POSTED IN Coronavaksiner, Diverse

Er det et økende antall idrettsfolk som kollapser og dør etter at vaksineprogrammet er iverksatt?

Er de kanarifuglene i gruven?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I Artikkelen under er det lange lister over idrettsfolk som i 2021 har falt om under utførelsene av sin idrett. Mange av disse er døde og mange av dem er heldigvis reddet. Teksten på norsk fortsetter under den lange listen med idrettsfolk som er lagt ved. Den er på engelsk, men vi har valgt å ta den med fordi den gir et inntrykk av hva som er i ferd med å skje.

Naturligvis er ikke ikke denne listen noe bevis, fordi vi mangler sammenligningsgrunnlag fra tidligere år. Men vi har tidligere lagt frem en liste fra FIFA over fotballspillere som har falt sammen i 2021 og den forteller om en betydelig økning i slike tilfeller sammenlignet med tidligere år. Det kan være en tilfeldighet, men det kan også være et varselsignal som en må ta alvorlig.

Det er mange idrettsgrener og mange som utfører sport i hele verden. Uten sammenligning med tidligere år er altså ikke dette bevis for noe som helst. Men tallet er så høyt at det er grunn til å stille spørsmålstegn ved det som skjer. Våre store medier gjør ikke det. De snakker ikke om vaksine-skadene som det nå er svært mange av, både i Norge og ellers i verden.

Bare det at en ikke tar opp et så viktig tema, men velger å overse det – late som om fenomenet ikke eksisterer – forteller om en nyhetsformidling som er fullstendig ensidig. Også av den grunn legger vi frem denne lange listen til å tygge på. Ikke se dere blind på enkeltpersoner. Det er helheten som her er viktig.

Vi har kontrollert noen av de som er listet opp og alle de vi sjekket var reelle.

Knut Lindtner
Redaktør

412 idrettsfolk fikk hjerteinfarkt eller andre alvorlige tilstander etter Covid-vaksine. 242 er døde.

Oversatt, bearbeidet og noe forkortet av Væringen

Det er definitivt ikke normalt at mange i hovedsak unge idrettsutøvere får hjerteinfarkt og/eller dør mens de driver idrett, men i 2021 har dette blitt vanlig. Mange av tilfellene skjer kort tid etter at vaksine er satt. Det er selvsagt fullt mulig at dette skjer med mennesker som ikke har fått vaksine, men de voldsomme tallene peker i en retning mot den åpenbare årsaken.

De såkalte «helsefagfolkene» som driver vaksineprogrammene rundt om i verden gjentar og gjentar at «Covid-vaksinene er normale vaksiner og er trygge og effektive».

Gary Dempsey, professional soccer player played 500 games over 20 years, with no cardiac arrests. (hjerteinfarkt)

Svaret på påstanden deres er en uutømmelig og kontinuerlig voksende liste over i hovedsak unge idrettsfolk som fikk alvorlige medisinske problemer i 2021 etter å ha tatt en eller flere vaksiner. Til å begynne med ble flere av disse ikke rapportert. Vi vet at mange ble fortalt at de ikke skulle berette om bivirkningene og mediene rapporterte heller ikke om det. Hendelsene begynte og økte i antall etter de første vaksinene ble satt. Hovedstrømsmediene skriver fortsatt ikke om det, men sportsnyhetene kan ikke ignorere at fotballspillere og andre idrettsfolk kollapser midt i en kamp eller konkurranse på grunn av SUD – sudden cardiac arrest – hjerteinfarkt. Av disse dør over 50%.

Run of the mill injuries for track and field events

Vi ser også at poster på Facebook, Instagram, Twitter, fora og nyheter blir fjernet. Nå møtes vi med at der ikke er noe bevis for hendelsene eller for vaksinasjonsstatusen til ofrene. Dett er delvis fordi denne informasjonen skjules.

Flere har skrevet til oss for å påpeke at vi i flere tilfeller ikke nevner vaksinasjonsstatus. Det er gode grunner til det. Ingen av klubbene ønsker å oppgi dette. Ingen av sponsorene ønsker at dette oppgis. Spillerne instrueres om at de ikke skal fortelle det. De fleste av slektningene ønsker ikke å fortelle det. Ingen av mediene stiller spørsmål om det. Så hva kan gjøres? Skal vi bare slutte å stille spørsmål om dette? Nei, vi samler så mye informasjon vi bare kan mens den fremdeles er tilgjengelig, for til slutt vil det komme mer informasjon og vil vil være der for å sette den sammen. Kommer det til å bety noe? Det vet vi ikke. Det vi vet er at der foregår et orkestrert verdensomspennende forsøk på å skjule informasjon om dette. Dette faktum er i seg selv nok til at vi samler informasjonen, undersøker den og lagrer den slik at andre som vil undersøke det kan sjekke og se om der er noen nyttige mønstre. 

Vi setter stor pris på de idrettsfolkene i denne listen som har bekreftet hva som skjedde med dem slik at sannheten kan bli kjent. De bryr seg om sine idrettskolleger selv om klubbene, sponsorene, mediene og politikerne er mer opptatt av penger. 

Nylige endringer

Oppdatering 04.01.2022: Oversiktsoppdatering.Yvonne Jelagat Morwa, Vadim Khamuttskikh.

Se også oppdateringsnotater på slutten for tidligere oppdateringer. 

Hvor er faktasjekkerne?

Lesere skriver til oss og spør om sammenlikninger med tidligere år. Noen av dem mener at uten dette, så betyr tallene ingenting. Dette stemmer ikke, fordi om dette hadde forekommet tidligere, så hadde det vært velkjent og andre ville ha dokumentert det. Vi har begynt å gjøre nettopp det – og det er mye arbeid. 

Hvor er faktasjekkerne? Hvor er hovedstrømsmediene? Noen har dem har pengesekken til Bill Gates i ryggen. Hvorfor forsøker de ikke å motbevise det vi kommer med basert på dokumenterte dødsfall blant idrettsfolk fra 2019, 2018, 2017 og foregående år? 

Dette finnes ikke på grunn av at det nåværende antallet dødsfall blant idrettsfolk er unormalt og de vet det. De får penger fra folk som ikke ønsker at journalister skal begynne å titte i dette og det er grunnen til at de ikke ønsker å ettertrykkelig faktasjekke disse rapportene eller å vise tallene fra tidligere år. 

Følg denne linken for å se  Gates Foundations sponsing av enkelte medier som kunne ha gjort det. Eksempelvis NPR i USA, som mottok 24 millioner dollar fra Gates Foundation.

Gates Foundation finaniserer også mange sentre for gravejournalistikk med mer enn 38 millioner dollar. Kan dette være grunnen til at jounrlistisk nysjerrighet plutselig forsvant?  

Noen få svake forsøk på å «motbevise» våre data har begynt å komme, men de plukker bare uhyre selektivt ut noen få av tilfellene.

En voksende rapport

Denne historien bare vokser med tiden, etter hvert som ny informasjon legges til. Om du sitter på bevis for informasjon vi ikke allerede har tilgjengelig eller om du har en eller annen rettelse å tilføye, vær så vennlig å kontakte oss ved bruk av kontaktskjemaet vårt med så mye informasjon som mulig. Nyttig informasjon er for eksempel personens navn, alder, hva som skjedde med personen, om personen var vaksinert, dødsdato/anfallsdato, og lenke til en nyhetssak dersom dette finnes. 

En spesiell takk til lesere som har bidratt med rettelser og korrigeringer ved funn av feil som vi har begått eller oversett, eller som har bidratt med ny info vi ikke kjente til. Dette er nå en reell dugnad og vi setter stor pris på det. 

Til skeptikere som tror at dette er normalt, vær snille å gjenta de 14 følgende ordene etter å ha lest hver loggføring eller navn i listen. 

Gjenta dette etter å ha lest hver linje

“Covid-vaksinen er en normal vaksine. Covid-vaksinen er trygg. Disse skadene og dødsfallene er normale» 

Januar 2021

 1. 03/01/21, Portugal  Dead
  Alex Apolinario (24), Brazilian Alverca FC soccer player collapsing on pitch with cardiac arrest during match. Died four days later  News Story
 2. 09/01/21. USA
  Jordan Glenn, Wisconsin basketball player. Collapsed in a break at the start of the half. CPR with a defibrillator, transferred to hospital by Ambulance. Update: In April, had open heart surgery and now has a defibrillator inserted near his abdomen.  News Story
 3. 22/01/21, USA  Dead
  Hank Aaron (86), former Pro Baseballer received his COVID vaccine on January 5th, 2021 to demonstrate the safety of the vaccine and encourage other black Americans to do the same.  Died two weeks later in his sleep – listed as natural causes. News Story
 4. 30/01/21 Indianapolis USA Dead
  Wayne Radford (64), NBA star and former Indianapolis team star, died at his home in Indianapolis. News Story
 5. 30/01/21, France
  Garissone Innocent (20), Caen Team football goalkeeper. collapsed and blacked out in a game against Chambly. Tachycardia attack, unable to speak or breathe. News Story  News Story2

Februar 2021

 1. 06/02/21 Philippines Dead
  Clement Lucchu (25), Cameroonian basketball player. Played in Manila, Philippines. Suffered a heart attack and died.  News Story
 2. 21/02/21 Croatia Dead
  Zlatko Saracevich, (59) (former Yugoslavia handball player and world handball champion), won Gold with Croatia at Atlanta Olympics, and recent handball coach. His team just won in a derby against RK Lokomotiva 32:29, and he collapsed with a cardiac arrest just after he gave a media statement. Resuscitation failed.  News Story
 3. 22/02/21 Portugal Dead
  Alfredo Quintana (32), a Cuban handball goalie in Portugal. Collapsed after going into cardiac arrest during practice. Died four days later.  News Story
 4. 22/02/21 Queensland, Australia Dead
  Dale Best (34), Maroochydore Swans Rugby League player collapsed during a match. Sports trainers performed CPR then paramedics attempted to stabilise the player. He was taken to hospital, where he later died.  News Story

Mars 2021

 1. 03/03/21, Wallkill Central School, New York, USA (17), Dead
  Miguel Antonio Lugo (17) high school football player collapsed and died during football practice
 2. 08/03/21 Egypt Dead
  Abdel-Rahman Atef (23). Al-Rowad Club football player collapsed and died during his team’s Al game in the city of Sharqiya. Swallowed his tongue and resuscitation attempts were unsuccessful (no trained staff).   News Story
 3. 11/03/21 Christchurch New Zealand
  David Wakefield, (27) New Zealand cricketer. Collapsed during training with cardiac arrest. Brought back to life with defibrillator, hospitalized three weeks in intensive care, required extensive rehabilitation before he could walk and talk. Diagnosed with myocarditis.  News Story
 4. 13/03/2021 New Hampshire, USA Dead
  Marvin Hagler (66), Boxer was rushed to hospital with chest pains and trouble breathing before dying four hours later according to his son, James. Thomas “Hitman” Hearns, his former opponent and long-time friend posted on Instagram that Hagler was “in ICU fighting the after effects of the vaccine.”  News Story   News Story2
 5. 15/03/21 Malaga, Spain Dead
  Francisco Garcia (21), Atletico Portada Alta Football youth team coach was rushed to a local hospital with severe COVID-19 symptoms. He died in the hospital. Doctors said he could have survived had he not been suffering from leukaemia. COVID-19 vaccinations in Spain started on 27 December 2020.  News Story
 6. 19/03/21, Milton Keynes, UK
  Raymond van Barneveld, darts player collapsed and received paramedic attention during PDC Championship  News Story
Nease running back Joe Bradshaw (6) takes off for a long touchdown run against Creekside on Aug. 30, 2019.
Joe Bradshaw i drakt nr.6 i 2019
 1. 19/03/21 Charleston NC, USA Dead
  Joe Bradshaw, 19, a football player at Charleston Southern University. Collapsed with cardiac arrest – shallow breathing
 2. 20/03/21 Dead
  Andy Haman (54) Pro bodybuilder and actor Andy Haman has died of Pulmonary embolism News Story
 3. 22/03/21, Sacramento California, USA Dead
  Emmanual Antwi (18) a Kennedy High footballer (Canadian) collapsed on the field in Sacramento. On-field CPR attempts failed and he died
 4. 23/03/21
  Moussa Dembélé (25), Atlético Madrid striker collapsed in training and received medical attention.  News Story
 5. 27/03/21 Stewarton, Scotland Dead
  Laura Henderson (42), cardiac arrest while running, Died days later in hospital.  News Story
 6. 29/03/21 India Dead
  Devaraj Anchan (33) a State-level volleyball player collapsed, clutching his chest, while playing in a tournament and died on the way to hospital in Udupi.  News Story
 7. 30/03/21, Ghana
  Charles Bulu Ghanaian referee collapsed during AFCON Match  News Story   Video
 8. 30/03/21, USA
  Alex Stalock (34), NHL Oilers goalie out for the season or more due to heart condition. Positive COVID Test in November 2020, diagnosed myocarditis in March 2021  News Story – The Athletic  News Story2
 9. 31/03/21 USA
  Brett Smith, an NCAA college basketball referee, collapsed during a game. Hospitalized with a blood clot.
 10. 31/03/21 Norway
  Filip Ingebrigtsen (28) Norwegian runner had a tough 2021 after a reaction to the corona vaccine. Ingebrigtsen got the second vaccine dose just after the Olympics in Tokyo. His goal was “getting back to normal” but on October 17, he finished 10th in a race his brother won. News Story

April 2021

 1. 06/04/21, Callalen, Corpus Cristi Dead
  Moira Claire Arney (15) McAllen High School female Soccer player collapsed and died during practice  News Story
 2. 9/04/21 USA
  Bert Smith (56) NCAA men’s basketball Referee collapsed due to a blood clot in his lung during a tournament  News Story
 3. 09/04/21 Maine, USA Dead
  Red Gendron (63), University of Maine Ice Hockey Coach died after a cardiac arrest while playing golf. His university colleague said he seemed fine earlier, when the team met to receive academic awards. Red was fully vaccinated against COVID-19.  News Story
 4. 10/04/21 Stamford, Lincolnshire, England
  Dave Mears (58), British former martial arts champion ( Taekwondo and Muay Thai) and current martial arts teacher had his left leg amputated after an infection caused by AstraZeneca vaccination 4 March  News Story
 5. 12/04/21 Dead
  Dejan Oršuš (24), Croation NK Otok player, collapsed from a heart attack and later died in the Čakovec County Hospital.  News Story
Tremaine Stewart var en jamaicansk fotballspiller. Han spilte for Aalesunds Fotballklubb fra 2012 til 2014, og ble stort sett benyttet på høyrekanten. Stewart ble hentet til Aalesunds Fotballklubb fra Portmore United for en overgangssum som ble rapportert å være omkring 7-10 millioner norske kroner. Wikipedia.
 1. 18/04/21 Jamaica Dead
  Tremaine Stewart (Tan Tan) (32), Jamaican footballer with FC Dunbeholden. Collapsed and died during the kickaround before a match.  News Story
 2. 22/04/21 Australia
  Craig Jones (29) Brazilian Jiu-Jitsu world champion black belt is unable to train or fight after a COVID injection  Story
 3. 24/04/21 Dead
  Luis Ojeda (20), Argentine football player died unexpectedly  News Story
 4. 24/04/21 Texas USA Dead
  Ernesto Ramirez Jr: 16-Year-Old Boy collapsed while playing basketball, and died with a double-size enlarged heart 5 days after his first Pfizer COVID-19 Vaccine on 19 April.  News Story
 5. 27/04/21 Minnesota, USA
  Marco Rossi (19), Minnesota Wild Ice Hockey player has myocarditis. Team is reported to have been “fully vaccinated”  News Story  News Story2
 6. 28/04/21, Atlanta, USA
  Brandon Goodwin (26), NBA player suffered blood clots shortly after COVID-19 vaccine, Possible end of career, still sidelined 7 months later.  News Story

Mai 2021

 1. 01/05/21 Florida, USA Dead
  Nickolas Lawrinas (17), Footballer died suddenly and unexpectedly, cause given by media, unclear
 2. 01/05/21,  USA
  Sage Canaday (35), ultra marathon runner had pneumonia and blood clots. Sage ran the Canyons 100k Ultra Marathon in California (April 24), flew back to Colorado (26th?) Then had the 2nd Pfizer vaccine and soon started having breathing problems and was in bed at least from May 1 to after May 6 when he said he had pneumonia. Went into hospital May 30 or 31, diagnosed with bilateral pulmonary embolism, blood clots. Sage was previously listed as died, due to mixed up reports that a) he was the Czech runner who collapsed and died on the Mont Blanc marathon and b) that he started having breathing problems after a flight. We apologize for the errors and are pleased he is still alive.
 3. 03/05/2021 England Dead
  Danny Jones (29), Keighley Cougars Rugby League half back and Welsh International collapsed with a cardiac arrest four minutes into a match. Treated by the match doctor and paramedics before being taken to the Royal Free Hospital where he died.  News Story
 4. ??/05/21 Georgia USA
  Shawn Kuhn (21), sports science major and personal trainer diagnosed with COVID-19 in December 2020, suffered minor symptoms and recovered within days. Received his second Pfizer vaccination in May 2021 and was diagnosed with pneumonia in late August 2021. After losing blood for weeks (with no medical explanation) he died on October 11th at 2:59 am.  News Story
 5. 7/05/21 USA
  Everest Romney (17), a healthy 6’9″ high school sophomore hospitalized after experiencing severe migraines and swelling in his neck post-vaccination. Within 24 hours of getting the vaccine, Everest began experiencing an “exorbitant amount” of pain and swelling in his neck that originated on the same side he received the vaccine. Everest’s dad experienced a similar reaction following a Moderna injection. An x-ray revealed he had over 100 blood clots in his lungs. News Story  Mother’s interview Video
 6. 07/05/2021 USA
  Greyson Follmer (19), Ohio State University elite athlete first dose of Pfizer April 16, with minor side effects. Second Pfizer May 7th developed severe heart complications (myocarditis) within a very short time. Doctors say he could take years to recover. “My son feels like he’s having a heart attack 24/7,” his mother said. “He now has high blood pressure, severe chest pains, back pain, elevated kidney levels, hypothyroidism, inflamed lymph nodes in different areas of his body, and he can’t work or exercise.” He feels like he’s dying and has to sleep all the time. Follmer said no one told her about reporting her son’s adverse reaction to the Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). “If I hadn’t put it on Facebook and someone hadn’t told me to put it in VAERS, I would have never known to do it.” VAERS (ID1395886)  News Story
 7. 08/05/21 Travis County TX
  Coach Pete (45), athletics coach collapsed 6 days after second Pfizer vaccine with a stroke. Was vaccinated 11/04/21 and 02/05/21  Video
 8. 09/05/21 Shropshire, England
  Simon Walker (42) British soccer coach developed massive blood clots and permanent heart damage after his first AstraZeneca vaccination on 2nd May. Hospitalized with a resting heart rate of 188 on May 9th.  News Story  News Story2
 9. 10/05/21, Nottinghamshire, England  Dead
  Josh Downie, (24), cricketer  died after cardiac arrest at practice . His mother Helen said he had no known health problems. “It’s just completely out of the blue,” she said. “It doesn’t seem real at the moment. News Story
 10. 11/05/21 Germany
  Miroslav Klose, 42, former Germany striker and assistant coach at Bayern Munich. Suffering from blood clots in his leg. Had to stop coaching. Apparently ll clear by September after medication and special socks.  News Story
 11. 14/05/21, Malaysia  Dead
  Haziq Kamaruddin (27), Olympian archer died of coronary artery disease. Died 10 days after Pfizer injections on 13th April and 4th May 2021  News Story
Michael Perrier a décidé de ne pas continuer à jouer.
 • Michaël Perrier
  1. 18/05/2021 Switzerland
   Michaël Perrier (32), Stade Lausanne Ouchy football player. During a team outing, the Swiss footballer suddenly suffered a serious cardiac arrest. It was after his first dose (23/04/2021) of the Moderna vaccine. He received 5 shocks of a defibrillator, then stayed 3 days in an artificial coma. A defibrillator was implanted to prevent a future cardiac arrest, and stayed 2.5 weeks in hospital. After 5 months rest, some arrythmia and light inflammation was still present, so he was unable to return to high level football.  News Story
  2. 28/05/2021 Seattle, USA
   Stefan Frei (36), Seattle Sounders goalkeeper. Seattle Sounders announced in April the team is “fully vaccinated.” In May, it was reported that blood clots in his knee could keep him out for 3-6 months.  News Story  News Story2
  3. 29/05/21 Macedonia Dead
   Nikola Danilovski (24), Metalurg Skopje handball goalkeeper died, suspected drowning in Lake Ohrid after possible cardiac arrest.  News Story
  4. 30/05/21 (exact date unknown, but prior to 01/06/21, when Christian Eriksen collapsed)
   Marvin Schumann, a Gifhorn amateur player revived after cardiac arrest.  News Story
  5. 31/05/21 Bristol, England Dead
   Adam Bounds (41), football player died 31/05/21 of a severe brain-bleed in Derriford Hospital 11 days after AstraZeneca vaccine  News Story

  Juni 2021

  1. 1/06/21, Denmark
   Christian Eriksen(29), star Inter Milan footballer collapsed with cardiac arrest on the pitch 12 days after receiving a Pfizer vaccine on May 31st. Revived with defibrilator. Team doctor confirmed the team was vaccinated on May 18th – this may have meant all had received at least one shot, because another report mentions May 31st. News Story
  2. 03/06/2021 Macedonia Dead
   Marko Bozinovski (20), RK Butel Handball player and Macedonian youth representative collapsed and died due to a heart condition, the Macedonian Handball Federation said. No cause of death given, but speculated that it is a heart problem. His death is only 6 days after Nikola Danilovski.  News Story
  3. 04/06/21 Italy Dead
   Giuseppe Perrino, 29, from Fujimarino, Italy. Collapsed and died during a tribute game for his dead brother, Rocco. Paramedics at the scene tried to resuscitate him, but were unsuccessful. Thank you Joanna.  News Story
  4. 05/06/21 Russia Dead
   Maxim Ishkeldin (30), world field hockey champion, Russian national team midfielder, died suddenly in Novosibirsk, as a result of a clotting event.  News Story
  5. 07/06/21, Germany,  Dead
   Michael Schneider (38), Table tennis professional from Germany,  died suddenly and unexpectedly. News Story
  6. 07/06/21 Virginia USA Dead
   Joshua Johnson (16), standout football player for William Monroe High School in Stanardsville, Virginia died suddenly while fishing with his father. News Story
  7. 9/06/21, Ontario Canada  Dead
   Kamila Label-Farrel (19), University Basketball star died unexpectedly – while on a morning jog she collapsed while stretching  News Story
  8. 12/06/21 Italy Dead
   Chloe Giani Gavazzi (12), Italian youth tennis player, member of Golarsa Academy in Milan. Died suddenly. Found dead In her bed by her mother.  News Story
  9. 12/06/21 Maryland USA Dead
   Sang Ho Baek (20), George Mason University baseball pitcher died after bloodclots following a vaccination and “Tommy John” elbow surgery 8 June. His father said “our family is devastated and we want answers to why our healthy son would die so suddenly after routine surgery.”  News Story  News Story2
  10. 14/06/21, Indonesia  Dead
   Marquis Kido (36), Indonesian Olympic gold medalist in double Badminton, died of cardiac arrest during game News Story
  11. 17/06/21 France
   Frederic Lott, Salouël RC team in France, suffered cardiac arrest after a football training session in Salouel. Saved by heart massage and defibrillator.
  12. 18/06/21 Honduras Dead
   Robert Lima (49), former Olympia footballer from Uruguay, Honduras. Collapsed and died of cardiac arrest while playing soccer with friends.  News Story
  13. 19/06/21 Colombia Dead
   Jose Edgar Preciado, Colombian caddie suffered a fatal cardiac arrest at his hotel after the second round of the Holcim Colombia Classic in Bucaramanga, Colombia.  News Story
  14. 21/06/21 Hungary Dead
   Victor Marcel Hegedus (18), Hungarian soccer player. Collapsed and died during a training warm-up  News Story
  15. 23/06/21 France
   Christophe Lemaitre, French sprinter. Retired from French Championships and Tokyo Olympics. A coach said he failed a physical, after negative reactions to coronavirus vaccine.
  16. 23/06/2021 Blairgowrie, Scotland
   Hamish Bell (20), Blairgowrie RFC Rugby Union player and Aberdeen University student, suffered a cardiac arrest during a training session. After 25 minutes of CPR using a defibrillator, he was taken to hospital for treatment  News Story  News Story2
  17. 25/06/21, USA
   Ethan Jovani Trejo (16), soccer player, collapsed on the field during training  News Story  News Story2
  18. 26/06/21 Russia Dead
   Maxim Dubrovolski, 17, collapsed and lost consciousness during a Football League game. Moscow. Died before the ambulance arrived on the scene.  News Story
  19. 26/06/21 Corsico, Milano, Italy
   Alexandre Joao Kisonga (37), professional basketballer, Congo-Angolese origin lived in Italy since age 4, had Astrazeneca viral vector vaccine 6th April 2021, suffered exhaustion and slight pain during inoculation. On June 22 for his second vaccination, Astrazeneca was banned. The doctor asked him to choose Moderna or Pfizer (mRNA vaccines) – how could he possibly know the consequences? The doctor recommended Moderna and he agreed. Four days later, he felt exhaustion, tiredness and pain in the neck on the morning of a training session. After training, headaches began and his body temperature rose excessively. Headache continued for several days and his temperature rose again. On medical advice, he took Tachipirina to lower fever. A week later, he was no better and tried a COVID swab which returned a negative result. A week later, symptoms continued and he went to the hospital in Milan, diagnosed with tachycardia. Doctors did not want to talk about the vaccines but eventually diagnosed acute perimyocarditis. Six months later, he still cannot play. UPDATE: Jo says he will undergo a stress test January 11 2022, to see if he can return to play basketball. He expects to have a scar on his heart for life and will take 2 tablets a day for the next year. It may affect his physical activity.
  20. 27/06/21, Singapore
   Unnamed teenager (16) suffered cardiac arrest after weightlifting session 6 days after first Covid-19 injection. He was in critical condition in hospital.  News Story
  21. 28/06/2021, Las Vegas, Nevada Dead
   Chino Yelum Cajetan Nsofor (13) Football player collapsed and died during practice  News Story
  22. 28/06/21, (estimate) USA
   Kyle Warner: Professional mountain biker suffered from pericarditis after Pfizer vaccine, possible end of career (29) News Story

  Juli 2021

  1. 02/07/21 France Dead
   Lise Vidal (43), former windsurfer who participated in the Sydney Olympics died after a brain hemorrhage. She is also a French Olympics coach.  News Story
  2. 03/07/21 Antigua, West Indies
   Chinelle Henry (26) collapsed on field with teammate Chedean Nation. Only a few days prior, the club boasted on Twitter that it was “Vaccinated and ready to face Pakistan Women!” News Story
  3. 03/07/21 Antigua, West Indies
   Chedean Nation (35) collapsed on field with teammate Chinelle Henry. Only a few days prior, the club boasted on Twitter that it was “Vaccinated and ready to face Pakistan Women!” News Story
  4. 04/07/21 Nagoya, Japan
   Ryōsuke Hirata (33), Japanese baseball player. Diagnosed with “atypical angina”
  5. 06/07/21, Japan Dead
   Yusuke Kinoshita (27) Baseball player collapsed during practice. Died 03/08/2021, five weeks after COVID-19 vaccination
  6. 08/07/21, Toronto, Canada  Dead
   Jenn Gouveia (31), Toronto mother, collapsed and died suddenly  on Sunday while out for a run in High Park News Story
  7. 10/07/21 New Zealand Dead
   Mike Salase (39), Northland rugby league player died while playing a game. CPR attempts failed News Story
  8. 10/07/2021 Malaga, Spain Dead
   Juan Manuel Núñez Martín (17) , CAB Estepona Basketball collapsed and died.
  9. 12/07/21 Jaroslaw, Poland Dead
   Vladimir Dorozhkin, 38 years old, coach and athlete. Died the same day as he got the COVID vaccine. “Vaccinated just after noon, died at midnight. Cardiomyopathy.  News Story
  10. 12/07/21 Egypt Dead
   Imad Bayoumi, footballer from Egypt. Collapsed and died during a friendly match in Egypt, a tribute to his friend Ayman Handal who died earlier.  News Story
  11. 13/07/21, Philadelphia PA, USA Dead
   Ivan Hicks (16) Footballer died during scrimmage. Coroner found an enlarged heart and scarring, but no myocarditis or inflammation. Verdict cardiovascular disease. Tested positive for COVID.
  12. 13/07/21 Dubai Dead
   Sebastian Eubank (29), boxer, son of famous boxer, Chris Eubank, died of cardiac arrest, his wife said.  News Story  News Story2
  13. 13/07/2021, Pennsylvania, USA Dead
   Andrew Roseman, Junior High School Baseball Pitcher died unexpectedly,  News Story
  14. 13/07/21 California USA Dead
   Nathan Esparza (16), Castaic High School football player collapsed and died after a cardiac arrest at home 13 July. Reports on Twitter say he recently had a COVID vaccine.  News Story  News Story2
  15. 14/07/21 Italy Dead
   Davide Bristot (18), volleyball player died 27 days after first Pfizer vaccine on 17 June. On 10 July, debilitating headaches started, and on 13 July he vomited twice while out with friends. The local hospital started an IV drip but released him an hour later. The next morning, his mother found him dead at the foot of his bed. Some media misspelled his name Bistrot.  News Story  News Story2
  16. 15/07/21 Dead
   Arthur Zucolini (29), former basketballer. Died of cardiac arrest while sleeping. News Story
  17. 18/07/21 Portugal Dead
   Marilio Costa Leite (48), Portuguese professional long-distance runner. Died two days after receiving a Pfizer COVID vaccine. His body was found in a ravine.  News Story
  18. 19/07/21 UK Dead
   Maqsood Anwar (44), British cricket athlete from Wales. Had a cardiac arrest and died. Paramedics tried to revive him for 45 minutes, unsuccessfully.  News Story
  19. 19/07/21 Dubai
   Santo Giuliano (33) Italian professional dancer said he suffered cardiac arrest 4 days after 1st Pfizer vaccine on 15 July News Story
  20. 21/07/21, USA
   Kjeld Nuis (31) Two time Olympic Gold Medalist and World Record holder speed skater develops pericarditis after Pfizer vaccine News Story
  21. 22/07/21 New York Dead
   Unnamed boy (15), suddenly collapsed with cardiac arrest on soccer field while playing soccer at a local camp on July 22, 4 days after 2nd Pfizer injection. Died the next day. VAERS ID 1498080.  News Story
  22. 22/07/21 Fethiye, Turkey Dead
   Michael Mitchell (65), former Mr. Universe bodybuilder and Bravehart actor died six days after a Pfizer booster on July 16th, having received 2 doses of Sinovac. The first experimental Sinovac Coronavac “inactivated virus” injection was February 22, and the second March 20. News Story with screenshots
  23. 23/07/21, Germany Dead
   Tim B. (27) SV Hamberge football player from (Schleswig-Holstein) collapsed after returning from a football tournament and died   News Story
  24. 24/07/21, Germany
   Unnamed   (unknown age) football player of TuS Hoberge-Uerentrup Bielefeld (NRW) collapsed on the pitch with cardiac arrest   News Story
  25. 24/07/2021, Little Rock, Arkansas Dead
   Devon DuHart (16) football player mysteriously died of a seizure in his sleep. He was not well after a recent practice.  News Story
  26. 100.25/07/21 Charles City, Iowa USA
   Carly Stevenson Wartburg College shot put and discus athlete collapsed and was rushed to hospital with blood clots in her lungs and heart. She had trouble speaking and breathing and then her heart stopped. She was resuscitated three times. She lost her balance, head control, hand and arm movements, and communication skills. News Story
  27. 101.26/07/21 Netherlands Dead
   Whitnee Abriska (19), female handball professional passes away after cardiac arrest while on vacation. News Story
  28. 102.27/07/21 Iowa USA
   Leah Taylor (22) Iowa doctoral student and fitness promoter / bodybuilder hospitalized with myocarditis after her coerced Pfizer vaccination. The second Pfizer injection was likely between July 27 and August 22, based on context clues from her now-deleted Instagram account. After doctors told her to keep her heart rate down for six months, she wrote “I was diagnosed with myocarditis as a result of getting the COVID vaccine.” On 31st August she wrote, “I understand the fear and danger on both sides. Clearly. I mean look what the vaccine has done to my previously healthy, 22-year-old heart. I was extremely hesitant and scared to get the vaccine. My doctoral program pushed for all students to get it, and vaccination mandates for healthcare workers came out in my area. That is why I had to get the vaccine.”
  29. 103.28/07/21, Germany Dead
   Jascha Zey (16) U19 player of Eisbachtaler Sportfreunde (Rhineland-Palatinate) died suddenly and unexpectedly in hospital  News Story
  30. 104.28/07/21, Georgia, USA Dead
   Joshua Ivory (15) Football player collapsed and died during game. Coroner’s report said cardiac dysrhythmia triggered sudden cardiac arrest.  News Story
  31. 105.31/07/21 USA
   Daniel Brito (23), the Phillies minor-league infielder had been hospitalized since collapsing on the field with a stroke. News Story
  32. 106.31/07/21 Dead
   Sofia Graham (27) bodybuilder prepared to compete at 2021 NPC North Americans and NPC USA’s. Died of cardiac arrest in her sleep  News Story

  August 2021

  1. 107.02/08/21, Detroit USA Dead
   Stephen Sylvester (15), Detroit Central Catholic High School football and track athlete collapsed and died during conditioning practice
  2. 108.04/08/21, Kansas, USA Dead
   Tirrell Williams (19) Fort Scott freshman lineman died after collapsing with a stroke on field during practice  News Story  News Story2
  3. 109.06/08/2021, Germany
   Unnamed SpVgg. Oelde II District league player collapsed on field revived by his opponent, Julian Pietsch from VfB Schloß Holte 2.  News Story
  4. 110.07/08/21, Belgium
   Rune Coghe (18), Belgian  KFC Eendracht Hooglede footballer suffered cardiac arrest on pitch News Story
  5. 111.08/08/21 Dead
   John Meadows (49) Bodybuilder AKA ‘Mountain Dog’ died of ‘blood clot’ News Story
  6. 112.08/08/21, Georgia, USA Dead
   Quandarius Wilburn (19), Football player collapsed during a Panthers conditioning practice and later died. He appeared to be in very good physical condition when he reported to his first college preseason camp.  News Story News Story2
  7. 113.10/08/21 Australia
   Chris Cairns (51), New Zealand cricketer suffered a massive heart attack and a ruptured aorta. He underwent heart surgery and was taken to a Sydney hospital for further vascular surgery.  News Story
  Lee Moses
  1. 114.12/08/21, New Zealand Dead
   Lee Moses (29) Palmerston North Marist football player died during training session  News Story
  2. 115.13/08/21, France Dead
   Franck Berrier (37) former French professional footballer collapsed of a cardiac arrest while playing tennis. He retired in 2019 due to heart problems.  News Story
  3. 116.13/08/21, UK, Dead
   Roy Butler (23), Irish footballer Waterford FC dies with massive brain bleed after J&J vaccine. He suffered severe headaches and general malaise within one hour. By Saturday August 14, he was vomiting and having convulsions. His mother confirmed on facebook Roy only took the vaccine to go to Greece with friends. The tweet that reported this has been removed (we should have taken a snapshot!)  News Story
  4. 117.13/08/21 Tennessee USA Dead
   Azorean Tatum (16), high school football player suddenly collapsed at school, August 13, phoned his mother, had difficulty breathing, unable to stand up or walk on his own. Paramedics took him to Baptist Children’s Hospital. After 2 days, receiving no tests other than COVID test, he was released. He did not improve and on August 20 was taken to Le Bonheur Children’s Hospital, where he passed away on Saturday, August 21. News Story
  5. 118.14/08/21, USA Dead
   Dimitri McKee (17) Lee High School Football player passed out and died after practice, News stories attributed his death to heatstroke  News Story
  6. 119.14/08/21, Kenya Dead
   Gilbert Soet Kwemoi (23), Kenyan Olympic Champion (China) collapsed in his home (after a short illness) and claimed he had a headache. He died on the way to Mount Elgon Hospital.  News Story
  7. 120.15/08/21, Spain Dead
   Alena Hatvani-Kosinová (46), Czech female bodybuilder died after being rushed to hospital in Alicante, Spain. News Story
  8. 121.15/08/21,
   Jeremy Chardy (34), Veteran French tennis player, Former World No. 25, suspended his season after “Violent, near paralyzing pain” after Covid-19 vaccine in mid-August. News Story  News Story2
  9. 122.15/08/21 Italy Dead
   Marco Tampwo (19), Atletico Fioghi footballer from Rome, died of a cardiac arrest. News Story
  10. 123.16/08/21, France  (24)
   Samuel Kalu (24) Bordeaux pro footballer suffered cardiac arrest during a game  News Story
  11. 124.16/08/21, Germany (62)
   Manfred Lehner (62) SV Niederpöring (Bayern) goalkeeping coach suffered cardiac arrest after training  News Story
  12. 125.18/08/21, Belgium
   Joppe Erpels (vaccinated) from Arendonk ended up in intensive care after a race.  Three young Belgian (Kempen) cyclists suffer heart issues following a race.  Riders from Acrog-Tormans BC. Joppe Erpels from Arendonk ended up in intensive care, Xander Verhagen from Geel had problems at training and Yarno Van Herck suddenly felt stabbing in his chest during the Herman Vanspringel Diamond.  News Story
  13. 126.18/08/21, Belgium
   Xander Verhagen (vaccinated) from Geel had problems at training.  Three young Belgian (Kempen) cyclists suffer heart issues following a race.  Riders from Acrog-Tormans BC. Joppe Erpels from Arendonk ended up in intensive care, Xander Verhagen from Geel had problems at training and Yarno Van Herck suddenly felt stabbing in his chest during the Herman Vanspringel Diamond.  News Story
  14. 127.18/08/21, Belgium
   Yarno Van Herck (vaccinated) suddenly felt stabbing in his chest during the Herman Vanspringel Diamond.  Three young Belgian (Kempen) cyclists suffer heart issues following a race.  Riders from Acrog-Tormans BC. Joppe Erpels from Arendonk ended up in intensive care, Xander Verhagen from Geel had problems at training and Yarno Van Herck suddenly felt stabbing in his chest during the Herman Vanspringel Diamond.  News Story
  15. 128.18/08/21, Belgium
   Jente van Genechten (25), footballer collapsed on field due to cardiac arrest  News Story
  16. 129.18/08/2021 Kenya Dead
   Yvonne Jelagat Morwa (27), Volare Sports Running Club. Just a few days after Kenya lost youth Olympic champion Gilbert Soet Kwemoi, Morwa also died after a short illness.  News Story
  17. 130.19/08/21 UK Dead
   Alex Bruce (20), English rugby league player. Found dead in hotel room the morning after his pro rugby league debut. News Story
  18. 131.20/08/21 Dead
   Orlando Gallucci (49), Personal trainer, bodybuilder and athlete died of cardiac arrest after the 2021 NPC Worldwide European Championships News Story
  19. 132.21/08/2021 Neath Port Talbot, Wales Dead
   Alex Evans (31), Cwmllynfell RFC Rugby Union player felt unwell during the game and left the field, later collapsing. resuscitation attempts with defibrillator failed, and he died at the scene.  News Story
  20. 133.22/08/21
   Fabrice N’Sakala (31), Besiktas defender collapsed on pitch during game News Story
  21. 134.22/08/21, UK
   Pedro Obiang (29), ex-West Ham star suffered myocarditis 10 days post-vaccine News Story
  22. 135.22/08/21, Italy
   Francesca Marcon (38), Italian volleyball player suffered pericarditis after 2nd Pfizer vaccine. shortness of breath and chest pains News Story
  23. 136.22/08/21, Venezuela Dead
   Alexaida Guedez (30), Venezuelan National Marathon Champion collapsed and died in a 5k race  News Story
  24. 137.22/08/21 Slovenia Dead
   Aidan Sharanovich (45) former Primorja striker also played in Slovenian league for Primoria. Suffered a severe cardiac arrest, resuscitated, died several days later.  News Story
  25. 138.24/08/2021, Luxembourg
   José dos Reis (29) collapsed on the field and was resuscitated  News Story
  26. 139.24/08/21, USA Dead
   Jack Alkhatib (18), Columbia High school footballer collapsed on the field and died  News Story
  27. 140.25/08/21 New York, USA
   Vinny Curry (33), New York Jets defensive end will miss entire 2021 season. Diagnosed with a rare blood disorder in July and removal of his spleen, Twitter post. Planned to return mid-September but developed blood clots and started blood thinners – no physical contact for 3-6 months. News Story
  28. 141.25/08/21 France Dead
   Unnamed (35) Czech ultramarathon runner died during a warm-up event ahead of the Ultra-Trail du Mont-Blanc after a fatal fall on a high-altitude mountain path. He fell during the night after setting off with more than 1,000 other runners from the Italian ski resort of Courmayeur on Tuesday afternoon along the 145-kilometre course of the TDS race to Chamonix in France. The most common cause of death in mountain races is cardiac arrest, according to a study, but this was the first death in an Ultra-Trail du Mont-Blanc event since their start in 2003. A Sanitary Pass was mandatory after July for participants requiring one of: proof of full vaccination, a recent negative COVID-19 test or a certificate of COVID-19 recovery. No bib without a Sanitary Pass.  News Story  News Story2
  29. 142.25/08/2021 USA
   Luke Willson (31), Seahawks American Football tight end retired a day after signing with Seahawks. “This off-season I … spent numerous days in the hospital with a severe pericardial effusion.”  News Story
  30. 143.29/08/21, USA Dead
   Donadrian Robinson (Donnie) (17), Columbia High school footballer died  News Story
  31. 144.29/08/21, Germany  (unknown age)
   Unnamed Germany C-League Dillenburg a player from Hirzenhain collapsed, game cancelled News Story

  September 2021

  1. 145.1/10/21 Canada  Dead
   Jacob Downey (18), Peterborough Petes hockey player in 2019-2020 season, passed away suddenly after medical emergency News Story
  2. 146.01/09/21 Australia Dead
   Cameron Dale(29), Australian sailor, died after suffering a ‘catastrophic’ stroke. He was youngest solo sailor to circumnavigate the globe. News Story
  3. 147.01/09/21
   Greg Van Avermaet (36) former Olympic road champ quits Cycling World Cup after COVID vaccine News Story  News Story2
  4. 148.02/09/21, Belgium
   Greg Luyssen (22), Professional Cyclist ends cycling career after heart failure News Story  “I was in the chasing group during the Kortemark Race when I suddenly became unwell,” he says. “I felt a huge pressure in my chest and it was so bad that I had to leave the race. I was taken to hospital and diagnosed with heart failure. I already had fever a number of times for no apparent reason after my second Pfizer Covid-19 Vaccine, but I had never thought about the relationship. Further tests have shown that my heart muscle is affected and that my body now reacts poorly to intensive activity.”
  5. 149.02/09/21, Tokyo Paralympics
   Belgian wheelchair tennis player Joachim Gerard (32) collapsed with heart problems at Tokyo Olympics.  News Story
  6. 150.03/09/21 Columbia SC, USA Dead
   David Patten (47), three-time Super Bowl champion with Patriots, died while riding his motorcycle – he suddenly “went left of center” and struck on an oncoming Chevrolet sedan.  News Story
  7. 151.03/09/2021 Italy
   Pietro (13), Janus Nova football player collapsed with cardiac arrest in the middle of training at the Viale dello Sport facility in Saccolongo (Padua). Resuscitated with a defibrillator.  News Story
  8. 152.04/09/2021, France
   Diego Ferchaud (16) from ASPTT Caen suffered a cardiac arrest in Saint-Lô  News Story
  9. 153.04/09/21 Dead
   Jens De Smet (27), footballer collapsed on field, died of cardiac arrest News Story
  Club Pays Tribute to Dave Hyde - Henley Herald
 • Dave Hyde
  1. 154.04/09/21, Henley-on-Thames, Oxfordshire, UK  (29), Dead
   Dave Hyde (29) Henley Football Club Rugby player collapsed and died after match, suffering two cardiac arrests  News Story
  2. 155.05/09/21, Germany
   Unnamed Referee collapsed during game. SC Neuburgweier – FV Ettlingenweier II (Baden-Württemberg)  News Story
  3. 156.05/09/21
   Florian Ploner (22), handball player for SC Ferlach collapsed during game.  Symptoms pointed to a cardiac arrest or stroke.  News Story
  4. 157.05/09/21 PA, USA Dead
   Jalen Leavey, 19, former Philadelphia High School football player. Collapsed and died unexpectedly after a college game. News report says death due to natural causes, from a previous medical condition.  News Story
  5. 158.06/09/21 Germany
   Paul Zipser (27), Bayern Munich forward (basketball) underwent a successful surgery for  brain hemorrhage related to J&J News Story
  6. 159.07/09/21, Great Britain Dead
   Dylan Rich (17) soccer player collapsed on the field and died of a double heart attack during a game in England.
  7. 160.08/09/2021 USA
   Oscar De La Hoya (48), boxer scheduled to fight in Las Vegas but withdrew after being diagnosed with Covid-19. Said he is getting better after three days of hospital treatment. Despite being fully vaccinated, I have contracted Covid and am not going to be able to fight next weekend, he said in a hospital video on Twitter in which he still had breathing difficulties.  News Story
  8. 161.09/09/21, Germany
   Unnamed player from Birati Club Münster suffered cardiac arrest in a regional league game against FC Nordkirchen II Eriksen. Game canceled  News Story
  9. 162.09/09/21, Italy Dead
   Christian Blandini (20), a University of Catania volleyball “rising star” died of a sudden cardiac arrest. A university statement described the industrial engineering student’s “sudden death.” Catania requires students to have a Covid-19 “Green Pass” showing vaccination.  News Story
  10. 163.10/09/21, Germany
   Lucas Surek (24) from BFC Chemie Leipzig collapsed from myocarditis.  News Story
  11. 164.11/09/21, France Dead
   Frédéric Lartillot (49) Ain / France: suffered cardiac arrest in the locker room after a friendly match  News Story
  12. 165.11/09/21, Italy Dead
   Andrea Astolfi (45), sporting director of Calcio Orsago (Italy) suffered a cardiac arrest after returning from training and died with no previous illness
  13. 166.11/09/21, Denmark
   Abou Ali (22) collapsed with cardiac arrest during a game in Denmark News Story
  14. 167.11/09/21, Netherlands Dead
   Sebastiaan Bos (19), Laren ice hockey player passed away suddenly and unexpectedly. News Story
  15. 168.12/09/21, France
   Dimitri Lienard (33), FC Strasbourg midfielder collapses during game News Story
  16. 169.12/09/2021 Vienna, Austria Dead
   Unnamed (40), Runner (half-marathon) collapsed during the 38th Vienna City Marathon half marathon. Taken to the general hospital, died there Sunday afternoon.  News Story
  17. 170.13/09/21, Germany
   Anil Usta, Turkish national playing for Vfb Schwelm (Ennepetal) collapsed on field with heart problems  News Story
  18. 171.13/09/2021 Waseca, Minnesota, USA
   Brad Wendland (48), Waseca Bluejays high school football team head coach had a cardiac arrest on the sideline of Friday’s game against St. Peter  News Story
  19. 172.13/09/2021 Minesota, US Dead
   Mike Elhard (39), Marathon runner went out training for the Chicago marathon but failed to return home. He collapsed and died a half mile east of his home, not long after going out.  News Story  News Story2  Hennepin Medical Examiner
  20. 173.13/09/2021 France Dead
   Gilles Jakiela (54), Team Bousies Cycling semi-professional and manager died suddenly of a cardiac arrest. News Story
  21. 174.14/09/21, USA Dead
   Parys Haralson (37) former star player at Justice at Madison Central, then Tennessee and in the NFL died suddenly and unexpectedly at home in Jan Jose, California. News Story
  22. 175.14/09/2021 Russia Dead
   Yuriy Sedykh (66), Hammer thrower. The Russian track and field federation said Sedykh died early Tuesday after a heart attack
  23. 176.16/09/21, India Dead
   Avi Barot (29), Saurashtra cricketer suffered cardiac arrest, died – News Story
  24. 177.16/09/21
   Imogen Allen (24), female equestrian, champion show jumper may never ride again. Hospitalized with a  severe reaction to Moderna Covid vaccine with two massive blood clots on her lungs two weeks after her first vaccination. News Story
  25. 178.17/09/21
   John Stokes (21), NCAA Tennessee State University golfer had myocarditis four days after his second Pfizer dose. Spoke out against vaccine mandates News Story
  26. 179.17/09/2021 Visakhapatnam, India Dead
   Murtaza Lodhgar (aka Murtu bhai) (45), Mizoram Colts Cricketer. On an after-dinner walk he suddenly felt enormous chest pain and fell on the road  News Story
  27. 180.18/09/21, Germany
   Kingsley Coman (25) from FC Bayern Munich had a heart operation after an arrhythmia.  News Story
  28. 181.18/09/21, Canada Dead
   Francis Perron (25), University of Ottawa Gee-Gees defensive linebacker died suddenly after a game in Toronto. The University of Ottawa earlier launched its mandatory vaccination policy, “anyone who intends on coming to campus for any reason must be vaccinated.”  News Story
  29. 182.19/09/21, France
   Unnamed FC Nantes soccer player (19) suffered cardiac arrest during training
  30. 183.19/09/21, Germany Dead
   Dirk Splisteser volleyball trainer from SG Traktor Divitz collapses dead on the sidelines within one hour News Story
  31. 184.19/09/2021 Serbia Dead
   D.J. (16), Footballer collapsed 30 seconds before the end of a match between the cadets of FK 011 and Rad Barajevo football clubs. fell to his knees, the coach a few meters away asked if he was okay, told him to leave the pitch. D.J. started to get up, took two steps and fell onto the grass. His pulse returned briefly during resuscitation but he died.  News Story
  32. 185.21/09/21, Augsburg
   Unnamed assistant referee of a Kreisliga Augsburg game in Emersacker, collapses with heart problems  News Story
  33. 186.21/09/21, Germany
   Helen Edwards, At the women’s World Cup qualifier between Germany and Serbia in Chemnitz, the English linesman suffered heart problems and was carried off the pitch  News Story
  34. 187.21/09/21
   Antoine Méchin (31), French triathlete suffered pulmonary embolism following Moderna vaccine  News Story
  35. 188.22/09/21, Wisconsin USA
   Tom Felton (34), collapses during golf game  News Story
  36. 189.22/09/21, Germany
   Nicky Dalibor (36), (Saxony-Anhalt) collapsed and was resuscitated on the pitch  News Story
  37. 190.22/09/2021 Israel Dead
   Arik Alfasi (49), Basketball coach, former Israeli national team assistant coach was twice vaccinated, then caught COVID – his condition worsened, was placed on life support and died. He had no co-morbidities and did not smoke.
  38. 191.22/09/2021 Estonia Dead
   Jüri Tamm (64), Hammer thrower. Born in Parnu in 1957, when Estonia formed part of the Soviet Union, Tamm took up athletics in 1972. By the late 1970s he was among the top 20 in the world. Two of his Soviet-era hammer-throwing friends died within a period of two months  News Story
  39. 192.26/09/21, Germany Dead
   Benny Taft (33) football player and coach of SVU Unterferrieden (Bavaria) suffered cardiac arrest in an away game on 26th September. Was resuscitated, called the team to thank them for their fast action saving his life, but died on Sunday 27th  News Story
  40. 193.26/09/2021 Italy
   Unnamed (20), female Show Jumper had just finished the exhibition at the European equestrian center equestrian center of Masotti when she collapsed with a cardiac arrest. She was resuscitated for half an hour by the doctor and a defibrillator and taken to Pistoia hospital. She had two doses of the COVID vaccine.  News Story
  41. 194.26/09/2021 USA Dead
   George Hall (60), Ironman Triathlon athlete from Martinez, was swimming in the Savannah River in the 1.2-mile first leg of the race when he had a cardiac arrest. Augusta Fire & EMA tweeted later in the day that a water rescue member on a personal watercraft assisted in pulling Hall out of the water and began performing life saving measures. Hall was sent to Augusta University Medical Center and pronounced dead there at 8:41am.  News Story
  42. 195.27/09/21, Venezuela Dead
   Guillermo Arias (31), Camaguán FC, Guárico state in a game with La Villa FC. He collapsed and died on the field. News Story
  43. 196.27/09/21, Germany Dead
   Mr. Steidel, referee, suffered cardiac arrest in a game of Lauber SV (Bayern). Game abandoned.  News Story
  44. 197.27/09/21, Italy
   Unnamed rider (20) suffered a cardiac arrest at the end of a tournament.
  45. 198.28/09/21, Germany
   Hoher Hagen (17), JSG soccer player collapsed during game and was revived in Hannoversch Munden  News Story
  46. 199.28/09/21, Italy Dead
   Antonello Campus (53), football coach for a Sardinia youth team collapsed and died in Sicily during practice with team
  47. 200.28/09/21, USA Dead
   Unnamed twice vaccinated teenager (16) collapsed while playing soccer and died a little later.
  48. 201.29/09/21, Germany Dead
   Dietmar Gladow, Team leader from Thalheim (Bitterfeld) suffers a fatal cardiac arrest before the game
  49. 202.28/09/21 Mexico Dead
   Leticia Rico Gonzalez (51), triathlete. Died of a cardiac arrest during Cozumel triathlon competition in Quintana Roo. Resuscitation attempts unsuccessful, pronounced dead at hospital.  News Story
  50. 203.29/09/21, USA Dead
   Unnamed high school football player collapsed during practice and died in the hospital.
  51. 204.30/09/21 Kostroma, Russia Dead
   Anna Kruglova (27), Russian national Taekwondo champion and a medallist in both European and World Taekwondo championships. No official cause of death, but it is reported that she suffered a heart attack then died, two days after covid-19 vaccine  News Story
  52. 205.30/09/21, Germany
   Unnamed (17) footballer collapsed during the A 2 regional league game between SV Hoßkirch and TSV Sigmaringendorf. He suffered cardiac arrest and was resuscitated.  News Story

  Oktober 2021

  1. 206.01/10/21, Germany Dead
   Bruno Stein (15) goalkeeper from FC An der Fahner Höhe in Gräfentonna, Thuringia, died.  News Story
  2. 207.01/10/2021 Nashville, Tennessee, USA
   Todd Richards (54), Nashville Predators Ice Hockey assistant coach, had a heart attack or cardiac arrest  News Story
  3. 208.02/10/21 USA Dead
   Major Wingate (37), American basketball player and former Tennessee basketball captain (Springfield Armor, Shanxi Zhongyu, Tofas Bursa) died unexpectedly.  News Story
  4. 209.02/10/21 Dead
   Jake Kazmarek (28) bodybuilder, Moderna vaccines 31st August & 28th September 2021 Died four days after vaccine  News Story
  5. 210.02/10/21 Holland
   Ceylin del Carmen Alvarado (23),  Dutch, reigning European champion Cyclo-cross rider out of action due to ‘disturbed blood count’ News Story
  6. 211.02/10/21 France
   Martin Lefèvre (16), Agneaux FC Football player collapsed during a Gambardella Cup match against FC Saint-Lô Manche, shortly before the half-hour mark. He attends Curie-Corot high school in Saint-Lô. His father said that his son has no heart problems, it was an inflammation of an artery in the brain, like a stroke … The club president said “He was paralyzed all over the right side, had lost his speech but remained conscious.” He remained in hospital for four days and transferred to the Centre for Physical Medicine and Rehabilitation for Children and Adolescents (CMPR), in Flers (Orne)  News Story
  7. 212.02/10/2021 USA
   Trey Potts (Age), Minnesota NCAAF sophomore running back in a game with Purdue, was taken to nearby hospital. He remained in two Indiana hospitals for a total of six nights, and missed the rest of the 2021 season. The team would not release details, other than it was a severe upper body injury, but there were no signs on the field that he had been hurt. Upper body could indicate a cardiac arrest.  News Story
  8. 213.03/10/21 Canada
   Josh Archibald (28), Edmonton Oilers hockey forward  out indefinitely due to myocarditis News Story
  9. 214.03/10/21, Austria Dead
   Ernst Scherr (64) ex-goalkeeper coach and talent scout unexpectedly died.
  10. 215.03/10/21, Germany
   Timucin Sen (Hesse) Football player collapsed on pitch 10 Minutes before the end of the game. Resuscitated  News Story
  11. 216.03/10/21 Dead
   Niels de Wolff (27), Belgian White Star Sombeke football club player, collapsed with cardiac arrest after a game with Warbrook team. Revived with CPR and defibrillator. Died in hospital three days later.  News Story
  12. 217.04/10/21 Dead
   Hayden Holman (22), Sugar City, Idaho marathon runner. Collapsed during St. George Marathon in Utah. Initially revived. Died in the hospital.  News Story
  13. 218.04/10/21, Germany Dead
   Alexander Siegfried (42) from VfB Moschendorf unexpectedly collapsed and died.  News Story
  14. 219.06/10/21 Dead
   George Peterson (37) AKA “Da Bull” Bodybuilder won the Classic Physique competition at 2019 Arnold Classic, died days before competing in a top bodybuilding competition. Suspected brain hemorrhage after receiving two doses of covid vaccine which was an Orlando Olympics requirement.  News Story
  15. 220.06/10/21
   Florian Dagoury: World’s Top Static Breath-Hold Freediver diagnosed with Myocarditis and Pericarditis 40 days after second Pfizer vaccine – Instagram  News Story
  16. 221.06/10/21, Germany Dead
   Bern Bauer (61), Trainer DJK Concordia Ludwigshafen (Rheinland-Pfalz)  News Story
  17. 222.07/10/21, Italy
   Unnamed athlete from Colverde (17) collapsed with cardiac arrest while training.
  18. 223.07/10/2021 Japan
   Kota Ibushi (39), Wrestler cancelled his participation in contests (July 2021) due to vaccine side-effects. Six months later, December 2021, he is still being monitored to determine when he can return to the ring.  News Story  News Story2
  19. 224.08/10/21, France Dead
   Benoit Sabard (49), SC Massay player suffered a fatal cardiac arrest during the game. This is the third death of the year at SC Massay, after that of Jean-Philippe Roux (73?), former president of the club and deputy mayor of the town, and that of Franck Martin, former player and former vice-president.  News Story
  20. 225.8/10/21 Dead
   Dean Chiazari (31), canoe rower. Died of a cardiac arrest.  News Story
  21. 226.09/10/21, Nuevo Vallarta, Mexico Dead
   Alberto Olguin, PGA golf caddy for Manuel Torres collapsed on the course during PGA Tour Latinoamerica event due to a cardiac arrest. It was the second PGA caddy death (19 June).  News Story
  22. 227.09/10/21, England
   Ryan Bowman (29) Shrewsbury professional striker was treated with a defibrillator after half an hour of play with extreme heart problems.  News Story
  23. 228.10/10/21, Italy
   Pompeo Tretola (18), soccer player suddenly faints on the field, is revived by his teammate.  News Story
  24. 229.10/10/21, France
   Unnamed Saint-James player (40) collapsed with a cardiac arrest in the change room, after warming up before the game with Avranches. Saved with defibrilator by a firefighter-medic on the opposing team.  News Story
  25. 230.10/10/21, Italy Dead
   Unnamed (59) long-distance runner from Biella collapsed with cardiac arrest during the second Su-Per Veglio Trail race. Resuscitation with defibrilator failed and he died there.
  26. 231.10/10/2021, Germany
   Unnamed female Fortuna Freudenberg player collapsed in the final minute of the match against Wacker Mecklenbeck in the Women’s Westphalia League. She collapsed without any opposing influence.  News Story
  27. 232.10/10/21 Dead
   Simone Bedodi (40), Italian baseball player and coach of the Park Ranger baseball team. Died In his sleep.  News Story
  28. 233.10/10/2021 Italy Dead
   Alessandro Cabrio (59), Gaglianico 74 sports association Runner. He had covered about 17km of the planned circuit, only 4km from the end, when he collapsed with a cardiac arrest. News Story
  29. 234.11/10/21, Germany
   Marcel Herder, Guest coach,  collapsed on the edge of field Mühlwiese (Saxony) Resuscitated  News Story
  30. 235.11/10/21 Norway
   Daniel Aakervik (17), one of Norway’s greatest cross-country skiing talents suspended his season after a severe reaction to COVID vaccination. News Story
  31. 236.11/10/2021 Russia Dead
   Igor Nikulin (61), Hammer thrower is the third Soviet Olympic hammer medallist to die in less than two months. This follows the deaths in September of double gold medallist Yuriy Sedykh and two-time bronze medallist Jüri Tamm.  News Story
  32. 237.12/10/21
   Ewan Fraser (30), Glasgow field hockey player collapsed with cardiac arrest, during a match News Story
  33. 238.12/10/21 Germany Dead
   Lukas Bommer (25), goalkeeper of HC TuRa Bergkamen, died suddenly and unexpectedly.  News Story
  34. 239.12/10/21, Macedonia Dead
   Julija Portjanko (38), Ukrainian-born Macedonian handball player (Kometal Gjorče Petrov, Arvor 29, Macedonia national team). surprise death, in car with her husband, returning from Greece. News Story
  35. 240.12/10/2021 Spain
   Ferran Duran (27), Maià footballer collapsed on the pitch then suffered multiple heart attacks before arriving at the hospital. An automatic defibrillator was implanted in his heart.  News Story  News Story2
  36. 241.13/10/21, Mexico Dead
   Hector Manuel Mendoza (16) died of a cardiac arrest while training.  News Story
  37. 242.13/10/21, Brazil
   Fellipe de Jesus Moreira (18) professional footballer suffered a double heart attack. Released from hospital 3rd November.  News Story
  38. 243.14/10/21 UK Dead
   David Jenkins (31), Olympic silver medalist diver and British diving coach unexpectedly died. News Story
  39. 244.14/10/21, Italy
   Gianni Moscon (27), multiple cycling champion, to undergo an operation because of severe cardiac arrhythmia.  News Story
  40. 245.14/10/21, Italy
   Unnamed AH footballer (53) suffered a cardiac arrest while training.
  41. 246.14/10/21, Germany Dead
   Heinz Steinbach (76), referee collapsed and died during a game Kreisliga B match between SC Daisbach and FSV Taunusstein in Aarbergen (Hesse)  News Story   News Story2
  42. 247.15/10/21, Gold Coast, Australia, 14 years old
   Ava Azzopardi (14), female soccer player collapsed on the pitch kept in an artificial coma in hospital. Later recovered.  News Story
  43. 248.16/10/21, France Dead
   Christophe Ramassamy (54) AH player and former referee collapsed and died of a cardiac arrest during a match.  News Story
  44. 249.16/10/21 Padua, Italy Dead
   Dr. Filippo Morando (37), soccer player in Padua, Italy. Collapsed with severe chest pain during a run. Resuscitated by others present, went to the hospital but was discharged. Died 5 days later.  News Story
  45. 250.17/10/21 Italy Dead
   Haitem Jabeur Fathallah (32), Tunisian basketball player for Italian team Fortutido Messina collapsed with a cardiac arrest in a match against Reggio Calabria. Resuscitation started on the floor, with several doctors attending. Died in hospital.  News Story
  46. 251.17/10/21, France Dead
   Badr Laksour (41), AS Rasteau midfield soccer player collapsed in the 43rd minute, at the Saint-Ruf stadium in Avignon. He held his chest and collapsed due to cardiac arrest. Players of the opposing team and a nurse tried to resuscitate him but he died.  News Story. News Story
  47. 252.17/10/21 Brazil Dead
   Adans João Santos Alencar (38), former Brazilian footballer for Bruski FC, suffered a sudden cardiac arrest in Blumenau in the Santa Catarina Championship.  News Story
  48. 253.17/10/2021 USA Dead
   Brian Gassaway (49), former UFC MMA fighter. No cause of death.  News Story
  49. 254.18/10/21 USA Dead
   Lexi Riggles (16), a Hanover College senior and 2018 Danville High School graduate who played basketball for the Panthers and Warriors, died unexpectedly.  News Story
  50. 255.18/10/21 New Zealand Dead
   Sean Wainui (25), Star NZ rugby player, died in a solo car crash into a tree, a week after getting vaccinated  News Story
  51. 256.19/10/21
   Megan Roth (34), Marathoner, running trainer and sub-elite runner. Suffered a cardiac arrest and collapsed During the Boston Marathon. Onlookers performed CPR on her and saved her life. News Story
  52. 257.19/10/2021 Murcia, Spain
   Antonio López (32), Real Murcia football defender had cardiomyopathy, a heart condition that can lead to heart failure, forced him to retire from playing football. He will have an implanted defibrillator. News Story
  53. 258.20/10/21, Italy  Dead
   Ronald Biglione (26), Argentine Deportivo Club Independencia football player hospitalized with blood clots (thrombotic thrombocytopenic purpura) after 2nd vaccine. Died 5 Nov News Story
  54. 259.20/10/21, Germany  Dead
   Hans-Günter Kinnen (65), Weiler-Volkhoven tournament coordinator, youth manager, former player  News Story
  55. 260.21/10/21, NSW Central Coast, Australia
   Cienna Knowles (19) Australian equestrian star hospitalized due to blood clots. vomiting, fever, wet in sweat, heart palpitations, headache, sore muscles & joints like hell, blurry vision after Pfizer vaccine. News Story and instagram
  56. 261.21/10/21, UK
   Nathan Baker, Bristol city footballer, collapsed during the game. 2 fans were also treated for medical emergencies.  News Story
  57. 262.24/10/21, Germany
   Elly Böttcher (17) from Rostocker FC collapsed in away game in Hohen Neuendorf of the women’s Regionalliga Nordost without opposing influence   News Story
  58. 263.24/10/21 USA Dead
   Carl Madsen (71), NFL official died in his car, stalled in a lane on I-65, after working the Kansas City-Tennessee game  News Story
  59. 264.25/10/21
   Halil Elitok (25), SG Gahmen midfielder collapsed on pitch due to cardiac arrest  News Story
  60. 265.25/10/2021 Liège, Belgium Dead
   Michaël Englebert (37), Ortho footballer suffered a cardiac arrest in the locker room after playing a match. He was resuscitated, but died the next day in hospital. News Story
  61. 266.26/10/21 Derbyshire, England Dead
   Jack Gallagher (20’s), Gresley Rovers footballer (United Counties Premier League North). Clubs across the area paid tribute to the young footballer. No cause of death.  News Story
  62. 267.28/10/21, Germany
   Unnamed football player suffered cardiac arrest (NRW) Dersum. Rescusitated by Josef Stefens and Jürgen Koop  News Story
  63. 268.28/10/21, Germany Dead
   Levent Selim (48), Hertha BSC co-trainer,  died suddenly and unexpectedly while on vacation.  Club URL  News Story  Twitter
  64. 269.28/10/21, Bridgeville, Pennsylvania, USA Dead
   Jayson Kidd (12) collapsed during basketball practice at school and later died.  News Story
  65. 270.28/10/21, New Jersey USA, (New Zealand rugby player), (28)
   Tevita Bryce (28) Montclair Norsemen rugby player collapsed during game from 2 heart attacks and a stroke caused by a blood clot, heart stopped for 28 minutes  News Story  News Story
  66. 271.28/10/21, Balochistan Dead
   Mohammad Islam (30), Raziq football player collapsed mid game, pronounced dead at hospital  News Story
  67. 272.30/10/21, Germany
   Benedikt Kirsch, captain of SpVgg Bayreuth (Bavaria) collapsed on the pitch. Julian Pietsch from VfB Schloß Holte 2 resuscitated him.  News Story
  68. 273.30/10/21 Tunisia Dead
   Doudou Faye (35), Senegalese basketball player suffered cardiac arrest. The Tunisian basketball championship paid tribute to one of its eminent members. News Story
  69. 274.30/10/21, Wyndmoor, Pennsylvania, USA Dead
   Blake Barklage (17), a tennis player at La Salle High School in Wyndmoor, Pennsylvania. Collapsed and died with a sudden cardiac arrest, after his team’s victory in the PCL. La Salle Covid Policy: Vaccines encouraged, Magnus confirmation, No quarantine or contact tracing for vaccinated students, Unvaccinated strongly encouraged to wear a mask, No unvaccinated students may travel beyond local events (Maximum 2.0 hr radius), includes student athletes. Note: Blake’s name was misspelled Barkley in a news story.  News Story
  70. 275.31/10/21, Spain
   Sergio Aguero (33), Argentinian Barcelona star striker suffered chest pains and collapsed in match, now being treated for heart problems. Also known as Kun Agüero)  December 15 update – Sergio Aguero announced he was forced to retire by a “heart condition.”  News Story
 • Krystian Kozek
  1. 276.31/10/2021 Poland Dead
   Krystian Kozek (17), MKS Wisłok Strzyżów football goalkeeper and manager. “Today the whole Wisłok mourned. We lost a member of our soccer family. With great regret, we announce the tragic death of our Friend, Manager, Goalkeeper and the always smiling good man.” No details of the circumstances were available Krystian is one of three young Polish footballers who died this year. News Story
  2. 277.31/10/2021 Minn., USA
   Unnamed (Age?) female Ice Hockey player, a high school senior student in Blaine, collapsed with cardiac arrest on the ice during a hockey match at the Super Rink. Resuscitated by a college student EMT on her second day in the job. Taken to Coon Rapids Mercy Hospital, released the next day.  News Story
  3. 278.??/10/21, Tennesee, USA
   Shelby Grace Allen (17), Dyer County Bowling Team member in Le Bonheur Children’s Hospital, Memphis, after developing Guillain-Barré Syndrome.  News Story

  November 2021

  1. 279.??/11/2021 Switzerland
   Lara Gut-Behrami (30), Swiss World Cup alpine ski racer had extreme difficulty breathing and suffered repeated seizures for several weeks since the vaccine in October. She only trained five times in November 2021. On 30 November she still had difficulty breathing. On 11 December, she won a race, but on 17th, a positive COVID PCR test will keep her out for four races.  News Story  News Story2
  2. 280.01/11/21, Italy Dead
   Vittoria Campo Italian soccer player collapsed with cardiac arrest, died in hospital. Her brother Alessandro (25) died 1/9/2021.  News Story
  Emil Pálsson - Player profile 2022 | Transfermarkt
 • Emil Palsson
  1. 281.01/11/21, Sogndal, Norway
   Emil Palsson (28), Icelandic midfielder playing for Sogndal (Norwegian club), collapsed due to cardiac arrest during their game against Stjordals-Blink in the 12th minute, resuscitated, then flown to Haukeland Hospital for further examination and treatment.  News Story
  2. 282.01/11/2021 Montana, USA Dead
   Jedd Hoffman (AGE), Park City High School wide receiver and linebacker, collapsed with seizure-like actions. An assistant coach administered CPR and used a defibrillator. Hoffman was rushed to hospital at St. Vincent Healthcare in Billings, where he died a week later.  News Story
  3. 283.01/11/21, Wales  Dead
   Logan Luker (17), rugby player Youth Captain at Penygraig RFC died suddenly News Story
  4. 284.03/11/21, Austria Dead
   Boris Sádecký (24), vaccinated Slovakian @bratislavaCAPS ice hockey star died after collapsing on the ice during a match in Dornbirn, Austria  News Story  News Story2
  5. 285.03/11/21, USA Dead
   Jordan Tucker (late 20s) former Longridge Town FC Captain died suddenly.
  6. 286.04/11/2021 Provo, Utah, US
   Richard Harward (26), Brigham Young Cougars basketball player (#42) will miss the rest of the season due to a “cardiovascular issue.” Harward was vaccinated 2 weeks prior.  News Story
  7. 287.05/11/21, USA Dead
   Dusan Pasek (36), @bratislavaCAPS CEO, 2 days after Boris Sádecký  News Story
  8. 288.05/11/21 Spain
   Caroline Graham (26), FC Barcelona women’s footballer. Complained of a rapid heartbeat and chest pains during a game and replaced. cardiac arrhythmia  News Story
  9. 289.05/11/21 Italy
   Daouda Peeters (22), Belgian footballer, Juventus midfielder. Diagnosed with neuropathy, sensory disorders and motor difficulties.  News Story
  10. 290.05/11/21 Belarusia Dead
   Konstantin Wajgin (or Vaygin or Vaigin), 57, Belarusian biathlete and coach. News report only refers to death, not cause.  News Story
  11. 291.05/11/2021 Argentina Dead
   Carlos Mario Brummich (60+), Yeti Gutiérrez basketballer collapsed during a tournament match and the hospital was unable to save him. News Story
  12. 292.06/11/2021 Dead
   Shawn Rhoden (46), Mr. Olympia 2018 bodybuilder, dead from cardiac arrest News Story
  13. 293.06/11/21, Scotland
   Jamie Hamilton (19) Hamilton Accies defender left the field with chest pains.  News Story
  14. 294.06/11/21 Brazil  Dead
   Luíz Antônio dos Santos, 57, Brazilian Olympic long-distance runner (1996), cardiac arrest.  News Story
  15. 295.06/11/21 Primorsky Territory, Russia Dead
   Victor Plakhuta (35), Powerlifter. Victor’s sister said he was generally fit and healthy. Cause of death given as bilateral pneumonia, but according to friends, Victor died two weeks after coronavirus vaccination.  News Story
  16. 296.06/11/2021 Galicia, Spain
   Ezequiel Martínez Canosa (20), Fisterra footballer collapsed during a match. He said heart problems run in the family, and that more tests were needed to know what really happened. Vaccination status unknown. News Story
  17. 297.07/11/21, Germany
   Unnamed vaccinated football player suffered a stroke during a district cup match, with one-side paralysis, transported to hospital by ambulance.  News Story
  18. 298.07/11/21, Germany
   Unnamed Referee collapsed in 20th minute of a women’s game in Thüringen.  News Story
  19. 299.07/11/21, Germany
   Unnamed football player collapsed in Landesliga Staffel 2 NRW FC Arpe/Wormbach against BSV Menden (NRW) without opposing influence  News Story
  20. 300.07/11/21 Norcross High School, Georgia, USA Dead
   Isaiah Banks, 16, Norcross High School football player died at home of a medical condition unrelated to football   News Story
  21. 301.07/11/21 Russia  Dead
   Aliya Khambikova, 21, Female Russian volleyball player. Died of unstated illness (not COVID) News Story
  22. 302.07/11/21 Utah, USA
   Eric Turner (41), fitness model and bodybuilder suffered a spontaneous coronary artery dissection. His second COVID vaccine was in mid-may, according to his own posts. Like Doctor Lutchmedial, he said nasty things about people who preferred Ivermectin over experimental vaccines. News Story  Thank you Heidi
  23. 303.07/11/2021 Italy Dead
   Jajov Adenan (30), Macedonian footballer and lumberjack. Relatives said he experienced fatigue and nausea after the 2nd Pfizer vaccine. After playing soccer with friends, he felt sick, lost consciousness, and collapsed on a bench, between the first and second half, 3 days after the vaccine. Resuscitation failed. He was previously listed in “no information” due to his name being spelled “Jiob Adnan” from a Hebrew translation.  News Story
  24. 304.08/11/21 Houston, TX, USA  Dead
   Jamarcus Hall (16) Houston High School football player died on the same day the Hilltoppers football team was scheduled to play at Senatobia in the first round of the Class 4A playoffs News Story
  25. 305.08/11/21 USA  Dead
   Kim ‘Alarm’ Kyeong-Bo (20), a rising star in the Overwatch League playing flex support for the Philadelphia Fusion, died.  News Story
  26. 306.08/11/21 UK Dead
   Tom Greenway (38), Champion jockey dies News Story
  27. 307.08/11/21, Paraguay Dead
   Nelson Solano, (21) footballer, collapsed and died from heart-attack.  News Story
  28. 308.08/11/21, USA Dead
   Pedro Feliciano (45) New York Mets Pitcher died of a cardiac arrest in his sleep. No Vax status discovered yet.  News Story
  29. 309.08/11/21 Houston, TX USA Dead
   Willis Forko, 37, Liberian-American footballer (Real Salt Lake, Bodø/Glimt, national team).  Obituary
  30. 310.09/11/2021 New York, USA
   Keaton Parks (24), New York City FC, MLS player had surgery to remove a blood clot from his leg  News Story
  31. 311.10/11/21
   Murphy Jensen (53), Grand Slam Champion recovering after sudden cardiac arrest while playing tennis at a pro-celebrity charity event in Colorado. Hit his head in the collapse and has fractures at the base of his skull.  News Story
  32. 312.11/11/21, Germany  Dead
   Jörg Heinle (40) former striker and coach of Spvgg Detter-Weißenbach (Bavaria), an anesthesia nurse at the Franz von Prümmer-Klinik Bad Brückenau and family man died suddenly  News Story
  33. 313.11/11/21 Spain Dead
   Jony López (16), Sol del Este football player, suffered a heart attack during football training.  News Story
  34. 314.12/11/21 USA  Dead
   Dejmi Dumervil-Jean (22), former (2018) Louisville football player died  News Story
  35. 315.13/11/21, Denmark
   Luther Singh (24) FC Copenhagen footballer hospitalized with a ‘mysterious illness’  News Story
  36. 316.13/11/21 Bulgaria Dead
   Ivo Georgiev, 49, Bulgarian footballer (Debrecen, Korabostroitel, national team), heart failure.  News Story
  37. 317.13/11/21 Poland Dead
   Jarosław Pacoń (49), Polish footballer (Stal Stalowa Wola). Died unexpectedly  News Story
  38. 318.13/11/21 Uruguay
   Sabrina Soravilla (25), Uruguayan Nacional player diagnosed with a career-ending heart condition 7 months after receiving her first Sinovax COVID vaccine News Story
  39. 319.13/11/2021 Basel Switzerland
   Ömer Türkes (Age), FC Basel football U-14 coach collapsed with cardiac arrest on the sidelines of a match agaibst Zurich and was resuscitated. The club confirmed was stable on Saturday evening. News Story
  40. 320.14/11/21 Australia
   Michelle Goszko (44), Aussie cricket great, in ICU after stroke at 44. She is fully vaccinated. News Story
  41. 321.14/11/21 Athens, Greece Dead
   Stevan Jelovac (32), Serbian basketballer, playing for AEK Athens, collapsed during individual practice. In hospital was diagnosed with a stroke and died on December 5th.  News Story
  42. 322.15/11/21
   Julio Lugo (45) Dominican former Boston Red Sox shortstop died of a cardiac arrest in his sleep. No Vax status discovered yet. (Houston Astros, Tampa Bay Devil Rays, Boston Red Sox), World Series champion (2007)  News Story  News Story2
  43. 323.17/11/21
   Sarah Gigante (21), Olympic road cyclist and reigning Australian time trial champion had a severe reaction to COVID-19 vaccine, severe chest pains in July after the Tokyo Olympics and repeated hospitalizations in August, in Girona, Spain. Diagnosed with myopericarditis  News Story  News Story2
  44. 324.17/11/21 Panama Dead
   Adonis Villanueva (27), Panamanian Club Deportivo del Este midfielder may have hit his head in a game. (2 different stories) Later, after arriving at home, collapsed with a stroke. He died in hospital several days later on November 23. He woke up shortly before he died and a doctor asked him to move his hand, which he did. News Story  News Story2
  45. 325.17/11/21 Italy Dead
   Michele De Vecchi (25), mountain runner was jogging with a friend in the Prosecco hills collapsed with a cardiac arrest and died on the trail. News Story
  46. 326.17/11/2021 Serbia Dead
   Aleksandar Krsić (30), FK Radnicki football player from Ratkov collapsed with a cardiac arrest during training He died in the ambulance en route to Novi Sad Clinical Centre.  News Story
  47. 327.18/11/21 Finland Dead
   Kim Suominen (52), player and coach at Turku Ball Club, passed away unexpectedly.  News Story
  48. 328.18/11/21 NY USA  Dead
   Carmyne Payton (15), NYstudent, with no prior health issues collapsed with a heart problem, died at basketball tryout News Story
  49. 329.18/11/21  Dead
   Unnamed Aragonese athlete (27) who participated in the Behobia-San Sebastian, died  in a hospital in the capital of Gipuzkoa. The runner had apparently fainted and suffered cardiac arrest while contesting the event and was immediately evacuated to the hospital.  News Story
  50. 330.19/11/21 USA
   Cooper Teare (22), world class runner, collapsed during the 2021 NCAA Cross-Country Championships while competing for the University of Oregon. Covid booster two weeks earlier. He complained about problems with his heart and doctors worked to bring down his heart rate.  News Story
  51. 331.20/11/21 NJ USA Dead
   Unnamed boy (14), in Dumont NJ died Saturday afternoon after collapsing at an elementary school basketball court. The New Jersey teen was scrimmaging with other teens at Grant Elementary School when he collapsed. The young athlete was rushed to Hackensack University Medical Center but did not survive. News Story
  52. 332.20/11/21 NSW, Australia
   Stephanie Gard (), Equestrian Athlete pericarditis, unable to feel her legs from the knees down, and unable to walk a few days after Pfizer COVID Vaccine News Story
  53. 333.21/11/21 France Dead
   Bruno Macedo (22), FC Nueil-les-Aubiers reserve team player collapsed and died suddenly Sunday morning at his home.  News Story
  54. 334.21/11/2021 Germany
   Lukas Greb (34), SV Mardorf footballer suddenly collapsed with ventricular fibrilation at half-time during a match with SV Schönstadt. Resuscitated by a nurse who happened to be there, followed by an ambulance with a defibrillator. He was in hospital for two and a half weeks, the first three days in an artificial coma. Doctors did many tests but found nothing. You are healthy. Have a healthy heart, a doctor told him. Still in rehab weeks later, there was no sign of a cause.  News Story
  55. 335.22/11/21 USA
   Duggar Baucom (61), Citadel Basketball Coach collapsed on sideline vs. Duke. Transported to hospital.  News Story
  56. 336.23/11/21 UK
   John Fleck, (30), Sheffield United star footballer collapsed during the game with Reading, transported to hospital, released   News Story
  57. 337.23/11/21 Japan Dead
   Riuler de Oliveira Faustino (23), Brazilian footballer (J.FC Miyazaki, Shonan Bellmare), cardiac arrest.  News Story
  58. 338.24/11/21 Italy Dead
   Unnamed cyclist (15) collapsed and died in his father’s arms  News Story
  59. 339.24/11/21
   Adama Traore (26), Sherrif Tiraspol winger collapsed on the pitch clutching his chest in game with Real Madrid  News Story
  60. 340.24/11/21 UK Dead
   Leon Taylor (36), Darlaston Town footballer suffered from “an illness” and died the next day. News Story
  61. 341.24/11/21 US
   Charlie Wyke (28), Wigan striker collapsed in training the day after his 1st Pfizer. This story says he did not have a COVID vaccine, but that contradicts what he said. Sadly, he may have wiped his twitter account clean, which is where we think he admitted getting it (it may have been Fleck – still under investigation).   News Story
  62. 342.24/11/21 Philippines
   Roider Cabrera (30), Filipino professional basketball star (Terrafirma team) collapsed with cardiac arrest in the locker room after a tournament at Ynares Sports Arena, Pasig City (twin victories over Meralco and Barangay Ginebra San Miguel). Update: angioplasty 02/12/21 a day after cardiologist found a heart blockage. Remains unconscious, but has finger movements and trying to open his eyes.  News Story  News Story2
  63. 343.26/11/21 Mali Dead
   Guimbala Tounkara (34), AS Police and former midfielder for Djoliba and USC Kita, died after a cardiac arrest, shortly after an AS Police training session. He went home, and then to a friend’s shop, but collapsed with a cardiac arrest and died before reaching hospital.  News Story
  64. 344.27/11/21 Prague, Czech Republic Dead
   Daire Ni Heldhin (29), Dundalk Young Ireland GAA female Gaelic footballer became unwell during a city break with pals in Czech Republic. Taken to hospital and died that morning  News Story
  65. 345.28/11/21 Russia Dead
   Valentin Rodionov (16), Russian Dynamo Moscow ice hockey player collapsed on the sideline after colliding with a protective board at the side of the ice, but died a week later. The head coach said “he passed [a medical examination]. He was an absolutely healthy, strong guy, cheerful, full of strength and energy.”  News Story
  66. 346.30/11/21 North Carolina, USA Dead
   Fatimah Shabazz (22), a key N.C. A&T volleyball player, died of complications from an aneurism. Was Cincinnati Northwest HS 2016 co-conference player of the year. Earned a degree in pre-physical therapy.  News Story
  67. 347.24??/11/21 Victoria, Australia
   Paul Dimattina (47), Former Western Bulldogs (Australian Rules Football) midfielder in intensive care after adverse reaction to Pfizer Covid booster. And now he has COVID symptoms.  News Story

  Desember 2021

  1. 348.01/12/21 Scotland Dead
   Siobhan Cattigan (26), female Scotland rugby international who won 19 caps for Scotland, died. Cause of death not given.  News Story
  2. 349.01/12/21 USA Dead
   CJ Hunter (52), died of unspecified causes.  News Story
  3. 350.01/12/21 Russia Dead
   Arina Biktimirova (19), taekwondo champion died suddenly at home. Won a gold medal, as champion at the European Taekwon-Do ITF Championships in Crete, in November.  News Story
  4. 351.01/12/21 Belgium Dead
   Keanu Breurs (19) KVK Svelta Melsele U23 football player and youth coach died suddenly Wednesday morning. Cause of death not given  News Story
  5. 352.01/12/21 Melbourne Australia
   Ben Madgen (36), South East Melbourne Phoenix basketballer in hospital with pericarditis after 2nd Pfizer. Tweet
  6. 353.02/12/21 Italy Dead
   Romina De Angelis (43), female volleyball player who collapsed while playing padel (a racquet sport like tennis) with friends. Suspected aneurism. News Story
  7. 354.02/12/21 Egypt Dead
   Adham El-Selhadar (53), Egyptian football manager collapsed and died on the sideline of a match after his team scored a winning goal.  News Story
  8. 355.02/12/2021 Austria Dead
   Florian Hueter (33), Swarco Raiders Tirol American Footballer died. No cause of death given. Hueter began his football career in Carinthia with the Carinthian Black Lions and switched to the Tyrolean Swarco Raiders in 2007.  News Story
  9. 356.03/12/21 Adelaide, Australia
   An unnamed Adelaide Crows football player went to hospital diagnosed with pericarditis (heart inflammation) two weeks after his first Pfizer. Percarditis destroys heart cells. The Adelaide Crows inexplicably did not release his name, citing “privacy” but it will soon be obvious because he will be out for at least 3 months.  News Story
  10. 357.03/12/21 Germany
   Kwabenaboye Schulz (23), FC Carl Zeiss Jena player collapsed after the final whistle in their game against Berliner AK, the same game as Ugur Tezel. They had 4 games in 11 days after quarantine. Team appears to be blaming it on Coronavirua, not the vax.  News Story
  11. 358.03/12/21 Germany
   Ugur Tezel (24), FC Carl Zeiss Jena player collapsed during their game against Berliner AK and was replaced. Same game as Kwabenaboye Schulz collapsed.  News Story
  12. 359.03/12/21 England
   Mark Simpson (age unknown), Knaresborough Town West Riding County FA striker collapsed and had heart palpitations in the dressing room at half time. He felt better after sitting out the rest of the game, but when he went to drive home, it started happening again.  News Story
  13. 360.03/12/2021 Brazil Dead
   Vinicius Freitas (20) Macaé Esporte FC footballer
   Miniguinho, as he was known at the club, defended Macaé in recent seasons, in the U-20 category and was the victim of a cardiac event  News Story
  14. 361.04/12/21 USA
   CJ McCollum(30), Portland Trailblazers basketball Guard diagnosed with pneumothorax (collapsed lung), that can be caused by injury or disease. He may never play again. McCollum finished near the top of HoopsHype’s shooting guard rankings on August 31.  News Story
  15. 362.04/12/21 Beverwijk, North Holland Dead
   Wouter Betjes (14), student hockey player collapsed walking to the dugout after a catch-up game Bloemendaal JC3 against Overbos JC1. Club doctor tried to resuscitate him at the ground, continuing in the ambulance and at hospital in Amsterdam but they were not successful and he died.  News Story
  16. 363.04/12/2021 Carlisle, England
   Bobby Dixon (n/a), Carlisle City footballer collapsed in the early stages of a Cumberland County League game against Gosforth and was taken to the Cumberland Infirmary for tests  News Story
  17. 364.05/12/21 Italy Dead
   Fabio Pedretti (24), from Gardone Valtrompia, collapsed and died while running the Uno di Monticelli, a night trail running event on the hills of Franciacorta in Monticelli Brusati. In the final km of the 20 km race he collapsed and could not be resuscitated.  News Story
  18. 365.05/12/21 Tehran, Iran Dead
   Navid Khosh Hava (30), former Iran U23 football team defender died of cardiac arrest  News Story
  19. 366.05/12/21 Birmingham, Alabama, USA Dead
   John Wolfe (20), 3-time state tennis champion in high school (Briarwood High School, Alabama) died. News Story
  20. 367.06/12/21 Tamworth, England Dead
   Rob Woodward (36), Stonydelph Juliors FC U10 coach/manager. Double vaccinated. “It is with great sadness that the club announces that Rob Woodward our U10 Cougars manager passed away suddenly yesterday.”  Club Facebook
  21. 368.06/12/21 France Dead
   Xavier Ziani (49), French professional volleyball player and coach at Charenton-le-Pont died with a cardiac arrest.  News Story
  22. 369.07/12/21 Melbourne, Australia
   Jake Lever (25), Melbourne Demons star player (AFL) appeared weak as he dropped to the ground during his first training session in pre-season. He had 20 minutes of medical attention.  News Story
  23. 370.07/12/21 Croatia Dead
   Pavel Karpf (52), former Swiss football goalkeeper for FC Luzern was on his sailing boat in Croatia on Tuesday when he suddenly collapsed and died three days later in hospital.  News Story
  24. 371.09/12/21 USA Dead
   Matt Scherer (38), former Oregon Ducks pro runner died, no cause of death so far  News Story
  25. 372.10/12/21 Serbia
   Ricardo Gomes (29) Cape Verde native footballer playing for Serbian club FK Partizan collapsed during training , 45 days after his COVID vaccination. Coach Stanojevic said “The situation is serious.” Gomes, the coach, Bojan Ostojic, and Quincy Menig were vaccinated on the same day.  News Story
  26. 373.11/12/21 Norwich, England
   Victor Lindelof (27), Manchester United defender went down clutching his chest and pointing to his heart, complained of chest pain and racing pulse. His wife confirmed (many times) they were both vaccinated.  News Story
  27. 374.11/12/2021 California, PA, USA Dead
   Branson King (23), California University of Pennsylvania Ice Hockey player died suddenly. No cause of death  News Story
  28. 375.11/12/2021 Brisbane, Australia Dead
   Sulamai Aukuso Lavea (48), NZ origin Rugby League player died of a cardiac arrest at the second level of the Springwood Stairs of Death during training  News Story  Stairs
  29. 376.12/12/2021 Águias do Moradal-Pedrógão, Portugal
   Edgar Marques (20), Pedrógão de São Pedro football player collapsed halfway through the second half of a match. Transported to the Amato Lusitano Hospital in Castelo Branco.  News Story  News Story2
  30. 377.12/12/21 Italy
   Piotr Zielinski (27), Napoli midfielder went to the sideline, 19 minutes into the game against Empoli, struggled to breathe, pointing to his neck and chest.  News Story
  31. 378.12/12/21 France
   Martin Terrier (24), Rennes striker was substituted after chest pains in game against Nice.  News Story
  32. 379.12/12/2021 Australia Dead
   Kane van Dierman (n/a), Sydney Convicts RUFC Rugby Union. Circumstances of death not announced  News Story
  33. 380.12/12/2021 Reims, France
   An unnamed footballer (34), playing for Olympique FC de Reims suffered a cardiac arrest mid-match. He was resuscitated on the pitch and then taken to hospital by ambulance.  News Story
  34. 381.13/12/2021 England
   Maxwell Harrison (21), International ballroom dancer developed pericarditis (inflammation of the sac surrounding the heart muscle) five days after his second Pfizer COVID-19 vaccine, and was hospitalized. Top cardiologists said his heart condition was a result of the Pfizer vaccination.  News Story
  35. 382.14/12/2021 Miami, Florida, USA Dead
   Andres Melendez (20), Cleveland Guardians minor league Baseball player died unexpectedly – no further details available  News Story
  36. 383.14/12/2021 Zinswiller, Alsace, France Dead
   Aurélie Hans (21), female football goalkeeper (since she was 12) suffered a sudden cardiac arrest and died Tuesday, December 14. Daughter of Laurent Hans, player and then manager of various clubs in Northern Alsace.  News Story
  37. 384.15/12/2021 Russia Dead
   Alexander Frolov (63), Sarmations Ice Hockey player was on the sidelines during a match in the Russian amateur Night Hockey League (NHL) when he suddenly fell ill and collapsed. Died on the way to intensive care unit, with an apparent heart problem.  News Story
  38. 385.16/12/2021 Rhode Island, USA Dead
   Meaghan McGonagle (41), Cranston High School East boys and girls Volleyball coach and business teacher. Cranston Mayor Ken Hopkins said “This is a young woman, 41 years old, in good health, that had the early vaccinations” but she “had been hospitalized for about a week prior to her death.”  News Story  News Story2
  39. 386.16/12/2021 New Zealand Dead
   Taniela Moa (36), Section Paloise, former Tonga international rugby union player, who played mostly in New Zealand and France, died suddenly. No cause of death  News Story
  40. 387.16/12/2021 Murcia, Spain
   José Javier Ros (aka Monas) (22), UCAM Murcia footballer withdrew from the rest of the season after being diagnosed with pericarditis.  News Story News Story2
  41. 388.16/12/2021 Spain Dead
   Dani Chabrera (29), Lokomotiv Tashkent football goalkeeping coach in Uzbekistan. He returned to Spain but became ill and died. News Story
  42. 389.17/12/21 Los Angeles USA
   Donald Parham (24) Los Angeles Chargers (NFL) tight end player collapsed in mid-air while taking a flying touchdown catch. He had received two Covid-19 vaccines and a booster. His arms were shaking as he was wheeled off. It appears clear that his left arm locked up before his helmet hit the ground – that seems to be why he didn’t handle the recovery well. The Chargers report he suffered a concussion, but the video tells a different story, a fraction of a second before his helmet touched down and his head suddenly threw back. The key to seeing this is to watch the action from the sideline, one frame at a time.  News Story
  43. 390.17/12/2021 Zirl, Austria Dead
   Leo Forstenlechner (12), Gunners Ice Hockey player had a “respiratory arrest” at home and then spent a few days in hospital and died. Facebook (snapshot taken)
  44. 391.17/12/2021 Poland Dead
   Karol “Seta” Setniewski (14), Znicz Pruszków footballer, team captain, best in school, complained of a headache the day after a football match, so he was taken to the hospital. Surgery was unable to reduce the swelling of the brain and he did not wake up from the coma. Karol is one of two Znicz Pruszków footballers who died this year.  News Story
  45. 392.18/12/2021 Caen, France Dead
   Damien Zemmouri (37), JS Fleury boxer died suddenly as a result of a “ruptured aneurysm.” A club manager said “I saw him four days before, and he was in great shape”  News Story
  46. 393.18/12/2021 Florida, US Dead
   Jordan Young (27), Iowan mixed martial arts rising star, 6 foot 4 heavyweight with American Top Team MMA died, his boxing coach Derik Santos announced Saturday.
  47. 394.19/12/2021 Spain
   Oscar Cabrera (26), Cantbasket Basketball player during a match, Oscar took the ball but collapsed face-first before he could make a pass. He can be seen twitching in the video. He was transferred to hospital.  News Story  Video
  48. 395.19/12/2021 Donegal, Ireland
   Unnamed Setanta (U21) Hurling payer collapsed on the pitch. The Donegal county U21 hurling final was abandoned at half time. News Story
  49. 396.20/12/2021 Nebraska, US Dead
   Kimera Bartee (49), Detroit Tigers former player and current first base coach suddenly collapsed and died while visiting his father in Omaha, Nebraska. The club manager said they had 100% player participation in the COVID vaccine. In spring 2021, the club had incentives for staff and fans to get the vaccine. The club manager said “the faster we get vaccinated, the safer we are and the more likely we are to be able to play continuously throughout our schedule.” On 6th September, reliever Joe Jimenez and bench coach George Lombard tested positive for the virus and had symptoms, even though both were vaccinated and the manager was surprised! What was he told about the vaccinations and what did he tell his team about the risks?  News Story  News Story2  News Story3  News Story4  News Story5
  50. 397.20/12/2021 Poland Dead
   Michal Rokicki (37), 200 and 400metre swimmer who represented Poland in the Olympics, died suddenly from a cause yet to be announced  News Story
  51. 398.21/12/2021 Netherlands Dead
   Kawa Leauma (32), Ordizia Rugby League player died from head injuries after falling from the terrace of a shopping centre in Amsterdam. Possible floor collapse, waiting for more details.  News Story
  52. 399.21/12/2021 France
   Kévin Gourdon (31), La Rochelle Rugby Union player retired from playing rugby after the discovery of a heart problem. “This is brutal and sad news, but my health is a priority”  News Story
  53. 400.21/12/2021 Croatia Dead
   Marin Čačić (23), NK Nehaj Footballer suddenly collapsed with cardiac arrest during training. He was rushed to a hospital where heart failure was diagnosed. He was in a coma but died after two days in hospital.  News Story  News Story2  News Story3dead
  54. 401.22/12/2021 Oman Dead
   Makhlid Al-Raqadi (29), Muscat FC football player collapsed with cardiac arrest during the warm-up for a match and suffered “a severe heart attack.” He was taken to hospital but they were unable to save him. News Story
  55. 402.22/12/2021 Turin Dead
   Adrien Sandjo (18), U19 Piedmont and Valle d’Aosta regional team footballer collapsed on the pitch with a cardiac arrest, declared brain dead after six hours of observation in Molinette hospital. His organs were removed for donation, as decided by the family. News Story  News Story2
  56. 403.22/12/21 Egypt Dead
   Ahmed Amin (24), Rabat & Anwar footballer. After taking part in team training, Ahmed went to the locker room where he collapsed with a sudden cardiac arrest. The club medical team tried to save him and took him to the nearest hospital. As they arrived at the hospital, the doctors said the player had already passed away.  News Story
  57. 404.22/12/2021 UK Dead
   Ian Matos (32), Olympic diving star was vaccinated 4 August 2021 (posted his own picture on Instagram with the caption “Moment of pure joy!” In October, he was hospitalized with a throat infection. He spent two months in hospital and he died after a sudden deterioration in his health when the infection spread to his lungs and stomach.  News Story  News Story2
  58. 405.24/12/2021 Belgrade, Serbia Dead
   Nemanja Mirosavljević (25), former Grafičar player – and youth coach since summer 2021 – had a cardiac arrest. He died after 7 days in a coma. News Story
  59. 406.25/12/2021 Algeria Dead
   Soufiane Lokar (30), Mouloudia Saida footballer collapsed with cardiac arrest during a match. Medical staff tried to resuscitate him but he died. Vaccinations in Algeria began in January 2021. He was married only one week.  News Story
  60. 407.29/12/2021 Australia
   Matty John (Age unknown), Bodybuilder suffered stabbing heart pain two days after Pfizer vaccine, diagnosed with pericarditis. At least 79,000 Australians suffered severe adverse reactions to the COVID-19 vaccines.  News Story  News Story2
  61. 408.30/12/2021 Split, Croatia Dead
   Robert Boljat (50), Workers’ Football Club youth football coach and fitness trainer of many years standing, collapsed with cardiac arrest while playing football with friends.  News Story
  62. 409.31/12/2021 Germany
   Lanny Gare (43), Selber Wölfe Ice Hockey player suffered a stroke a few hours after the match against Lausitzer Füchse.  News Story
  63. 410.31/12/2021 Russia Dead
   Vadim Khamuttskikh (52), Volleyball three-time Olympic medallist, died new year’s eve. His Beijing teammate, Maxim Mikhailov spoke of unexpected and shocking news after recently seeing a healthy and happy-looking Khamuttskikh. News Story
  64. 411.31/12/2021 Sweden Dead
   Erik Karlsson (23), elite Högby IF team runner collapsed with a cardiac arrest in the final kilometre of the Sylvesterloppet race in Kalmar, Sweden. Taken to hospital by ambulance but died on Tuesday 4 January.  News Story  News Story2
 • Erik Karlsson
 • Januar 2022

  1. 412.03/01/2022 Guatemala Dead
   Marcos Menaldo (25), Guatemalan Deportivo Marquense star centre back defender collapsed with a cardiac arrest in training at the Marquesa de la Ensenada Stadium in San Marcos on Monday shortly after complaining of breathing difficulties. He received CPR and was transferred to the Hospital de Especialidades where he died.  News Story2

  Merknad: Ingen rapporter under dette er med i tallmaterialet i overskriften 

  Merknad: Ingen rapporter under dette er med i tallmaterialt i overskriften på grunn av utilstrekkelig dokumentasjon eller at andre årsaker er mer sannsynlig 

  Ingen dokumentasjon ennå 

  Undersøkelser pågår. Ingen nyhetssaker er funnet om disse sakene så langt. Noen navn kan være feilstavede. Datoer kan være feil. Vi har funnet dokumentasjon på mer enn 10 slike tilfeller så langt. Vi legger dem til på listen, men regner ikke med dem i antallet så langt, inntil eventuell dokumentasjon fremskaffes. Enhver hjelp til dette setter stor pris på.

  1. 18/01/21 Turkey
   Ibrahim Khalil (49), a Turkey national athletics team coach. Died of a heart seizure.
  2. 22/08/21 Dead
   Milos Georgeevic, 31, died in his sleep, apparently from a heart condition.
  3. 06/09/21 Austria
   Unnamed Austrian ASV Baden player collapsed on the field and was resuscitated
  4. 13/10/21 Italy, Dead
   Ricky Pirrallo (29), soccer player from Cigliano, Italy. Died suddenly. This may refer to Rocco Perrino, possibly a translation error, as the original reference may have been in Hebrew.
  5. 10/11/21 Brescia, Italy
   Armano Ferrari (51), soccer coach in Brescia, Italy, died suddenly. No information found, even using different names. Possibly incorrectly reported.
  6. ??/11/21
   Andrea Corcio (42), Italian football coach. Died suddenly
  7. 15/11/21, USA
   Jason Plummer (52), Australian Olympic swimmer (1988).
   No cause given (seems suspicious)
  8. 19/12/2021 Pogradec, Albania Dead
   Spartak Elmazi (34) Pogradec midfield football player. Investigating his illness, cause of death.
   “He suffered from a serious illness and for three years was fighting for his life”  News Story

  Usikker samenheng med vaksinen 

  Der er utilstrekkelig informasjon tilgjengelig til å avgjøre om noen av disse døfsdallene eller kollapsene er relatert til Covid-vaksinen. Flere undersøkelser må gjøres. Enhver hjelp til dette settes umåtelig pris på, for det er ikke lett å holde på med dette. Tilfellene under listes opp her fordi de kan figurerer i noen lister som vaksine-relaterte, men vi anser at nåværende informasjon er utilstrekkelig eller at andre forklaringer ser ut til å være mer fremtredende, slik som for eksempel kreft. 

  Noen av disse menneskene burde være på hovedlisten. Vi håper at etter hvert vil deres venner eller slektninger dele mer infomasjon med oss om vaksinestatus eller hva som skjedde med dem i dagene, ukene eller månedene før de døde. 

  1. 25/01/21 USA
   Jack Draper (19), Tennis player collapsed during a game against Kazakhstan’s Mikhail Kukushkin at Miami Open first set on a hot humid day. Possibly heat-humidity-related, but it was only the first set and only 80 degrees.  News Story
  2. 30/01/21 Indianapolis, USA  Dead
   Wayne Radford, 64, an NBA star and former Indianapolis team star, died at his home in Indianapolis. Possibly of cancer  News Story
  3. 04/04/21 Russia Dead
   Nikita Sidorov (18), youth team footballer for the Professional Football League (PFL). Died 5 minutes after coming onto the pitch as substitute, during a game at Torpedo Stadium. Resuscitation was unsuccessful. A doctor said he had a cerebral aneurism and internal bleeding. News reports talked about an autopsy and investigation, but no further information has been discovered.  News Story
  4. 18/04/21 USA Dead
   Antron Pippen (33), basketball player for Texas A&M and later World Basketball Association’s Heat Upstate team. Died unexpectedly, with no known health problem, accident or other causes of death. His father Scottie said Antron had chronic asthma, but would not reveal cause of death.  News Story
  5. 12/08/21, USA  (16), Dead
   Drake Geiger (16), 6′ 3″ 400-pound Nebraska Football player collapsed and died during a practice break, after only playing for 10 minutes. His father, Scott Hoffman said they were recently in Las Vegas, where it was hotter and he had no problems there. The autopsy apparently said his death was due to “hyperthermia, enlarged heart and heart problems,” but he had passed a physical exam a week before training. Sadly, there is no information on vax status, but it would be pertinent. Too many autopsies are hidden or contain scant information, as though they want to protect Big Pharma. All we want is the truth.  News Story
  6. 12/08/21, NZ  (24), Dead 
   Olivia Podmore (24) NZ Olympic Cyclist died suddenly and mysteriously in her room, Coroner investigating cause (possible suicide). A friend said, “I was the last person to see her alive. If you had seen her in the last 72 hours, you wouldn’t have thought this could happen.”  News Story
  7. 12/08/21, USA  (27), Dead
   Cameron Burell, Sprinter died mysteriously, ruled suicide by self-inflicted gunshot to the head. Was he vaxxed and if so, did he know his career was over?  News Story
  8. 19/08/21 Dead
   Phil Hernon (55), Bodybuilder died after ‘sudden recent decline,’ possibly dialysis related  News Story
  9. 23/08/21, USA  Dead
   Jimmy Hayes (31), former Bruins player unexpectedly died. He had Cocaine and Fentanyl in his system. How much was not disclosed. The state of his heart was not disclosed.  News Story
  10. 04/09/21 Lagos, Nigeria
   Kelechi Okafor (21), footballer died after apparently landing on his head after heading a ball while playing the day before he was to leave for Azerbaijan to advance his career. His relatives asked the police to close their investigation.  News Story
  11. 06/09/21 Bergamo, Italy
   Unnamed football player (16), in Bergamo, Italy suffered cardiac arrest at Villa d’Almè sports center. He was resuscitated and moved to ICU at Bergamo “Papa Giovanni XXIII” hospital. He had a similar problem a year prior.  News Story
  12. 08/09/21 Kokomo, Indiana, USA Dead
   Curtis Robert Pettigrew (49), known as Bobby or Big Bob, former Wildkats star, shot put champion and Kokomo High School assistant coach for 15 years and Howard County Sports Hall of Famer died in a car accident. No information discovered about the accident or if it was caused by cardiac arrest.  News Story
  13. 17/09/21 Kazakhstan Dead
   Albert Linder, 25, weightlifter from Kazakhstan. Death by suicide according to his brother, not helped by heartless trainer.  Brother Story
  14. 07/10/21 France Dead
   Unnamed cyclist (60+) went into cardiac arrest in Saint-Jean-de-Belleville, Savoie, between Le Villard and Les Deux Nants. Alerted by hikers, rescuers from CRS Alpes de Modane and firefighters intervened around 12:30 p.m. but could not resuscitate him.  News Story
  15. 12/10/21 Baltimore, USA, Dead
   Elisha Gorham (17), baltimore football player. Collapsed during a game. Suspected brain injury.  News Story
  16. 21/10/21, USA  Dead
   Jake Ehlinger (20), University of Texas linebacker found dead – ruled as accidental xanax/fentanyl overdose  News Story
  17. 21/10/21 USA Dead
   Ivan Douglas (41) won a national championship with the Buckeyes. Career cut short by blood clots that started around 2003. Apparently he contracted COVID in September 2021 and sent to hospital October 21 and died on the 24th. Vax status unknown.  News Story  News Story2
  18. 30/10/21 USA Dead
   Jason Aguilar (16), a sophomore accounting major and track athlete, died. He was found unresponsive in his room. This entry needs to be investigated, because the suicide may refer to a different man with the same name. Coles County Coroner Ed Schniers said cause of death unknown at the time but after autopsy gave a suicide verdict, according to some websites, but a coroner’s report is not available. News Story
  19. 04/11/21 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Dead
   Amela Fetahović (35), Female Bosnian footballer (Sarajevo, Spartak Subotica, national team). Died in a car accident (did she have a cardiac arrest while driving?)  News Story
  20. 08/11/21 USA
   Chuck “Kali Muscle” Kirkendall (46), bodybuilder announced that he suffered a heart attack due to a clogged artery, in a video from his hospital bed. He had swelling in his legs and ankles for years, which he ignored. The event happened two days after Shawn Rhoden died.  News Story
  21. 08/11/2021 Paraguay Dead
   Dario Herrera (34) National champion indoor soccer player and champion of the Copa Libertadores de Futsal FIFA with Cerro Porteño in 2016. Diagnosed with multi-organ failure after endocarditis. He may have had previous heart problems.  News Story  News Story2
  22. 08/11/2021 England
   Mark Hobbs (46), Martial Arts fighter suffered a cardiac arrest while training and turned blue. His sparring partner and students used CPR for 20 minutes before medics arrived to restart his heart with a defibrilator. Doctors said he had blocked arteries and he had a quadruple bypass  News Story
  23. 09/11/21 Blagoveshchensk, Russia Dead
   Pyotr Shatokhin (54), aikido (coach). Pyotr had been involved with skiing and judo before taking up aikido and then coaching aikido. He was said to have covid-19 and relatives tried to find a donor with antibodies, unfortunately to no avail.  News Story
  24. 21/11/21 Parcé-sur-Sarthe, France
   Unnamed female (50+), table tennis player collapsed with a cardiac arrest during a match. Saved by her opponents (volunteer firefighters) and a defibrillator.  News Story
  25. 25/11/21 Spain
   Pedro Acosta (17), Moto 3 World Champion collapsed while speaking at a podium after a race. Recovered a short time later, collapse may have been due to exhaustion and nerves. Twitter video
  26. 06/12/21 Lancaster, UK
   Cliff Trickett (age unknown), long-time referee died suddenly, cause of death unknown.
  27. 06/12/21 UK Dead
   Marvin Morgan (38), former Aldershot Town, Shrewsbury Town, Plymouth Argyle and Hartlepool United player and fashion brand designer. In 2018, he was diagnosed with a cavernoma, a cluster of abnormal blood vessels usually in the brain or spinal cord, that cause seizures, strokes and possibly premature death. Vax status unknown. Died while on business travel in Europe.  News Story
  28. 06/12/21 Anderson, Ohio, USA Dead
   Brock Vogel (15), high school senior on wrestling and football teams at Anderson High School, died Monday. No cause of death. Moved from the main list because of a reader report saying “no way” was he vaccinated” – but two other students at his school died in the same week, and two students at a British school died in the same week, so we place this report here, uncounted in the main list while we investigate.   News Story  News Story2
  29. 07/12/21 USA Dead
   Glenn Foster (31), former New Orleans Saints defensive lineman died on in Alabama after a high speed police chase and crash into a tree. He was bipolar. An autopsy is expected.  News Story
  30. 08/12/21 Roswell, Georgia, USA Dead
   Demaryius Thomas (33), Ex-NFL Denver Broncos Wide Receiver died alone in his home, either from a seizure or cardiac arrest in the shower. He had apparently been having seizures for a year. By the time police arrived rigor mortis had set in.  News Story
  31. 08/12/21 Mexico Dead
   Alfredo ‘Chango’ Moreno (41), former América forward died after a short battle with cancer. There are conflicting reports of cancer in the pancreas and gall bladder. One story said he was in hospital November 30 for a gall bladder operation when intestinal cancer was discovered and a call went out to relatives for blood and platelets.
  32. 09/12/21 Brazil
   Pele (81), former soccer star was vaccinated March 2021, then diagnosed with colon cancer September 2021 and was admitted to hospital again December 2021. He had prostate surgery in 2015.  News Story
  33. 17/12/21 Spain Dead
   Unnamed (7) UD Beniopa junior team football player collapsed in training. Defibrillator and cardiopulmonary resuscitation manoeuvres were used and an ambulance took him to Gandia hospital but resuscitation failed and he died. Unknown vaccination status. News Story
  34. 22/12/2021 Georgia, USA Dead
   Robbie Roper (18), Roswell HS American Football star quarterback was admitted to a local hospital after suffering a serious shoulder injury. While undergoing shoulder surgery, he developed complications and died, possibly due to anaesthesia mismatch. News Story

  Mest sannsynlig ikke vaksinerelaterte

  Disse kollapsene eller dødsfallene er mest sannsynlig ikke relatert til Covid-vaksinene. 

  14/09/18 Poland Dead
  Mateusz Jacak (14), Znicz Pruszków footballer, left the house in the morning to go to school. He did not arrive for lessons, and his mother found him unconscious in front of the apartment. He had a stroke and after 12 days in hospital, he died 16 September. Mateusz is one of two Znicz Pruszków footballers who died in 2018.  News Story

  09/12/20 France
  Dimitri Linard, 33, Strasbourg FC footballer, collapsed during a game with Lyon. He has played at least 10 matches in 2021, after his collapse. It seems highly unlikely his 2020 collapse was related to vaccine.  News Story

  11/11/20 Pennsylvania, USA
  Journey Brown (21), Penn State star running back diagnosed with hypertrophic cardiomyopathy. It can cause shortness of breath, chest pain or heart electrical system problems, life-threatening abnormal heart rhythms (arrhythmias) or sudden death.  News Story

  04/02/21 Colombia
  Andres Felipe Roman (25), FALSE POSITIVE. Diagnosed with congenital hypertrophic cardiomyopathy in club testing, before playing. Later testing proved that his heart was strong and he resumed playing. He did not collapse.

  12/12/20 Florida, USA
  Keyontae Johnson (21), University of Florida basketball star. Hospitalized after collapsing face first four minutes into the game against Florida State. Released from hospital. Unlikely to be vaccine-related because it was December 2020, a time when he was unlikely to have been able to get the vaccine.  News Story

  15/02/21 USA Dead
  Vincent Terrell Jackson (January 14, 1983 – February 15, 2021 died in a hotel room. Autopsy revealed CTE (Chronic traumatic encephalopathy), due to multiple head hits over his career, covered up by alcoholism.  News Story

  16/03/21 Moscow, Russia
  Timur Faizutdinov (19), was playing for Dynamo St. Petersburg junior team in a playoff game against Loko Yaroslavl when he was hit in the head by a puck. He collapsed and then died in hospital.  News Story

  15/04/21 Preston, Australia
  Goce “Colakot” Gruevski (47), former Macedonia national team and Preston Lions goalkeeper and current goalkeeper coach. No cause of death given.  Facebook

  06/05/21 Oregon USA
  Maggie Williams (15), Oregon high school track star collapsed due to lack of oxygen during the 800-meter event because a ridiculous state mandate forced her to wear a mask while running and she could not breathe properly.

  27/10/21, Austria, 26 years old
  Raphael Dwamena (26) Ghanaian forward. Fell down (possibly due to his defibrilator kicking in) with severe heart problems before the ÖFB Cup match between Linz Weiß-Blau FC and Hartberg TSV. Had a known heart condition since 2017. Aug 2017: failed Brighton medical after detection of heart condition. Oct 2019: Doctors recommend retirement Jan 2020: Continued playing with implanted cardioverter-defibrillator. Oct 2020: Heart issues detected before match. Oct 2021: Fell in cup game. “I received an electric shock from the defibrillator. It hurts and knocks you off your feet. But I didn’t collapse,” 4 December 2021: Club terminated contract.  News Story

  03/12/21 Lancaster, UK
  Kortney Hause (26), Aston Villa footballer crashed his Lamborghini into a school fence after losing control of the vehicle on a wet road. He was dazed but uninjured and nobody was hurt. He had a record of speeding and being late.

  25/12/21 Argentina Dead
  Diego Armando Montiel (25) former Atlético Rafaela midfielder (retired) died of meningitis. Did not play in the past two years.  News Story

  03/01/2022 Ivory Coast Dead
  Oussou Konan (32), Al-Bukiryah FC Football player was allegedly poisoned while on holiday in his homeland.  News Story

  Liste over skader

  Her er en ikke-uttømmende list over rapporterte skader. De fleste var hjerteattakk. 

  • Cardiac Arrest (herteinfarkt)
  • Blood Clots or Thrombosis (blodpropp)
  • Stroke (Slag)
  • Irregular Heartbeat (Uvanlig hjerterytme)
  • Arrhythmia (Hjerterytme-forstyrrelser)
  • Neuropathy (Nevropatplogi)
  • Death (død)

  (Den siste på listen kan neppe betegnes som en skade, red.)

  Takk til bidragsytere 

  Mange mennesker bidrar til dette, noen indirekte ved å¨rapportere til grupper på Telegram og andre nettsider. I noen tilfeller er det mange duplikater, folk forteller om ting vi har visst om i månedsvis, men ethvert bidrag hjelper fordi noen ganger er det en liten bit informasjon vi ikke hadde før, slik som en dato, rettsmedisinsk rapport, staving av navn, eller en nyhetsrapport fra lenge siden som aldri ble til en nyhetssak. Det var tilfelle med Chuck «Kali Muscle» Kirkendall. Hjelpsomme nettsider inkluderer blant annet DVDbeaverThe COVID Blog.

  Merknader til oppdatering

  1. Update 25 Dec – 3 Jan: Chart Update. Removed two duplicate entries – Fortuna Freudenberg player was shown twice with dates 2 months apart – Haitem Jabeur Fathallah had 2 entries due to one using his middle name, from a Hebrew translation. Corrected Blake Barklage date to 30th October. Added Jordan Young, Sulamai Aukuso Lavea, Unnamed Czech ultramarathon runner. Added Danny Jones, Marko Bozinovski, Juan Manuel Núñez Martín, Mike Elhard, Alessandro Cabrio, Florian Hueter, Vinicius Freitas, Nikola Danilovski. Moved Chuck “Kali Muscle” Kirkendall to “may or may not be” vax related. Added Vincent Terrell Jackson, Robbie Roper, Robert Boljat. Thanks to a reader, unnamed referee on 14/10/21 was Heinz Steinbach. Thanks to a reader, unnamed player on 17/10/21 was Badr Laksour. Added Igor Nikulin, Yuriy Sedykh, Jüri Tamm, Greyson Follmer, Luke Willson, Pietro, Unnamed Runner, Unnamed female Show Jumper, Gilles Jakiela, George Hall, Unnamed female Ice Hockey player. Unnamed soccer player now named Pietro.
  2. Update 25 Dec – 28 Dec: Added Alexandre Joao Kisonga, Ahmed Amin, Nemanja Mirosavljević, UPDATE:  Marin Čačić died after 2 days in a coma. Andres Felipe Roman moved from “may or may not be” to “not” to preserve the false positive record. Santo Giuliana moved from September to July, added vaccine status. Name correction Jiob Adnan to Jajov Adenan, and added to main list. Chart Update.
  3. Update 19 Dec – 22 Dec: Added Stefan Frei, Meaghan McGonagle, Alexander Frolov, Donald Parham, Michael Mitchell, Azorean Tatum, Simon Walker, Davide Bristot, Nathan Esparza, Ernesto Ramirez Jr, Sang Ho Baek, Joshua Johnson, Dave Mears, Leah Taylor, Shawn Kuhn, Red Gendron, Aurélie Hans, Antonio López, Michaël Englebert, Carlos Mario Brummich, Ezequiel Martínez Canosa, Ömer Türkes, Leo Forstenlechner, Kimera Bartee, Marin Čačić, Kévin Gourdon, Unnamed Setanta hurling payer, Kota Ibushi, Damien Zemmouri, Spartak Elmazi, Michal Rokicki, Kawa Leauma, Makhlid Al-Raqadi, Ian Matos, Mateusz Jack, Karol “Seta” Setniewski, Adrien Sandjo, Krystian Kozek.
  4. Update 15 Dec – 19 Dec: Added Marco Rossi, Murtaza Lodhgar, Todd Richards, Brad Wendland, Richard Harward, Sergio Aguero (an update), Keaton Parks, Arik Alfasi, Michaël Perrier, Bobby Dixon, Taniela Moa, Jedd Hoffman, Andres Melendez, Daire Ni Heldhin, Branson King, Brian Gassaway, Kane van Dierman, Alex Evans, Hamish Bell, Dale Best, Ferran Duran, Lara Gut-Behrami, Jack Gallagher, Jony López, Anna Kruglova, Victor Plakhuta. Raphael Dwamena moved to “unlikely vaccine-related.” Pyotr Shatokhin added to “May not be vaccine related.”
  5. Update 10 Dec – 15 Dec: Added CJ McCollum, Adam Bounds, Stephanie Gard, Drake Geiger, chart updated, Demaryius Thomas, Brock Vogel, Keanu Breurs, Chuck “Kali Muscle” Kirkendall, Pavel Karpf, Lise Vidal, Eric Turner, Michele De Vecchi. Thanks to readers checking, thankfully, Sage Canaday did not die – he was in bed due to pneumonia and blood clots, and then overnight stay in hospital which he says is not vax related, but which started to happen a short time after his second Pfizer vaccine. His entry remains below, but with the red death marker removed. Ivan Douglas, former Buckeyes football player changed from affected by vax to May or may not, and Dead, because no proof yet he was vaxed, but apparently caught COVID. Updated Roider Cabrera status. Corrected Lemaitre name spelling.
  6. Update 5 Dec – 9 Dec: Added Adham El-Selhadar, Pompeo Tretola, Ben Madgen, Marvin Morgan, Ugur Tezel, Stevan Jelovac, Jake Lever, CJ McCollum, Adam Bounds. Note: 10/10/21 Unnamed Italian soccer player was Pompeo Tretola.
  7. Update 30 Nov – 4 Dec: Added Sabrina Soravilla, Valentin Rodionov, Sean Wainui, Shelby Grace Allen, Carly Stevenson, Fatimah Shabazz, Laura Henderson, Adans João Santos Alencar, Tremaine Stewart, Jow Bradshaw, Haitem Fathallah. Headline edited to reflect issues other than cardiac arrest.
  8. Update 27 Nov: 60 new listings discovered, almost all died.
  9. Update Nov 26: Unnamed player from 8/10/21 identified as Benoit Sabard
  10. Update: Nov 23: 14 additions, and 10 deaths
  11. Update: Nov 22: Bodybuilder additions, and date additions
  12. Update: Nov 16, 2021: 30 added, 23 more deaths, dates checks in progress.
  13. Update: Nov 9, 2021: Five added, two more deaths.
  14. Update: Oct 28: Rugby player Tevita Bryce, listed as dead, was actually revived after his heart stopped for 28 minutes

  Alvorlige reaksjoner og dødsfall fortsetter

  Dette er den nåværende listen…De fleste – hvis ikke alle – disse idrettsfolkene har hatt problemer etter Covid-vaksinene. Da vi begynte å skrive denne listen hadde 28 mennesker dødd. Det var ikke normalt, men bare ti dager senere var det 56 navn på listen og antallet var økende. Enhver annen vaksine ville ha blitt trukket tilbake fra markedet øyeblikkelig og mediene hadde stilt spørsmål og presset myndighetene. Men det gjør de ikke. Styresmaktene verden over fortsetter å kjøre fjernsyns- radio- og avisreklamer som oppfordrer folk til å ta sin første, andre, tredje, fjerde og femte vaksine. Kanskje det er grunnen til hovedstrømsmedienes stillhet i spørsmålet; at de rett og slett tjener annonsepenger på myndighetenes kampanjer?  

  Dødsfall og alvorlige reaksjoner vil bare fortsette inntil så mange har dødd at det er åpenbart at vaksinene er 10 ganger til 100 ganger verre å behandle enn selve viruset de liksom skal beskytte mot. 

  Disse idrettsfolkene er kanarifuglene i gruven som advarer oss mot overhengende fare. De skjules, slik at folk som ikke er oppmerksomme ikke oppdager advarselen.

  Grunnen til at vi oppdager disse idrettsfolkene er at de er i rampelyset. De som ikke betyr noe – vanlige folk – kommer ikke på nyhetene. 

  Mer informasjon.

  Hvorfor kollapser idrettsfolk?

  Artikkelen er hentet herfra: https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

  Forsidebilde: Joshua J. Cotten

  Redaksjonen har lagt til bilder av idrettsfolk

  Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

  6 kommentarer. Leave new

  • «De fleste av slektningene ønsker ikke å fortelle det. Ingen av mediene stiller spørsmål om det.»

   Ikke idrettfolk, men:

   Høsten 2021 var det et oppslag i media om et ektepar i 60 år alderen, i Østfold, som ble funnet døde i egen stue. Den ene i stolen den ene liggende på sofaen. Huff , Covid var ikke å spøke med, begge var visstnok smittet av Covid!
   Så etter noen uker gikk barna ut i media og lurte på hvorfor hverken kommunelegen eller media fortalte/skrev hele historien; at begge foreldrene hadde fått 2 injeksjoner med Pfeifer.

   Det var jo i den tiden hvor vi ble innbilt at hvis du tok imot injeksjonene så var du reddet, – og reddet verden.

   Svar
  • Der er jo en meget stor kontrollgruppe, de som ikke er injisert.
   Så, hvor mange ikke-injiserte har i 2021 kollapset på idrettsbanen?
   Jeg har ikke sett slike tall, finnes de?

   Svar
   • PS. Jeg er klar over at mange som kollapset ikke oppgir injeksjonsstatus.
    Men hvis man ser på tidligere år, hvor ofte skjedde slike kollapser?
    Det står i artikkelen at man savner slike tall. Men allikevel, har det skjedd kollapser må det jo være nevnt noen sted. Kjenner akkurat du til at dette har skjedd?

    Svar
  • Listen vil dermed (foreløpig) se slik ut.
   Januar 2021 = 5
   Februar 2021 = 4
   Mars 2021 = 6+10 = 16
   April 2021 = 5+6 = 11
   Mai 2021 = 11+5 = 16
   Juni 2021 = 22
   Juli 2021 = 32
   August 2021 = 7+31 = 38
   September 2021 = 9+52 = 61
   Oktober 2021 = 70+3 = 73
   November 2021 = 2+67 = 69
   Desember 2021 = 64
   2022 ser ut til å fortsette trenden med økninger.

   Spørsmålet blir kanskje om økningen fra september 2021 kan ha sammenheng med «booster» no. 3?
   Har ikke kjennskap/fakta til om når disse «boosterne» evnt. ble startet å injiseres i de respektive land alle dise «insidentene» og dødsfallene har skjedd (og fortsatt skjer), eller om de er relevante i denne sammenheng.
   Mener dog at årsaksammenheng kan være interessant å etterforske videre.

   Svar
  • dr. Thomas Noack, som døde nylig under mistenkelige omstendigheter, skriver:

   «Det begynte med professor dr. Pablo Campera ved universitetet i Almeira. Han undersøkte vaksinene for graphénoksid med mikro-raman spektroskopi. Det er en undersøkelse på frekvenser (svingninger). På frekvensbåndene kan vi se at dette ikke dreier seg om grafén oksid, men om grafén hydroksid. Den korrekte måten å beskrive disse ekstremt sterke materialene i nanostørrelser på, er å kalle dem for barbérblader……..

   Topp-idrettsfolk som faller død om på bakken, har blod som flyter raskere. Desto raskere blodet flyter, desto mer skade vil de bittesmå nano-knivene gjøre. 
    
   Dette er en splitter nytt material som toksikologene foreløpig ikke vet noe om. Men når man vet om dette materialet så kan man forstå hvorfor ofrene blir seende slik ut. Og hvorfor topp-idrettsfolk med en raskere blodsirkulasjon som er topptrente og fullstendig sunne og friske, plutselig faller om og dør. Vi har også sett folk besvime straks etter vaksinering med heftige kramper, fordi man antagelig hos dem hadde truffet en vene under injeksjonen.
    
   Spørsmål vi må stille politikerne, legene og Pfizer må være: Hvorfor er disse nanosmå barbérbladene i vaksinene?  Og nå vil de også vaksinere småbarn ned til 5-årsalderen»

   Kilde: https://olehartattordet.blogg.no/barberbladergrafen-hydroksid-i-vaksinene.html

   Svar
   • Utvilsomt bevis på tilsiktet mord, sier Mike Yeadon. steigan.no
    Jeg mener å huske å ha lest at grafenhyperoksyd var et kjent materiale også tilbake på 90-tallet.
    Det kalkulerte ved plandemien får også disse funnene til å stemme:
    flakongene er merket 1, 2 eller 3, hvor 1 en er saltvann, 2 har moderat grad gift, mens 3 er den dødeligste, så for fotfolket er det russisk rullett, og underveis har mange kunnet rapportere å være helt uberørt av injeksjonen, ellers ville det blitt for påfallende.
    Mens man kan gå ut fra at Biden og Erna og den gjengen fikk 1-eren da de gikk foran med sitt gode eksempel på TV, skjønt det må ha gått litt i surr med boosteren til Gavin Newsome.
    Nå er jo det å gi sportskjendiser som Filip Ingebrigtsen giftsprøyta en brøler, for sånt ser almuen.
    At vi er midt i menneskehetens verste fokemord tviler jeg ikke lenger det minste på, utført på en utkrøpen og feig og saktevirkende måte, for mange injiserte er nå tikkende bomber.
    Ellers er jeg glad og takknemlig for å ha vært ganske så febersyk i noen døgn, og så i dag helt kvikk igjen, så pesten det hyles om regner jeg nå at jeg er naturlig immun mot en god stund. Traff en renblods og legeutdannet venninne i ettermiddag som har ligget nede samtidig og med nøyaktig samme symptom.

    Svar

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Fill out this field
  Fill out this field
  Skriv inn en gyldig e-postadresse.

  Neste innlegg

  Severin Suveren

  Ikke bare Stoltenberg-jobben: Støre oppsøker krisene

  Forrige innlegg

  Bare vaksinerte skal få et normalt liv.

  Macron til de uvaksinerte: «Dra til helvete».

  Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.