POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Er vestens utnevnte diktator blitt Europas frihetsapostel?

Avslutt svindelen!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19 i Hviterussland

Lukasjenko: «De internasjonale svindlerne bør nå endelig avslutte pandemien.»

Den hviterussiske presidenten Lukasjenko har kommet med en offentlig uttalelse om Covid-19, som ville ha vært utenkelig i Vesten: Man bør ikke «bekymre seg» for Covid-19, og «pandemiens organisatorer» bør nå endelig avslutte pandemien.

Av Thomas Röper (Anti-Spiegel)

Thomas Röper

Det er et velkjent faktum at president Lukasjenko er en av få statsledere som ikke har innført noen koronarestriksjoner i landet sitt. Lukasjenko har selv to ganger vært rammet av Covid-19, men fortsetter demonstrativt å besøke koronaavdelingene i de hviterussiske sykehusene uten maske eller hansker. Han avslo i begynnelsen av pandemien indignert et tilbud fra IMF om en utbetaling på 900 millioner dollar som en motytelse for å gjennomføre en lockdown i landet.

Nå har Lukasjenko igjen skapt overskrifter med en uttalelse som ville ha vært utenkelig for ledende politikere i Vesten: Han snakket blant annet om «pandemiens organisatorer» og oppfordret dem til nå endelig å avslutte pandemien. Da får jeg nesten lyst til å spørre om han har lest min nye bok «Inside Corona», for der blir begrepet «pandemiens organisatorer» veldig ofte brukt. Dette er selvsagt bare en spøkefull kommentar fra min side.

Det russiske nyhetsbyrået TASS rapporterte om Lukasjenkos uttalelser, og jeg har oversatt TASS’ artikkel.

 Oversettelsen begynner:

Lukasjenko oppfordrer «de internasjonale svindlerne» til å avslutte pandemien

Den hviterussiske presidenten råder mennesker som har fått påvist koronaviruset til «ikke å bekymre seg over det».

President Aleksandr Lukasjenko rådet folk til å ikke være altfor bekymret om de hadde fått påvist koronaviruset, og han oppfordret «de internasjonale svindlerne» til å avslutte pandemien. 

«Jeg vil råde dere til å ikke være bekymret. Jeg har jo sagt det til dere lenge, helt siden den første gangen: Sykdommen vår er her, i våre hoder. Og så snart dere begynner å bekymre dere med ‘uff og akk’ og å løpe gudene vet hvor, er det ikke bra. Unge folk har ikke noe å frykte», sa Lukasjenko på fredag til journalister, ifølge presidentens pressetjeneste.

Han appellerte samtidig til de internasjonale organisasjonene: «Jeg vil gjerne si til alle disse internasjonale svindlerne: Det er nok nå. Dere har gravd så dypt i lommene våre at det ikke lenger er noe igjen der. Dere har jo allerede forsynt dere grovt hos alle. Denne pandemien må nå endelig avsluttes. Det holder, de har plaget folk nok.»

Presidenten la til at han følger med på utviklingen av koronasituasjonen rundt om i verden og forskjellige eksperters uttalelser: «En enten amerikansk eller vestlig ekspert sa :’ Hvis omikron er et så mildt virus, la oss da alle bli syke, og det vil være vaksinen vår.’ Etter min mening er det et perfekt forslag.», sa Lukasjenko.

Aleksandr Grigorjevitsj Lukasjenko eller Aljaksandr Ryhoravitsj Lukasjenka er en hviterussisk politiker som har vært president i Hviterussland siden 20. juli 1994. Før Lukasjenko startet i politikken arbeidet han som direktør i et statseid jordbrukkollektiv. Wikipedia

Presidenten, som selv enda en gang har kommet seg igjennom Covid-19, denne gangen med en infeksjon med Omicron-varianten, sa at han kanskje hadde blitt smittet under en trening med hviterussiske hockeyspillere. Han sier at han nå føler seg ok, «men stemmen min er litt hes, i går hadde vi igjen en hockeytrening.»

Lukasjenko bemerket at sykdommen denne gang hadde et mye mildere forløp enn forrige gang, og at han ikke behøvde å melde avbud til en rekke arrangementer: «Jeg kunne jo ikke avslå å ta del i utdelingen av ‘Prisen for åndelig gjenfødelse’, selv om det jo fantes andre muligheter, at jeg er til stede, men forlater lokalet og at noen andre overrekker prisen», sa Lukasjenko. Jeg tenkte: «Folk vil bli fornærmet. <…> Ved juletider stengte jeg ikke den gang [ved pandemiens begynnelse] kirkene, og jeg var i kirken, hvordan kan jeg da la være å komme?

Jeg har jo alltid tatt imot journalister, kunstnere, personligheter fra kulturlivet vårt og offentlig ansatte under nyttårsfeiringen. Hvordan kan jeg da nekte å vise dem denne anerkjennelsen og dele ut utmerkelsene? Det er en rekke arrangementer som ville være utenkelige uten presidenten.»

Oversettelse slutt

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: Basil James


Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Slike mennesker som denne Lukasjenko etterlyses nå over hele verden. Oppegående, selvtenkende (kristne) mennesker som ikke ville/vil bytte ut sitt DNA gitt dem av Gud, mot noe «de skinnende» har rasket sammen i en injeksjon. Mange mener injeksjonene er døds-sprøyter, jeg mener det har noe å gjøre med endring av vårt DNA å gjøre, fra fritt menneske til slave unter Khazar-Naziene. Desverre (for dem) tåler de fleste ikke denne endringen av sitt DNA, og får dermed store komplikasjoner eller dør. Uansett gir det en vinn vinn situasjon for «penge-pugerne», enten får de en slave, eller så dør du, og det begynner vel å bli ganske velkjent nå at «DE» ønsker seg mindre folk i verden?
  I følge (S)NATO’s «tenketank» Deagal beregnes det opp til 70% reduksjon i folkemengden for (S)NATO tilsluttede land innen 2025, så man kan vel slå fast at injeksjonene ikke virker som «slave-makere», men «DE» får dog sitt blodoffer til Djevelen (Lucifer/Baal/EL/Satan/Behemoth/Bapometh…) og er fornøyd uansett.

  Svar
 • Northern Light.
  27 januar 2022 13:31

  «Han avslo i begynnelsen av pandemien indignert et tilbud fra IMF om en utbetaling på 900 millioner dollar som en motytelse for å gjennomføre en lockdown i landet».

  Det avslører tydelig en av storkapitalens strategier med den konstruerte koronakrisen, som er forgjelding av land. IMF, Verdensbanken og finansmarkedene finansierer nedstengningene som øker statsgjelden så mye at den ikke er betalbar, og Hviterussland som Ukraina har anstrengte økonomier. Storkapitalen har også med CIA arrangert «opprør» mot Hviterusslands president for å velte økonomien i landet.

  I 2014 tilbød Verdensbanken et lån til Ukraina på 1 milliard dollar, men bare på betingelsen at «utenlandsk kapital» fikk kjøpe ukrainsk matjord, kanskje den beste i verden for korndyrking. IMF tilbød Ukraina 7 milliarder dollar på betingelse av at Monsanto (nå Bayer) kunne få begynne med utplanting av GMO planter i ukrainsk jord.

  Betingelsene er helt irrelevante for landets evne til å betale tilbake lånene, men det er slik IMF og WB har tatt over u-lands aktiva siden de begynte utlånsvirksomheten. Dessverre så Ukraina ja til begge lånene fra WB og IMF, og CIA har arrangert opprør og uroligheter hele tiden etter for å holde landet i et økonomisk kaos som umuliggjør betjening av lånene.

  Nå gjør USA bokstavelig talt hva de vil i landet, og kan diktere at Ukraina skal søke medlemskap i NATO. IMF og WB er bankkartellets instrumenter for en ikke-militær overtagelse av land. En globalistisk strategi, de begynte med u-land først, og nå er mange vestlige land snart i samme situasjon.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   27 januar 2022 15:32

   Er det nokon som veit kor mange ukrainarar det er som ynskjer medlemskap i NATO?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Helge Lurås, Resett:

Grensene for Vestens ekspansjon

Forrige innlegg

Acer og strømkablene

Vedtak i moderne tid med størst negativ betydning for norske privathusholdninger, næringsliv og andre strømforbrukere

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.