POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Er det en sammenheng?

Portugal: Flest vaksinerte, høyeste overdødelighet.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Portugal ble rost for å ha verdens høyeste antall fullvaksinerte, nå har de det høyeste antallet overdødsfall i Europa.

Av Baxter Dmitry.

Portugal har det høyeste antallet fullvaksinerte i verden, ifølge Oxford Universitys Our World in Data, nesten 100 prosent av av borgerne over 12 år har fått minst to covid-vaksiner.

Den ekstraordinære statistikken betyr at Portugal er den perfekte case-studien for hvordan de eksperimentelle mRNA-vaksinene har fungert – og om de har noen ulemper.

Bill Gates, mainstream media og Big Pharma-kartellet har hevdet at jo flere som er vaksinert, jo sunnere er befolkningen, men i virkeligheten ser det stikk motsatte ut til å være sant.

Det ekstraordinære antallet fulvaksinerte i Portugal har forårsaket mange problemer, ifølge medisinske eksperter, men kanskje det mest slående resultatet i den iberiske nasjonen er overdødligheten som fortsetter å akselerere fra år-til-år etter massevaksineringen av mRNA-injeksjonene startet.

«I følge data fra Instituto Ricardo Jorge, publisert denne torsdagen i Expresso, var det mellom 18 desember og 14 januar en overdødelighet på 28 %», forklarer Gustavo Tato Borges, president i National Association of Public Health Doctors.

Legene er forbløffet når portugisiske borgere fortsetter å dø i et antall som tidligere ble ansett som utenkelig. For eksempel, i januar i år døde 2800 flere innbyggere enn forventet.

Så mange mennesker dør i Portugal i 2024 at sykehus og akutthelsetjenesten er totalt overveldet.

Les også: Japan: «Milliarder av døende covid-vaksinerte har demens – gjerningsmenn må straffes».

«Den nasjonale foreningen av folkehelseleger mener at overbelastningen av akuttmottak kan ha satt effektiv omsorg for mennesker i fare, og bidratt til den høye overdødeligheten», sa Gustavo Tato Borges.

Den skyhøye overdødligheten sjokkerer nasjonen, og mange oppfordringer til en offisiell etterforskning av årsaken, har gjentatte ganger blitt stoppet av regjeringen.

Etterforskere kan begynne med å merke seg at Portugal har det høyeste antallet fullvaksinerte i verden, og også den høyeste overdødeligheten i Europa. Noen ganger innebærer korrelasjon en årsakssammenheng.

Fra The People’s Voice, publisert 29 juni 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Once Praised for World’s Highest Vaccination Rate, Portugal Now Records Highest Excess Deaths.

Forsidebilde: KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det her er ikke ett spørsmål vi (folket) skulle behøve å sloss om å få tatt opp.
  Ved at myndigheter og massemedia ikke tar opp spørsmålet, som de ellers ville stilt før vaksineringen!!! Innrømmer de å være i en kamp mot folket, ikke for folket.
  Det finnes ingen logikk i at myndigheter og massemedia ukritisk kjemper en sak for å verne om «vaksinene» og de som står bak dem!
  Myndighetenes jobb er å forvalte og å verne folket. Nå gjør de det absolutt motsatte. Og massemedia har i alle år vært folkets kritiske øyne mot myndigheter og alt som skjer i verden.
  Folk må da se at alt dette nå har snudd? At myndighetene og massemedia i dag kun er ett våpen brukt mot folket?? Ikke for folket?
  Jeg finner det helt latterlig å skulle forsvare meg mot å være kritisk mot overgrep! For det å være forsøkskanin for nye uprøvde «medisiner» er ett overgrep. Og overgrepet blir ytterligere forverret av at myndighetene tilrettelegger for at det skal være umulig å ikke være forsøkskanin. Og massemedias propaganda lige så!
  Hva skal vi med myndigheter og massemedia som ikke kjemper vår sak? Helt ubrukelig. Bare å kvitte seg med sånn søppel.
  Det at myndighetene står bak dette, gjør myndighetene skyldige i kriminalitet mot folket. Det gjør faktisk myndighetene skyldige i folkemord. Ved å faktisk overse vedtatte lover.
  At de før folkemordet ber om 60 års hemmelighold er inget annet enn ren innrømmelse av folkemordet.
  Myndigheten skulle ellers være de første til å ville vite om «vaksinene» var farlige! Ikke forsvare «vaksinene» uten dokumentert bevis. Og virkeligheten er jo at det ikke finnes dokumentert seriøs forskning på hvorvidt «vaksinene» fungerer som vaksine! Derimot finnes det masse dokumentasjon og enda mer indikasjon på at de ødelegger imunforsvaret, gir massevis av farlige sykdommer og andre plager.
  Så altså: Disse spørsmålene er det myndighetene som skulle stilt, på våre vegne!
  Og som vi ser, er det kun noen veldig få land hvor dette skjer. Så hvilke land er de korrupte? Det gir seg vel tydelig? Norge og alle andre land som har ført folket bak lyset!

  Svar
  • Ja, folk bør huske at de aller fleste journalister er fiender av folket. De bidrar indirekte til at livene til folk flest blir vanskeligere ved at de forsvarer mye av den destruktive politikken som nå føres, og ikke minst sverter og henger ut folk som prøver å få til endringer til beste for folk og land.

   STAYFREE

   Svar
  • For ikke å snakke om hva politikerne våre har gjort for å gjøre gode trygge virusmedisiner utilgjengelige.

   I omtale av Ivermectin kunne vi lese i Felleskatalogen, før pandemien, hvor fantastisk dette medikamentet var mot virusinfeksjoner. I løpet av pandemien ble beskrivelsen av Ivermectin redusert til en eneste lang advarsel mot å bruke medikamentet til noe som helst, annet enn SKABB…. Troverdig…?

   Medikamentet som fikk Nobelpris for sin effektivitet mot bla virus, mistet – i følge norske legemiddelmyndigheter, helt plutselig sin virkning mot alle typer virus. Tilfeldigvis akkurat i 2021.

   Unnskyld språket, men for en jævla gjeng med løgnere.

   STAYFREE

   Svar
   • Visst. Nok et tydelig bevis på at dette var nøye planlagt og tilrettelagt av våre politikere. Og Gro Harlems tid hos WHO har gjort underverk. Norske politikere er ikke bare med i svindelen. De i stor grad kontrollerer den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pride:

«Like mange kjønn
som det finnes folk.»

Forrige innlegg

Fryktelig mange drepte og sårete ukrainere.

Zelensky begynner å se den grufulle realiteten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.