POSTED IN Covid-19, Diverse

Er vaksine nå et kvalifikasjonskrav innen idretten?

Tennis-mester utestengt fra Australia open.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

De siste dagene har 24 vaksinerte fotballspillere kollapset på banen på grunn av hjerteinfarkt. Se dette . Også dette .

Av Paul Craig Roberts

Australia, som en gang var en fri nasjon, har blitt omgjort til en vaksine-tvangs Gestapo-stat, som Østerrike og store deler av Europa. Australske myndigheter, er som østerrikske og vestlige medier, hjernevasket og immune mot vitenskapelig og medisinsk bevis. Som en del av sin tvangspolitikk har Australia utestengt den forsvarende tennismesteren Novak Djokovic fra Australian Open, fordi han sier vaksinasjon er et personlig valg, ikke en kvalifikasjon for å spille tennis.

Novak Đoković – Wikipedia
Novak Đoković er en serbisk profesjonell tennisspiller, ansett som en av tidenes beste spillere, som første gang var rangert som verdens beste spiller av Association of Tennis Professionals 4. juli 2011. Wikipedia

Det er ingen kjente bevis for at vaksinene beskytter noen , ikke engang de vaksinerte. Faktisk er de vitenskapelige og medisinske bevisene, attestert av tusenvis av eksperter, at vaksinen er mer dødelig enn Covid. Vaksinen forårsaker ikke bare et stort antall skader og dødsfall (fotballspillerne)(bivirkninger), men svekker også det medfødte menneskelige immunsystemet, og gjør mennesker utsatt for en lang rekke sykdommer. For eksempel er det rapporter om at krefttilfeller eksploderer.

Overflødige dødsfall fra «vaksinen» peker på en avfolkningsagenda

Hvis Djokovic blir utestengt, bør ingen delta på Australian Open, og ingen bør se på TV. La arrangementet fortsette uten deltakere og seere. Dette er den eneste effektive måten. Hvis folk blir hjernevasket og overvunnet med en regissert frykt, så har befolkningen tapt, og med dem den vestlige liberale friheten.

Det er bevist utover enhver tvil at vaksinasjon ikke beskytter noen. Men vaksinasjon setter de vaksinerte i fare for uønskede reaksjoner og fører til et svekket immunforsvar. Slik settes de uvaksinerte i fare. Det har lenge vært klart at det er de vaksinerte som er en fare for de uvaksinerte, ikke som den løgnaktige propagandaen påstår, de uvaksinerte som er en trussel mot de vaksinerte.

Tenk på den offisielle forklaringen i ett sekund. Det er klart, hvis de uvaksinerte er en trussel mot de vaksinerte, så er vaksinen meningsløs da den ikke beskytter, men skader og dreper. Rapporterings-databasene til USA, Storbritannia og EU beviser det definitivt.

Hva er galt med de menneskene som ikke forstår at når det medisinske etablissementet og dets medieetterplaprere sier at de uvaksinerte er en trussel mot de vaksinerte , da innrømmer de at vaksinen ikke beskytter.

Hvis vaksinen beskytter, beskytter den, og de uvaksinerte kan bare være en trussel mot seg selv.

Vær oppmerksom på at mediehorene, kjøpt av reklame, universitetsprofessorer, kjøpt-og-betalt-for-av-BigPharma-forskningsstipender og det Big Pharma-påvirkede medisinske etablissementet via tilskudd til medisinske skoler, alle disse innrømmer at vaksinen ikke beskytter når de hevder at de uvaksinerte«utsetter de vaksinerte for fare».

Oversatt, bearbeidet og forkortet av Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Kun Agüero trekker seg tilbake med hjerteproblemer.

    Kun Agüero, en av verdens beste fotballspillere, gir seg bare måneder etter at han signerte for Barcelona. Kun Agüero var vaksinert. Kun Agüero slutter seg dermed til den stadig voksende skaren av toppidrettsfolk som får hjerteproblemer etter vaksinasjon.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det var ikke Hviterussland som drev krigene i Midt-Østen.

Det var det NATO og EU (Polen) som gjorde.

Forrige innlegg

Dette vil NRK garantert ikke fortelle deg:

I Storbritannia dør det nå langt flere fullvaksinerte enn uvaksinerte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.