, drepte offentlige personer og tok folket som gisler.»

  Og hvis vi ser bort fra kriger og ødeleggelser av nasjoner, som også Norge har vært en pådriver for, hva gjør at folk flykter fra egen nasjon, geografi og kultur?
  «Fattigdom» ? ( Dvs. mangel på vestlig Fed-styrt valuta?)
  Mangler det skofabrikker, spader, arbeidskrefter. Er det vinter halve året?
  Nei, det er kultur i (manglende ) utvikling. Styrt av de (media) som styrer våre forestillinger om hva som skal være et godt liv.
  https://forskersonen.no/jord-og-skog-kronikk-meninger/ungdom-i-afrika-vil-heller-til-byen-enn-a-jobbe-pa-foreldrenes-jorder/1744810

  Svar
 • Fredsprisvinner Barack Obama satte igang krigen og regimeskifte i Libya for 9 år siden. Og satte inn en regjering som har blitt milliardærer. Folket fikk ingenting av oljeinntektene. Enda verre terror organisasjoner som Muslim Brotherhood og andre fikk sentrale posisjoner i regjeringen og har overført våpen til depoer i Europa og store pengesummer til utenlandske banker.
  Globalistene følger Calergi planen og islamiserer Europa. Vekk med homogene nasjonalstater. Erna følger opp og det blir forbudt å kritisere Islam.

  Svar
  • «Folket fikk ingenting av oljeinntektene»
   Oljeinntekter som før ble brukt til gratis utdanning og bolig i Libya.
   Foruten det store vannprosjektet som Gadaffi hadde satt i gang i nord-Afrika som sikkerhet til velstand for hele regionen.
   Og gullet Gadaffi hadde hentet hjem fra lånt hvelv i Frankrike og England, som understøttelse for den nye valutaen, Libyske Gulldinarer, som skulle løsrive det afrikanske kontinentet fra de som styrer verdensvalutaen….
   Hvor er dette gullet? Hillary og Stoltenberg, hvor er dette gullet?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dag 13 i rettssaken mot Assange.

Teknologien svikter beleilig i retten.

Forrige innlegg
Regjeringen vil forlenge koronafullmakter: Hastehøring med tre dagers varsel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.