POSTED IN Coronavaksiner

Befolkningsreduksjon?

Fødselsratene faller over hele verden etter massevaksinasjonen mot covid-19 startet i 2021

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Brian Shilhavy
Oversatt Northern Light

Stadig flere bevis tyder på på at COVID-19-massevaksinasjons-programmene ble spesielt utviklet for å redusere verdens befolkning for å tilpasse den til den «grønne agendaen», som at «jorden ikke lenger kan opprettholde nåværende befolkningstall», ettersom statistikk nå viser synkende fødselstall over hele verden etter COVID-19 vaksinene ble lansert i 2021. Som rapportene viser forårsaker covid-19-vaksinene en høyere prosentandel av spontanaborter enn abortpillen.

82 % gravide kvinner som får en Covid-vaksine har spontanaborter, det er mer enn abortpillen.
Det er virkelig utrolig å se hvor kriminelle våre helsemyndigheter i regjeringen er, som CDC-direktør Rochelle Walensky, når de på TV åpenlyst lyver til det amerikanske folket om sikkerheten og effektiviteten til de dødelige COVID-vaksinene. Big Pharma-finansierte MSM er også medskyldige i massedrapet.

Dette er en verdensomspennende katastrofe som utspiller seg rett foran øynene våre, ettersom mangel på arbeidskraft allerede lammer økonomien vår på grunn av at mange mennesker har dødd og blitt lammet av vaksinene, og nå ser vi at det er lite håp om å fylle opp arbeidsstyrken igjen, ettersom fødselsratene raskt synker og unge, fruktbare voksne blir ufruktbare. Vi lever virkelig i onde tider!

Hvis det er noen trøst i alt dette, er det det faktum at «anti-vaksine»-menneskene som fortsatt har sinn og sjel intakt fordi de ikke bøyde seg og underkastet seg disse demoniske tyrannene, vil være de som fortsatt er fruktbare og produserer menneskeliv i fremtiden. Det darwinistiske mottoet «survival of the fittest» kommer til å få en helt ny betydning i årene som kommer, hvis ikke Gud først ødelegger planeten fullstendig og begynner på nytt med den lovede messianske nye verdensordenen.

Covid-vaksiner og infertilitet.

Hvorfor faller fødselstallene i Storbritannia, Tyskland, Sverige, Nederland, Sveits og Taiwan, ni måneder etter massevaksinasjonene mot Covid?
Tyskland.
Tyskland rapporterte en nedgang på 13 % i fødsler mellom januar og mars 2022 sammenlignet med samme periode i 2021.


Storbritannia.
Storbritannia rapporterte en nedgang på 7,7 % i fødsler med 75 670 fødsler mellom januar og februar 2022 sammenlignet med 82 042 fødsler i samme periode i 2021.


Sveits.
I Sveits har fødselstallene også falt etter Covid-vaksineringene.


Taiwan.
Taiwan rapporterte en nedgang på 23,2 % i fødsler i mai 2022 sammenlignet med samme måned i 2021. Igor Chudov, forfatteren av et populært nyhetsbrev om covid, skrev: «Når det uttrykkes i «sigmas», enheter for standardavvik, er nedgangen på 23,24 % i fødselsraten i Taiwan en hendelse på 26 sigma! Dette kan beskrives som «utenkelig» når det gjelder sannsynligheten for at kan skje på grunn av tilfeldigheter.

Sverige.
Sverige, uten nedstengning og skolestengning, rapporterte en nedgang på 6,6 % med 35 454 fødsler mellom januar og april 2022 sammenlignet med 37 950 fødsler i samme periode i 2021. Nedgangen i fødselstall er 6,9 % for samme tidsperiode sammenlignet med gjennomsnittet for 2019-2021.

Nederland.
Nederland rapporterte en nedgang på 6,3 % med 53 090 fødsler mellom januar og april 2022 sammenlignet med 56 671 fødsler i samme periode i 2021. Som konklusjon viser data fra hele verden en betydelig månedlig nedgang i fødselsrater fra januar 2022 til april 2022 sammenlignet med tidligere år.


Studier viser at Pfizers mRNA-vaksines lipid-nanopartikler ender opp i eggstokkene og testiklene, og påfølgende studier har vist at Covid-vaksiner senker antall sædceller. Videre er antallet av fruktbarhetsproblemer rapportert i CDCs VAERS-database for Covid-vaksinene astronomisk.

Før mRNA-vaksineringen var det rundt 1500 rapporter om fertilitetsproblemer, i løpet av den 31-årige historien til VAERS for alle vaksiner til sammen. Det er nå 15 000 rapporter om fruktbarhetsproblemer fra Covid-vaksinene alene, som står for 95 % av alle fertilitetsproblemene i VAERS historie.

I Storbritannia er det nå mer enn 30 000 rapporter om menstruasjonsforandringer etter Covid-vaksinasjoner. Hvorfor faller fødselstallene i Storbritannia, Tyskland, Sverige, Nederland, Sveits og Taiwan, ni måneder etter begynnelsen av massevaksinasjoner mot Covid? Barn har statistisk sett nær null risiko for å bli innlagt på sykehus eller dø av covid-19. Massevaksinasjonen av barn må stoppe nå.


Fra Tap Newswire, publisert 29 Juni. Skrevet av Brian Shilhavy, redaktør av Health Impact News.
Oversatt fra engelsk, linker og diagrammer og oversikter i orginalartikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Det har jo vært en nedgang i fødsler/befolkning noen år, antagelig grunnet høyere/tryggere levestandard og mindre behov for mange barn; – men dette ser ut til å være en underlig kraftig nedgang.
  Og selv om nedgangen kan ha mange forklaringer, og kanskje også være midlertidig, bør det følges og undersøkes, ja.

  Svar
 • Det samme gjelder for Norge. Britiske GBnews melder at for første kvartal 2022 er det en nedgang i fødsler på 16,1% (se ca. 0:45 inn i videoen) i Norge https://www.youtube.com/watch?v=RbAqmu3P48w&t=385s

  Svar
 • Boken «Limits to Growth» ble utgitt i 1972, den er bla skrevet av Jørgen Randers.
  «Hvor går grensen? er en rapport utgitt i 1972 som ut fra datamodeller for befolkningsvekst, forbruk og ressurstilgang forsøkte å beregne hvor lang tid vi har før menneskelig forbruk kom til å overskride jordklodens fysiske begrensninger. Analysene bak rapporten ble gjennomført på oppdrag av Romaklubben».
  Det bør ikke være så veldig overraskende at dette før eller senere slår til og får konsekvenser.

  Svar
  • SHO, -» ..før menneskelig forbruk kom til å overskride jordklodens fysiske begrensninger»

   Hver nasjon bør jo holde oversikt/kontroll over eget forbruk i forhold til egne resurser og egen befolkning. (Også mat og fornybar energi.) Det er ikke noe grunn til å la dette bli globalt ( «krise-uløselig» ) problem. Dette vil også gi trygghet og forutsigbarhet i nasjonen, og mindre forbindes med fattigdom/rikdom, slik at et tullete, statusdrevet og/eller fattigdomsfryktende, overforbruk naturlig vil gå ned.

   Svar
  • Romaklubben – henvisning til denne får skepsisen min igang. Idag finnes en mengde slike klubber som har ført til omtalte situasjon idag.

   Legger til denne videoen som nå kan sees via rumble: Tekst SVENSK intervju med lege Enby. Hovedbudskapet er å sørge for at kroppen får tilskudd av vitaminer og mineraler for å balansere giftinsprøytingen fra bl.a. Phizer.

   https://rumble.com/v1awrr5-hvad-er-indholdet-i-pfizer-vaccinen-.html

   Svar
 • FRIHET !!!
  4 juli 2022 12:55

  Alt dette ble advart mot helt fra begynnelsen av en hel rekke med VIRKELIGE eksperter på vaksiner, men de ble alle sensurert, oppsagt og utsatt for karrakterdrap av de korrupte bandittene i pressen og de mange enda værre «fakta» sjekkerne over hele verden.

  Svar
 • Amanda Rapp
  30 juli 2022 6:24

  Fantastisk god nyhet! Befolkningsreduksjon er den beste løsning på de fleste av våre problemer. Satser på at covidinfeksjon uten vaksine fører til sterilitet, det vil virkelig være en gave til menneskeheten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Med andre briller:

Nyheter med et annet perspektiv.

Forrige innlegg

Jemen:

Matvarehjelpen kuttes nok en gang.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.