POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

FN innrømmer at det finnes konspirasjoner.

Men de kan bare avsløres av de store mediene og spesielle varslere.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

FN innrømmer at konspirasjoner eksisterer, men sier at de bare er sanne når de avdekkes av de rette personene

Dette innlegget er hentet fra Politikeren.

CIA fant opp begrepet «konspirasjonsteoretiker» på 1950-tallet for å nedverdige de som våget å stille ukonvensjonelle spørsmål og utfordre systemet.

De forente nasjoner har erklært krig mot konspirasjonsteorier, og beskriver fremveksten av konspirasjonstenkning som «bekymrende og farlig» og gir publikum en verktøykasse for å «prebunke» og «debunke» alle som våger å antyde at verdens regjeringer er alt annet enn fullstendig ærlige.

FN advarer også om at George Soros, Rothschilds og staten Israel ikke må knyttes til noen «påståtte konspirasjoner.

UNESCO har slått seg sammen med Twitter, EU-kommisjonen og World Jewish Congress for å lansere kampanjen kalt #ThinkBeforeSharing: Stop spredningen av konspirasjonsteorier.

FN hevder at hendelser ikke blir «hemmelig manipulert bak kulissene av mektige krefter med negativ hensikt». Hvis du møter noen som tror den globale eliten konspirerer for å konsolidere makten og diktere internasjonale hendelser, må du ta grep.

Ifølge UNESCO, “hvis du er sikker på at du har støtt på en konspirasjonsteori” på internett, må du legge ut en relevant lenke til et “faktasjekkingsnettsted” i kommentarfeltet.

UNESCO gir også råd til alle som møter en ekte konspirasjonsteoretiker i kjødet. Ifølge FN-byrået må du ikke la deg lokke inn i en krangel med en konspirasjonsteoretiker.

“Ethvert argument kan tas som bevis på at du er en del av konspirasjonen og forsterke den troen,” og konspirasjonsteoretikeren vil sannsynligvis “krangle hardt for å forsvare deres tro. ”

Bemerkelsesverdig nok, skjult i det med liten skrift, innrømmer UNESCO at konspirasjonsteorier eksisterer. Under overskriften “Hva er en ekte konspirasjon?” FNs byråkrater forklarer at «virkelige konspirasjoner store og små eksisterer».

I følge FN er det bare en ekte konspirasjonsteori hvis den «avdekkes av media eller varslere».

Det er bare ett problem med FNs definisjon av en “ekte” konspirasjonsteori. Media har ofte vært fullt kjøpt og betalt av eliten. Og det er eliten som konspirerer mot massene.

Har du noen gang hørt om Operation Mockingbird? På 1960-tallet ville du blitt kalt en konspirasjonsteoretiker hvis du våget å antyde at CIA spionerte på journalister og kontrollerte mainstream media.

I virkeligheten var det akkurat dette som skjedde. Operasjon Mockingbird var en CIA-operasjon som spionerte på medlemmer av Washingtons pressekorps i 1963, 1972 og 1973. De betalte også journalister for å publisere CIA-propaganda.

Avlytting av amerikanske borgere er i strid med CIA-koden, men dette er hva de gjorde.

Så klart, vi bør stole på alt media og faktasjekkere sier. Det er ikke slik at de har en historie med å bli manipulert av skyggefulle trebokstavsbyråer og den globale eliten.

I 2013 signerte Obama lovgivning som opphevet den amerikanske informasjons- og utdanningsutvekslingsloven fra 1948, også kjent som Smith-Mundt-loven.

Smith-Mundt-loven var en såkalt antipropagandalov som hindret den amerikanske regjeringens enorme kringkastingsarm fra å levere programmering til det amerikanske publikummet.

Men 2. juli 2013 endret Obama stille og svikefullt loven, noe som betyr at den amerikanske regjeringen og CIA lovlig kunne propagandere amerikanske borgere.

Merkelig nok, mainstream media liker ikke å erkjenne dette faktum. Men det passer offentlige etater og FN helt ned til bakken. Selvfølgelig vil de fortelle deg å stole blindt på mainstream media og faktasjekkere. Uansett hvor mange ganger de får bevist feil, gang på gang.

Hunter Bidens bærbar PC fra helvete, noen? Det tok media mer enn et år å innrømme at det var ekte. I et helt år fortalte media oss at historien om den bærbare datamaskinen var «russisk desinformasjon», og faktasjekkere sensurerte sosiale medier og renset det for spor av historien om Laptop From Hell, i frykt for at det ville skade Biden Sr. sitt presidentvalg.

Dessverre er ikke mainstream media en kontroll på makt. Regjeringer, selskaper og globale institusjoner som FN vet hvordan de skal spille mediespillet. De vet hvordan de skal kontrollere nyhetssyklusen. De vet hvordan de skal manipulere og kontrollere massene.

De mater offisielle scoops, offisielle kontoer og intervjuer med såkalte eksperter. De avler frykt fordi frykt avler etterlevelse.

Du vil bli presset til marginene hvis du vil utfordre makten. CIA oppfant begrepet “konspirasjonsteoretiker” på 1950-tallet for å nedverdige de som våget å stille ukonvensjonelle spørsmål og utfordre systemet.

FNs krig mot konspirasjonsteoretikere er et annet eksempel. De ønsker å skamme de av oss som tør å stille spørsmål og utfordre den offisielle fortellingen.

For bare 20 år siden var det å stille spørsmål ved offisiell informasjon den hellige gral for enhver [undersøkende] journalist med respekt for seg selv. Det var klart for alle på den tiden at makthaverne løy, jukset og gjorde all skade de kunne for å beholde makten. Noe som folk i dag ser ut til å ha stort sett glemt.

Forsidebilde: Remy Hellequin

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Panikken i «eliten» blir større og større, drømmer de om skafotter som blir reist i sine mareritt hver bidige natt? Det må bli dårlig med god nattesøvn, blir de mer og mer rødøyde av mangelen på søvn nå?
  Tenker at mange av dem ikke egentlig tør å sovne, da marerittene garantert hjemsøker dem når de lukker øynene.
  Tom Jones sang «I’m a sex-bomb, og «you can leave your hat on».
  Trudeau, Macron og Zlinko synger mens de danser på sine høye røde stilletthæler: «I’m a WEF-bomb, I can leave my hat on, ’cause i’m already gone».

  Svar
 • «FN advarer også om at George Soros, Rothschilds og staten Israel ikke må knyttes til noen «påståtte konspirasjoner.»

  Bolton, fikk raseriutbrudd, og advarte at: ‘’USA vil ta i bruk ethvert nødvendig middel for å beskytte våre innbyggere og de av våre allierte fra urettmessig rettslig forfølgelse fra denne ugyldige domstolen.’’ – og la til at FNs Internasjonale domstol må ikke være så dristige at de foretar etterforskninger av ‘’Israel eller andre av USAs allierte.’

  Så vet vi dermed også hva/hvem som står bak det meste av faanskapen i verden, militært og økonomisk.
  Følg pengene, følg sporene.

  Svar
 • «Men 2. juli 2013 endret Obama stille og svikefullt loven, noe som betyr at den amerikanske regjeringen og CIA lovlig kunne propagandere amerikanske borgere.
  …..Operasjon Mockingbird var en CIA-operasjon som spionerte på medlemmer av Washingtons pressekorps i 1963, 1972 og 1973. De betalte også journalister for å publisere CIA-propaganda.»

  Og ikke bare innad i USA ble det satt i gang overvåking av media og politikere. Hele verden skulle overvåkes og kontrolleres – For å lettere kunne presse politikere og utforme målrettet propaganda.:

  ‘ Kjernen i skandalen handler om at den amerikanske etterretningstjenesten NSA skal ha hatt fri tilgang til å overvåke internettrafikken i danske fiberkabler. ‘
  nrkbeta.no/2021/05/30/kilder-til-danmarks-radio-usa-har-spionert-pa-norske-politikere-fra-danmark/

  ‘Den regimestyrte, kinesiske avisen Global Times kom mandag denne uken med en eksklusiv nyhet om at kinesiske myndigheter har fanget opp et cybervåpen angivelig brukt av amerikanske National Security Agency (NSA) til «å kontrollere internettutstyr og å stjele store mengder brukerinformasjon». ….I artikkelen til Global Times beskrives cybervåpenet som en trojansk hest for fjernstyring av Unix-lignende systemer, basert på kompleks teknologi, omfattende funksjonalitet, sterk hemmeligholdelse og som kan tilpasses flere prosessorarkitekturer og operativsystemer, samt samarbeide med andre cybervåpen og er typisk brukt til cyberspionasje. ‘
  digi.no/artikler/analyse-kina-avslorer-et-amerikansk-cyber-vapen-pa-et-underlig-tidspunkt/518075

  Varsleren Edward Snowden valgte en annen strategi. Han kom feiende inn på verdensscenen i 2013 med en avsløring om det amerikanske overvåkningssystemet PRISM, som blant annet gjorde det mulig å overvåke nær sagt hvem som helst, hvor som helst.

  ‘…..Etterhvert har mange likevel innsett at også nettet krever visse reguleringer, for å hindre ulike typer overgrep og tyveri av åndsverk. 😉
  dagbladet.no/kultur/mediene-laerte-en-lekse-av-wikileaks/70977353

  ‘ Utvalget legger opp til et system som skal kunne fange opp nær sagt all informasjon som krysser landegrensen, inkludert innholdet i kommunikasjonen. Det vil også gjelde kommunikasjon mellom folk i Norge, fordi signalene ofte krysser landegrensen på veien. Kort sagt en tilnærmet totalovervåkning. ‘
  Bakgrunner er frykten for spionasje …..økt terrortrussel. ‘ 😉
  dagbladet.no/kultur/grenselost-digitalt-grenseforsvar/66602449

  Svar
 • – En konspirasjon er to eller flere mennesker som stikker hodene sammen og planlegger onde handlinger i hemmelighet.
  – En konspirasjonsteori er en teori om at noen har stukket hodene sammen, og det de har planlagt av onde handlinger.
  – En konspirasjonsteoretiker er en person som for-fekter en slik teori.
  – En teori er realistisk begrunnete antagelser som er fremsatt som forklaring på kjensgjerninger.

  Formålet med de fleste store konspirasjonsteoriene er å gjøre det mulig å starte krig mot et land uten å pådra seg ansvar etter internasjonal rett, å skaffe seg et legitimt påskudd til å invadere eller bombe. Eksempler:
  Angrepskrigen mot Nordvietnam
  Angrepskrigen mot Nicaragua
  Angrepskrigen mot Afghanistan
  Angrepskrigen mot Irak
  Angrepskrigen mot Libya

  «Det må du gi Amerika: landet har utøvd en ganske klinisk manipulering av makt over hele verden mens det har utgitt seg for å styrke det universelt beste. Det er en strålende, til og med vittig, meget vellykket hypnose.» (fra Harold Pinters nobelforedrag i 2005)

  Langversjonen finner du i boka «20 år etter 11. september 2001» gratis tilgjengelig på hvamenerpartiene dot com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Vi som snakker sammen»

Elitenes sirkulerende fellesskap: Politikk som springbrett

Forrige innlegg

Vi skal ikke ha meningsmangfold i skolen

Den norske skolen er et verksted for ensretting.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.