POSTED IN Covid-19, Norsk politikk

Film om den norske Koronahåndteringen:

Norge våkner. Ble vi lurt?

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har mottatt denne begeistrede anbefalingen av en film om korona-håndteringen i Norge. Filmen kan sees under.

Knut Lindtner
Redaktør

I denne filmen avslører myndighetene seg selv i beste sendetid på NRK, ved å si forskjellige og motsatte ting ved ulike anledninger. Her kommer det sannheter servert på fat. De som ikke er nok informert får sjokk, de «halvvåkne» blir «helvåkne» etter å ha sett filmen…, og vi andre er glade for at ting endelig kommer frem i lyset.  

Filmen knallgod og viser hva som har skjedd de siste 4 årene, og ikke minst hva som kan skje om Norge sier ja til WHO i mai. Den tar opp kritikkverdige forhold i Norge, EU og WHO.

Dokumentarfilmen er satt sammen av Stortingets taler, NRK debatten, TV2, NRK Nyheter, Friis Larsen Showet, Europa parlamentet, FN og Becheim podcast med politiker Truls Mehus, samt Bård Hoksrud fra Stortingets talerstol om Nei til WHO.

Dokumentaren tar utgangspunkt i den manglende kritiske journalistikken, som mange kjente på under pandemien. Filmen viser hvilke smittevernlover og grunnlover som våre politikere og helsemyndigheter brøt, uten at det fikk konsekvenser for de ansvarlige. Samtidig tar filmen for seg hvor kort veien er fra et demokrati til et diktatur, om Norge styres etter tillit og smittevernslover, og ikke etter grunnloven. Filmen er laget for å opplyse og informere. 

Lånt kommentar fra lokal politiker om filmen:

«Denne filmen er en av de beste og mest innformative om hva som egentlig har foregått i forbindelse med pandemien og i ettertid. Den tar også opp dette med å fjerne kontanter så WHO også kan kontrollere deg under en evt. ny pandemi samt muligheten til å få implantert en chip som kan brukes som vaksinepass, lommebok, nøkkel mm..😮 Ja, du leste rett.

Anbefaler ALLE å se denne filmen og dele den, for folket må få vite sannheten. Det er bedre å innse at man evt tok feil enn å fortsette å lukke øynene før det virkelig går over stokk og stein og vi ikke har noen rettigheter igjen i landet vårt».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

  • Genialt, de lange lesepausene gir tid til at hvert sjokk sitter før neste.
    At Norge, Sverige og Israel er testnasjoner for 100 % digitale penger er nifst!
    Det er ikke lenge til 24. Mai og plagiatministeren klør i fingrene etter å signere.
    Håper flest mulig får med seg denne produksjonen. Det haster.
    Transhumanistene Musk og Harari vil microchippe oss.
    Og Norge er en av tre testnasjoner, altså der det settes ut i livet først?

    Svar
  • Spørsmålet «ble vi lurt» er årets understatement! Selvsagt ble folk lurt, å det noe så inni helvete også. Som en hjernevasket saueflokk ble folk av media gjetet til giftdistribusjonssentralene for å få sin «vaksine» utviklet av de kriminelle i Big-Pharma anbefalt av FN, WHO, WEF, EU, Pentagon, globalister etc. Men en regning står udekket i Norge. De ansvarlige regjeringene og storting må pågripes å underkastes etterforskning med påfølgende landssvikeroppgjør etter modell av det AP og Høire innførte etter WW2, å med de samme straffene. Stortinget skal huske at medvirkning til en straffbar handling straffes på lik linje med utføringen, i det minste er alle medløpere å skyldige i «angrep på demokratiet» som kan gi inntil 10 års fengsel.

    Svar
  • Så får vi håpe at noen organisasjoner eller enkeltmennesker setter opp en demonstrasjon rundt Stortinget før 24 mai 2024.
    Og hvis vi har et ønske om demokrati i Norge, bør det samles flere hundre tusen fra hele landet den dagen.
    Og med liknende demonstrasjoner rundt kommunenes rådhus for de som ikke kan reise så langt.

    Svar
  • Det er forbudt å spre unødig frykt, men problemet er at smittefrykt er en akseptert frykt, til tross for at den er fiktiv.

    Denne filmen tar ikke et oppgjør med smittefrykten. Bedre da å lese den nylig utgitte boken «Can you catch a cold? Untold History & Human Experiments», som tar for seg 200 eksperimenter der man forsøkte å bevise smitte, men uten hell.

    Smitte har altså aldri blitt bevist, og smittevernloven er derfor et falsum. En slik erkjennelse blant folk er det eneste som kan stoppe denne galskapen, for da rykkes årsaken til frykten opp med roten. Så lenge smittefrykten herjer blant folket, vil den utnyttes til det fulle og de inngripende tiltakene vil returnere.

    Boken kan kjøpes på Amazon: https://www.amazon.com/Can-You-Catch-Cold-Experiments/dp/1763504409

    Svar
  • Christine Anderson er klar på at de politikere som ikke står imot diktaturet bør gå av, det vil altså si de 112 som stemte FOR smittevernlov; de 55 som stemte imot må fremme motstand høylydt hvis de er noe verdt.
    Erna burde ligge syltynt an etter dette, hvis vi har noe rettsvesen; økokrim henlegger sak, men her snakker vi om folkemord. Helt bevisst og planlagt i 2017 allerede, og så er hun fortsatt så frekk at hun REFSER folket; sammensuriet, klimafornekterne, vaksineskeptikerne, konspirasjonsteoretikerne får av Erna så ørene flagrer inspirert av Greta, how dare you, lissom.
    Lite å samle på i regjering og storting.

    Svar
  • Altså for PRØVER, – ikke for å HELBREDE !
    Og prøvene er nødvendig nettopp fordi folk IKKE blir syke.:

    ‘– Folk er slitne, men samtidig har folk en enorm ansvarsfølelse og dugnadsånd. Så folk står på det de klarer, men vi kan ikke holde på slik over lang tid. ‘
    nrk.no/tromsogfinnmark/_-kapasiteten-pa-analyser-av-koronatester-er-snart-sprengt-1.15229430

    Burde ikke «syke personer» oppleve seg som syke, og be om hjelp fra helsevesenet?
    ( fra et helsevesen som riktig nok ligger nede, for de er opptatt med å teste friske folk.)
    Eller er dette bare politikk for å gjøre folk engstelige, slik at politikere kan beholde sin tilranede makt?:

    ‘ Med storstilt bruk av hurtigtester vil vi fange opp flere syke personer, sier Nakstad.
    Hurtigtester regnes for å være pålitelige, selv om de viser OFTERE feil enn prøver som blir analysert ved et laboratorium.
    Staten har kjøpt inn 3 millioner hurtigtester. I tillegg har staten opsjon på 2 millioner hurtigtester. ‘
    nrk.no/innlandet/helsedirektoratet-vil-hurtigteste-mer-for-korona-1.15236308

    Pris for disse ubrukelige ‘ gratis’ testene?
    For det er jo ikke slik at kostnaden trekkes fra stortingsrepresentantenes lønninger.
    – Men landets skattebetalere sine lønninger.

    Svar
  • Pussig gitt. ;-)

    ‘Det de fant var heftig.
    Plutselig var symptomene på angst i befolkningen doblet. Det var en tredobling av depressive symptomer. Folk ble mer ensomme og mer bekymret. Det gjaldt egentlig alle typer folk, men aller mest for unge voksne og single. I tillegg var de som hadde hatt psykiske plager tidligere ekstra utsatt…… Mennesker har et grunnleggende behov for tilknytning og kontakt med andre. Da det ble innført tiltak som skapte distanse mellom folk, så hang dette sammen med økt ensomhet. ‘
    nrk.no/osloogviken/xl/na-trenger-vi-et-skikkelig-godt-nytt-ar-1.15297121

    ‘ Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter? ‘

    nyhetsspeilet.no/2020/09/advokat-rocco-galati-saksoker-statsminister-justin-trudeau-og-helsemyndighetene-i-kanada/

    Svar
  • HVIS det hadde vært en overdødlighet i befolkningen det første ‘pandemi’ året, i forhold til tidligere års influensa. – Så hadde hysteriet og nedstengingen og Grunnlovsbruddene hatt en begrunnelse.

    Nå så/ser vi at dødligheten SANK i Covid-året 2020. i Norge og w.w.
    ( Selv om munnbind og sosial distanse og frykt gir en ØKT syklighet på en befolkning. Det er vitenskapelig bevist.)

    Og syklighet/dødlighet ØKTE etter injeksjonene fra 2021. Og fortsatte å øke i 2022/23.

    HVORFOR forårsaker ikke dette panikk og hystri og politisk oppgjør?
    Det er jo en økning. Sterk økning!
    – Fordi vi får beskjed om å ikke bry oss om dette. ;-)

    Svar
  • Eric Kamov
    4 april 2024 20:07

    Link til filmen:
    »www.youtube.com’s server IP address could not be found.»

    Svar
    • He,he Erik-ble ikke forbauset. Sensur?, nei det driver vi ikke med!

      Svar
      • «Vi» her i det «siviliserte» Ville Vesten driver selvsagt ikke med sensur, det er Russland, Kina og Nord-Korea det!
        Forøvrig burde hele «stortinget» hvor barna leker politikere bli stilt for riksrett, og NRK bli tvunget til å sende rettsaker og straffeutmålelse på direkte TV, og «minutt for minutt sendinger» har jo ellers vært populært der i gården.

  • Vi ble lurt, mobba og trakassert av både myndigheter og våre medmennesker.

    Svar
  • Noen som tror vi blir kreditert vår skepsis og våre advarsler ? Er faktisk ikke mer enn to-tre dager siden jeg ble karakterisert som konspirasjonsteoretiker fordi jeg kritiserte «pandemien» og følgene av tiltakene som ble iverksatt. Bløffmakerne har gjort en fantastisk god jobb når de har klart å lure 95 % av folket. Det sier også mye om folkets manglede evne til å tenke selv.

    Svar
    • Mennesker som har blitt lurt går ofte inn i en slags fornektelsesfase… de vil rett og slett ikke innrømme at de har blitt lurt trill rundt. Spesielt gjelder dette mennesker som var med på hetsingen og trakasseringen av de skitne uvaksinerte, det ligger langt inne for de å skulle innrømme at det de har vært med var helt forkastelig. Ja det er mob-mentaliteten på sitt aller verste.

      Selv tar jeg nå karakteristikker som «konspirasjonsteoretiker» og «anti-vaxxer» som hedersbetegnelser nå.

      Svar
  • HØYRE er et farlig parti.

    Svar
  • Norske politikere driver en form for moderne krigføring mot det norske folk.
    De angriper nå mer eller mindre på alle fronter i samfunnet.
    Jordbruk, energi, helse, eiendom mm…Alt skal legges i ruiner.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er det grunn til feiring?

USAs redskap for militær dominans er 75 år.

Forrige innlegg

CICERO:

Fra klimaforskning til konskekvenser, tilpassing og helsespørsmål.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.