POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Etter tre runder vaksinering i Japan:

Overdødeligheten skjøt fart.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Etter at Pfizer sleppte laus sine siste «booster»-covid-sprøyter, gjekk overtalsdødsfall i Japan opp med 400%

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

Heilt sidan covid-«vaksinar» vart sleppte laus under Operasjon Warp Speed, har overtalsdødsfall skote i vêret i heile den utvikla verda. Mest betydeleg i seinare tid har Japan, som det gjekk rimeleg bra med gjennom bløffdemien før sprøyta, sett skyhøge ratar av overtalsdødsfall – spesielt etter at dei nyaste covid-«boosterane» vart sleppte laus av Pfizer.

Japan sitt tredje-dose «booster-sprøyte»-program byrja 1.desember 2021, noko som resulterte i at 83% av landet var «fullvaksinert» innan slutten av 2022. Med det kom det høgaste talet overtalsdødsfall som Japan har sett på 11 år.

«Overtalsdødsfall var om lag fire gonger so mykje som tala frå åra 2017, 2018, 2019 og 2021,» rapporterte The Exposé.

Men vent: kor er 2020 i den blandinga? Vi er glade for at du spurde, fordi det viser seg at 2020, før de isokalla «vaksinane» vart sleppte laus, hadde det minste talet overtalsdødsfall samanlikna med alle ni år før det.

Med andre ord hadde 2020, året til bløffdemien – og òg det einaste året av bløffdemien utan sprøyter – det minste talet overtalsdødsfall i Japans nylegaste historie. Overtalsdødsfall byrja å stige etter Donald Trump sleppte laus sprøytene i årsskiftet 2020/2021.

(Relatert: Mesteparten av overtalsdødsfalla som skjedde før «vaksinen» vart forårsaka av nedstengingar og andre tyranniske tiltak påtvinga oss av regjeringa, ikkje «covid».)

«Logisk analyse og Ockhams barberkniv indikerer at mRNA-eksperimentet er assosiert med betydeleg tap av liv,» skreiv Joel Smalley om fenomenet vi no er vitne til.

Dersom covid-«vaksinar» aldri hadde eksistert, kunne millionar av liv ha blitt REDDA frå plutseleg død

Japanarar har tendens til å vere høgst lydige når det gjeld å lystre staten sine ordrar, blir vi fortalt. Då covid-sprøyter vart introduserte og pusha der borte, gjorde japanarar som dei fekk beskjed om utan å mukke.

Mount Fuji, Japan
Japan er et godt fungerende samfunn. Men kanskje lydighet også har sin pris?

Som eit resultat vart fleirtalet i Japan «fullvaksinert» mykje raskare enn andre land – og det vart òg ei av verdas leiande nasjonar når det gjaldt overtalsdødsfall, med høgare ratar enn snittet av plutseleg død.

«… straks etter covid-‘epidemien’ i 2020 hadde Japan den mest betydelege perioden av sesong-mangel på ti år når det gjaldt dødelegheit etter ingen overtalsdødelegheit i det heile,» rapporterte The Exposé.

«Og likevel, i kjølvatnet av masse-mRNA-eksperimentet (for å beskytte dei mot eit virus/sjukdom som dei ikkje trong beskyttelse frå), har dei opplevd høgare sesong-overtal og lågare sesong-mangel heilt sidan den gong.»

Enkelt forklart var 2020 eit fabelaktig år for Japan, som no såg den lågaste «superovertals»-dødelegheita på eit tiår. I 2021 då Operasjon Warp Speed var i full sving, byrja «superovertals»-dødelegheit å stige tilbake til den vanlege rekkjevidda. Innan 2022, året då «boosteren» kom, auka overtalsdødelegheita i Japan til det firedobbelte.

Korleis nokon, basert på offentleg tilgjengelege data, framleis kan argumentere for at desse injeksjonane «reddar liv», er rett og slett forbløffande. Det er meir enn tydeleg basert på fakta at «covid» ikkje drep folk – sprøytene gjer det.

«Før ‘vaksinasjons’-kampanjen hadde sesong-dødelegheita eit snitt på like over 45 000,» avslørte The Exposé. «I 2022 var det berre 17 000, der både 2021 og 2022 var dei einaste to åra sidan 2011 som hadde grunnlinjer høgare enn den lågare delen av rekkjevidd-trenden.»

«Når det gjeld ‘netto-mangel’, har 2022 atter ein gong sett ein betydeleg auke over normale nivå, på rundt fire gonger i seinare år, etter 2020 (året til covid-‘epidemien’) hadde sett ein stoppar for den nylege trenden, og kome inn betydeleg lågare.»

«So, etter eit år med mindre enn normal dødelegheit, målt både etter sesong-overtal og grunnlinje under den påståtte epidemien, opplever Japan no det verste dødelegheitsutfallet i nylege tider.»

Forsidebilde: Tianshu Liu

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Øystein Jørgensen
  10 januar 2023 9:51

  Bløffdemien er rette betegnelsen.

  En oppdiktet trusel fra et virus som ingen engang har bevist eksisterer.

  Masse henvendelser er gjort til de rette institusjoner med spørsmål om bevis for at dette viruset er påvist ved at det på korrekt måte er blitt isolert.
  Absolutt alle svar har vært negative.

  Svar
 • Northern Light.
  10 januar 2023 20:21

  Bill Gates planlegger å «covid-vaksinere» matforsyningen for å vaksinere de uvaksinerte.

  Av Ethan Huff.
  Ifølge milliardæren og eugenikk tilhenger Bill Gates, buskap som mennesker spiser har «utilstrekkelig» genetikk. Og den eneste måten å «rette opp» denne genetikken er å «vaksinere» husdyr med nye mRNA-«vaksiner».

  Med mindre alle dyr, inkludert buskap, er injisert med Big Pharmas siste giftstoffer, vil matforsyningen forbli «uren» etter Gates mening. Bare han og hans globalistiske medsammensvorne kan «desinfisere» den, med nye stoffer og DNA -modifiseringsteknikker – som de også prøver å gjøre for mennesker.

  «Gates Foundation er sammen med DFID om mange saker, og blant dem er arbeid vi gjør sammen om buskap,» uttalte Gates, med henvisning til den Storbritannia-baserte avdelingen for internasjonal utvikling. «Å hjelpe dyr med å overleve, enten ved å gi dem vaksiner eller bedre genetikk, og hjelpe dem å være mer produktive – det gjør en stor forskjell». Relatert: Bill Gates lever for å vaksinere.

  Bill Gates vi prøve å få animalsk mat med covid-vaksine i butikkhyllene i år.
  Som han vanligvis gjør, startet Gates alt dette ved å eksperimentere i den tredje verden. Siden Gates ser på fattige mennesker som mindre verdifulle enn ham selv, blir de prøvekaniner for alle hans nyutviklede bestrebelser å endre hele verden til sitt eget bilde.

  «Jeg var i Etiopia og så hvordan høner der la flere egg og fikk mer næring, og det gir til og med små besparelser i husholdningene,» skryter Gates. Spørsmålet gjenstår: er eggene trygge å spise? Eller inneholder de de samme mRNA -modifikasjonene som forekommer hos mennesker etter å ha blitt injisert for «covid?». Det viser seg at planen er å gi covid-vaksiner til buskap i det kommende året, takket være Gates og hans medsammensvorne. Hva vil disse injeksjonene gjøre med maten som er produsert og solgt til folk?

  Kommentarer til Twitter-medingen fra Dr. Anastasia Maria Loupis:
  En advarte:»Vi vil snart spise DNA-endrede, syke dyr med de samme mRNA -vaksinene som forårsaker «plutselig død»-pandemien».
  En annen kommenterte dette ved å si at vi allerede spiser «fullt vaksinerte» animalske produkter, for ikke å snakke om alle de genmodifiserte (GMO) planteproduktene, som har vært på markedet og i matforsyningen i flere tiår.
  Den samme spurte: «Er du klar over rapporter om at Big Pharma nå ønsker å injisere mRNA i mat?». “I frukt og grønnsaker og i dyrefôr? Malthusiere har til hensikt å forgifte matforsyningen vår”.

  Alt dette har vært planlagt i mange år. For tretten år siden møtte Gates andre globalister, som Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey, for å trylle frem et koordinert svar på «problemet» med befolkningsveksten. Noe de ser på som en trussel mot den «menneskelige rase», som betyr dem selv og deres tilranede rikdom og overdådige livsstil, som ble bygget på slitet til menneskene de nå prøver å desimere.

  «I følge verdens milliardærer, er det religiøse og politiske hindre i veien for deres masse-eksperimentering», forklarer Jacob Bruns som skriver for Headline USA.

  I kommentarene la noen til at folk som Gates er tydelig sinnssyke, og ikke lenger har noen skam overhodet om å være åpne om deres sanne intensjoner. «De er som tegneserieskurker», skrev en annen. «Bortsett fra at de er ekte».

  Fra Natural News, publisert 9 januar 2023. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, linker, Twitter-melding og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: “Vaccinating” the food supply is how Bill Gates and other globalists plan to force-jab even the unvaccinated.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Hårstad:

Når sosialister er uvitende som nek.

Forrige innlegg

Ukrainas forsvarminister:

Vi er Natos forpost for forsvaret av «sivilisasjonen» og forventer våpen i retur.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.