POSTED IN Helse, Norge

Event 201.

Var pandemien forberedt? Pandemi-øvelse før pandemien?

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EVENT 201

Pandemi-simuleringsøvelsen «Event 201» og dens ettervirkninger. 

Mindre enn 2 måneder før Event 201 (19 oktober 2019), investerte Bill Gates nærmere 55 millioner dollars i BioNTech , et legemiddelfirma som sammen med Pfizer, produserer den første eksperimentelle  2- dose-vaksinen, som forøvrig fremdeles ikke er godkjent av FDA.

19 Oktober 2019 deltok 15 inviterte og velforberedte talspersoner fra 15 forskjellige milliard-dollar transnasjonale korporasjoner i en felles øvelse. Den er beskrevet som en gjennomarbeidet  datasimuleringsøvelse for å bekjempe en koronaviruspandemi. Øvelsen var planlagt og satt i verk av Bill Gates og fikk navnet «Event 201».

De inviterte institusjonene var bl a : 

CDC(USA’s 

senter for sykdomskontroll)

WHO

FN

JoHnson and  Johnson

John Hopkins univerity

The Bill and Melinda Gates Foundation

WEF (The World Economic Forum)

CIA

Marriott

Master Card

Lufthansa Airlanes

The World Bank

The UPS Foundation

Claus Schwab: Pandemien er et sjeldent, avgrenset vindu for tenkning, omtenkning og omstilling av verden.

Det skulle være åpenbart  til og med for nøytrale tilskuere at hver eneste en av disse mektige og rike institusjonene har langvarige finansielle interesser og ikke minst  interessekonflikter i forbindelse med en hvilken som helst fremtidig krise. De har dessuten en meget pinlig og uheldig liste av tidligere meritter. 

Det er viktig for enhver med en tanke sunn fornuft og litt kritisk sans til disse superrike institusjonene å ta et tilbakeblikk på hendelsene de siste 18 månedene, og som involverer noen av de følgende 5 temaer:

 1. The World Economic Forum annonserte sitt «Great Reset» (= New World Order) program.
 2. Big Pharma- kontrollerte medier som TV  og aviser utøvde total sensur av forsøk på nøytral beskrivelse av pandemien. 
 3. Mange allerede økonomiske tungvektere inkludert de beryktede i skatteparadiser opplevde enorm profittøkning i «pandemiåret» 2020 , samtidig som millioner av små næringsdrivende utenom børsene led alvorlige tap eller måtte legge ned. 
 4. I de siste 12 månedene har vi blitt utsatt for 24/7 regjeringspropaganda kampanjer for å pushe de forhåndskjøpte lagrene av eksperimentelle vaksiner. Merk at til og med vaksineprodusentene ikke kan gå god for sikkerhet og effektivitet av dem. 
 5. Legemiddelfirmaene hadde ikke tillatelse til sikkerhetstesting på dyr før vaksineforsøkene nå blir utført over hele verden- på mennesker! 

Oversatt av Hans Borge 

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.globalresearch.ca/the-table-top-event-201-pandemic-rehearsal-and-its-aftermath/5744198

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  16 mai 2021 10:07

  Der er minst to grunnforutsetninger som må forståes for å kunne oppfatte hva «pandemien» dreier seg om. Det ene er at den er et reelt terrorangrep som lik en rekke tidligere slike angrep har sammenfalt med relaterte øvelser som hver og en gled over i et virkelig terrorangrep. Her er noen omtalte eksempler:
  -Estonia-forliset 28. september 1994
  -11. september 2001 -som startet den såkalte «krigen mot terror».
  -Togbombingen i Madrid 11. mars 2004.
  -Londonbombene 7. juli 2005
  -Bombingen av regjeringsbygget i Oslo og skytingen av barn, ungdom og voksne, Utøya 22. juli 2011.
  -Kinoskytingen i Aurora USA 20. juli 2012.
  -Sandy Hook skoleskytingen 14. desember 2012.
  -Boston Marathon-bomben 15. april 2013.
  -Terrorskytingen ved parlamentet i Ottawa i Canada 22. oktober 2014.
  -Terrorskytingen i København 14. og 15. februar 2015.
  -Kirkedrapene i Charleston i USA 17. juni 2015.
  -Terrorskytingen i Christchurch, New Zealand 15. mars 2019.

  Den andre forutsetningen man må ha for å kunne begripe hva vi står overfor er å innse at terrorangrepene ikke er interne nasjonale terrorangrep, men at de er koordinerte operasjoner, planlagt, klarert og beordret av en eneste sentral kommandoenhet. Kommandoenheten eller «Sentralen» er overnasjonal på linje med FN, opererer globalt og har alle tenkelige finansielle, etterretningsmessige og logistiske ressurser til disposisjon. Det kunne skrives bindsterke bokverk om dette, men ingenting publiseres. Den beste generelle beskrivelsen om entiteten tenker jeg at president John F. Kennedy gav til gode i sin tale til USAs avisutgivere 27. april 1961. Her er et utdrag:
  «.. For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence–on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations.

  Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried, not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed. It conducts the Cold War, in short, with a war-time discipline no democracy would ever hope or wish to match.»

  Foraktelig fnysende vil den store majoriteten avvise presidentens ord og vende tilbake til sin trygge sofakrok og NRK, men den samme entiteten er det som regisserer «pandemien» og til syvende og sist hva hver og en av oss skal tenke. Det er, kort, godt og nøyaktig poengtert, vår verdensregjering.

  Svar
 • Dan Hansen
  16 mai 2021 11:05

  Event 201 var uten tvil endel av planleggingen med mål om å innføre totalt teknokrati – full overvåkingsstat hvor vi mennesker bare er å betrakte som ressurser til benyttelse for systemet.

  Neste store plan er cyberangrep på finanssytemene. World Economic Forum og Carnegie har allerede kjørt tilsvarende øvelse for det i november 2020. Rådgivere til denne øvelsen inkluderer FED, Bank of England, IMF, JP Morgan og Amazon.

  Som oppfølging av denne rapporten ble Carnegie Endowment oprettet under det årlige WEF møtet i 2020. Denne organisasjonen har rådgivere fra: FED, ECB, Bank of America, JP Morgan, INTERPOOL, US Secret Service, Amazon, IMF og SWIFT.

  Hovedløsningen de foreslår er å slå sammen vanlige banker med finansautoritene, teknologiselskaper og nasjonale sikkerhetsorganer. I praksis vil man enkelt forstå at neste finanskrise vil gi mulighet til å erstatte dagens pengesystem med et digitalt et linket opp mot personnummer. Da blir kontanter endel av historien og PST vil ha full kontroll over alle transaksjoner utført av nordmenn.

  https://www.thelastamericanvagabond.com/wef-warns-cyber-attack-leading-to-systemic-collapse-global-financial-system/

  Svar
  • » Da blir kontanter endel av historien og PST vil ha full kontroll over alle transaksjoner utført av nordmenn.»

   Da vet de som vil vite/styre vite hvor du kjøpte brødet ditt, hvor du er.
   Da kan de som vil styre stenge din tilgang til å kjøpe brød, hvis du er en tviler/ «terrorist».
   Da kan de som styrer pengesystemet w.w. hente hva de vil av din arbeidsinnsats ved å manipulere rentene opp eller ned.

   Svar
   • Dan Hansen
    16 mai 2021 15:09

    Helt enig. Digitale sentralbankpenger gjør også at eliten kan styre pengebruken våres til et nytt nivå. De kan for eksempel ha så negativ rente at folk vil slutte å spare og bruker alt på løpende forbruk. Dette passer godt inn i et teknokrati hvor man blir belønnet med en viss energimengde man kan anse som valuta hver måned og som vil være ugyldig etter en viss periode. Da er i praksis all frihet borte og man blir det 21-århundrets slave hvor fotlenke er byttet ut med smartmobil og vaksinepass.

   • Angående valuta som blir ugyldig etter en viss periode:

    Jeg kjøpte meg et Paygoo-kort for å teste ut muligheten for anonyme betalinger (nå var ikke det Paygoo-kortet så anonymt som jeg trodde, i og med at jeg måtte oppgi et telefonnr for å få aktivisert kortet, men det er en annen sak.) Jeg lot kortet ligge en periode, og stor var min forbauselse da jeg prøvde å bruke kortet og det viste seg at det ikke var penger på kortet. Det som haddde skjedd, var at etter 6 måneder så begynner de å trekke 15 kr på kortet pr måned, så da jeg skulle bruke kortet, var kortet nesten tomt. Nå var det forsåvidt min feil, i og med at jeg ikke leste betingelsene godt nok da jeg kjøpte kortet. Heldigvis var investeringen bare 200 kr + et gebyr på ca 35 kr (husker ikke nøyaktig). Men en ting lærte jeg i hvert fall: Aldri mer Paygoo-kort!

    Hvis det noen som har noen gode tips angående anonyme betalinger (bortsett fra kontanter), så tas disse i mot med takk.

   • Frihet NÅÅ !!!
    30 november 2021 14:37

    Krypto valuta eller kontanter, gull sølv eller lignende… Men man må gjøre det riktig for at krypto valuta virkelig skal være anonymt (lett å tabbe seg ut).

  • Ja, Ole Dammegård pekte på 22. juli, suspekt, og

   flere så eller hørte at han, Fjottolf , ikke var alene.

   Svar
 • ‘ Og dette er statistikken som brukes til å måle utviklingen av den såkalte «pandemien». Over 35 sykluser vil testen ikke oppdage fragmenter av viruset. Derfor er de offisielle «covid-tallene» meningsløse.’
  Derfor er det ikke noe vitenskapelig grunnlag for å bekrefte eksistensen av en pandemi
  Se:
  http://derimot.losi.no/lockdown-mangler-vitenskapelig-grunnlag-pcr-testen-slik-den-er-brukt-gir-falske-svar/

  Og video fra lenken:
  ‘Den første fasen av denne krisen (utenfor Kina) ble lansert av WHO 30. januar 2020 på en tid da det var 5 tilfeller i USA, 3 i Canada, 4 i Frankrike, 4 i Tyskland. ! Fryktkampanjen ble opprettholdt av politiske uttalelser og desinformasjon i media. Folk er så blitt opplært til redsel.

  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

  Bakmennene som styrer vet at en engstelig befolkning lettere lar seg manipulere til å ikke bruke egen fornuft, men er åpen for propaganda.
  Myndighetene i de enkelte land vet at de er hjelpesløse i forhold til å bli valgt på ny, hvis de ikke danser med i denne w.w. media- konstruerte dansen.
  Det ser håpløst ut, så vi gir oss ikke.

  Vårt eneste håp er at folk besinner seg å begynner å tenke sjøl.

  Svar
 • Frihet NÅÅ !!!
  30 november 2021 14:32

  Det har sirkulert rykter som indikerte det vi opplever nå med korona hysteriet og tvangsvaksinering for over 20 år siden… Dette har vert planlagt i lang lang tid i forveien ifølge alt av bevis.

  Svar
 • Pandemien ble planlagt og det med hensikt ! – Ikke for å være for konspiratorisk nå men vi bør våkne opp å forstå at dette er et skuespill og at vi nå er midt i en global forbrytelse. – Selve pandemien ble planlagt 4 år (Mye tidligere faktisk) før hele faenskapet ble satt i system ! – Det er nok av bevis på dette men det er selvfølgelig opp til en hver enkelt hva de ønsker å tro på .. – Men det kan nevnes at det allerede i 2015 ble utviklet en testmetode for Covid 19 ! (Patentert av Richard Rothschild selvfølgelig)
  https://www.stopworldcontrol.com/2017-covid19-testkits.pdf
  Videre viser dokumenter fra Verdensbanken til at COVID-19 er et prosjekt som er planlagt å fortsette til … slutten av mars 2025 – så vi har noe å se frem til !
  covid-program-2025-1.jpg (750×602) (wp.com)
  Videre bør vi merke oss uttalelser disse menneskene ;
  I 2018 kunngjorde Bill Gates offentlig at en global pandemi var på vei og at denne ville komme til å utslette 30 millioner mennesker. – Og så har vi Nazi legen til Amerikanerne .. Anthony Fauci som i 2017 kom med en merkelig spådom om at det ikke var tvil om at det snarlig ville komme en verdensomspennende pandemi ! – Ikke nok med dette .. Jeg vet ikke om dere husker Sommer-OL London 2012 ? Der ble en koronaviruspandemi spillt ut foran øynene til hele verden ! – Noe som kalles predictive programming !
  Jeg vet ikke om alle forstår men psykologer vet veldig godt at når frykt kombineres med sensorisk overbelastning (dvs. for mange nyheter, for mange stemmer, motstridende rapporter osv.), så vender folk seg til såkalte autoriteter og avviser «varslere» som advarer om en kommende katastrofe ! Deres rasjonelle sinn er fullstendig stengt, og de kan ikke lenger engasjere seg i kritisk tenkning !
  Det er beklageligvis dette som skjer nå ! – Vi må innse at begrepet frykt og ikke vitenskap er globalistenes ultimate kontrollmekanisme over menneskeheten ! – Dette er faktisk sant om jeg må si det selv

  Svar
 • Northern Light.
  30 november 2021 15:54

  Den konstruerte koronakrisen har vært planlagt i mange år. En kan få en oversikt ved å tenke seg en horisontal tidslinje, og merke av for hver hendelse i kronologisk rekkefølge på tidslinjen frem til det ble erklært en pandemi, og og da trer det frem et klart bilde, Event-201 i Oktober 2019 var en generalprøve på «pandemien».

  * Gates var en av hovedinitiativtakerne til Event-201, og etter av generalprøven var avholdt, uttalte han den 19 Desember 2019 i en Tweet: «Jeg er spesielt spent på hva neste år vil bety for den beste investeringen i global helse, nemlig vaksiner».

  * Dr. David Martin, en ekspert på patentrettigheter for den farmasøytiske industrien, viste med offentlig tilgjengelige dokumenter fra patentkontorer, at både virus og mRNA-injeksjonene kalt vaksiner ble patentert, det kan merkes av på tidslinjen noen år før Event-201.

  * Teknologien for vaksinepassene ble patentert mellom patentene for virus og Covid-19 vaksiner og Event-201, og kan merkes av på tidslinjen for dette.

  * Rockefeller Foundation i sin publikasjon skisserte opp en svært lik verdensomspennende hendelse i 2010, og det kan merkes av først på tidslinjen.

  * I 2015 ble et testsystem for Covid-19 patentert av en Richard Rothschild sammen med en Nederlandsk statlig organisasjon, det hadde allerede da fått navnet Covid-19.

  * Flere hundre millioner test test for Covid-19 ble solgt i 2017 og 2018, viser data fra World Integrated Trade Solution. Covid-19 er et akronym for Corona virus Disease 2019.

  * I 2017 garanterte Anthony Fauci en pandemi innen to år.

  * I 2018 garanterte Bill og Melinda Gates at en global pandemi som ville «utslette minst 30 millioner mennesker» vill skje inne det neste tiåret. Melinda Gates sa at et konstruert virus er menneskehetens største trussel, og forsikret at det ville skje i de kommende årene.

  * Claus Schwab, leder for World Economic Forum, skrev i sin bok at han tenkte seg at folk kunne få microchipimplantater for styring og kontroll, og i WEFs hovedkvarter i Davos i fjor, var en talsperson for et selskap som fremstiller chipimplantater for buskap en av hovedtalerene, det kan merkes av på tidslinjen.

  * For etter dette, i kronologisk rekkefølge, i Mars 2020, fikk Microsoft patent på en microchip som gjør at et microchipimplantat kan knyttes sammen med en digital valuta.

  Hovedkilde, artikkel i Principa Scientific: https://principia-scientific.com/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-create-new-world-order/

  Overstående, og et fjell av andre bevis, viser at dette er en konstruert krise som ikke har noe med helse å gjøre, det er et globalt kupp for en økonomisk og sosial restrukturering av verden, kamuflert som en helsekrise.

  Ikke bare arrangerte Gates Foundation blant annet Event-201, Gates Foundation er den største private bidragsyteren til Verdens Helseorganisasjon (WHO), og har samtidig store eierinteresser i selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, og som overstående viser, har sagt at investeringer i vaksiner er den beste investeringen han har gjort.

  Det er vanskelig å finne adjektiver som passende beskriver den globale storkapitalen og deres medløpere i regjeringer, offentlige institutt og hovedstrøms presse og media som står bak dette største angrepet på menneskeheten noen sinne.

  Dessverre så bøyer folk seg for autoriteter, og selv om den befolkningene er mer opplyste enn noen gang i historien, er folk flest helt ukritiske til hva som serveres dem av en autoritativ hovedstrøms-presse og media, og er for lite politisk bevisste til å gjenkjenne når regjeringene har blitt administrasjoner som utfører en global agenda for storkapitalen.

  Den konstruerte koronakrisen skal skjule at demokratiet blir erstattet av et teknokrati, og nasjoner opphører når finansfolket innfører en digital verdensbank valuta, og herskerklassen har total styring over hvert enkelt individ i befolkningen, som blir hjelpeløst, forsvarsløst og maktesløst i en ny verdensordning styrt av en ikke-valgt elite av billionærer, elitens plan for slaveklassen sin New World Order.

  Svar
 • Link til dokument fra Verdensbanken som viser at COVID-19 er et prosjekt som er planlagt å fortsette til slutten av mars 2025 – Så får enhver komme med egne betraktninger !
  https://i0.wp.com/www.stopworldcontrol.com/wp-content/uploads/2020/09/covid-program-2025-1.jpg?ssl=1

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De store mediene i USA omskriver virkeligheten i anti-rasismens navn:

Bilen er morderen, ikke sjåføren.

Forrige innlegg

Korona dreier seg ikke om helse. Den dreier seg om frihet.

Enten vinner en frihetsbevegelse eller så går verden under.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.