POSTED IN Klima

EU-politiker kritiserer EUs klimapolitikk:

Er Greta Thunberg og Bill Gates klimaeksperter?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EU-politiker: «Klimakrisen» er en svindel som gjør eliten rikere og folket fattigere.

Av Swebbtv.


Den såkalte klimasaken er «bare et påskudd», som den regjerende eliten bruker for å hente mer penger og makt fra vanlige folk. Det forklarte den rumenske EU-parlamentarikeren Cristian Terhes i Europaparlamentet. «Eliten» har gjort folk livredde for en livsviktig gass som utgjør en forsvinnende liten prosentandel av atmosfæren. Da har de pålagt folket nye skatter, tjenester og produkter som de selv tjener penger på, sa han, mens vanlige folk bare blir fattigere.

Cristian Terhes

Det var 20. april at det oppsto en voldsom klimadebatt i EU-parlamentet, der den rumenske politikeren Cristian Terhes gikk til et voldsomt angrep mot klimabevegelsen.

– Vi har helt klart å med gjøre et trossystem og en kult, snarere enn en bevegelse basert på vitenskap. Karbondioksid er en gass som i dag utgjør bare 0,041 prosent av hele atmosfæren. Til tross for denne lille prosentandelen, har det pågått kampanjer i flere tiår for å få folk til å tro at menneskeskapt karbondioksid er årsaken til klimaendringene. Foreslåtte løsninger for å bekjempe klimaendringene er høyere skatter og mer statlig kontroll, samt færre rettigheter og valgmuligheter for folk.

– «Karbondioksidutslipp må ha en pris som endrer atferden vår». Det sa Ursula von der Leyen i dette rommet i 2019. Det uttalte målet er helt klart å endre atferden vår gjennom høyere skatter og priser, mens kampen mot klimaendringer kun er et påskudd for å gjøre det. Folket fortjener en bedre fremtid, men det kan ikke oppnås gjennom lover som gjør dem fattigere mens en liten elite blir rikere, ved å selge og påtvinge dem produkter og tjenester de ikke vil ha og ikke trenger, men som visstnok redder planeten.

Cristian Terhes ble kritisert for å ha angrepet klimaaktivisten Greta Thunberg.


Takk for spørsmålet, fortsetter Terhes. Jeg er glad du spurte om det, for det er overraskende at når vi snakker om et så viktig tema som klimaendringer, i media for eksempel, og også i dette plenum, blir folk som Greta Thunberg sitert mer enn ekte eksperter. Så jeg spør deg som svar: hvilken ekspertise har Greta Thunberg eller Bill Gates, for eksempel, for å forelese oss, for å tvinge oss, for å påvirke oss til å vedta lover som bryter med folks rettigheter, men gir Greta og Bill Gates penger?

Så svar på akkurat dette som jeg spør, for hvis dette er forskere.. Forstå; vitenskap er basert på fakta og ikke propaganda, og alt jeg har hørt her er kun propaganda og ikke fakta. De må forklare de europeiske befolkningene hvordan en gass som utgjør bare 0,041 prosent av atmosfæren, forårsaker alle disse katastrofene de hevder.

Fra Swebbtv, publisert 25. april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker, link til en video med debatten, og tweet i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: EU-politiker: ”Klimatkrisen” ett bedrägeri som gör eliten rikare och folket fattigare.

Forsidebilde: Melissa Bradley

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Stakkars barn, så indoktrinert med klimaskrekk at tårene spretter og jden spiseforstyrrede jentungen mener hennes liv er ødelagt, så brukt av foreldre og politikere; sånn så jeg det i starten. Men nå er lille Greta myndig og vet utmerket godt at hun opptrer som kriseskuespiller i Tyskland et sted, hvor politiet liksom bærer henne bort, mens de ler og morer seg over showet de iverksetter, ingen unnskyldning lengre for den lite pene teskjekjerringa der.

  Svar
 • «.. hvilken ekspertise har Greta Thunberg eller Bill Gates, for eksempel, for å forelese oss, for å tvinge oss, for å påvirke oss til å vedta lover som bryter med folks rettigheter, men gir Greta og Bill Gates penger?»

  Den samme ekspertisen som prestene hadde på 14- 1600-tallet for å fortelle at noen er hekser.
  Og den samme ekspertisen som de katolske prestene hadde for å forlange avlat på 1500-tallet.

  ‘På begynnelsen av 1500-tallet var det kommisjonærer som reiste rundt og solgte avlatsbrev.’

  Så kan man spørre….
  Ja, hva bør vi spørre om i dette miljø/ politiske sirkuset ?
  Men vi bør ihvertfall spørre.
  De utnevnte , politiske eller religiøse prestene har sin religion .
  Vi bør ha noe annet.

  Svar
 • Olav Beverbakke
  2 mai 2023 10:31

  Modig mann denne rumeneren. Han taler «Roma midt i mot». Vi forbrukere sitter på en uhyrlig makt. Men splitt og hersk taktikken gjør at vi er «homogenisert» og har mistet kraften. En gang husker jeg at forbrukerkraft funket. Det var i forb. med Tine meierier og Synnøve Finden. Dag bygde opp firmaet-han vekket det fra de døde. Men oppdaget at hans produkter ikke fikk adekvat hylleplass. De ble alltid satt i bakgrunnen. Dag fant ut at Tine drev skittent spill i kulissene. Han tok opp kampen mot Goliat. Da det norske folk skjønte saken. At Tine gikk rundt og fikk butikkene til gi Synnøve Finden sine varer den dårligste plassen. Folket svarte med forbrukermakt. Tines omsetning sank ned 28% på en uke. Det var et «språk» Tine forsto. Så det så.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor og overlege Halvor Næss:

Korona-tiltakene ga mange negative effekter.

Forrige innlegg

Larry Johnson:

En ukrainsk motoffensiv vil bli en katastrofe for Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.