POSTED IN Globalisering

Vaksinepass, digital identitet, sosialt kredittsystem og digital valuta:

Et usynlig fengsel er bygget for deg

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Joseph Mercola
Oversatt av Northern Light

Et internasjonalt vaksinepass, digital identitet, et sosialt kredittsystem og en digital sentralbankvaluta er et digitalt kontrollsystem som vil holde befolkningene fanget. (Central Bank Digital Currency = CBDC)

Ansiktsgjenkjenning er en viktig del av kontrollstrukturen, siden det er «passordet» til din digitale identitet. Innen utgangen av 2022 vil det være 1 milliard overvåkings-kameraer i verden, alle koblet til internett og kunstig intelligens ( Artificial intelligence = AI). Kameraer og lydopptaksenheter i mobiltelefoner, biler og smarte apparater samler også inn data.

Informasjonen brukes til å gi hver person en individuell poengsum, basert på deres oppførsel. Din sosiale kredittscore dikterer hva du kan og ikke kan gjøre, hva du kan kjøpe og hvor du kan gå. AI er helt avgjørende, uten AI kan kontrollsystemet ikke kan fungere. Den enkleste måten å bekjempe dette systemet på er å hindre at AI får dataene, ved å nekte å bruke teknologier som samler inn og deler din personlige informasjon. Alle disse faktorene virker nå sammen for å kontrollere verdens befolkning. Dette digitale fengselet, som allerede for det meste er utbygd, vil være den endelige nedstengningen av menneskeheten.

Din digitale identitet blir ditt digitale fengsel.

Ansiktsgjenkjenning har blitt lansert som en stor bekvemmelighet og sikkerhetsfunksjon. Med ansiktsgjenkjenning trenger du ikke å huske pins eller passord, og ment å holde dine personlige konti sikrere. Men ansiktsgjenkjenning er et verktøy for kontroll og en viktig del av ditt eget digitale fengsel. Det kinesiske kontrollsystemet basert på ansiktsgjenkjenning i kombinasjon med et sosialt kredittsystem. Det kinesiske sosiale kredittsystemet er som et tilbakemeldingssystem som reagerer på din oppførsel. Ukjent for de fleste vestlige, har et identisk system allerede blitt satt i gang bak kulissene i vestlige land – de har bare ikke fortalt deg det ennå.

Bevæpnet overvåking.

Mange «smarte» lysstolper har for eksempel innebygde ladestasjoner for droner, som i fremtiden skal brukes til å stoppe overtredelser. Disse smarte lysstolpene kan også bevæpnes. Innebygde LED-»inkapasitatorer», «avgir rettet stråling som kan fremkalle alvorlig kvalme. Våpen som avgir en ekstremt lyssterk, rask og godt fokusert serie med «røde tilfeldige lyspulser.» Disse lysene også forårsake hjerneskade, sykdom og med død. LED kombinert med radar på smarte lysstolper kan også brukes til å identifisere personer som bærer våpen.

Et nytt kapittel i «sosialkontrakten».

Digital identitet er blitt beskrevet av World Economic Forum som et nytt kapittel i samfunns-kontrakten. Problemet er at WEFs nye sosiale kontrakt er en som ingen av oss har gått med på. Det blir revidert av WEF og dets allierte og pålagt oss uten vårt samtykke. Hvis det ble fullt forstått av alle, vil ingen akseptere det.

Din digitale identitet vil bli nødvendig for tilgang til alle aspekter av livet, fra å logge deg på Internett, tilgang til sosiale tjenester, reiser, mat, shopping og finansielle tjenester. Hvis din sosiale kredittpoengsum er for lav, kan ett eller flere av disse slås av og gjøres utilgjengelige for deg, så du er alltid fanget.. Det internasjonale vaksinepasset som ble foreslått på G20-møtet i 2022, er nøkkelen for å få alle inn i det digitale ID-systemet. Å hindre at vaksinepass innføres er helt sentralt i motstanden mot det digitale fengselssystemet.

Hvis vi aksepterer digital identitet, er det Game Over for menneskeheten.

Du må avvise vaksinepasset med mindre du er villig til å være en laboratorierotte resten av livet. 500 nye vaksiner vil være klare innen 2030 mot de vanligste sykdommene. Det er sannsynlig at det å ha en oppdatert vaksinasjonsstatus vil være et av kravene for å opprettholde et gyldig pass, som også vil fungere som din digitale identitet. Med andre ord kan avslag på vaksine brukes til å ugyldiggjøre eller «låse» din digitale ID, slik at du ikke kan gjøre, gå eller kjøpe noe. Spørsmålet er, hva vil disse vaksinene være? I utgangspunktet har du ikke noe annet valg enn å ta dem, selv om du tror eller vet at en vaksine kan skade eller drepe deg, slik tilfellet er med covid-vaksinene.

Et system uten tillit til fangene.

Den nye sosiale kontrakten opprettet av WEF og dets allierte et null-tillitssystem. Med andre ord, vaktene stoler ikke på fangene, og det er sikkerhetstiltak på plass for å sikre at de oppfører seg. Det nye åpne fengselssystemet til WEF, er basert på samme premiss. Uansett hvor du går, må du bevise hvem du er, og at verdiene dine er i tråd med gjeldende regler. Så for å kjøpe mat må du ikke bare identifisere deg, men du må også oppfylle visse standarder, ellers vil ikke den digitale valutaen din fungere. Alt du vil gjøre – absolutt alt – må låses opp av din digitale ID.

Digitale gjerder og smarte byer blir veggene i fengselet ditt.

For å håndheve din betingede tilgang til livet, vil «geofencing» bli brukt. Smarte lysstolper utstyrt med LED-inkapasitatorer kan brukes for å hindre deg i å gå utover ditt angitte område, og for eksempel kan din digitale valuta programmeres til å ikke fungere utenfor ditt område, og smartbilen din kan programmeres til å slå seg av hvis du kjører utenfor området ditt. Og smarte byer vil: Begrense mobiliteten din og eliminere eierskap av bil, rasjonere vann, elektrisitet og gassforbruk, overvåke hva du sier, spore handlingene dine og hvor du er til enhver tid.

Hvordan stoppe AI?

En formel laget av WEFs filosofiske guru Yuval Noah Harrari, beskriver teknokratenes stadig økende evne til å hacke mennesker: B x C x D = AHH. B står for biologisk kunnskap, C er datakraft, D er data og AHH er evnen til å hacke et menneske. Evnen til å hacke mennesker er avhengig av at AI mates med en konstant strøm av data.

Det er et «udyrets system» i den forstand at AI er udyret, og det trenger å mates med data innsamlet fra kameraer, opptaksenheter, ansiktsgjenkjenning, GPS og sensorer av alle slag som utgjør kroppens internett. Du kan lære mer om dette i «Produsert Dystopia – Globalister vil ikke slutte med å hacke mennesker». AI er en helt avgjørende for det digitale fengselet, uten det kan det ikke fungere. Svaret er da å hindre AI i å få dataene våre. «Ingen lovgivning kan stoppe dette, det må gjøres av folket.» Kort sagt, vi må nekte å bruke teknologiene som samler inn våre data. Vi vil ikke kunne unngå dem alle, men det er mange vi kan unngå, for eksempel smartklokker, treningssporere, smarte termostater og smarte TV-er.

Vi kan også kjempe for å forhindre den økende bruken av ansiktsgjenkjenning og 5G, og vi kan nekte det kommende vaksinepasset. En måte som folk i det skjulte ledes inn i det digitale fengselet på, er ved at de stoler på apper som for eksempel lar deg bestille mat eller transport. Til slutt vil virtual reality-briller fase ut appene på smarttelefonen din, slik at du må være i den virtuelle verden for å bruke dem. Det er for å tvinge deg dypere inn i det digitale fengsels-systemet, som inkluderer digitale kloner og å leve mye av livet ditt i en virtuell virkelighet.

Kina viser frem den kommende fengselsstaten.

For tiden rystes Kina av massive protester mot null-covid-politikken som brukes til å fengsle titalls millioner mennesker i hjemmene deres i flere uker. Du skulle tro et amerikansk selskap som Apple ville stå for amerikanske verdier som frihet, men nei, det gjør det ikke. Det samarbeider med den kinesiske regjeringen for å slå ned folkets opprør.

En video viser iPhone-ansatte i sammenstøt med politiet over landets null covid- politikk. Som svar påstås det at den kinesiske regjeringen har programmert demonstrantenes covid-pass til «røde», som hindrer dem i å gå inn i offentlige rom. Hvis de prøver å gå inn i en bygning, for eksempel – inkludert boligkomplekser – vil det gå en alarm og de blir arrestert og eskortert til en karanteneleir som de forresten må betale for selv. Så enkelt er det for myndighetene å eliminere uønskede fra samfunnet når denne typen kontrollsystem er på plass.

Verden begynner å bli oppmerksom på hva som skjer.

Den gode nyheten er at folk rundt om i verden begynner å innse hva som skjer. Som forklart av juridisk filosof Eva Vlaardingerbroek, er grunnen til at det nå er masseprotester i Europa, fordi de nå innser at covid-passet er et kontrollsystem som ikke har utløpsdato. De innser at det er ment å være permanent, og at det vil bli utvidet.

Er det dette vi ønsker i Vesten? Er det dette du ønsker for dine barn og dine barnebarn? Hvis ikke, må du delta i bevegelsen for å forhindre det, og det starter med å gjøre endringer i ditt eget liv for å hindre AI i å få dine personlige data, og opplyse familie og venner om hvorfor dette er nødvendig.


Fra Global Research, publisert 6 desember 2022.
Oversatt fra engelsk, forkortet noe, linker, kilder og videoer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel:Vaccine Passport, Digital Identity, Social Credit System, Digital Currency (CBDC): An Invisible Prison Has Been Built Just for You

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  8 desember 2022 12:07

  Det norske skattesystemet er derimot (!) eit synleg fengsel. Vanlege folk betalar 30% inntektsskatt. Rikingar har ikkje inntekt, og betalar kring 1% formueskatt. Difor kjempar dei knallhardt for å avskaffa formueskatten, slik at samla skatt skal verta 0,0%. Alle desse hadde 0 inntekt i 2021:

  Etternavn Fornavn Poststed Inntekt Skatt i mill. Formue i mill.
  TANGEN NICOLAI OSLO 0 66,1 7 613
  JOHANNSON KARL EDVARD OSLO 0 19,3 2 271
  ANDRESEN JOHAN HENRIK OSLO 0 18,1 2 130
  THON OLAV OSLO 0 17,6 2 072
  TEIGEN FRODE EGERSUND 0 9,6 1 103
  HOLMEN KARIANNE FROGNER 0 8,3 969
  HØEGH LEIF OVESØN OSLO 0 7,8 853
  GUNDERSEN PÅL GEORG GEILO 0 7,0 824
  MIDTHJELL HILDE VETTRE 0 6,1 718
  UGLAND JOHAN BERNHARD GRIMSTAD 0 5,6 666
  BRAATHEN ERIK GUNNAR SNARØYA 0 5,1 573
  FURRE CHRISTINE MORVIK 0 5,0 587
  KROHN PAUL INGAR WILHELM OSLO 0 4,1 481
  STENSRUD SIGNE ANNE STAVANGER 0 4,1 480
  UGLAND KNUT AXEL GRIMSTAD 0 3,7 411
  HEGER ANNA DANMARK 0 3,7 440
  TUNOLD BJARTE BRYGGJA 0 3,7 435

  Takk til Trygve Hegnar og Finansavisen!

  Svar
 • Det skal dere ha – det er iallefall morsomt å lese. Hvor tar dere det i fra? Røde lys i stolper, poengsystem med belønning og reiseforbud etc? Vaksinepasset brukes jo ikke lenger – hvor må man ha det i dag? Jeg er så gammel at jeg har vaksinebok fra 1970-tallet, men den brukes jo ikke lenger.

  Det eneste med en kjerne av sannhet her er at Kina har et system som baserer seg på noe liknende. Men hvis noe av dere får kvalme ved passering av røde lys tror jeg det er beste å oppsøke lege. Uansett – fortsett slik. Dette er bra humor!!

  Forresten – hva er en juridisk filosof?

  Svar
  • Du har tydeligvis bodd i en hule langt fra sivilisasjonen de siste år eller følger du bare ikke med på noen ting? Plandemien ble satt i gang for å rulle ut «vaksinene» og «vaksinene» var verktøy for å innføre digital ID gjennom «Covid-pass». Alt dette er grundig avslørt og Klaus Schwab, lederen av WEF, legger heller ikke skjul,på sine planer. Du kan lese hans bok «The Great Reset» og opplyse deg selv litt.

   Svar
   • Kvakksinene er avledning fra akselerende vakserdødsfall, våpenisert Quantum AI SMART killgrid aktiverer nanopayload sonevis for å unngå oppmerksomhet, angrep på global matproduksjon og energi og du er en 2D erkelemmings i en 4D infokrig. NOOB. :P

 • Hans B Nordberg
  8 desember 2022 19:08

  Du får lese WEF-sjefen Klaus Schwabs siste bok så forstår du litt mer hva som foregår. Jeg går ellers ut i fra at du har hørt om WEF, selv om du virker litt lite opplyst.

  Svar
 • Hans B g Nordberg
  8 desember 2022 19:14

  Apropos overvåkning og sensur..Er det noen her som har lagt merke til hvor ivrige moderatorene på Document er blitt på slette vaksinekritiske kommentarer, eller sitater/lenker til eksperter som uttaler seg kritisk til vaksinen. Blir litt forundret over dette når vi vet at Doc har vært gode på å informere om alle sider ved vaksinesaken.

  Svar
  • Personlig måtte jeg gi meg med Document. Det ble for snevert og minner i økende grad om en liten, forhåndsprogrammert lokalavis. Dessuten er heltedyrkelsen av USA så total i Document at det umuliggjør en nøktern og realistisk analyse av de mange komplekse samfunnsforhold der borte. Selv om Document rett nok har et horn i sida til det falitterklærte styret til Joe Biden, fullfører de allikevel annenhver setning med sitt syn på USA som “the good guy”. Dermed har de eliminert mulighetene for nøytrale og objektive analyser av alle stater i verden som ikke deler eksakt de samme “verdier” som USA og deres vasaller, eller allierte som mange velger å kalle dem.
   I disse “turbotider” med ny avslørende informasjon sprutende inn fra alle kanter, blir Document rett og slett for snevert og minner litt om en bitter og inneslutta gammal gubbe.

   Svar
   • Kontrollert opposisjon kalles det. Søkevarslermedia er 100% kontrollert, nuremberg 2.0 er smokescreen avledning, legene som sitter og offer seg over kvakksinefolkemordet er avledning.
    5G/Starlink er VÅPEN. Vaxxerne dropper som fluer, nano payload i kvakksinen reagerer på EMF.
    SMART-gridden er Planet microwave Auschwitz, quantum AI enhanced. SMART er direkte fiende nå, kameraene og mikrofonene kan decodes i real-time aka se framtiden. BEAST system oppe. Psykoene med de fjollete forkleene rekrutterer pisshoder fra miljøet og klasseforrædere fra middelklassen. Blir forsøkt ambusha regelmessig lol, 1 muligens ambushforsøk, 2 deffo forsøk Detaljerte planer ute i 20+ år (New world order end-game)

 • Northern Light.
  11 desember 2022 16:08

  Individuelle karbonkvoter vil bestemme hva du får kjøpe og hvor du for lov til å reise.

  Av The Conservative Treehouse.
  Karbonhandel blir en økonomisk plattform for inntekter til Staten. Den inntekten finansierer deretter de økonomiske mekanismene for karbonkontroll av befolkningen.

  Snart er vi i en verden med Central Bank Digital Currency (CBDC). Digitale penger gir kontroll over hva du kjøper og ditt karbonforbruk. I mange år var karbonkvotene for enkeltpersoner esoteriske mål som presentert av på globale møter i Davos og i World Economic Forum.

  Men med raske fremskritt i energikontrollprosessen, resultatene av pandemien og «Build Back Better», bestemmer de som administrerer kontrollsystemene nå detaljene for den enkelte innbygger. Ditt samlede karbonforbruk, mengden karbonutslipp forbruket ditt fører til, er det som vil bestemme målet for din fremtidige kvote.

  Fra University of Leeds, C40 Cities Report:
  «Det er en økende konsensus, basert på overbevisende bevis, om at verden står overfor en klimakrise og rask handling for å redusere klimagassutslipp er en nødvendighet. Historisk sett har beslutningstakere og akademikere diskutert en rekke alternativer som kan redusere karbon-fotavtrykket vårt på lang sikt.

  Nye bevis viser imidlertid at å velge mellom et alternativ og et annet, ikke lenger er forenlig med raske og betydelige utslippsreduksjoner. I økende grad kreves alle alternativer, og dette innebærer at vi utforsker hvordan en kan svare på den klimakrisen; inkludert nasjonale myndigheter, byer, næringsliv og sivilsamfunn».

  Som du kan se i oversikten, er målet å fjerne kjøtt og meieriprodukter helt. I neste diagram kan du se kvoten din for «klær og tekstiler»; du vil få lov til å kjøpe 3 nye klesplagg hvert år. I transport-sektoren er det ambisiøse målet å fjerne alle private kjøretøyer, og kjøretøyenes levetid er 50 år. For flyreiser vil innbyggerne få tillatelse til én flytur mindre enn 1500 km hvert tredje år.

  «Det brede spekteret av handlinger som kreves for å oppnå et 1,5°C-scenario, gir lite rom for forsinkelser eller feil i løpet av det kommende tiåret; andre retningslinjer kan gi et sikkerhetsnett for utslippsreduksjoner».

  «Eksempler på slike retningslinjer er en karbonfangst som favner bredt og -lagring (CCS), spesielt i bransjer med direkte utslipp, og mekanismer med prising av karbon som kan underbygge handling på tvers av hele økonomier og markeder. Men enda sterkere paradigmatiske tiltak kan være aktuelle, som å ta i bruk mer nyttige mål for samfunnsutvikling enn bare økonomisk vekst. I praksis vil ingen by eller nasjon følge nøyaktig samme metoder for utslippsreduksjon, men denne rapporten gir veiledning om typen, omfanget og tidsskalaen til politikken som må implementeres».

  Som nevnt innledningsvis er dette kvotene vi kan forvente å se i fremtiden. Hvordan de vil gjennomføre det vil sannsynligvis variere, avhengig av regjeringsmakten blant de forskjellige vestlige nasjonene. Basert på de vellykkede resultatene fra COVID-passets betatester, vil en digital valuta sannsynligvis være en del av prosessen med karbonkvotene som beskrevet.

  Fra Principa Scientific, publisert 9 desember 2022. Skrevet av the Conservative Treehouse.
  Oversatt fra engelsk, linker, link til pdf rapport og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Climate Professionals’ Now Provide Allowances For Transportation, Food, Clothing.

  Svar
 • Depop i full gang! Videosider dumpa i kommetar på denne siden. Lett på rævva, blir forfulgt av det nyttige psykopatklovneshitshowet, så er litt stuck selv hehe

  Svar
  • PS: kommer en sånn litt sketchy «bekreft at du vil ha svar på kommentarene dine» melding fra denne siden, tenker de kan stappe den linken opp i den nyttige kontrollerte oposisjonsrævva si og at jeg heller kommer tilbake og sjekker seinere. Hey dåååå

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Overdødelighet også i USA.

Skyldes det vaksinene?

Forrige innlegg

Australia var hardt rammet av nedstengningstiltak.

Begynner oppgjøret med denne politikken nå?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.