POSTED IN Endring av politikken

Etter koronaen:

Legges det opp til en verdensregjering?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kissinger skal en høre på for han sitter i de innerste sirkler. Det er ikke slik at verdens rikeste mennesker ikke holder på med noe. Tvert imot er det best organisert av alle og har kjøpt og betalt noen av verdens beste hjerner til å tjene seg. Og når de har sine møter i maktforaene sine, enten det er i Atlantic Counsil på Bilderberger-sammenkomstene osv., er ikke det primært for koseprat og hyggelig sosial samrøre.

Når de legger møtene sin til Sveits er det ikke primært for å stå på ski. Foto: Damian Markutt

De sitter der med sine representanter, hoffet sitt, og legger planer for hvordan verden skal styres og organiseres fremover. De prøver å møte de problemene de ser vokser frem og legger strategier for hvordan deres makt skal kunne befestes og utvides.

Heinz «Henry» Alfred Kissinger er en tyskfødt amerikansk diplomat, statsviter og republikansk politiker. Han spilte en viktig rolle i amerikansk utenrikspolitikk som nasjonal sikkerhetsrådgiver 1969–1975 og utenriksminister 1973–1977 under presidentene Richard Nixon og Gerald Ford. Wikipedia

Dette er ikke demokrater. Det er motsatt, dette er ikke demokrater. Det er verdens rikeste. De har blitt rike ved ikke å dele med andre, men gjennom å utnytte systemer og grafse til seg så mye som mulig.

Disse menneskene er ikke opptatt av verdens fordømte, alle de fattige og ødelagte. De er opptatt av hvordan de skal styrke sin egen makt. 

Når den gamle krigsforbryteren Henry Kissinger (riktignok utstyrt med Nobels fredspris) tenker høyt, da er det lurt å lytte.

Han annonserer at vi vil måtte etablere en ny verdensordning etter at vi har ødelagt økonomien som følge av tiltakene mot Koronaen. Det han og mange i samme krets har ivret lenge for er en verdensregjering. Ikke demokratisk valgt, naturligvis. Men ledet av de samme folkene som akkurat nå fører verden inn i et nytt uføre.

De vil ikke få det, (usannsynlig at Russland, Kina og andre blir med) men de vil kunne få en udemokratisk overordnet makt slik EU strever mot. Faren for dem er motsatt at EU går i oppløsning og at kanskje også USA desintegreres.

Knut Lindtner

Kissinger advarer om verden etter Covid-19.

Fra Voltaire Network

Etter tidligere britisk statsminister Gordon Browns artikkel i Finanacial Times, så kommer tidligere utenriksminister i USA Henry Kissinger med advarsler i Wall Street Journal. Den handler om En Ny Verdensorden påført oss av Covid-19-krisen.

Begge menn følger samme logikk: Det vil bli umulig å gjenopprette den globale økonomien etter denne epidemien uten nødvendig autoritet.

Begge hører til samme klubb, den utvalgte Pilgrim’s, ledet av dronning Elizabeth II.

Dr. Kissinger publiserte en liknende kunngjøring den 11. september 2001 i Washington Post, bare minutter før general Ralph Eberhart overlot makten til president George W. Bush og hans tale om «Endeløs krig»

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde v/Markus Spiske@markusspiske

https://www.voltairenet.org/article209645.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Olav Sæther
  12 april 2020 12:03

  Og de dumme purkene som vi har valgt til å styre Norge er med på alt dette.

  Svar
 • I min ungdom så var det kun kommunister og radiser som snakket om å innføre en verdensregjering (og da ville alle problemer bli løst hevdet man). Når så sosialdemokrater og andre i Europa/Verden i vår tid støtter et slikt prosjekt så er det altså fy. En verdensorden slipper vi aldri unna så lenge det skjer internasjonal handel og veksling av valuta mellom landene (det nærmeste man kommer et unntak er vel Nord Korea).

  Svar
  • Nå er det vel forskjell på en en verdensorden og en verdensregjering…
   Verdensorden er det allerede, når alle nasjoner holder orden i sin stue, kjøkken og soverom. Og hver nasjon har selvråderett over egen utvikling, uten en overnasjonal styring.
   En verden/En leder, – og En valuta, er noe annet.

   Svar
   • Hver nasjon burde styre rentene på sin valuta, ut fra nasjonen pris/lønnsindeks. For innbyggerenes sin skyld, og for at ikke de som styrer verdensvalutaen og rentene så lett kan kan kontroll over dette viktige nasjonale verktøyet.
    Varebytte nasjoner imellom bør uansett foregå mellom de som har overskudd av en produksjon og de som ønsker samme produkter. Hver nasjon utfra sine geografiske muligheter. Ingen kjøper noe de ikke har bruk for uansett, eller tvinges til samme. Og en vareutveksing bør gi lik fordel for begge parter.
    Om prisen på varene regnes i penger, kg & liter eller calorier spiller liten rolle.
    Men triksing ( «dyr/billig valluta, og renter & rentesrente) med noen av måleenhetene er svindel & tyveri.

   • Reidar Kaarbø
    13 april 2020 16:32

    «Verdensorden er det allerede, når alle nasjoner holder orden i sin stue, kjøkken og soverom. Og hver nasjon har selvråderett over egen utvikling, uten en overnasjonal styring.»

    Det er derfor Norge må be EU om å godkjenne alle tiltak mot Korona og for å berge økonomien før de kan innføres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Arbeiderklassens biler:

I flerkulturens flammer.

Forrige innlegg

Tiltakene kan ikke vare evig.

Hvilke konsekvenser får nedstengningen av landet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.