POSTED IN Krig-fred

Er du enig i dette:

Vi trenger ny kald krig! Vi trenger opprustning!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Samtykker du i den nye kalde krigen?

Denne sinnssyke situasjonen er bare mulig fordi folk dopes ned av  propaganda i massemedia og uendelig med distraksjoner fra virkeligheten, skriver Caitlin Johnstone.

Av Caitlin Johnstone

Putins største marionett eskalerer spenningene med Russland enda mer. Trump-administrasjonen vurderer sterkt å melde seg ut av flere atomavtaler i løpet av nær fremtid.


_____________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
_____________________________________________________________

I tillegg til å planlegge å trekke seg fra Avtalen om det åpne luftrom og tilbakevisningen av Moskvas forsøk på å fornye Den nye START-avtalen (som går ut i 2021), vurderer president Donald Trump også å bryte Prøvestansavtalen, ved å gjennomføre den første amerikanske kjernefysiske prøvesprengingen siden 1992, angivelig som et forsøk på å få Kina til å forhandle om å bli med i ny START-avtale.

Moon of Alabama har publisert en solid oversikt over alt dette, og beskriver fraværet av bevis for Trump-administrasjonens begrunnelser for utmeldelsene og forklarer hvorfor Kina ikke har noe som helst å tjene på å undertegne en ny treveis START-avtale. Jeg har ingenting å legge til dette, annet enn å stille et enkelt spørsmål.

Spørsmålet jeg vil stille er: samtykker du i dette?

Samtykker du i å stadig vekk øke opptrappingen i en kald krig mot ikke ett, men to land med atomvåpen?

Samtykker du i at en gjeng militærfolk du aldri har sett ruller terningen hver dag, der innsatsen er at vi ikke utrydder oss selv fra jordens overflate i forvirringen og kaoset under økende fiendtligheter? Misforståelser eller tekniske feil skapte situasjoner der dette mange ganger bare såvidt ble unngått  under den forrige kalde krigen.

Samtykker du i en tredje verdenskrig i sakte bevegelse, der en oligarki-ledet allianse av mektige stater jobber utrettelig for å absorbere nye nasjoner inn i sitt imperiale favntak, og går over lik for å lykkes?

Samtykker du i en verden der dårer med mindreverdighetskompleks veiver rundt med dommedagsvåpen?

Samtykker du i en verden styrt av mennesker som er så sosiopatiske at de er villige til å drepe utallige mennesker i krig og risikere dommedag, bare for å ha mer kontroll over verdens befolkning?

Samtykker du i en verden der vi bokstavelig talt risikerer alt fordi noen få overutdannede folk i tankesmier (med manglende omsorg fra sine mødre som barn) er i stand til å få gjennomslag for en idé om «enerådende» dominans på alle viktige områder etter Sovjetunionens fall?

Er du enig i en verden der mektige regjeringer rotter seg sammen som en mobbegjeng på skolen, mot svakere nasjoner som ikke med i gjengen?

Samtykker du i at regjeringer bruker menneskeliv, ressurser og penger på å skape blodbad over hele kloden? At de behandler selve livet på jorden som et trivielt leketøy, i stedet for å sikre at deres egen befolkning blomstrer?

Virker dette som noe sunt for deg?

Virker dette som fornuft for deg?

Ønsker du noe av dette? Samtykker du i noe av dette?

Selvfølgelig ikke. Disse spørsmålene er overflødige. Ingen med et sunt hode og et klart bilde av hva som foregår, ville samtykke til denne galskapen, uansett hvilken nasjon de bor i.

Hele den vanvittige modellen ble skapt og videreført uten ditt samtykke. Du ble aldri spurt om du var enig, fordi svaret ville blitt nei.

Ingen gir sitt bevisste og informerte samtykke til dette. Den nye kalde krigen handler like mye om samtykke som sex etter å ha lurt i noen en drink med en Rohypnol-tablett, og illusjonen om samtykke er akkurat like kriminelt og kunstig framskaffet. Mennesker blir dopet ned av propaganda i massemedia og uendelig distraksjoner fra virkeligheten, og da kan de mektige gjøre hva den vil med oss.

Hvis folk faktisk fikk muligheten til å gi sitt informerte samtykke i hva som gjøres i deres navn, ville ikke noe av dette skjedd. Krigsvåpen ville blitt ødelagt for lenge siden, og vi ville alle jobbet sammen i sunt samarbeid med hverandre og med vårt økosystem for å sikre en sunn, lykkelig verden for våre barn og barnebarn.

Det er ingen grunn til at vi ikke kan ha en slik verden. Vi er de mange, de er de færreste av de få. De lurer seg til vårt samtykke fordi de absolutt har behov for dette samtykket. En befolkning som ikke godtar propaganda, er en befolkning som ikke kan styres.

Alt vi trenger å gjøre er å informere hverandre om hva som virkelig skjer. Da kan informert samtykke finnes. Og bli trukket tilbake.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Hele den vanvittige modellen ble skapt og videreført uten ditt samtykke. Du ble aldri spurt om du var enig, fordi svaret ville blitt nei.»

  Og hele modellen, med et pengesystem som vinner over nasjonen(es) egne krefter, er plantet i oss som en sannhet. ( Via skriftlærde/utdanningsistitusjoner, ved bakmennenes opplæring, og gjennom et komplisere et pengesystem.)
  Hvis penger hadde blitt brukt som den måleenhet det er, lik litermålet, meterstokken og kalorier, ville menneskeheten vært rike og trygge for lengst. Med forutsigbarhet og stolthet over eget arbeide, i hver enkelt nasjon.
  Nå sulter vi, eller lager krise og frykter , midt i grøtfatet. Pga. troen på en modell som forveksler realverdier og fiktiver/penger. Og løper om kapp med Faan for å tjene en tier, mens vi slåss og sulter.
  Både kapitalister og sosialister.
  Både i nasjoner og på kontinnenter. Bør vi le? eller gråte?
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
 • «De lurer seg til vårt samtykke fordi de absolutt har behov for dette samtykket. En befolkning som ikke godtar propaganda, er en befolkning som ikke kan styres.»

  Hva er det som skaper velstand i en nasjon ( og dermed i verden. ) ?
  Er det arbeidskrefter, ideer og livslyst til å trygge liv for eget avkom og kommende generasjoner?
  Selvfølgelig er det det.
  Hvorfor ødelegger vi dette ved å la oss styre av en konstruert pengeverdi og et rentevåpen som tar fra oss denne styringen? ( Og overlater styringen til bakmennene som har styring over verdensvalutaen, og som setter folk opp mot folk for å beholde kontrollen.)
  Hvem har lært oss (og våre utdanningsinstitusjoner/skriftlærde) dette?
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Clinton-fondet:

Våpeneksport og korrupsjon.

Forrige innlegg

Personopplysninger på avveier:

Lekkasjer fra videregående skoler

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.