POSTED IN Norsk politikk, Venstresiden

Er de i tet av norske partier for opprustning og krig?

Ingen vil bruke mer på krigsindustrien enn partiet Rødt

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvor skal Rødt?

Jan Hårstad

Da Tucker Carlson ble sparket fra Fox TV, skrev vi her på derimot.no at dette må ikke sees på som et individuelt arbeidsuhell, men som opptakten til en ny ordning av hele NatoZonen. Hele.

Drivkraften bak denne nyordningen er naturligvis de bebudete gigantkrigene mot Russland og Kina som overhodet ikke kan tillate at det finnes miljøer innen Nato som organisert og ideologisk motsetter seg dette.

Da har vi den situasjonen at formannen i Rødt, Bjørnar Moxnes, faktisk skryter av at Rødt har blitt landets ledende krigsparti. En må ha i hu at hvis de norske Nato-frelste, som Document.no., får det som de vil må de norske skattebetalere ut med 86,4 milliarder kroner. Det er prisen for å oppfylle kravet om 2% av norsk BNP.

Så siste Moxnes er på Facebook 3 mai dette:

«Rødt er blant partiene som i statsbudsjettet for 2023 foreslo høyest bevilgninger til Forsvaret og mer enn regjeringa.»

Men sånn har det i mange år vært i debattene om forsvarsbudsjettet. Dette er ikke noe nytt. Rødt er nå uten sammenligning for øvrig Norges største Nato-krigspådriver.

Vil dette lette livet til norske pensjonister og lønnstakere?

Den 24 april var det da slik at noen av USAs ledende fritenkere, Tom Sunic, Kevin MacDonald og James Edwards fikk slettet kontoene sine på TWITTER.

En rekke webber som jeg flittig har brukt, et Strategic-culture og fitzinfo.net for å ta to konkrete eksempler, kommer jeg ikke inn på. Jeg kunne tatt flere eksempler, men dette får holde: webber som går mot Nato-strømmen skal fjernes.

Dette er ikke noe som rammer eller særkjenner ett eller to stater. Det gjelder hele den vestlige EU/Nato Zonen. NatoZonen skal settes i krigsmodus med krigsøkonomi og med tiltak mot eventuelle krigsmotstandere og andre ukorrekte.

Da har vi Rødts SOFIE RANA som har gjort det til noe av en spesialitet å organisere demonstrasjoner og aggresjoner mot det Rødt oppfatter som ukorrekt litteratur.

Siste parole fra det hold er: «Ingen rasister i våre bibliotek». Det var Lagatum Publishing som skulle lansere Renaud Camus bestselger fra 2012: «Dere skal ikke erstatte oss!»

Men som mange kanskje husker. Rødt har da ført lignende kampanjer mot Human Rights (Hege Storhaug), Document og Sian med flere over lang tid.

Som i militære spørsmål: Rødt i spørsmålet om ytringsfrihet befinner seg i allianse med det som er EU/Natos aktuelle politikk for Gleichschaltung: alle har å mene det som påbys.

Så var det veteranen Jan R.Steinholt som på revolusjon.no 4. mai hadde en gjennomgang av Rødts faglige politikk. Han dokumenterer at Rødt omfavner Aps fagfrontsmodell og  konkluderer:

«Dermed har Rødt levert en uhyre sterk søknad om å bli sosialdemokratisk regjeringspartner til Arbeiderpartiet.»

Nå er det noen som på webbene tror det er mulig å snu Natoiseringen av Rødt ved tålmodig velment kritikk. Jeg tror ikke det.

Det er langt mer realisme hos Anders Ekeland, SV veteran:

«Så like som Rødt og SV nå er blitt på et så avgjørende spørsmål som Nato,er det ingen grunn til ikke å slå sammen de to partiene.»

Ekeland glemte EU/Natos Arbeiderpartiet. De tre partiene i allianse kan godt stelle  istand et Nato-diktatur i Norge. Norge seiler opp som den sentrale angrepsfaktoren i krigene mot Russland-Kina.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 mai 2023 9:08

  Skarpt og godt. Spørsmålet er no om Raudt har greidd sjølvskadinga si med eigne krefter, eller kor hardt CIA har arbeidd med saka.

  Det er i alle høve påfallande at eit parti med programfesta nato-utmelding på kort tid er omskapt til eit parti som overgår dei andre norske partia i nato-støtte og opprusting.

  Legg merke til at partiet ikkje har støytt frå seg nato-venlege medlemer, men derimot køyrt underlege kampanjar mot prima folk som Per-Gunnar Skotåm, Hendrik Weber og Pål Steigan.

  Skotåm har lang fartstid i partiet og har mellom anna laga mykje av innhaldet i eit studieopplegg Raudt sjølv står bak. So fall han brått i unåde. Luktar ikkje det innblanding utanfrå?

  Svar
 • Ja, – men hvorfor skal vi bry oss om partiet Rødt?
  De har jo vist at de kun er en kostnad for samfunnet, – uten å tilføre samfunnet noe som helst.
  Er det dette som kommunisme ?

  Svar
  • Jan Hårstad
   10 mai 2023 21:50

   Frikar: ser du ikke at Rødt i alle viktige saker har de samme politiske posisjonene som
   det globalistiske prosjektet står for? Norge er jo en supermakt innen globaliseringen,
   innvandringspolitikk,bistand,grønningen,nato-krigene og i både SV og Rødt
   har de nå medspillere. makten i norge har interesse av at disse ungdommelige partiene
   blir deres rambukker for mer Nato og Eu-isering. Sånn har det jo pågått i flere år
   allerede.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  10 mai 2023 17:34

  Alle parti som vil melda Noreg ut av krigsmaskina Nato, er verdt både interesse og støtte.

  No er det berre NKP att?

  Ein annan grunn er at Raudt har arbeidt godt i straumprissaka.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Drag-artister og barn:

Vi får amerikanske tilstander her i Norge

Forrige innlegg

Russisk analyse:

Er det en sammenheng mellom den grønne politikken og «pandemien»?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.