POSTED IN Covid-19

Er det vaksinene som bidrar til smitteøkningen?

I Thailand fikk en smitte først etter at vaksinene ble satt.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I Thailand øker smitten dramatisk. Før vaksinasjonsprogrammet ble iverksatt ble det nesten ikke registrert smittete.

Av redaktør

Avisa Adressa i Trondheim publiserte lørdag en artikkel fra den danske avisa Politiken om koronakatastrofe i Thailand, der smittetallene nå skal være oppe i 20.000 pr. dag. 


Skrekkhistorien i Adressa/Politiken går ut på at Delta-varianten lager kaos og fyller opp sykehusene samtidig som folk dør som fluer av covid-19 i slummen i storbyene. 


Det er ifølge avisa de fattige som dør fordi de er trangbodde. Artikkelen opplyser ikke om de som blir syke er vaksinert eller ikke.

Statistikken over vaksinerte i Thailand. Det er påfallende hvordan den og tallene for smittete i grafen under overensstemmer.


Hvis vi ser på covid-statistikken fra Thailand, var ingen der syke av covid før vi runda mars i år. Landet var erklært som pandemisuksess uten verken smitte eller dødsfall, men i mars begynte myndighetene å vaksinere befolkningen.
Da var det også slutt på et smittefritt Thailand. 

Som vi meget tydelig kan se øker smittetallene i Thailand først etter at vaksineringen starter.


Ifølge Politiken øker smitten i Thailand bratt, myndighetene har igjen stengt ned landet og hjelpeorganisasjoner deler ut gratis mat til de som sulter fordi jobb og inntekt er borte enda en gang.


Tall fra Worldometers viser at smittetallet i Thailand nå er oppe i 20.000 pr dag. Thailand har 70 millioner innbyggere.

Forsidebilde: Mg Cthu

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Nå er det jo slik at enten det gjelder Corona,flyktningekrisen så er de skapt for å flytte fokus vekk fra noe,de er alle en Stingoperasjon eller avledningsmanøvre.Og bankene vinner og verdens «salt» taper,som alltid.
    Stingoperasjoner er ganske så kløktige,særlig om man har mediene med seg,en sak under opprulling nå er Haavara overenskomsten hvor zionister og tyskere ble enige om å flytte 60 000 tyske jøder til palestina,man måtte jo få fart på den jødiske staten..Ellers kan man jo lese seg opp på våpenhandleren Bush som ble fratatt alle sine verdier og om hans sammenkobling med IG farben.Ig Farben er også ett selskap en viss familie fra Sverige hadde/har store interesser i.

    Svar
    • Dennee pinnen som de stikker opp i nesa på folk og som ikke engang egner seg til å ta tempen på badevannet har nå blitt så smart at den klarer å skille ut hvem som har delta,hvem som har alpha og hvem som har omega.Kanskje den til slutt kan skille ut hvem som juger og hvem som snakker sant,det hadde vært noe.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nesten hele befolkningen vaksinert.

Smittetallet går i taket i Gibraltar og på Island.

Forrige innlegg

Klima:

Varmere vær? Da må vi tilpasse oss!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.