POSTED IN Israel

Er det mye støtte for hæren blant folket i Israel?

Støtter 90 % av israelske jøder folkemord?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Kevin Barrett.

Støtter mer enn 90 % av israelske jøder folkemordet på Gaza, det vil si den nåværende «militære operasjonen»? Richie Allen tror ikke det. Under min opptreden på talkshowet hans, utfordret han meg til å sitere tall fra meningsmålinger i Israel.

Dessverre vil ingen meningsmålere i Israel noen gang spørre rett ut: «Støtter du folkemordet på Gaza?» Det er heller ingen som har stilt en mer høflig versjon av det samme spørsmålet: «Støtter eller motsetter du deg Israels krig i Gaza?» (Jeg hevder at godt over 90 % vil si at de støtter det, mens mindre enn 10 % vil si at de er imot det).

Så vi må ekstrapolere. Heldigvis (men uheldigvis for palestinerne) er dette en enkel ekstrapolering. Magasinet Times «Hva synes israelere om krigen med Hamas?» har følgende avsnitt:

Meningsresultatene var også «haukiske» når det kom til maktbruk i Gaza: 57,5 % av de israelske jødene sa at de mente Israels forsvarsstyrker (IDF) brukte for lite ildkraft i Gaza, 36,6 % sa at IDF brukte en passende mengde ildkraft, mens bare 1,8 % sa at de trodde IDF brukte for mye ildkraft, mens 4,2 % sa at de ikke var sikre.

La meg gjenta det. Færre enn 2 % av israelske jøder mener IDF «bruker for mye ildkraft» i Gaza.

Richie Allen kan hevde at disse tallene kan ha endret seg siden avstemningen ble tatt i november. Men han griper etter halmstrå. Det er ingen bevis overhodet for noen vesentlig endring i holdninger. I hovedsak er det ingen, jeg gjentar ingen, i Israel som protesterer mot IDFs massakre på palestinerne. De «venstreorienterte» israelerne protesterer mot Netanyahus manglende evne til å få de israelske gislene tilbake. Men de er fullstendig likegyldige til folkemordet på Gaza-stripen. Faktisk er «likegyldig» sannsynligvis feil ord. I den grad noen israelske jøder sier noe om palestinsk lidelse og død, feirer de det vilt (se video i orginalartikkelen).

Denne meningsmålingen var ikke et unntak heller. Under en tidligere massakre på tusenvis av sivile fra Gaza, 2008s Operasjon Cast Lead, «viste en meningsmåling tatt dagen etter starten av operasjonen, at 81 prosent av den israelske befolkningen støttet operasjonen, mens bare 12 prosent var imot». Siden 20 prosent av Israels befolkning er ikke-jødiske arabere som motsatte seg massakren, betyr det at praktisk talt hele den israelske jødiske befolkningen støttet den. Meningsmålinger under påfølgende «klipping av plenen»-operasjoner ga lignende resultater.

Så hvis færre enn 2 % av israelske jøder mener IDF «bruker for mye ildkraft» i Gaza, betyr det at israelske jøder, som gruppe, er rasende folkemordsgale som må håndteres på samme måte som gale hunder?

Den sammenligningen er urettferdig – for gale hunder. Det er også urettferdig overfor noen av de 140 000 eller færre jødiske israelerne (av en total befolkning på rundt 7 millioner), som ved å tenke at Israel «bruker for mye ildkraft», faktisk kan motsette seg folkemordet som blir utført i deres navn. Gud velsigne den minimale minoriteten av ikke-folkemordere israelere. Når det gjelder de andre 98 %…kanskje den jødiske autonome oblasten* i Russland ville være et godt omskoleringsanlegg for dem?

*Den jødiske autonome oblasten (fylke) er en føderal del av Russland helt øst i landet, og grenser til Khabarovsk Krai og Amur Oblast i Russland og Heilongjiang-provinsen i Kina. Dets administrative sentrum er byen Birobidzhan.

JAO ble utpekt ved et sovjetisk offisielt dekret i 1928, og offisielt opprettet i 1934. På sitt høydepunkt, på slutten av 1940-tallet, nådde den jødiske befolkningen i regionen rundt 46 000–50 000. I 1989, med emigrasjonsrestriksjoner fjernet, utgjorde jødene 4% av befolkningen. I følge folketellingen for 2021 var det bare 837 etniske jøder igjen i JAO. Artikkel 65 i Russlands grunnlov bestemmer at JAO er Russlands eneste autonome oblast. Det er en av to offisielt jødiske jurisdiksjoner i verden, den andre er Israel. Wikipedia.

Fra The Unz Review, publisert 13 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og link til video hvor palestinere hånes i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Do 90% of Israeli Jews Support Genocide?

Forsidebilde: Wikimedia Commons – Leonhard Lenz

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Israel må være som en gal hund, for farlig til å plage», mente Moshe Dayan.
  Så forhatte som israelere har gjort seg nå, hvor har de tenkt å gjøre av seg etter «Samson Option» og et utbombet «Israel»? Kypros?
  «Kjøper israelere opp Nord-Kypros?» thecradle.co
  Er tyrkiske, muslimske Nord-Kypros begeistret for en invasjon av «utvalgte»? Kan jeg aldri tenke meg. Vi vet jo hvordan de er.
  Er jøder i stand til å se hvorfor de jages ut av land etter land i hele sin historie, at det kan ha noe med dem selv å gjøre? Neppe, for mye chutzpah, for mye hovmod til selvransakelse, ingen progresjon å spore. Psykopati har dårlig prognose, for det er alltid andres feil. Israel har nå vist hele verden at nasjonens folk er psykopatiske sadister, hele 90 % av dem.
  «Nazismen gjorde meg redd for å være jøde, sionismen gjorde meg skamfull over å være jøde», var det en fra den resterende to-prosenten som sa.

  Svar
 • Man kan også lure på hvor mange av norske kristne som støtter Israels folkemord.

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   14 april 2024 3:35

   «Man kan også lure på hvor mange av norske kristne som støtter Israels folkemord.»

   Opplagt INGEN kristne, men en masse moralsk havarerte/judeoiserte såkalte «kristne».

   Svar
 • Som det sies i artikkelen, 98% for genocide, 2% imot. For noen år siden fant israelske DNA forskere merkelig nok ut at 98% av innbyggerne var av konvertert khazar-«jødisk» ætt, mens 2% var av sefardisk ætt.
  Vi er mange, og vi blir flere som forsøker å advare mot galskapen til disse jud1, men enten er folk redde for dem eller imbesile nok til ikke å ville høre. Genocidet på Ghaza burde kansje ha vekket noen flere? Så finnes det selvfølgelig også uvitende medløpere med skylapper, slike som for eks. Med Israel For Folkemord (MIFF), som er så sterke i troen at fakta preller av som vann på gåsa.

  Svar
 • Den såkalte anti-semittismen (selv om ashkenaZiene er langt mindre genetisk semittiske enn palestinerne, hvis i det hele tatt, og de vet det forbanna godt, derfor er DNA-test ulovlig i Israel), ja jøss, Sylvi, «antisemittismen må tas på største alvor» og særlig den mot ekte semitter i alle fall mer semittiske enn ashkenaziene, jødehatet blomstrer, hva annet kan man vente, det er deres egen feil. «…….jøder blir dehumanisert», mener Listhaug med kristenkorset om halsen; hennes åndsfelle Tybring-Gjedde er for utsulting som «Endlösung». Dehumanisering er sionistjødenes spesialitet, «alle andre enn vi selv er som sjelløse kreaturer og slaver født til utnytting å regne» og «white supremacists» nøyde seg med å tråkke på mørkhudede. Rettroende jøder mener alle andre enn dem selv er «Untermenschen». Det er jo nå nylig blitt så blatant uttalt fra «Israel»som det lar seg gjøre.
  Hvordan det norske kristenfolk forholder seg til dette må de ta på eget ansvar og så sitte på vårherres kne nåe deeres tid er kommet og mene de var de gode.
  Jødene er ikke Guds utvalgte, de er yahwehs folk. «Konverter, emigrer eller dø», sa Spania på fjortennittitallet, og satte jødiske Columbus på oppgaven å ta den nye verden, ganske vellykket, kan man si, når man ser hvordan Ameerikas lederskap er i lomma på jødiskes shekels. Den sorten kommer ikke over ideen at hva som helst kan kjøpes for gull. Som viser seg igjen og igjen å slå til, som et bevis på menneskehetens billige pris.
  La de utvalgte utslette seg selv, de ivrer jo etter det.

  Svar
 • Ideellt sett dør jødisk tro i dass og vanlige israelere overlever, om de nå er av ti-prosenten som er imot, resten får heller hyle holocaust til israel blir jevnet med jorden, som jeg tror snart vil skje ; kanskje de finner seg et sted på kloden hvor de ikke anklages for deres fedres og mødres synder mot menneskeheten.
  Hvem vil ta imot et sånt folk som flyktninger?, hvorav 90 % går for holocaust på ekte semitter?. Skam, skam, skam over det folket.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når løgnen blir den viktigste metoden:

En studie i dobbeltmoral og hykleri.

Forrige innlegg

Konspirasjoner og teorier om konspirasjoner.

Beskrivelse av et tankeunivers uten indre logikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.