POSTED IN FN, Sensur, Ytringsfrihet

FN har lagt en plan.

Vil stanse skadelige ytringer for å redde ytringsfriheten.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

FN erklærer krig mot ytringsfriheten, og vil sensurere sannheten for å kontrollere befolkningen.

Av Lance D Johnson.

Antonio Guterres, FNs generalsekretær, har nettopp presentert globalistens siste plan for kontroll over befolkningene, overvåking og sensur. Planen, med tittelen Global Principles for Information Integrity, skal få slutt på «skadelig feilinformasjon, desinformasjon og hatefulle ytringer» på nettet, samtidig som de «opprettholder menneskerettigheter som ytringsfriheten».

Guterres presenterte hasteplanen, og beordret regjeringer, teknologiselskaper, media og annonsører til å ta kontroll og etablere offisielle fortellinger, mens de sletter opposisjon. FN støtter Big Techs algoritmiske kontroll over informasjonsstrømmen på nettet, og vil ha ytterligere innstramminger.

En global elite vil slette det de mener er desinformasjon, og de prøver å diskreditere og de-monetisere dissidenter. All sensur som kommer fra globale makthavere er krig mot ytringsfriheten, men det er også en krig mot sannheten, slik at de selv ikke kan holdes ansvarlige.

FNs informasjonsovervåkings- og kontrollsystem vil sentralisere sensuren for global dominans.
FN setter opp et informasjonsovervåkings- og kontrollsystem med autoritære narrativer som begrenser tilgangen til livsviktig kunnskap. Disse kontrollsystemene sensurerer ikke bare, men de også lærer folk hva de skal si, hvordan de skal oppføre seg og hva de skal tenke. FN ønsker å skape en verden av mennesker som oppgir sin suverenitet, og bøyer seg for myndighetene.

En slik befolkning trenger våre ledere. Ingen spørsmål men lydig og føyelig.

Disse algoritmene eller automatiserte prosessene vil bli programmert til å filtrere og fjerne innhold som anses som støtende eller politisk sensitivt. Dette kan inkludere blokkering av nettsteder, innlegg i sosiale medier eller plattformer som kritiserer regjeringen, fremmer dissens eller diskuterer sensitive emner som menneskerettighetsbrudd eller politisk opposisjon.

I tider med politisk uro eller konstruerte kriser, kan regjeringer pålegge nedstengninger av Internett, eller begrense tilgangen til bestemte nettsteder eller sosiale medieplattformer. Denne taktikken stopper effektivt avvikende meninger, forhindrer spredning av informasjon om protester eller overgrep fra regjeringer, og begrenser borgernes evne til å kommunisere og organisere seg.
Eksempler på dette tyranniet er Facebooks sosiale medieplattform, da Meta målrettet stengte grupper som diskuterte helseskader av covid-vaksinene. Enhver motstand mot vaksinepålegg ble hånet som «feilinformasjon», og grupper som organiserte seg for medisinsk frihet ble stengt ned.

Videre kan overvåking brukes til å overvåke nettaktiviteter i sanntid, spore enkeltpersoners digitale fotavtrykk, og identifisere avvikende meninger eller aktivister. Denne overvåkingen avskrekker enkeltpersoner fra å uttrykke kontroversielle meninger eller delta i politisk diskurs på nettet.

Ved å manipulere søkeresultater kan myndigheter og farmasøytiske selskaper påvirke søkemotoralgoritmer til å undertrykke informasjon om kurer mot infeksjonssykdommer, hjertesykdommer, kreft og andre kroniske sykdommer. Ved å kontrollere hvilken informasjon som vises øverst i søkeresultatene, kan farmasøytiske selskaper forme folks oppfatninger, undertrykke alternative synspunkter eller fremme propaganda og offisielle fortellinger, for å holde folk syke og bruke medisiner og vaksiner som ikke virker.

Gjennom uklare regler skapes usikkerhet (Foto: iStock)

Myndigheter kan vedta lover som pålegger begrensninger på digitalt innhold, for eksempel å kreve at plattformer fjerner «skadelig» eller «støtende» innhold. Disse lovene kan være vagt fortolket, slik at myndighetene kan målrette journalister, aktivister eller vanlige borgere med avvikende synspunkter. For eksempel laget Biden-regimet en liste over bøker om vaksinasjon. Den føderale regjeringen tvang en av de største bokdistributørene – Amazon – til å begrense tilgangen til disse bøkene.

Myndigheter kan selektivt målrette journalister, menneskerettighetsforkjempere, aktivister eller medlemmer av marginaliserte samfunn med trakassering, trusler eller juridiske trusler. Dette skaper et klima av frykt og selvsensur, der individer avstår fra å uttrykke avvikende meninger eller gå inn for sosial endring. FN kan senke Internetts hastighet eller blokkere kommunikasjonskanaler som meldingsapper, eller VoIP-tjenester i perioder med uro og usikkerhet. Dette begrenser enkeltpersoners mulighet til å kommunisere, dele informasjon eller koordinere protester eller aktivisme.

Med dette erklærer FN og dets militære allianser praktisk talt krig mot pressen, analytikere og uavhengig journalistikk.

Fra Natural News publisert 2 juli 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: UN declares war on FREE SPEECH to censor the TRUTH, subvert accountability, control populations.

Forsidebilde er KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Det betyr vel bare at det åpner for fler nettsteder.
  Men det måtte jo komme fra FN , FN gjør sitt beste for å kvele folkets stemmer. På lik linje som negativ omtale av vaksiner, og det kommer fler vaksiner. De bomma fullstendig på monkypoks. Vannkopper, mange er jo allerede vaksinert mot vannkopper . Må nok følge litt med på vaksiner man MÅ ta. FN har fått for mye makt over land og folk. Meldes ut av FN vil være en god løsning!

  Svar
  • Det er absolutt legitimt å spørre om hvorfor WEF som representerer de største selskaper i verden inngikk en intensjonsavtale med FN i 2019. The Club of Rome har sterk innflytelse i WEF og boka «The limits to growth» og «The first global revolusjon» står sterkt på deres agenda. (bøkene er tilgjengelig gratis på internett). Kort sagt er deres store drøm for bærekraft en kraftig depopulasjon gjennom pandemi, krig og sult og hvor man sitter igjen med en liten elite som styrer 800 millioner mennesker.
   Med andre ord, mennesker er i krig med onde krefter som fremstiller seg med gode intensjoner. Dette ble særlig synliggjort under covid pandemien.

   Svar
 • Reidar Kaarbø
  7 juli 2024 9:39

  Jeg har forsøkt å få slutt på «skadelig feilinformasjon og desinformasjon» ved å fremlegge dokumentasjon på at USAs krig mot Afghanistan IKKE skyldes 9/11, men at Taliban fra 1998 klarte å stikke kjepper i hjulene på en gassrørledning gjennom Afghanistan der amerikanske interesser sto sterkt bak, og der USA var inne med direkte økonomisk støtte, lån og lånegarantier. Saken med kildehenvisninger finner du på:
  https://hvamenerpartiene.com/saker/TAPI.htm

  Krigen var varslet lenge før 9/11, og utplassering av amerikanske tropper i nabolandene skjedde i hemmelighet før 9/11. Kilder hevder krigen ville gått nøyaktig på samme vis dersom 9/11 ikke hadde skjedd, men at 9/11 ga USA et «legitimt påskudd» til å krige uten å bli kritisert slik Russland i dag kritiseres for krigen i Ukraina.

  Ingen medier, selv ikke Klassekampen, vil ta inn denne saken. Faktisk.no svarer ikke engang på mail når de blir bedt om å faktasjekke påstandene. Selvfølgelig, det er ikke «skadelig feilinformasjon og desinformasjon» som løgnaktig brukes av makteliten til å røve verden som WEF vil ha stoppet, det er heller sannheten om de overgrep som skjer, altså det vi kaller varsling, man vil ha slutt på, ved litt bruk av nytale.

  Svar
  • Ja, viktig informasjon, R.K.:

   » Krigen var varslet lenge før 9/11, og utplassering av amerikanske tropper i nabolandene skjedde i hemmelighet før 9/11. Kilder hevder krigen ville gått nøyaktig på samme vis dersom 9/11 ikke hadde skjedd, men at 9/11 ga USA et «legitimt påskudd» til å krige uten å bli kritisert slik Russland i dag kritiseres for krigen i Ukraina.»

   Og Afghanistan , nærområdet til Russland ( og mulig angrepsområde mot både Iran, Russland og Kina) ligger strategisk til i tillegg.

   Vi får spørre Jens Stoltenberg, og Støre, om dette er sant. ;-)

   Svar
 • «Dere blir flere og flere – snart vil det være mange av dere, så mange at dette umenneskelighetssystemet vil kollapse.

  Denne prosessen vil da skje automatisk.

  Se gjennom spillet som for tiden spilles på jorden! Det er demonstrasjonen av makten til de kreftene som har vært ved makten til nå. Frykt er deres siste utvei for å oppnå den nye verdensordenen.

  Tiden deres begynner nå å renne ut og folk blir klar over sin egen makt.

  Dette alene viser behovet og desperasjonen til disse kreftene. La deg aldri lure! Det globale «frykt-teppet» utløser en nocebo-effekt (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nocebo)hos noen mennesker. Negative helsekonsekvenser utløses uten at det er noen reelle årsaker til det.

  Selv om frykt for tiden blir innpodet i menneskeheten overalt, er den bare ekte så lenge du tror på den og reagerer på den. Ikke bli involvert i dette spillet og bli med deg selv! For det er din kraft de frykter, og det er ditt lys de gjemmer seg for.» MASTER KUTHUMI, JJ

  «De glemmer at noen av oss ble født for denne tiden.
  At noen av oss har forberedt oss på livet.
  De glemmer at noen av oss ser gjennom bedraget og at vårt åndelige immunsystem er sterkt.
  De undervurderer vår styrke og vår motstand mot fristelser.
  De tror feilaktig at vi er knyttet til vår materielle verden og at vi er avhengige av den for glede.
  De glemmer at vi vet at det er en bedre vei og at vi kjenner veien vi går på. At vi har en ubrytelig visjon om fred og sannhet.

  –> Vi kom ikke hit for at det skulle være enkelt.
  –> Vi kom ikke hit for å være komfortable.
  –> Vi kom ikke hit for å bygge vårt ego eller navnet vårt.
  –> Vi kom ikke hit for å bygge vårt materielle imperium.
  –> Vi kom ikke hit for kortsiktige gevinster.

  Vi kom hit for å FORANDRE VERDEN. Å spre KJÆRLIGHET og ENHET i hele hjerter og land. Vi kom hit for å stå for Ånd/Gud/Enhet.

  Vi er krigere og vi VIL forandre verden.
  Forfatter ukjent

  Svar
 • «…stopper effektivt avvikende meninger, forhindrer spredning av informasjon om protester eller overgrep fra regjeringer, og begrenser borgernes evne til å kommunisere og organisere seg.»

  Pussig.
  Dette var jo AKKURAT dette som ble gjort under ‘pandemien’ i 2020 – 22 ! ;-)

  Svar
 • wasan Totland
  7 juli 2024 12:17

  «Eksempler på dette tyranniet er Facebooks sosiale medieplattform, da Meta målrettet stengte grupper som diskuterte helseskader av covid-vaksinene. Enhver motstand mot vaksinepålegg ble hånet som «feilinformasjon», og grupper som organiserte seg for medisinsk frihet ble stengt ned.»
  Dette er drap, ikke uaktsomt. De som lar mennesker pines og dø fordi de skal hindre informasjon må dømmes slik man gjorde i Nurnberg

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   7 juli 2024 17:57

   Apropos FB: Jeg publiserte et avsnitt av en tale til nobelprisvinner i litteratur Harold Pinter på originalspråket, og opplevde at innlegget ble slettet av FB. Det er klart, når man må sensurere utsagn fra nobelforedrag, da har man et problem. Her er det sensurerte avsnittet vedlagt på norsk:

   «USAs forbrytelser har vært systematiske, konstante, ond-skapsfulle, uten anger, men veldig få mennesker har faktisk snakket om dem. Det må du gi Amerika: landet har utøvd en ganske klinisk manipulering av makt over hele verden mens det har utgitt seg for å styrke det universelt beste. Det er en strål-ende, til og med vittig, meget vellykket hypnose.»

   Svar
 • Det er for jævlig når Orwells 1984 blir en dokumentær reportasje! Dessverre vil ikke befolkningene i vesten våkne opp før det er for sent. Se bare på hvor inderlig godt folkemordet i Gaza er akseptert og forsvart i vesten!

  Svar
 • Torolv O. Stunes
  7 juli 2024 18:38

  F N-engasjementet i denne sak kan best sammenlignes med det gamle ordtak om «å drive ut den Den onde, ved hjelp av Beelzebub!» Under 2. verdenskrigs nazi-tyske okkupasjon var alle media. som kritiserte nazistene forbudt. Radioene var inndradd. Bilde media og internett eksisterte ikke den gang. Likevel lyktes det å få ut alternativ informasjon bl.a. gjennom de illegale avisene – som ble spredt manuelt gjennom de mange hemmelige om bærerne. Nazistene og okkupasjonsmakten satset store ressurser for å stanse denne alternative informasjon. Det lyktes ikke, selv om mange tilknyttet denne virksomhet havnet i nazistenes konsentrasjons leire. Er det en slik situasjon vi i dag ser konturene av?

  Svar
  • Ja, det er noe slikt vi ser konturene av. Og gjett hvem som skal bestemme hvem som får si hva, det er allerede i ferd med å bli realitet i Norge.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter mange år med faktavegring:

New York Times innrømmer endelig at øynasjoner ikke synker.

Forrige innlegg

Mye blir nå sensurert for at folk ikke skal forstå det som skjer.

Israel har store militære problemer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.