POSTED IN Ukraina

Farlig lek med ilden!

«NATO» har bombet Belgorod i Russland

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Fred Johs

Ukraina er ikke noe selvstendig land. Det har dem ikke vært siden statskuppet i 2014. Det er USA og NATO som trekker i trådene og kontrollerer landet. Vladimir Zelensky er bare enda en løpegutt for «eierne» av landet på samme måte som Petro Poroshenko var.

Det er USA og angrepsalliansen NATO som kontrollerer Ukraina sine beslutninger på alle plan – og spesielt militært. USA fikk full kontroll over landet ved å gjennomføre statskuppet i 2014 og sette inn sine egne nikkedukker som ville følge ordrene fra sine nye sjefer på andre siden av Atlanterhavet.

Det er USA / NATO som velger målene og får utkommanderte ukrainere til å trykke på knappen. Landet er full av offiserer fra USA og resten av NATO og de er ganske desperate nå for å få Russland til å starte en fullskalakrig mot Ukraina og forhåpentligvis dra resten av Europa inn i en storkonflikt alla WW3. La oss håpe at russerne klarer å besinne seg og ikke la seg rive med.

Belgorod nådde de foreløpig dødstallene fra rakettangrepet fra MLRS fra Ukraina fem personer – en video fra fra angrepet (- ikke den samme som i Fred Johs sin blogg):

Foreløpige tall på ofre:

Det er registrert fem døde og to personer ble fraktet til sykehuset. En mann og et barn på 10 år. Mannen er alvorlig skadet.

All medisinsk hjelp er gitt. For øyeblikket er det informasjon om fem døde, skrev Gladkov (Guvernør) Det undersøkes i de ødelagte husene for å se om det er flere ofre.

Tidligere sa guvernøren at en rekke kraftige lyder fant sted i Belgorod. Ifølge foreløpige opplysninger jobbet luftforsvaret effektivt i byen. 11 boligblokker er delvis ødelagt. De fleste missilene ble avskjært i luften før dem fikk gjort noen skade.

Oppdatering 03.07.2022 kl 22.18:

Det var klasebomber som ble benyttet mot Belgorod også – slik vi har sett så mange ganger tidligere i hele Donbass.


Publisert første gang på bloggen til Fred Johs, den 03.07.2022

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Da er det bare for FN å gjøre jobben sin, klasebomber er vel etter hva jeg forstår forbudt å bruke i krig etter FN’s egne regler.
    Nå må Haag-domstolen på banen og dømme de skyldige i slike krigsforbrytelser.
    Hvis ikke FN nå tar affære, burde kanskje Russland begynne å svare med «adekvate» midler også mot slike «organisasjoner»? FN’s «kinesiske» hus ligger jo i New York, så det blir kanskje ikke så lenge til før de «forsvinner» sammen med resten av byen hvis ikke Usrael / (S)nato snart toner ned og ut av krigen?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det har sin pris å være alliert med USA.

Sanksjoner ødelegger tysk industri.

Forrige innlegg

De er mange som trenger penger i Norge.

I stedet sender regjeringen ti milliarder til korrupte Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.