POSTED IN 9/11

Et tabu er brutt:

Kina sier at USAs regjering stod bak angrepet den 11. september 2001.

8 kommentarer

At Kina nå går ut med denne typen informasjon og beskyldninger er noe nytt. Det skyldes nok at de oppfatter at relasjonen til USA er ødelagt (Pelosi-besøket på Taiwan). Dermed har de ikke mer å tape og slipper en gedigen skitt-pakke inn i USAs regjering og til USAs befolkning.

At de sier rett ut at angrepet på Twin Tower den 11.september 2001 var en operasjon som regjeringen sjøl stod bak, det er egentlig en krigserklæring mot USA.

For oss her på derimot.no er ikke det de sier noen bombe, tvert imot. Vi har hele tiden hevdet at dette angrepet måtte USAs statsapparat ha kjent til og sannsynligvis medvirket til – av ulike grunner. Vi har offentliggjort en rekke artikler på derimot hvor vi har begrunnet dette, f.eks Paul Craig Roberts humoristiske versjon av myndighetens rapport.

Men også mer seriøse artikler som denne.

Men nå får naturligvis konspirasjonsjegerne (de som ikke sier at det finnes hemmelig planer og hemmelige politiske agendaer) mer vann på mølla. Men de skal få litt av en jobb å stoppe Kinas regjering i slike spørsmål. I motsetning til oss har den meget stor politisk tyngde med 1,4 milliarder kinesere i ryggen.

Verden er i endring og flere politiske skjeletter vil hengt ut til tørk i tiden som kommer. Våre forestillinger om den verden vi lever i er produsert i stor grad av Hollywood og minner i mange henseende om historien til Alice i eventyrland. Tiden er inne for en opprenskning i manges virkelighetsoppfatning.

Knut Lindtner
Redaktør

Kina twitrer om angrepet 9/11.

Fra Voltaire Network

Talsmannen for det kinesiske utenriksdepartementet Lijan Zhao twitret den 16. august 2022 at De Forente Stater (ikke al Qaida) var hjernen bak angrepet 11. september 2001.

Fram til nå har det offisielle Kina bare privat uttrykt sin skepsis rundt den offisielle versjonen av angrepet.

Nå har de gått et skritt lenger.

Så langt er det bare sheik Zayed, Hugo Chavez, Mahmoud Ahmadinejad, Fidel Castro og Donald Trump som har tatt seg den frihet å ta opp dette tabuet offentlig.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article217802.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 4 403 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «Tiden er inne for en opprenskning i manges virkelighetsoppfatning.»

  Og siden dette var ‘penge-tårnene’:
  Det er på tide å oppdage at pengespillet vi er lurt til å tro på.
  Denne FORVEKSLINGEN av penger og realverdier/arbeidskrefter som styrende element i en nasjon.
  Og denne makten dette gir til de som styrer valuta og renter globalt.

  Svar
  • Takk til Derimot.no for å kaste nytt lys over det som hendte i NY 11.09.01. Historien og kjennsgjerningene rundt dette er så forferdelige at det burde få vidtrekkende konsekvenser for alle som deltok i dekkoperasjonene og løgnene som utspant seg i månedene etter, og som fremdeles holdes i live, også av vår egen norske regjering og det statsstøttede media, msm.
   medberegnet.

   Svar
   • >også av vår egen norske regjering og det statsstøttede media, msm.
    medberegnet.

    «Også vårE egnE ‘norske’ regjeringER og det statsstøttede media, msm.
    medberegnet.»,ville jeg ha skrevet. Men eller helt enig med deg, Torstein.

    Svar
 • Familiene til 3000 drepte har advokater som prøver å få erstatning i milliardklassen. Men av hvem? Bin Laden neppe noe å hente. Drapet på Jamal Kashoogi i det Saudi-Arabiske konsulatet var visstnok fordi han viste for mye om Saudi- Arabias deltakelse i 9/11. Nesten alle terroristene var Saudi-arabere. Saudi-Arabia kan ha vært mer delaktig enn kjent og har penger nok til erstatning til ofrene. Alle land har sin favoritt terror organisasjon som dem bruker for å slippe å stå til erstatning.

  Svar
  • – Og den farligste, og mest aktive, er Mossad.

   Svar
   • Ja, fordi Deep State styres av M0SSAD.
    Deep State sto bak 9.11.-terroren.
    Satanister. Nazionister og fascister. Ashkenazier.
    Khazarsk avkom de fleste av dem. Slik nomenklaturet hos bolsjevikene var det.

    Svar
 • Nå kan denne saken få mer vind i seilene.
  Vær klar over hvilken enorm krise dette egentlig er.
  Er det makteliten i USA som står bak 9/11 så vil ansvarlige og medskyldige personer herfra bli stilt for retten og bli henrettet for høyforræderi. Hele det politiske systemet i USA kan også bryte sammen. Kanskje får man til slutt statskupp i USA. Makteliten i USA vil bruke alle maktmidler de har tilgjengelig for å forhindre at dette utvikler seg til en slik skandale. Dette kan også føre til tiltak for å begrense omtale av denne sak også i utlandet slik som i norske media og på norske nettsteder.

  Svar
 • De hadde vel også en teateroppsetning av en rettssak med en araber som ble dømt for 911. Husker ikke hva han het. Det var så lite troverdig. Den føyer seg inn i en rekke av hollywoods teaterrettssaker, hvorav de store er OJ, Charles Manson, og Daniel Holtzclaw.
  Nei denne råttenheten vil ikke forgå så lett, fordi den er ikke råtten, den er velorganisert. Hva vi oppfatter som korrupsjon er bare effektene av deres krig mot oss sauer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Skremmende data fra den britiske regjeringen

Covid-19 vaksinene skader immunsystemet.

Previous Post

Hva som er korrekt vitenskap, f.eks. om tyngdekraft, kan ikke bestemmes politisk.

Det er presis det FNs klimapanel har gjort.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.