POSTED IN Norge, Overvåkning

Er det en del av krigsforberedelsene som skjer?

Nå kommer overvåkningen til Norge!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Etterretningstjenesten og Politiets sikkerhetstjeneste får full frihet til å samle og lagre alt av informasjon om deg. Privatlivets fred er historie, staten ser alt du gjør.Det blir nærmest parodisk når det politiske Norge, og deres allierte i de dominerende NATO-mediene, i lang tid har skremt oss med at kineserne overvåker oss gjennom TikTok-appen og værballonger ute av kurs. Vil du se hvordan en ekte overvåkingsstat ser ut slipper du å lete på den andre siden av jorda, i løpet av året vil alle nordmenn bo i en.

Innlegget er hentet fra Spartakus

Aldri tidligere har staten hatt mulighet til å kartlegge og overvåke oss som nå, og Stortingsflertallet bestående av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Høyre har ikke lenger hemninger. De nye tiltakene sikrer en total overvåking av alle nordmenn.

Ifølge Bergens Tidende er disse jerngrepene vedtatt eller vil bli vedtatt innen kort tid:

– Den militære Etterretningstjenesten kan tappe, lagre og analysere all datatrafikk som går inn og ut til Norge. Det omfatter det meste av all elektronisk kommunikasjon, også mellom norske innbyggere. Systemet blir trolig satt i full drift i løpet av året, når den siste paragrafen i loven er vedtatt.

– I mars er det ventet at Stortinget vil vedta at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) får overvåke og lagre alt som gjøres på det åpne internettet i Norge.

– Fra nyttår fikk politiet tillatelse til å samle inn 18 ulike opplysninger om alle som setter seg på et fly til eller fra Norge. Opplysningene kan lagres i fem år.

– Alle leverandører av elektroniske kommunikasjonstjenester må lagre IP-adresser og opplysninger om abonnenter i 12 måneder og gjøre disse tilgjengelige for politiet.

Privatliv blir illusorisk

Den samlede overvåkingen vil gjøre at det meste av det digitale livet til norske borgere blir fanget opp, samlet inn og registrert. Muligheten for å opprettholde et privatliv overfor myndighetene, blir helt illusorisk.
– direktør Line Coll i Datatilsynet

Hørte vi noen snakke om personvern? Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) er ikke opptatt av å forsvare slike liberale verdier.

« – Vi kan også stå overfor nye og ukjente trusler som det er viktig at PST settes i stand til å forutse, for eksempel en eventuell utvikling mot voldelig klimaekstremisme», sier hun.

En utvikling mot voldelig klimaekstremisme? Er det en trussel som rettferdiggjør totalovervåking av hele befolkningen?Slike tiltak vil ha vidtrekkende konsekvenser for det politiske Norge. Mange vil nå la være å ytre seg kritisk eller engasjere seg i politiske spørsmål, det du sier eller skriver kan i neste omgang bli brukt mot deg.

Tiltakene vil derfor fungere som selvsensur og være en effektiv demper på det politiske engasjementet. Det er sikkert ønskelig for en del av toppolitikerne, som da mer uforstyrret kan ture frem som de vil, men neppe for et demokratisk samfunn.

Edward Snowdens avsløringer

Vi har ennå friskt i minnet avsløringene som varsleren Edward Snowden kom med i 2013. Snowden var NSA- og CIA-agenten som på dramatisk vis hoppet av, tok med seg bevis som han delte med betrodde journalister, og avslørte at amerikanske myndigheter hadde tilgang til hver eneste e-post, registrerte hver eneste tekstmelding og avlyttet hver eneste telefonsamtale i hele verden.

Denne gjennomgripende masseovervåkningen går George Orwells 1984-visjoner en høy gang, og gjør at østtyske STASI i dag fremstår som amatører.

Snowden fikk asyl i Russland. Hvor ironisk er ikke det? Han er altså enda en vestlig politisk dissident som overvåkningsstaten USA vil slå kloa i, men ulikt Assange nyter Edward Snowden en slags frihet i Moskva. Snowden har fått russisk statsborgerskap, som et vern mot kidnapping eller drapsforsøk fra USAs side.

Etterretningsopplysninger deles

Når det kommer til etterretning og overvåkning er det ingen grunn til å være naiv. Norge er en av de viktigste partnerne for USA når det gjelder teknisk etterretning. Det forteller National Security Agency (NSA) i et dokument fra 2013 som Edward Snowden gjorde offentlig.

Den norske militære Etterretningstjenesten har i over 60 år hatt et formelt samarbeid med NSA og CIA, utenom NATO, og med offentligheten holdt på god avstand. Det er altså all grunn til å mistenke at Norge kan dele sine etterretningsopplysninger om norske borgere med amerikanerne.

Uansett er det sterk grunn til å mistenke at politiske opposisjonelle i Norge i enda større grad enn tidligere vil bli overvåket, og at disse opplysningene vil flyte fritt til allierte lands etterretningstjenester, helt uavhengig av hva norske myndigheter forsikrer.

«Velkommen til den totalitære overvåkingsstaten Norge», hilsen Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Høyre.

Forsidebilde: Markus Spiske

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Da knuses all åpen opposisjon og PST kan banke på døra og kalle hvem som helst ekstremist som ikke underkaster seg den nye normalen i Norge: ufrihet og mindre rettigheter for hver dag som går. Forutsetningen for demokrati er at folk er informert, men ikke bare skal «sannheten» monopoliseres av propagandamaskineriet; nei, ALT som kommuniseres skal bli underlagt overvåkning og sensur. Og straff, forhør, press til å la seg tvangsavlive eller hate Putin som seg hør og bør. Fra fritt land til terror-regime på kort tid. Triste greier. Men uten medløpere og villige og lydige lakeier ville det ikke latt seg gjøre, like lite i dagens Norge som i 30-åras Tyskland.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  17 mars 2023 10:31

  Slapp av, de gjør det allerede. De og deres venner lytter og regisrerer akkurat det de vil, hvor de vil, når de vil, hos hvem de vil.

  Om natten fyrer de opp din PC dekket av Windows Update og tusler rundt i dine filer og ser hva du holder på med. Kanskje har de et «remote vindu» som viser kopi av ditt skjermbilde når du er på om dagen, kanskje har de et program som sanker inn tastetrykkene dine inklusive alle passord. De vet hva du søker og hvor du søker etter det. De vet alt og har tilgang til alt.

  De har også tilgang til når og hvor du bruker kort og Autopass. De har laget en profil på deg akkurat slik Google med flere gjør, men basert på litt andre kriterier som plasserer deg i litt andre båser. Spiller det noen rolle da? Det er jo bare kjeltringer som har noe å frykte?

  La meg sitere Morris West i Harlequin: «Hvorfor skal vi bry oss om andre som vi aldri har brydd oss om før? Hvorfor? Ved Gud, det vet jeg! Fordi en dag, før solen står opp, ringer det på og kjeltringene står i døren og kommer for å hente meg, fordi jeg har feil nese eller feil farge, eller jeg står på den feile listen og ingen vil fortelle hvem som plasserte meg der. Da trenger jeg venner, brødre og søstre!»

  Svar
 • Sant e, overvåkningen av nordmann har pågått lenge. Gerardsen/Lie/Hauge hadde sine mapper på alle «farlige» nordmenn. Vårt håp er at menigkvinne/mann våkner! Håpet er at globalistene i panikk avslører seg selv. CIA skapte fjesboka og fikk en «gavepakke». Menneskets ønske om kommunikasjon-deling av dette og hint med medmennesker blir brukt mot oss. Ironisk at det nå er Vesten som har blitt som landene bak Jernteppet var tidligere. dissidenter, varslere og annerledes tenkende søker tilflukt østover. Det er nå bevist at Corona vaksinen er et biologisk våpen, produsert av amerikanerne og sluppet løs på verdens befolkning. En forbrytelse mot menneskeheten uten sidestykke! Hvert enkeltmenneskes valg blir avgjørende. Leger/sykepleiere må stå ansvarlig for hvert sprøytestikk de setter. Det nytter ikke med ; jeg fulgte bare ordre!? Fra hvem? Ovevåkningen er total. «de vet allerede alt om deg og meg» Nå vil de hacke biologien vår og. WHO/FN/NWO vil ha full kontroll på sine fremtidige slaver som overlever folkemordet. Husk «eliten» synes det er for mange unyttige storetere på planeten. Men de trenger noen til å servere dem goder. De brysomme rasene skal kartlegges ved overvåkning. Slik at de kan injiseres og dø ut. Schwab har allerede utpekt asiatere til en utvalgt rase som er lite rebelsk og gladelig mottar ordrer. «Nå kan du sende inn en genetest til oss – så kan vi fortelle deg din meget interessante historie.» slik lokkes folket til og bli kartlagt! Hvem ville ikke få høre at de stammer fra en kongeslekt!??? 🙂 Vær våken mine kjære venner. Faen skjøl er en kløpper til og bruke våre beste egenskaper mot oss!

  Svar
 • Eric Kamov
  17 mars 2023 19:26

  Tilsvar; Reidar K. og Olav: Dere har (DESSVERRE – i dette tilfelle) begge 100% rett! . . .

  De selvutnevnte »overformynderne» har allerede hatt tilgang på alt som har kunnet være ‘av interesse’ for dem – OG deres oppdragsgivere: de direkte »FOLKEVALGTE»!

  »Landsfader» Gerhardsen (senere etterfulgt av Gro’a og quisling-Jens), har alle som én hatt de samme mentale trekkene, trekk som kort og konsist sammenfattes i John Dalberg-Acton’s aksiom:

  »Makt har en tendens til å korrumpere, og absolutt makt korrumperer absolutt. ‘Store’ menn (*) er nesten alltid dårlige menn.»

  *:eller kvinner, min tilføyelse)

  Det som imidlertid gjør at det hele framstår i et heller tragi-komisk skjær, er at det ovenstående er et direkte utslag av ‘folke-viljen’ – m.a.o.: den gjennom generasjoner manipulerte ‘FLOKKMENTALITETEN’, der skrekkeksempler (som er beregnet på å mentalt masseres inn i ‘flokken’) høres SLIK ut – når det blir fremført i Klaus Schwab’s ‘eksklusive klubb’ (som DU – IKKE er medlem i!):

  »WEAPONS,… ahhhh… ahhh… ahh,.. they are the way to peace!’’

  https://twitter.com/i/status/1616929558539771905

  »It’s hard to imagine a more stupid or more dangerous way of making decisions than putting those decisions in the hands of of people who pay no price for bring wrong.» – Thomas Sowell

  På nordnorsk:

  ‘’Det er vanskelig å forestille seg en mer stupid eller farlig måte å ta beslutninger på enn å legge disse beslutningene i hendene på folk som ikke betaler noen pris for å ta feil . . .’’

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Prof. Michael Hudson:

Hvorfor det amerikanske banksystemet går i oppløsning.

Forrige innlegg

Skap et problem.

Tilby en løsning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.