POSTED IN Covid-19, Helse

Eric Clapton:

Synger ut mot vaksine-tiltakene.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

«Dette må ta slutt!; Eric Claptons nye sang utløser diskusjoner rundt Covid-19-tiltakene.

Den legendariske musikeren Eric Clapton, som tidligere kalte sin egen erfaring med AstraZenica-vaksinen «katastrofal», har nå kommet med en ny sang: 

«Dette må ta slutt» – «Dette må ta slutt / nok er nok / jeg greier ikke dette lenger» – slik åpner han sin nye sang. Det er hans nyeste budskap til publikum- at nå går han mot vitenskapen.

Clapton fortsetter å synge om detaljer som gjengir tidligere uttalelse om hans Covid-19-vaksine.

«Jeg visste at noe var galt / når jeg bare må ligge / Jeg kan ikke røre hendene min, svetten bryter ut / jeg vil bare gråte, nå orker jeg ikke mer», synger han.

En animasjons-video kom ut samtidig med sangen. Den viser strek-figurer som holder opp plakater med budskap som «nok er nok» og «frihet».

Clapton har vært ganske kraftig i sin kritikk av hvordan regjeringen har taklet pandemien.

Han har til og med kommet med en annen protest-sang mot pandemien. Den har han kalt «Stand and Deliver».

Van Morrison-alliansen, som han har samarbeidet med, gikk imidlertid mot han. De beskyldte han for å være en antivaxxer  – altså mot vaksiner;  anti-science, motstander av vitenskapen. 

Dette har bare blitt forsterket med den nye sangen hans.

clear glass tube with brown liquid
Det er frivillig, sies det. Men nekter du utsettes du for sosialt press på ulikt vis. Noen mener at de som ikke vil ha covid-vaksine er syke og trenger andre typer sprøyter.

«Jeg hørte nettopp Eric Clapton synge. Ironisk nok føles det som jeg kunne trenge en sprøyte av ett eller annet slag», tvitret David Wild i sin reaksjon.

«Jeg skulle ønske jeg kun få tilbake alle pengene jeg noen gang har brukt på Eric Claptons konsertbilletter, og heller bruke dem for å hjelpe folk til å bli vaksinert», skriver en annen tilhenger.

Hvorfor i all verden bør folk ta helseråd fra Eric Clapton? Ville de høre på en lege som aldri hadde hatt en times gitar-undervisning men som ville prøve å spille «Layla»?

Kommentarene til Eric Clapton nye sang er helt utrolige.

«Jeg ønsker bare å si at jeg ikke vil stå fram på noen scene der det er et diskriminerende publikum til stede.

Dersom det ikke er tydelig at alle slags folk kan få komme inn, påtar jeg meg retten til å avlyse showet», sier Clapton i en uttalelse via filmprodusenten Robin Monottis telegram-konto.

Musikeren er satt opp med flere show i USA denne høsten, for det meste i sørlige byer – inkludert Austin i Texas og Nashville i Tennessee.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/usa/533343-eric-clapton-covid19-vaccine-song/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  1 september 2021 15:45

  Det er mye som tyder på at selskapene som produserer mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, også produserer flere hundre millioner saltvannsoppløsninger, tappet på samme hetteglass som mRNA-injeksjonene, med samme farge på løsningen, mengde og etikett, den eneste forskjellen er serienummeret på etiketten.

  Dette er ikke bekreftet ennå, men en slovensk sykepleier stod frem i en video ( ikke verifisert), og påstod av 30% av injeksjonene er saltvannsoppløsninger:
  https://tapnewswire.com/2021/08/slovak-nurse-says-30-of-vaxxes-are-placebo/

  Hvis dette er riktig, får noen mRNA-injeksjonen som gjør mange syke, og noen får saltvanns-oppløsninger, men registreres som vaksinerte. Hvis mRNA-injeksjonen er et biovåpen og for depopulasjon som Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef og VP hos Pfizer hevder, med støtte fra Nobelprisvinner i virologi Dr. Luc Montagnier med flere andre fremstående forskere blant andre Dr. Sucharit Bhakdi, kan dette være sannsynlig.

  En kan derfor spekulere: Er depopulasjon en del av det globale kuppet, må et biovåpen ramme selektivt. Ikke hvem som helst, for den nye verdensordningen (NWO) vil kreve en fullt fungerende infrastruktur og organisasjon. Derfor må blant andre nøkkelpersonell innenfor alle typer av infrastrukturen beholdes, forskning og vitenskap, statsadministrasjon, matproduksjon, helse, militære og politi, produksjon, det samme som i industrialiserte land i dag, men skalert ned hva til den nye verdens befolkning skal være i antall i NWO.

  Dette er også noe som blant andre Dr. Yeadon har nevnt i en av sine videoer. En skulle derfor allerede nå, hvis statistikken kan lages og dette er riktig, se at det vil være langt færre døde og skadede etter «vaksinering» i øvre middelklasse, overklassen og herskerklassen, enn i arbeiderklassen, lavere middelklasse og fattige i rike og u-land. Flest døde vil det da være blant eldre og andre utenfor yrkeslivet. Eldre i overklassen og herskerklassen er på private ordninger og belaster ikke kapitalen med sykehjem i NWO, får en saltvannsoppløsning, og registreres som vaksinerte og får sitt vaksinepass.

  Kjendiser som artister med millioner av fans, politikere, nyhetsopplesere, tv-personligheter og skuespillere får derfor også en saltvannsoppløsning, for når fansen ser det går bra med dem etter «vaksinering» vil de også ha mindre motforestillinger mot injeksjonen.

  Det kan derfor hende at de gjorde en feil med Clapton, han skulle ikke ha hatt en mRNA-injeksjon. Med mange millioner eldre fans i hans aldersgruppe, som kapitalen ikke vil ha som utgift i NWO. Nå blir Clapton dyr for Big Pharma, mange millioner vil ikke ta injeksjonen etter hans advarsel. Et folkekjært nyhetsanker i BBC døde etter injeksjonen, en annen feil som det vil bli noen av når det er bare serienummeret som skiller saltoppløsningene fra hetteglassene med mRNA-injeksjoner.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er hensikten?

Vaksinene beskytter ikke.

Forrige innlegg

Venstresida sin berøringsangst for Kina:

Sosialisme i teori og praksis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.