POSTED IN Helse

Engelsk hjertespesialist:

Stor økning av hjertedøde i Storbritannia.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Engelsk hjartespesialist: – Stopp vaksinen!

Videoreferat, 28. november,2021

Storbritannia har den siste tida hatt ein kolossal auke i talet på hjartesjuke. Sidan juli i år har det – utanom Covid-dødsfall – døydd nesten ti tusen fleire enn normalt, dei fleste av hjarteatakk og slag. Rundt om på sjukehusa kjem det inn stadig yngre folk med hjerteatakk. Talet på folk som døyr i heimane sine, har auka med tretti prosent. Forskarane held stille om det, av frykt for å miste forskingsmidlar frå legemiddelindustrien.

Dette fortel kardiologen dr. Aseem Malhotra i eit intervju på GB News den 25. november. Han vart nyleg kontakta av ein forskar som ville varsle om funna som forskargruppa hans innan kardiologi hadde gjort, men som dei hadde bestemt seg for å ikkje publisere, då dei var redde for at dei ville miste den økonomiske støtta dei får frå farmasiindustrien. Dei hadde funne at førekomsten av markørar assosiert med auka risiko for hjartesjukdom innan fem år, hadde auka frå 11% til 25% sidan juli. Bildeteknologi hadde vist ein auke i inflammasjon rundt hjartearteriane. Vitskapen veit no at hjartesjukdom er ein kronisk inflammatorisk tilstand, og ein auke frå 11 til 25 prosent er kolossal.

Malhotra slår ikkje bastant fast at det heile er vaksinen sin feil. Han veit det er eit samansett problem, og at det trengst meir forskning for å finne dei nøyaktige årsakssamanhengane. Men det ein veit sikkert, er at dårleg kosthald er ein risikofaktor for hjartelidingar, og lockdown-tiltaka som politikarane har gjennomført, har medført at mange har fått eit dårlegare kosthold. Og koronatiltaka har påført folk pandemisk stress, som han kallar det. Kronisk psykisk stress er ein signifikant risikofaktor ved hjartesjukdommar.

Tre tiltak må straks settast i verk, meiner dr. Malhotra:

 1. Helsedepartementets Joint Committee on Vaccination and Immunisation må granske koplinga mellom mRNA-vaksinar og hjartsjukdom;
 2. Forskarane må publisere resultata sine. Dei skal tene pasientane sine interesser, ikkje farmasøytisk industri sine;
 3. Politikarane må stoppe godkjenninga av vaksinen. Dersom varselsignala stemmer, vil politikarane bli stilt til ansvar. Folk vil aldri tilgi dei.

Forsidebilde: Giulia Bertelli

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Husker jeg grøsste første gang jeg ble klar over at disse Covid vaksinene var basert på mRNA teknologi ! – Forstå nå dette at når kroppen begynner å produsere disse Spike proteinene og blir injisert i blodstrømmen vil lymfocyttene angripe celleveggene som produserer disse spikene – en uunngåelig biologisk prosess – Dette vil være 1 stadiet i denne galskapen – Det Neste stadiet vil være at Leukocyttene (Hvite blodlegemer) vil angripe produksjonsstedet sammen med de såkalte produserte antistoffene ! Det er faktisk slik immunforsvaret vårt fungerer .. sukk ! – Vi må også forstå at disse antistoffene bruker litt tid på å bli produsert (Ca 6 -7 dager – meget individuelt) – Så da har vi oppskriften folkens på hvorfor vi får blodpropp – hjerteproblemer og alle disse alvorlige bivirkningene av «Covid – Vaksinen» som selvfølgelig ikke er noen vaksine i det hele tatt !
  Dette burde være Generell Kunnskap – selv hos våre såkalte «helsemyndigheter» Gud hjelpe oss !
  Dette har gått for langt nå og noen må stilles til ansvar ! – Og de kan ikke komme i ettertid å si at de ikke visste ! – Med mindre de får Diagnosen Hjernedøde 😉

  Svar
  • Arbeider selv i en gren av «helsevesenet» – og selv om jeg ikke er praktiserende Lege har jeg hatt mange konfrontasjoner med både leger og helsevesenet … og Dessverre – Du har helt rett ! – Det første en lege burde lære seg er «helhetsbildet» om hvordan kroppen vår fungerer … MEN den kunnskapen har mer eller mindre forsvunnet ! – Kroppen vår er en Biolgisk «maskin» og samme medisin til Alle er en meget meget dårlig løsning ! – Når det gjelder Corona – «Vaksiner» er dette hverken vaksine eller i beste fall genterapi – Dette er rett og slett GMO og jeg undres på hvem som kan motsi meg ? ! – Mitt hjerte gråter fordi jeg vet at jeg har rett – og når folk våkner opp .. fordi det må de jo før eller siden .. så får vi håpe det ikke er for sent !

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det passer seg ikke å informere om slikt.

Japan har valgt en helt annen Covid-strategi.

Forrige innlegg

De store mediene i USA omskriver virkeligheten i anti-rasismens navn:

Bilen er morderen, ikke sjåføren.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.