POSTED IN Gaza, Israel

Flest mulig skal dø

Israels strategi med sult som våpen mot palestinerne

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Mike Whitney.

«Det er ikke tilfeldig at angrepene på UNRWA fant sted etter ICJ-dommen. Israel prøver å diskreditere Den internasjonale domstolen, og en måte å gjøre det på er å angripe UNWRA. Men UNWRA har oppfylt den heroiske rollen med å gi helse, utdanning og alle andre tjenester til de palestinske flyktningene siden 1948.

Og det er virkelig hjerteskjærende at israelsk propaganda nå demoniserer UNWRA og fører til at noen land avskjærer bistand. Så, min sympati og støtte er helt på UNWRAs side, og jeg håper de lenge kan fortsette å spille den viktige rollen de alltid har spilt, for å støtte de palestinske ofrene for israelsk aggresjon. Avi Shlaim, israelsk historiker», You Tube.

UNRWA sørger for mat- og meldistribusjon til hele Gazas 2,2 millioner innbyggere. Å definansiere UNRWA vil føre til massesult og død. Her er din sionistiske quiz for dagen: Hvorfor lanserte Israel et fullverdig angrep i media på en FNs hjelpeorganisasjon (UNRWA), samme dag som Den internasjonale straffedomstolen (ICJ) kunngjorde sin historiske folkemordsavgjørelse?

For å avlede oppmerksomheten fra det faktum at Israel begår folkemord i Gaza?
For å informere offentligheten om at nye opplysninger hadde avslørt Hamas-engasjement i FNs hjelpe- og arbeidsbyrå?
Å forsikre folk i hele verden om at Israels hovedanliggende er å bekjempe terrorisme?
Å iverksette den siste fasen av deres etniske rensing av Gaza-stripen?

En UNRWA-bygning bombet av israelske styrker i 2009. Kilde: Wikipedia.

Hvis du svarte «4» så klapp deg selv på skulderen, fordi det er det riktige svaret. Selvfølgelig er det også sant at Israel ønsket å avlede oppmerksomheten fra ICJs kunngjøring, men det blekner i forhold til den siste fasen av israels etniske rensing av Gaza. Dette er det virkelige dødsstøtet til tostatsløsningen. Dette forklarer også de siste over 100 dagene med nådeløse bombardementer, luftangrep og andre former for terror. Det er som om Israel viser kortene sine slik at hele verden kan se strategien de planlegger å bruke, for å utrydde palestinerne og oppfylle den sionistiske drømmen om en jødisk stat fra elven til havet.

Og hva kan den strategien være? Å spre 2 millioner palestinere til de fire hjørnene av jorden via masseutvandring. Men hvordan vil de gjøre det, når alt kommer til alt, har ikke en rekke land allerede nektet å ta imot palestinerne?

Det har de faktisk, men det var før bildene av sultende kvinner og barn ble publisert på alle sosiale medier rundt om i verden, og ga en enestående sympati for den beleirede befolkningen. Og ettersom offentlig sympati fører til utbredt forargelse, vil flere og flere mennesker kreve at myndighetene deres tar grep, for å lindre lidelsene gjennom masseinnvandring. Dette er hvordan Israel har til hensikt å kvitte seg med palestinerne og skape et sionistisk Valhalla, et jødisk flertall til evig tid.

Dette er grunnen til at Israel har satt i gang sitt voldsomme angrep på UNWRA, fordi UNWRA – mer enn noen annen humanitær organisasjon som opererer i Midtøsten – hjelper til med å holde palestinerne med mat og husrom, noe som er i strid med israels intensjoner. Det siste Israel ønsker er at palestinerne skal etablere en massiv flyktningleir i nærheten av Rafah som vil bli større i årene som kommer.

Dette har allerede skjedd i både Jordan og Libanon, hvor nesten 3 millioner palestinere fortsatt befinner i flyktningleirer 75 år etter opprettelsen av den israelske staten, og fortsatt er fast bestemt på å reise hjem en gang i fremtiden. Det er ikke det Israel ønsker. Israel vil at palestinerne skal «forsvinne i løse luften», og det er grunnen til at de vil at de skal spres rundt i verden, slik at selv tanken på å vende hjem aldri vil komme inn i hodene deres.

Så selv om israelske ledere ikke gleder seg over skaden på deres omdømme de opplever på grunn av deres behandling av palestinerne, er de villige til å tåle det for å nå sine strategiske mål som er fullstendig utryddelse av den arabiske befolkningen og et permanent jødisk flertall i regionen.

Israels overordnede strategi ble best oppsummert av Daniella Weiss, en tidligere borgermester i en bosetting på Vestbredden, som sa følgende i et kort intervju på Tik Tok: « Araberne vil flytte. Så vi gir dem ikke mat, vi gir ikke araberne noe, og de må dra. Verden vil godta dem». (Middle East Eye).
Det er Israels plan i et nøtteskall.

Fra The Unz Review, publisert 31 januar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Israel’s Starvation Strategy.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «In ten years there will be no Israel», sa Kissinger i 2012.
  «Intet Israel om ti år», bommet litt på årstallet der, men er det planen å eliminere «Israel» i Palestina?
  I tråd med Albert Pike’s intensjon om å sette sionister og islamister opp mot hverandre til de utsletter hverandre?
  Aktører til å iverksette armageddon mangler det ikke på. WWIII er i full gang.

  Svar
 • Northern Light.
  8 februar 2024 12:39

  Jødene og khazarene i USA og Europa trenger ikke jødene i Israel for å gjennomføre deres nye verdensordning, det er Wall Street bankkartellet, kjernen i kabalen, sammen med deres forgreninger i alle land som skal gjøre det. Så hvis det er at Pike’s plan sionister og islamister utsletter hverandre, og det fører til at staten Israel med dens befolkning blir utslettet, så er det mulig at det er et offer finansfolket kan gjøre. De kan kan gjøre et offer med sine egne for et verdensherredømme som er deres mål.

  Kissinger nevnte ikke om det var en oppløsning av Israel som stat eller en utslettelse av israelerne han mente, men hvis Israel går til krig mot Hizbollah og Iran, er det store sjanser for at den israelske befolkningen blir utslettet.

  Svar
  • N.L:
   » Jødene og khazarene i USA og Europa trenger ikke jødene i Israel for å gjennomføre deres nye verdensordning, det er Wall Street bankkartellet, kjernen i kabalen, sammen med deres forgreninger i alle land som skal gjøre det. »

   Noen lurer FORTSATT (?) på hvorfor Tyskland,
   fra 1933 til – 39 bad alle jøder om å reise ut av landet? ;-)
   (- Og ville ha de bort fra stillinger i landets bankvesen og media,- som de hadde mesteparten av kontrollen over.)

   Noen lurer på hvorfor få europeiske land ville slippe inn jøder.
   Så Hitler/Nasjonalsosialistene bad England om hjelp til å sende jødene til Palestina;
   – siden Palestina da var en engelsk koloni.

   Jeg tror ikke lengre på en to-statsløsning i Palestina/Israel.
   Gi deler av området i Palestina, eller på Madagaskar, til jødene. Eller et annet avgrenset område.
   Mot at de bygger høye murer rundt seg sjøl, og får forbud mot å reise ut av området.

   Men, det vil nok ikke bli fred i dette området bak murene, uansett. Jøder er historisk sett – og erfart, jøder.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Anders Besseberg

Et offer i krigen mot Russland?

Forrige innlegg

Universitet i Mexico:

Voltaire Network (Thierry Meyssan) er den mest leste geopolitiske analytiker i fjor.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.