POSTED IN Globalisering, Migrasjon og flyktninger

Er masseinvandringen en ønsket politikk fra de rikeste?

Verdensregjering av ikke-valgte ledere?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi henter dette korte innlegget fra det danske nettstedet Snaphanan. I dette innlegget reises en helt fundamental problemstilling om migrasjonen (masseinnvandring av migranter (det er ikke flyktninger)) er en bevisst politikk for å bryte ned nasjonalstatene i Europa og USA. Det antydes at de som står bak er sterke kapitalkrefter som ønsker en global regjering (verdensregjering) med ikke-valgte ledere.

Bak tiltaket finner Marrakeshdeklarasjonen. Det er helt nødvendig å diskutere dette på en helt annen måte enn til nå. De som betaler for det som skjer er de fattige i Europa og USA. De rikeste slipper som vanlig unna.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvordan FN og nationale politikere sælger vore lande til illegale migranter

En helt ny dokumentar der havde premiere i forgårs, og som handler om de 10 mio. illegale indvandrere Joe Biden regeringen har sluppet ind i sin korte tid ved magten, men også det meget bredere perspektiv i, hvad FN foretager sig mod nationerne. Danske medier har slet ikke beskæftiget sig med spørgsmålet, til trods for, at det der foregår i USA, kvalitativt er nøjagtigt det samme, Europa har været udsat for i 40 år. Men medierne er købt, de er nationalstatens fjender. I USA er det blot gået meget, meget hurtigere. Og hvad handler det om? Det handler om at opløse nationalstaterne og bane vejen for en verdensregering under FN.

Det Epoch Times finder ud af på sin dokumentarrejse i The Darien Gap, er at det ikke der er de mexicanske karteller, der står bag masseinvasionen af USA, men USA selv og FN via FN’s pagt om migration, The Global Compact on Migration, som Lars Løkke Rasmussen underskrev i Marrakesh i december 2018. Det er således FN, EU og vore egne nationale politikere, der sælger vore lande og folkestyret væk til en ikke-valgt verdensregering.

Se videoen her

Forsidebilde: Barbara Zandoval

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jensegutt
  14 mai 2024 9:38

  Selvfølgelig er dette ønsket politikk. Dette er den beste måten for eliten til å styre over oss og at vi selv i fremtiden ønsker å gi tyranniet mer makt for å bevare ro og orden i samfunnet. Best forklart av Aristoteles: «Demokrati er kun mulig innenfor en homogen etnisk gruppe, mens despoter har alltid regjert over høyt fragmenterte samfunn.»

  Svar
  • Og så kan vi redde vestlige finanser ved å kutte ut dollar og euro og innføre digital valuta. Men Russland må selvsagt knekkes først. Tror jeg trallala…

   Svar
   • Min tanke er at både Russland og gjeldsberget i FIAT-valutaene er endel av elitens hegelianske dialekt hvor de skaper et problem som er så ille at vi vil trygle om en løsning fra eliten som i utganspunktet er tyrannisk. Grunnen til at jeg tror dette er ikke egne konspirasjonsteorier, men elitens egne. Bankenes svar på Event 201 og pandemi er Cyber Polygon 2020. I regi av WEF og Carnegie arrangerte de en øvelse hvor den største russiske banken Sberbank ble utsatt for hackerangrep og løsningen på hackerangrepet var innføring av digital sentrabankvaluta. Denne generalprøven er selvfølgelig meget realistisk, da Russland er i krig og det vil da være meget enkelt for globalistene å angripe den og kamuflere det som fiendtlig handling ala den tåpelige historien om Andromeda seilbåten som sprengte de russiske gassrørene. I tilfelle noen tror at WEF bare arrangerte en lekeøvelse, så kan jeg nevne at tungvektere som Federal Reserve, Bank of England, IMF, JP Morgan Chase og Amazon var noen av deltakerne. Med andre ord en øvelse i samme tungvektsklassen som Event 201 og vi vet alle hvordan det endte.

 • Kåre Magne
  14 mai 2024 22:40

  Apropos masseinnvandring i Europa så virker det som Tyskland og Sverige har vært og er «foregangslandene» når det gjelder dette. Makteliten har nok valgt disse to landene ut som prøvekluter for å se hvor langt man kan destabilisere disse to landene mens massemedia og politikere i de etablerte partiene holder kjeft og later som ingenting i tillegg til å fordømme AfD (Alternative für Deutschland) og Sverigedemokraterna som ekstremistiske partier.

  Svar
 • https://t.me/projectcamelotKerry/16672

  «Innvandrerne»er soldater mellom 25-35 år. Trent i tyrkia og Ukraina. FN soldater som vil bli utkalt ved neste lockdown/pandemi.Sjekk linken og døm selv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

For å få opp tallene på varmere klode:

Flyplassmålinger gir høyere temperatur enn omgivelsene.

Forrige innlegg

Det er ikke lenge siden:

Norge var isfritt, 3-5 grader varmere og frodigere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.