POSTED IN Norge

RU dro opp et interessant spørsmål:

Hvem er «terrorister»/ «krigsforbrytere»?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Det pågår en debatt om dagen om hvem som er «terrorister» / «krigsforbrytere». Direkte eller indirekte. Noe er klart, vi kjenner enkelte som er utpekt. Andre kan det være diskusjon om. De er venner og kjente til «terroristene»/»krigsforbryterne» og hører til i miljøet. Passer bildet som er tegnet opp?

De snakker høflig og delaktig om det som skjer, med stor bekymring. Spiller den rolle de er blitt tiltelt. Observerer og ser, med kommentarer. Flere er sikkert «politikere».

Grunnlovsdagen – 17. mai, er dagen da det snakkes om hvordan Norge fikk sin frihet. Men når det kommer til Midt-Østen og Palestina så er det kun symbolsk støtte fra politikerne, billige ord som fenger der og da, men er som luft.

Har de medansvar? Støre er nevnt, Stoltenberg i sin rolle. Tangen henter penger på fortjeneste i krigen. De er bare del av verden; det som skjer. Titusener dør under bomber.

Medansvarlige, hvem er de? Tier eller snakker, lener seg tilbake der de sitter, med «terrorister» som de har forståelse for. I en forsvars- og vennskaps-allianse? Snakker det samme språk.

Spørsmålet er reist, skjønt det var vel egentlig av Rød Ungdoms leder nylig? Debatten er tiet ned. Verden fortsetter som før. Vi konverserer vennlig med hverandre. Mens bomber stadig faller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • De du heier på er krigshelter. De du ikke liker er terrorister. That’s it…

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  17 mai 2024 8:14

  Norge ble med USA og dets allierte og bombet Libya i 2011 fordi Gaddafi angivelig skulle til å utføre et folkemord «på linje med Rwanda». Dette var løgn, falske rykter designet av USA og satt ut gjennom Al Jazeera i Qatar og Gaddafi sin opposisjon. Altså: rykte om folkemord, og Vesten reagerte øyeblikkelig.

  Så begynner Israel sitt folkemord på Gaza, og vi skulle forventet at Vesten ville bombet Israel for å forhindre det. Men nei, Vesten sender istedenfor våpen, ammunisjon og bomber til Israel slik at de kan fullføre folkemordet.

  Vesten gjør heller ikke slik de gjør i Ukraina, de sender ikke våpen til den svake parten som blir angrepet, ingen våpen til motstandsbevegelsen Hamas slik at de kan kjempe mot okkupasjonsmakten som holder på å myrde dem.

  Dette er ikke engang politikk, dette er latterlig, kynisk, nådeløst, idiotisk, bevisst planlagt psykopatisk framferd vernet av verdens ondeste makt USA, støttet av Espen Barth Eide og «fredsnasjonen» Norge fordi man ikke ØYEBLIKKELIG har iverksatt full boikott og sanksjoner mot Israel. Er det noe vi vet, er det at det ikke nytter å forhandle med Israel.
  Reidar Kaarbø, http://www.hvamenerpartiene.com

  Svar
  • R.K.:

   «Dette var løgn, falske rykter designet av USA og satt ut gjennom Al Jazeera i Qatar og Gaddafi sin opposisjon. »

   Og dette er godt kjent og verifisert nå.

   Som du også skriver:

   » Dette er ikke engang politikk, dette er latterlig, kynisk, nådeløst, idiotisk, bevisst planlagt psykopatisk framferd».

   Så. hvorfor reagerer ikke den norske befolkningen og forlanger Stoltenberg dømt etter alle naturlige krigslover, har han ikke norsk statsborgerskap?
   Hvorfor er ikke Ap dømt i Norge som et terrorisist-parti?

   Så burde man vel tro/anta at disse som slengte ut disse løgnene nå ville ta en smule selvkritikk i ettertid, hvis de ikke visste?
   Vi snakker tross alt om ca. 30 000 døde ved bruk av Norges ‘forsvars’- våpen .
   ( 500 ganger flere, og flere regjeringsbygninger enn ABB sin (Mossad -instruerte ?) galskap i Norge )

   Og utallige døde .- Som media har moralsk offet seg over på Middelhavet, etter at slave- porten til Europa, og Libya ble ødelagt.
   Kun fordi Gadaffi truet Fed/ amerikanske bankkarteller på det afrikanske kontinnentet.

   Stoltenberg/Ap/Norge. Hvorfor så dobbeltmoralsk og løgnaktige stille?

   Hvorfor skal vi følge disse dobbeltmoralske terroristene i Norge?

   Svar
   • Reidar Kaarbø
    17 mai 2024 21:01

    Det er et veldig godt spørsmål hvorfor ikke de ansvarlige i Norge for forbrytelsen mot Libya ikke er tiltalt eller straffet for ugjerningene slik ABB ble straffet for sine ugjerninger. Men det ser ut til at bomber sluppet fra fly ikke gir straff eller påtale, spesielt amerikanske bomber.

    Norge fungerer ikke som rettsstat lengre når de største kjeltringene går fri. Kanskje vi er blitt underlagt det korrupte rottereiret i Washington?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Historien forteller det motsatte.

Høyere havnivå med lavere CO2-nivå.

Forrige innlegg

Mordet på Olof Palme:

Stod Boss, CIA og SÄPO bak?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.