POSTED IN Krig-fred, Norsk politikk

Er det ikke fantastisk:

Norge forbereder storkrig mot Russland og ingen medier skriver om det.

20 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne kommentaren ble skrevet for et halvt år siden, men den er enda mer aktuell enn den gang. Frankrike forbereder utplassering av franske tropper (dvs. Nato-tropper) i Ukraina og trapper opp krigen til nummeret før direkte krig mellom Nato og Russland. Da blir den norsk-russiske grensen en krigs-sone. Norske politiker er så nedsnødd at de ikke snakker om hva det vil kunne få av betydning for vårt land. Det sier alt om tilstanden i dagens Norge.

Knut Lindtner
Redaktør

Nato-krigen er erklært

Av Jan Hårstad

President Bidens tale forleden i FN var ikke noe annet enn en krigserklæring mot Russland. Siden mannskapene i den ukrainske hæren enten er drept eller lemlestet, betyr dette at USA har intet annet valg enn å åpne en ny front eller få Nato til å sende soldater til Ukraina. Begge deler kan gjøres – ingen motsetning her.

Det som virkelig er interessant er at vår offisielle Nato-presse omtrent ikke skriver om krigsforberedelsene og megaøvelsene i Nord-Norge.

Jeg har meldt det før, men altså tyske Bundeswehr.de og amerikanske Realcleardefense.com holder oss langt mer informert enn norske media.

Barents Observer er på engelsk. Her kan vi nå lese at det største engelske hangarskipet Queen Elizabeth skal lede an i nye øvelser i nord. Skipet er 280 meter langt, kan huse 1600 folk, 40 F-35 fly. 

Rundt seg vil de ha den norske fregatten Otto Sverdrup og supplyskipet Maud, men også krigsskip fra Tyskland, Belgia, Frankrike og Nederland.

Rubis-klassen er en klasse atomdrevne angrepsubåter som drives av den franske marinen. Den består av seks båter, den første i drift i 1983 og den siste i 1993. (Fra wikipedia)

Og ved den berømte ubåthavnen GRØTSUND utenfor Tromsø har den mest eksklusive franske ubåten i RUBIS CLASS, ankret opp. Garantert full av atommissiler den også.

I begynnelsen av sept. landet to strategiske B-2 bombefly på Ørlandet. Disse er avhengig av kilometervis med rullebane og det brukes da også store summer på utvidelse av nordlige flyplasser.

Kort: som vi nå kan oppsummere basert på info fra 2023. Nord-Norge bygges om til en Nato base og et militært øvningsområde for en angrepskrig mot Russland. De krigerske og aggressive ordene som kommer fra Biden, som kommer fra den amerikanske basen Ramstein ved Lloyd Austin, forteller at den tredje verdenskrig er under oppseiling. 

En falsk flagg-operasjon er en fordekt operasjon designet for å lure; bedra eller skape inntrykk av at en bestemt person, gruppe eller nasjon blir ansvarlig for en hendelse eller aktivitet, for å skjule den faktiske kilden for ansvar. Wikipedia

Det som gjenstår nå er at Nato klekker ut en superb Falsk Flagg operasjon som får hele Nato-media til å gå i harnisk og skrike unisont: NUKE RUSSIA! Det er det som står på dagsorden. Den kan komme vilken som helst dag nå.

De norske media later som om de ikke ser verken atomubåtene, hangarskipene eller gigantflyene B-2. Og de har heller ikke merket seg at NordNorge er en permanent militært øvelsesområde under alle årets fire årstider.

Er det ikke fantastisk? 

Da jeg var yngre trodde jeg Franz Kafka tilhørte grenen av den Fantastiske Litteraturen. Der har jeg skiftet mening. Kafka er den største realist i moderne verdenslitteratur:

Fra Forvandlingens første linjer: 

«Da Gregor Samsa en morgen våknet i sin seng av urolige drømmer, fant han segforvandlet til et digert, ufyselig kryp.»

Forsidebilde: Birmingham Museums Trust

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

20 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  23 september 2023 10:29

  Støre er uroleg for at «fake news» skal villeia den gemene hop. Difor sender han 170 millionar til Pullitzer Center i Washington. Noreg har sendt pengar til Pullitzer Center sidan 2018:

  https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/norge-bevilger-stotte-pa-170-millioner-kroner-til-pulitzer-center/id2995267/

  I tllegg har AP/H vore rause med både Clinton og Bill Gates sine private tiltak.

  Slik er Støre og Barth Eide sikra venleg omtale i Washington ved hjelp av norske skattekroner. Samstundes får dei merksemda vekk frå viktige spørsmål.

  Tillit til AP? Rådgjevar frå McKinsey, full krig mot Russland, hemmeleg avtale om US-spesialsoldatar i Noreg, permanente krigsøvingar, sanselaus opprusting, lange matkøar …

  Jan Hårstad observerer godt, men kan spå feil. Ein Nato-kollaps kan koma før Vesten set inn sitt uprovoserte fullskala-åtak på Russland?

  PS Israel seier no at Iran fortener ein truverdig kjernefysisk trussel.

  Svar
  • Vi glemmer stadig jokeren Soros, når vi færst snakker om å kjøpe seg omtale eller tjenester, som skal ha fått milliarder, dvs ammunisjon fra den norske stat og så kommer det en krig mot den norske stats valuta fra utlandet vi ikke kan se eller forklare.

   Altså Norge skal visserligen ha gitt et antall milliarder til verdens største og verste valuta spekulant som skal ha veltet stater, så i etterkant skjer det ting med vår valuta som bortforklares med «noe i utlandet». Mystiske ting.

   Fy faen for noen null og tapere vi er.

   Gud jeg gremmes…

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  23 september 2023 11:46

  Slik omtalar NTB gåva frå Støre-regjeringa til Pullitzer Center:

  «Norge med millionstøtte til gravejournalistikk»

  Om Støre er interessert i gravejournalistikk, finst det kanskje betre og nærare mottakararar?

  Svar
 • Silk gār det,når grunnen i sammfunnet er løgn og bedra Blitt,det er gjort bevist for å ødelegge det frie samfunnet,for kommunisme er Ikke bedre enn kapitalisme. Frihet og naturretten til hver enkelt levende menneske er nedfelt I landloven og dermed I internasjonal lov. Ondskapen Har dermed på Lang sikt,Tapt. Friheten og lyset vinner over mørket.

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  23 september 2023 15:28

  Denne sangen ble laget allerede i 1988 og er mer gjeldende enn noen gang før. Du undrer deg kanskje på hvorfor den ikke er kjent og svaret på det er følgende : De fleste store platselskap er eid av den samme pengemafien som eier krigsindustrien. https://www.youtube.com/watch?v=g3oPa3ZjHJ0

  Svar
 • Denne krigen har mange fasetter.
  Tenker på Faina Savenkova som henvendte seg til FN i 2021, da ikke for første gang! –
  I 2021 spilte hun inn en video, der hun understreket at barna i Donbass har et desperat behov for et fredelig liv og ba det internasjonale samfunnet om å løse situasjonen.
  Dette trekket utløste et hardt tilbakeslag fra Ukraina – tenåringsjenta ble lagt til det beryktede nynazistiske nettstedet Myrotvorets (Peacemaker) – som er praktisk talt en hitliste over borgerrettighetsaktivister og politikere som anses å være fiender av Kiev-regimet.
  Vi snakker om et regime som er Nazistisk til margen. Beklager, .. Lavrov har rett i sine uttalelser !

  Svar
 • Helt greit for våre politikere å starte krig mot Russland. Bare de ikke er inhabile.
  Jeez !!!

  Svar
 • De er inhabile i sin kraft av uvitenhet.

  Svar
  • Det tror jeg vi alle kan være enige om !

   Svar
  • Det tror jeg er sant. Begynnre med å sende hjelmer og avslutter med å sende det norske forsvaret på vegne av nato. Vil ikke forbause meg i det hele tatt. De norske politikere er så høye på seg selv, at de tror de vil ha noe endring. En måte å hjelpe Ukraina på, er å stille seg på den siden som ikke ønsker Ukraina inn i nato.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    14 april 2024 18:20

    Akkurat! Får Ukraina meir «støtte» av det slaget Nato stiller med, er både landet og folket fortapt. Alle som vil Ukraina vel, må støtta ukrainarar som ikkje vil ha Nato i landet.

 • Minner om at da Norges store Libyske fredsfyrste daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre åpnet Varangerfestivalen 2012 sa han rett ut:
  » Nordkalotten skal bli det nye Midt-Østen». Uten nærmere forklaring – skal ha etterlatt en dyster taushet og mange spørsmål i salen.
  Man må anta at Støre den gang kjente de svært lange krigsplanene til globalistene som har hånden på rattet i NATO og det store flertall av stater i vesten og verden for øvrig.
  Tilhørende den mørkeste del av globalisteliten må han «røpet» helt bevisst disse diabolske planene.
  Jan Haarstad burde se å komme seg inn som fast kommentator og analytiker i VG, NRK og resten av løgnmedia og ikke minst flittig brukt foreleser på våre universiteter og høyskoler. Dagdrøm.
  En overgripende hendelse av en eller annen art synes helt nær forestående – våre ledere har også et svært påtrengende behov for dekkoperasjoner i forhold til den vedvarende svære overdødeligheten og masseskadene som satte inn i alle land som startet massebehandling med genmanipulerende mRNA teknologi.
  Excess deaths in 2023 confirmed Dr. Cambell https://www.youtube.com/watch?v=_6xBiyidQ9g
  For å følge litt med på hva verdenshistoriens største kjeltring-laug hoder på med, har vi enn så lenge tilgang til Derimot. Alle bør føle en forpliktelse på å gjøre den bedre kjent.
  Franz Kafka beskrev noe av globaliststrategien – avskaffe fornuften, klar logisk tekning, å sette i stedet in som metode og stridsteknikk absurditeten og løgnen som styringsverktøy i sluttfasen for å få det fascistiske verdenskalifatet opp å stå.

  Svar
  • Øyvind Aarsnes
   25 september 2023 12:00

   Nettopp, det er nøyaktig slik du beskriver det.

   Svar
  • Øyvind Aarsnes
   25 september 2023 12:03
   Svar
   • Ja, Ø.A

    En lenke , fra nyhetsspeilet, som bør leses av alle. :

    ‘ Norge ble i strid med grunnloven meldt inn i EU i 1994 i hemmelighet med Jonas Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland i spissen.
    Gjennom alle tider har individets rett til fri selvbestemmelse vært en overordnet etisk verdi for det norske folk. I vår tankegang er det folket som “eier” staten, ikke staten som “eier” ‘befolkningen. Men udemokratiske krefter har i mer enn tre generasjoner øvet vold mot rettsbevisstheten og innført New World Order også i nordmenns tankegang.’

    Lytt også til de tre Youtub-intervjuene med, en oppgående, Synnøve Taftø, i samme lenke.
    Tankevekkende.
    – Og vel så det.

 • Disippel av Jesus
  25 september 2023 17:17

  Med noen små endringer: Du må ikke sove

  Jeg våknet en natt av en underlig drøm,
  det var som en stemme talte til mig,
  fjern som en underjordisk strøm –
  og jeg reiste mig op: Hvad er det du vil mig?

  – Du må ikke sove! Du må ikke sove!
  Du må ikke tro, at du bare har drømt!
  Igår blev vi alle dømt.
  I natt har de reist skafottet i gården.
  De henter oss alle klokken fem imorgen!

  Hele kjelleren her er full,
  og alle kaserner har kjeller ved kjeller.
  Vi ligger og venter i stenkolde celler,
  vi ligger og råtner i mørke hull!

  Vi vet ikke selv, hvad vi ligger og venter,
  og hvem der kan bli den neste, de henter.
  Vi stønner, vi skriker – men kan dere høre?
  Kan dere absolutt ingenting gjøre?

  Ingen får se oss.
  Ingen får vite, hvad der skal skje oss.
  Ennu mer:
  Ingen kan tro, hvad her daglig skjer!

  Du mener, det kan ikke være sant,
  så onde kan ikke rike mennesker være.
  Der fins da vel skikkelig folk iblandt?
  Bror, du har ennu meget å lære!

  Man sa: Du skal gi ditt liv, om det kreves.
  Og nu har vi gitt det – forgjeves, forgjeves!
  Verden har glemt oss! Vi er bedratt!
  Du må ikke sove mer i natt!

  Du må ikke gå til ditt kjøpmannskap
  og tenke på hvad der gir vinning og tap!
  Du må ikke skylde på aker og fe
  og at du har mer enn nok med det!

  Du må ikke sitte trygt i ditt hjem
  og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
  Du må ikke tåle så inderlig vel
  den urett som ikke rammer dig selv!
  Jeg roper med siste pust av min stemme:
  Du har ikke lov til å gå der og glemme!

  Tilgi dem; de vet ikke hvad de gjør!
  De puster på hatets og ondskapens glør!
  De liker å drepe, de frydes ved jammer,
  de ønsker å se vår verden i flammer!
  De ønsker å drukne oss alle i blod!
  Tror du det ikke? Du vet det jo!

  Du vet jo, at skolebarn er soldater,
  som stimer med sang over torv og gater,
  og opglødd av mødrenes fromme svig,
  vil verge sitt land og vil gå i krig!

  Du kjenner det nedrige folkebedrag
  med heltemot og med tro og ære –
  du vet, at en helt, det vil barnet være,
  du vet, han vil vifte med sabel og flag!

  Og så skal han ut i en skur av stål
  og henge igjen i en piggtrådsvase
  og råtne for denne rike verdens menns galskap
  Du vet, det er det som er rike menneskers mening og mål!

  Jeg skjønte det ikke. Nu er det for sent.
  Min dom er rettferdig. Min straff er fortjent.
  jeg trodde på fremgang, jeg trodde på fred,
  på arbeid, på samhold, på kjærlighet!
  Men den som ikke vil dø i en flokk
  får prøve alene, på bøddelens blokk!

  Jeg roper i mørket – å, kunde du høre!
  Der er en eneste ting å gjøre:
  Verg dig, mens du har frie hender!
  Frels dine barn! Europa brenner!

  Jeg skaket av frost. Jeg fikk på mig klær.
  Ute var glitrende stjernevær.
  Bare en ulmende stripe i øst
  varslet det samme som drømmens røst:

  Dagen bakenom jordens rand
  steg med et skjær av blod og brand,
  steg med en angst så åndeløs,
  at det var som om selve stjernene frøs!

  Jeg tenkte: Nu er det noget som hender. –
  Vår tid er forbi – Europa brenner!

  -1937-

  av Arnulf Øverland.

  Svar
 • Northern Light.
  14 april 2024 15:50

  F-35A jagerflyet som Norge har nå 40 stykker av, er blitt sertifiserte for B61-12 atombomber.

  Av Tyler Durden.
  NATOs evne til kjernefysisk avskrekking er betydelig forbedret, etter det amerikanske luftforsvarets nyeste femte generasjons jagerfly, F-35A Lightning II, har blitt sertifisert for operativt kunne utstyres med B61-12 termonukleære gravitasjonsbomber for første gang.

  «F-35A er det første 5 generasjons atombombe-kompatible jagerflyet noensinne, og den første nye plattformen (jager- eller bombefly) som har oppnådd denne statusen siden tidlig på 1990-tallet. Denne innsatsen for å få F-35 sertifisert for å kunne bestykkes med atombomber, er kulmineringen av over 10 års intens innsats av 16 forskjellige statlige og industrielle interessenter, sier talsmann for F-35 Joint Program Office, Russ Goemaere, til militærbloggen Breaking Defense.

  Goemaere sa: «F-35A oppnådde kjernefysisk sertifisering før planen, og gir USA og NATO en kritisk kapasitet som støtter USAs utvidede forpliktelser for avskrekking tidligere enn forventet».

  I 2021 slapp en F-35 en B1-12 test-atombombe uten stridshode over Sandia National Laboratories’ Tonopah Test Range over Nevada-ørkenen.

  På slutten av 2022 signerte Tyskland en kontrakt med USA om å kjøpe dusinvis av F-35-er, som er i stand til å bære atomstridshoder. Under NATOs program for deling av lagring av atombomber, har Tyskland rundt 20 B61-bomber.

  Det «dobbelt-kapable» radar-usynlige jagerflyet som nå kan bære både konvensjonelle og atomvåpen, erstatter fjerdegenerasjons jagerfly i nesten alle NATO-stater som deltar i programmet for deling av atombombe kapasitet. F-35s evne til å bære moderniserte B61-12 atombomber vil styrke NATOs regionale evne til avskrekking, og bidra til å avskrekke ytterligere russisk aggresjon.

  «Dette trekket er en del av USAs utvidede innsats i og blant USAs og NATOs allierte for å motvirke Putins trusler om å bruke atomvåpen som et middel til å bryte ned vår kollektive strategiske vilje mot Russland. Putin vet at F-35 jagerflyet er mer enn kapabel til å snike seg inn i Russlands luftrom og avlevere sin bombelast», sa David Asher, seniorstipendiat ved Hudson Institute.

  Det gjenstår å se hvordan Moskva vil reagere på atom-kompatible F-35 fly som flyr nær russiske grenser og i det baltiske området. Russland har også et femte generasjons jagerfly, Su-57 jagerfly, kjent av NATO som «Felon».

  Fra Zero Hedge, publisert 9 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikt i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: F-35A Becomes First Certified 5th-Gen Fighter To Carry Thermonuclear Gravity Bombs.

  Kommentar:
  Vil B61-12 atombomben bli lagret på norske flybaser hvor F-35 flyet vil stasjoneres? Vil de autonome amerikanske militærbasene her i Norge lagre dem? Dette er spørsmål som administrasjonen underlagt Washington vi kaller regjeringen må svare på. Hvis svaret er ja, betyr det at disse basene i Norge vil bli mål for Russland, i en krig som Washington vil provosere frem. Mål for taktiske atomvåpen, som vil ødelegge mye av landsdelen basen befinner seg i, hele landsdelen og mer hvis strategiske atomvåpen brukes i det russiske motangrepet. Det er prisen den norske folk må betale for at Stortinget er helt underlagt Washington, i en krig mellom NATO og Russland, og faren for det er nå overhengende.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  14 april 2024 18:26

  Svært opplysande frå Tyler Durden og Northern Light.

  Russland er omringa av land med F-35.

  Vesten driv konsekvent historie-forfalsking om atomvåpen. Sist var det Ursula von der Leyen på gjesting i Japan. No er det Japan sjølv i FN:

  https://www.rt.com/news/595856-japan-ignore-us-atomic-bombing/

  Slikt vert ikkje nemnt eller forklart i Nato-pressa.

  Kva skulle me gjort utan russisk presse?

  Svar
 • Jeg er bra lei av Amerikansk HYSTERI for noen klikks skyld.

  Norge har hatt F-16 siden 1980 og F-16 ble Nuke Certified i 1980.

  Disse jævla amerikansje bloggerene skaper HYSTERI.

  Svar
 • Apropo STOR KRIG, så tror jeg vi KRAFTIG overvuderer oss selv og ikke minst NATO.

  For oss blir det en STOR KRIG, men for andre som allerde er i defacto uenklærte små og store kriger, atter et slag av mange.

  Vi ser allerede hvor sterk alliansen er. Den er simpelt hen ikke til å stole på. Artikkel 5 betyr like så mye Tulipaner fra Nederland, Sjololade fra Belgia, Bodybags fra UK, velsmakerende stridsrasjoner fra Frankrike og Italia og fingeren fra Tyrkia.

  USA kan allerede ha implodert, eksplodert, er busy med en ekstensiell blodig kamp mot Kina feks.

  Vi har i uerklærte kriger rasende allere i Europa, Midtøsten og Afrika. De har alle vart mere en to år.

  Sjansen for at vi skal få færre kriger i løpet av 2024, er lik null og sjansen for flere omtrent garantert.

  USA tjener en BØTTE penger på et Norge i krig fordi redusert gass leveranse til Europa gir mere vekst i USA, samt at rottene allerede er posisjonert rundt oljefondet, som blir NATO krigskasse, kansje ikke engang til unikt til fordel for Norge, men at det brukes til generelle NATO formål i nkludert Norge.

  Rent teoretisk i vår «store krig», kan oljefondet og dets verdier synge et sted mellom USA og Europa, uten at det noen sinne rakk frem til norsk sokkel/ jord. Endorsed by Rothschild & Co, Nicolai Tangen, sitter klar for oppdraget, men Jens som det sikre stikket han er for femtekollonistiske oppdrag, var tenkt som sjef for Norges Bank, men blir ved roret til Ukraina by Proxy konseptetet er melket helt tomt.

  Vi lever i en svært farlig tid.

  Nordmenn er jekket opp til det ugjennkjennelige av svært dyp- psykologiske metoder.

  Jens Stoltenberg er KUN TALSMANN for NATO, men opptrer som om han DRIVER NATO ene og alene, jf hans egen jævla dumme munn på TV. Det er et viktig ledd i NATO illusjonen som skal gjøre enkeltlandene tøffe uten egentlkg støtte for det. på lik linje med konseptet Mafia.

  Ser man på hva Jens SIER, så er det som om HAN avgjør andre skjebne etc, men sannheten er at denne illusjonene er farlig, fake og tar sikte på å få stadig mere dumme Europere og ikke minst nordmenn, til å tro at det er Europeisk ledelse i NATO og vi her hjemme tror den er Norsk.

  Men han er sekretær på lik linje med andre sekretærer.

  For mange år siden valgte man seg sekretær i Norge ved å la henne gå mot en vegg med albuene 90 grader ut. Dersom albuene traff veggen først, fikk man ikke jobben.

  Når NATO ser etter sin sekretær, leter man først i den store mengden «krypto zionister», dvs «særlig Israel vennlige skjulte operatører» og så finner man en som er god psykopat, dvs juger uten noen blygsel og starter gjerne millioner av dødsfall og Jens har gått gradene med offer gjort både ute og inne.

  Men han er fortsatt bare SEKRETÆR og ledelsen, dvs de som forteller Jens når han står opp, hvem som skal forledes, drepes og hvor eskalering av død og ødeleggelse skal skje, kommer fra LEDELSEN, som er USA.

  NATO er det militær industrielle komplekst sin «EVENT ARRANGØR», STØTTEGRUPPE og krigers PR BYRÅ.

  At flammer og død står rundt kabalen Benjamin Netanyahu(Zionist), Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy(Zionist), Jens Stoltenberg (Zionist), Joseph Robinette Biden Jr(Zionist) og Donald John Trump(Zionist), er bare tilfeldig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Regjeringen kan forhindre det.

Boligeierne står overfor økonomisk sjokkterapi.

Forrige innlegg

Det sitter langt inne.

Mange som sier de forvalter sannheten innrømmer ikke tabber.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.