POSTED IN Falske Flagg, USA

Er det dette vi har i vente?

USA trenger en spektakulær hendelse for å sette landet i krigsmodus.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Falsk flagg angrep i USA?

Av Jan Hårstad

En kjepphest hos meg i debatter på Document lenge har vært dette: Dere tror Donald Trump vinner valget i november og derved som en slags ny Jesus frelser vestverdenen fra sammenbrudd. Tusenvis av folk i Norge tror dette.

Det alternative blogger har påpekt lenge er at verken FBI eller CIA, dypstaten, er overstadig begeistret for tanken om Trump som president og vil finne på saker som vil sabotere valget. Det nye er at gammelkarer i amerikansk politikk så som general Michael Flynn, Ron Paul og Roger Stone også melder seg på denne tanken og venter seg BLACK SWAN EVENT som forhindrer rettferdig valg.

Med uttrykket black swan event tenkes uutgrunnelig statsinngrep som er vanskelig å bringe opp i dagen, beslektet med 9/11.

 Så skjer dette at veteran innen Islamkritikk, Robert Spencer, i en artikkel på pjmedia.com banker fast som en største selvfølgelighet at et major Jihad attack kommer i USA. Det er ikke noe å diskutere engang.

Mine første tanker går til det israelske angrepet på USS Liberty i 1967 som ble smadret med mange amerikanske marines. En horribel historie som det offisielle USA har forsøkt å legge lokk på men mange bøker finnes forhåpentligvis ennå.

Tanken bak denne massakren var å frambringe en krig mellom USA og Egypt.

Nå er da situasjonen den at Israel føler seg kastet under bussen ved USAs opptreden i FN nylig. Og derved er de heller ikke sikre på at USA blir med dem på en fullstendig tilintetgjøring av Irans atomprogram. For som de ser det: det er Iran  som er motoren bak Gaza-Hizballah krigen og dette Iran ventes å kunne bygge en brukelig atombombe om bare noen måneder.

Israel er faktisk i trengende behov for en reprise på USS Liberty 1967 og den «major Jihad attack» som Robert Spencer allerede har prognostisert kan være tidenes Falske Flagg Operasjon, høyst sannsynlig i regi av Mossad-CIA.

En av mange FEMA-leirer i USA

Det siste krigsbudsjettet til USA nærmer seg en billion dollar og derav 23,8 milliarder til atomvåpen. Men for at denne tredje verdenskrig mot Russland/Kina skal lykkes må også opposisjonelle og krigsmotstandere i USA uskadeliggjøres ved ymse dekret om hatespeach etc Og det er å anta at prominente kritikere rett og slett havner i FEMA leire som finnes overalt i landet med tanke på ufred.

USA trenger en eller annen form av MARTIAL LAW for at Pentagon-CIA-FBI maskineriet kan sette landet i krigsmodus.

Robert Spencer har helt rett. Stort  « Jihad angrep» kommer i USA, men spørsmålet gjenstår: i regi av hvem?

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Utrolig hva amerikanerne gjør mot sitt eget folk.

  De er truende nok til å dra av en atombombe i sitt eget land, og legge skylda på Putin.

  Svar
 • Hvorfor gidder du debattere med Document, Hårstad?
  Så tar det folket sin vei til utslettelse, de virker jo helt gale;
  bare håper de venner og bekjente jeg har og hadde av det folket finner et sted som er trygt.
  Utvalgt, heller et forbannet.

  Svar
 • Jan Hårstad
  29 mars 2024 17:57

  e: det er jo ikke slik at alle på document mener det samme som Hans Rustad eller
  de åpenbare kristen-zionistene. Ytringsfrihet skal elimineres og en får bruke
  de få muligheter som finnes.

  Svar
  • Helt selvmotsigende når entiteter som kaller seg «personlig kristne» mener verden er blitt så forferdelig at tiden er inne også for dem å kjempe mot utviklingen. Bibelen sier da vitterlig at enden nettopp skal kjennetegnes av at «det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli».

   Det kan da derfor umulig være kristnes oppgave å forsøke å forhindre denne utviklingen? Da kjemper jo i så fall de såkalte kristne mot Guds ord – ja følgelig mot Gud selv. Tvert om heter det i skriftene at «kristne skal stå stille og se Guds frelse». Ikke mønstre til fysisk kamp mot hedningene.

   Det blir like paradoksalt som å hate jødene og Djevelen fordi de drepte Jesus. Javel, men var det ikke nettopp drapet på Jesus som ifølge Bibelen frelste menneskeheten da..? Bedre kunne det vel i så fall ikke bli da? Eller hur?

   Svar
 • Furubotnik
  1 april 2024 16:31

  Det som faktisk kan skje er at Trump kommer tilbake men nå som «krigskandidaten».

  «The Usual Suspects» er smarte nok til å forstå at Trump er den ideelle til å hisse millioner av amerikanere (nå tenker jeg konkret på hvite evangeliske kristne) til å risikere livet i nye ørkenkriger for Israel.

  Stadig færre hvite menn verver seg og denne trenden kan Trump snu, i en konvensjonell krig mot Iran vil nok «the draft» måtte gjeninnføres og de fleste hvite unge menn som ikke er sykelig overvektige støtter Trump, spesielt i sørstatene der kanonføden tradisjonelt har kommet fra.

  Den store skuffelsen for meg er RFK jr, han har faktisk «dildo-rabbineren» Shmuley Boteach som rådgiver nå…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etterretningsveteraner i USA advarer på det sterkeste.

Franske styrker i Ukraina kan utløse atomkrig.

Forrige innlegg

Norske medier ser ikke noe positivt i Kina.

To som har bodd i landet ser det helt annerledes.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.