POSTED IN Coronavaksiner

Film fra Hemali

Beretninger etter vaksinering

6 kommentarer

Av Hemali

Søstrene Miriam og Andrea (over) er blant de mange med vonde erfaringer. Du møter dem i hemalis film «Beretninger etter vaksinering

– Jeg håper bare å få livet mitt tilbake, lyder det fra unge og voksne med ulike symptomer. hemali ønsker at deres stemmer nå høres, derfor har vi laget en liten film:

11. mars er siste dag av Hemalis kampanje på bidra.no for å samle midler til å markedesføre filmen. Vi håper du vil bidra slik at disse stemmene høres av folk og folkevalgte.


Andrea Høgli Føll
– Syklusen min har vært veldig ustabil etter vaksineringen, og om morgenen er jeg kvalm. Jeg føler at jeg ikke har kontroll på noen ting, det er tydelig at noe skjer i livmoren. Jeg har et barn, og med tanke på eventuelt nytt svangerskap vil jeg ikke ødelegge det med en dose nummer to. Jeg er frustrert, man får høre at vaksinen skal være trygg.

Miriam Høgli Føll
– I vennegjengen min er vi ti, nesten alle hadde hatt hodepine og uregelmessige blødninger, som meg. Det ble ikke noen dose nummer to, jeg var redd for at det kunne gå utover svangerskap senere. En blir utelatt fra sannheten, tilliten min til systemet er svekket.

Sander Haugrud
– Et par uker etter andre dose fikk jeg stikking i brystet som viste seg å være hjerteposebetennelse. Jeg lå på overvåkingen i tre dager. Jeg har konkurrert nasjonalt og internasjonalt i kickboksing, og er i aldren for å satse nå. Men det er full stopp på treningen, og jeg vet ikke om jeg noen gang kan trene slik jeg gjorde. Nå sitter jeg mest inne. Dette kunne kanskje vært unngått, om jeg fikk korona i stedet ville jeg vel vært frisk nå. Det er skummelt å vite at ingen nevner noe, jeg måtte grave selv for å finne informasjon, da fant jeg at det var mange tilfeller som mitt. På sykehuset hadde legene vondt for å tro at hjerteposebetennelsen skyldtes vaksinen, men til slutt innrømmet overlegen det og sa at han skulle melde det til Legemiddelverket.

Sander etter vaksinering: – Hjerteposebetennelse og full stopp i idrettskarrieren

Marit Abrahamsen Sunde
– Etter andre dose ble jeg så utmattet som jeg aldri har vært. Jeg orker ikke å leke med datteren min, klarer ikke å gjøre dagligdagse ting, vil bare ligge. Før var jeg veldig aktiv. Ingen i helsevesenet hjelper meg.

Marit etter vaksinering: – Jeg orker ikke å leke med datteren min

Ken Hansson
– Bare morfin satt intravenøst på akutten kunne ta smertene. De kommer i så sterke bølger at forleden slo jeg knærne fordi jeg gikk rett i gulvet. Jeg har blitt ti år eldre på utrolig kort tid. På akutten var det mistanke om hjertet, men jeg ble sendt hjem siden de ikke fant noe på røntgen. Jeg har kramper så sterke at jeg ikke klarer å åpne hendene, og sterke symptomer på hjerteinfarkt: følelsen av en klo rundt hjertet og synsforstyrrelser. Slik har månedene gått etter første vaksine. Men hos legene ser jeg stramme kjaker når jeg sier at dette må skyldes vaksinen.

Ken etter vaksinering: – Smerter som bare morfin kan ta

Marlina Andersen
– Få minutter etter stikket begynte det ene beinet å kollapse. Jeg var aktiv og frisk, har ingen sykehushistorie. Beinet ble bare verre, jeg måtte lære å gå på nytt. Fra legene på sykehuset fikk jeg ikke informasjon om at det var flere av meg, bortsett fra én modig sykepleier som trøstet meg og sa at det var mange av oss. Noen måneder etter første opphold bar det i all hast til sykehuset igjen. Jeg hadde blodforgiftning, nyrestein og nyreinfeksjon, legen sa at det stod om livet.

Marlina etter vaksinering: – Måtte lære å gå på nytt, siden innlagt igjen med blodforgiftning, nyrestein og nyreinfeksjon

Henrik Berntsen
– To uker etter andre dose fikk jeg hjerteflimmer. Gjennom døgnet kan pulsen ligge på 160, jeg orker ikke annet enn å sitte på sofaen, er fryktelig sliten og kan bare vente på at flimmeret skal gå over. Jeg får ikke omgjort at jeg har tatt vaksinen, men skulle ønske at jeg hadde fått mer informasjon. Jeg ble operert i november -21, men jeg fikk enda mer flimmer etter det, omtrent 100 timer i uken. Ifølge legen er jeg spesielt hardt angrepet.

Henrik etter vaksinering: – Hjerteflimmer, puls på 160

Eva Rutledal
– Jeg tror at immunforsvaret mitt er blitt redusert etter to doser. Siden våren 2021 har jeg vært mer eller mindre syk. Jeg har sterke smerter, og nylig fikk jeg også konstatert «frozen shoulder». Selvfølgelig vet jeg ikke med sikkerhet at det skyldes vaksinene, men jeg kjenner kroppen min og personlig er jeg overbevist om at det er en sammenheng.

Eva etter vaksinering: – Vært mer eller mindre syk siden


Fra denne artikkelen her: https://hemali.no/siste/film-fra-hemali-beretninger-etter-vaksinering/1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 838 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Henning Olavson
  11 mars 2022 8:53

  Samtidig med at jeg ble utsatt for korona vaksinen igjennom blod overføringer så ble det foretatt hjerte undersøkelse og jeg har tidligere fått hjertet undersøkt hvert år uten at de kunne finne noe som helst av skader eller feil. 2 uker etter å ha fått blitt utsatt for korona vaksine igjennom blod overføringer så sa de hjertet mitt var sterkt skadet og viste betennelse på hjerteklaffene. Jeg startet umiddelbart å ta en mix av ting som skulle hjelpe mot corona vaksine skade virkningene og sa til legene at det skyltes sannsynligvis korona vaksine via blod overføringene jeg nettop hadde fått, dette fikk de bare til å fnyse og si det er komplett umulig for vaksinene er sikre og totalt ufarlige og gir ingen slike skader… (leger er totalt hjernevasket når det gjelder alt som har med corona og corona vaksinene og de vet ingenting om skadevirkninge).

  Neste månedene fikk jeg flere blodøverføringer . Ikke får jeg ikke fikk mer blod så gav hjerte klaff betenelsen og lungebetennelse med masse vann i lungene som gjorde at jeg måtte få oksygen for ikke å kveles. Nå måneder etter siste blodoverføring så er all tegn til skade på hjertet og betennelse på hjerteklaffene borte tiltross for at legene hevdet at hjertet mitt var permantent ødelagt.

  Jeg har hele tiden nektet å ta corona vaksine men fikk alikevel corona vaksine skader som følge av de mange blodoverførigene jeg fikk fra corona vaksinerte grunnet corona vaskine er et krav i norge for å gi blod…

  Svar
  • Bare trist å se hva helsevesenet gjør mot sitt eget folk. Opplevde å bli sendt hjem fra rehabilitering for få dager siden fordi jeg ikke ville innordne med et coronatestregime med hurtigtester og PCR testing (ingen av dem virker fordi de brukes til det de ikke er tenkt til) maskebruk og spriting av hender og spriting av ting vi måtte komme til å ta på. Problemet deres er at de nekter å ta til seg informasjon om fakta. Til og med når Pfeiser sine egne tall og statistikker legges foran dem, så nekter de å forandre på regimet sitt. Om en går til legen i dag og ber om «Coronavaksine» så vil de nok gi deg det du ber om. Det dreier seg ikke om helse lenger.

   Svar
   • Jeg har blitt nektet å få nyreplantasjon selv om jeg er bare 40 år gammel grunnet jeg vil ikke ta corona selvmords vaksinen…

    Svar
  • Hei Henning.

   Det er et faktum at BioNTech’s RNA-vaksine ikke forblir i deltamuskelen i overarmen, og at mye av vaksinen går over i blodet. Deretter kan den bli tatt opp i vev der blodet flyter sakte. Om immunreaksjonen foregikk i overarmen slik den skulle, så ville ikke noen fått menstruasjonsproblemer, hjerneblødning og hjerteinflammasjon, men det norske folk har kastet sine logiske fakulteter over bord siden «legen vet best». Prester, kongelige, statsråder, lærere og medisinere er overnaturlige skapninger som alltid har rett når de snakker høyt, og dersom deres meninger ikke samsvarer med faktaopplysninger, så skal man glemme faktaopplysningene. Norsk epistemologi – læren om at det mennesker i maktposisjoner sier alltid er sant.

   Olavson: «Jeg startet umiddelbart å ta en mix av ting som skulle hjelpe mot corona vaksine skade virkningene (…) Nå måneder etter siste blodoverføring så er all tegn til skade på hjertet og betennelse på hjerteklaffene borte»

   Godt å høre. Hva er denne mix’en?

   Svar
  • Føler med deg og jeg vet om mange som føler det samme som deg – Forrådt av «helsevesenet» !

   For å ta dette enkelt – Bioinformatikkanalyser tyder faktisk på at de fleste mennesker selv er i stand til å produsere nøytraliserende antistoffer mot dette Covid «Viruset», men så lenge vi har Psykopater som har inntatt FHI , legestanden og resten av vårt «helsevesen» og som fortsetter å pushe denne falske vaksinen må vi sørgelig nok vente på sluttresultatet!
   Jeg har heldigvis nok medisinsk kunnskap til å vite at jeg for all del måtte styre unna disse falske vaksinene, ellers hadde nok jeg også hatt alvorlige bivirkninger. – Uansett .. et godt råd for å kunne motvirke skadevirkninger av disse vaksinen er det samme som å unngå å bli smittet av dette syntetiske viruset ! Man bør øke inntaket av vitamin D3, Magnesium, Zink, Naturlig Jod (fra tang), Selen og Svartolje (Black Cumin Seed). – Svartolje er faktisk meget effektivt !
   (Det å ta innta disse tilskuddene til ditt vanlige kosthold burde du også fortsette med ! )

   Lykke til !

   Svar
 • Henning, du har all min medfølelse. Så vondt bare å lese dine ord, og tenk da hvordan du selv opplever det.
  Og Sveinung, jeg leste om din rehab-opplevelse. Bare å konstatere, med stor tristhet, at vi ikke lenger har et helsevesen til å stole på. Sikkert mange som er uenig med meg der, det er ok og aldeles selvfølgelig deres valg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Faktasjekkere kan være bra.

De avslører her ufrivillig sannheten. Det er EU som bestemmer vaksinereglene i Norge.

Previous Post

Ikke et ord i NRK. Noen fortjener ikke sympati:

Med USAs hjelp bomber Saudi-Arabia i Jemen på 8. året.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.