POSTED IN Endring av politikken, Helse, Virkelighetsforståelse

Endelig motstand mot Covid-19 vanviddet:

Tusener i demonstrasjon mot bruk av ansiktsmasker.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Endelig komme reaksjonene på det vanvittige vi har vært utsatt for siden i vinter. En ufarlig sesonginfluensa har ført til nedstengning av landet, karantener av enkelt-personer og møte- og forsamlinssforbud. Og folk finner seg i det fordi det tror det er til vårt felles beste.

Uten en massiv skremsel i uker fra tidlig om morgenen til seint kveld hadde dette ikke gått. Ingen kritiske stemmer har sluppet til for da kunne trollet sprekke.

I Norge har vi en sesonginfluensa med rundt 1000 døde årlig. Den tar livet særlig av mange eldre som er svært syke fra før av. Men også noen yngre uten tilstrekkelig immunforsvar eller som har tilleggssykdommer. Ingen har gjort særskilte tiltak mot dette tidligere.

Legemiddelindustrien er ikke interessert i flokk-immunitet, men i å selge vaksiner.

Men etter at WHO, som er gjennomkorrumpert av legemiddelindustrien, gjør anskrik om Covid-19 stenges hele landet i uker og måneder. Til nå er rundt 250 døde i Norge, nesten ingen under 50 år og det store flertallet er svært gamle med tillegg-sykdommer.

Når dødstallet er så lavt sammenlignet med en vanlig årlig influensa er naturligvis det første spørsmålet hva hensikt var med å stenge landet for en ufarlig virus-sykdom sml. med slike som årlig gjentar seg? Hvem har anbefalt dette, hvem lytter regjeringen til?

Hvorfor slipper ikke alternative stemmer til? De finnes og de er mange. Hva har hensikten vært? Skal dette gjentaes årlig foran hver influensasesong?

Og på kommentarene til de som styrer showet høres det slik ut. Nå ser det ut til at sykdommen er utbrent i Norge, men da skremmes det med smittete som ikke har symptomer.  

Det ser mer og mer ut som et gigantisk disiplenringsforsøk av hele befolkninger. Og bruken av ansiktsmasker som ikke har effekt skal åpenbart inngå i dette. 

Nå kommer de første tegnene på at de som motsetter seg dette organiserer motstanden mot det som skjer. Og det kommer ikke for tidlig. Og det fører til sammenstøt med politiet.

Ingenting er bedre enn at de som har funnet seg i dette meningsløse helseregimet nå uttrykker sin motstand mot galskapen.

Knut Lindtner

Tusener marsjerer i Berlin mot påbudt bruk av ansiktsmasker og Covid-19-tiltak.

Tusenvis av mennesker samlet seg i går i den tyske hovedstaden mot anti-koronavirus restriksjoner. De mener tiltakene er udemokratiske og en trussel mot friheten. 

Rundt 15 000 protestanter deltok i begivenheten med slagord som «slutt på pandemien – frihetens dag» ifølge tyske medier. Dette sier iallfall politiet.

Mengden marsjerte gjennom Berlin sentrum. De bar plakater der det sto skrevet slagord som «Vi blir tvunget til å bære ansiktsmaske». «Naturlig forsvar i stedet for vaksinasjon» og «Vi bråker fordi dere stjeler vår frihet».

En demonstrant bar til og med en plakat med det røde korset formet som et hakekors.

Protesten tiltrakk seg forskjellige typer aktivister, inkludert høyreradikale elementer. Man kunne til og med se glimt av Tysklands imperieflagg.

Flere små grupper av motdemonstranter kunne også sees i byen. Noen av motdemonstrantene, med ansiktsmasker, holdt opp plakater der de beskyldte sine politiske motstandere for å stå for fascistiske og anti-semittiske synspunkter.

I Tyskland har man sett en ny økning av nye koronavirus-tilfeller de siste ukene. Men alt i alt så har landet erfart et lavere antall tilfeller – spesielt om man ser på dødsraten – enn noen andre europeiske land.

Landet har lettet på sine lockdown-restriksjoner. Men myndigheten krever ansiktsmasker på offentlig transport og i butikker.

Mange andre nasjoner og delstater i USA går inn for liknende retnngslinjer. Men det skaper også der voldsomme debatter om hvor effektive slike tiltak er.

For eksempel – mens Storbritannia nylig gikk inn for påbudt bruk av ansiktsmasker så har Nederland nylig advart mot utbredt bruk av masker. Der påstår de at effekten av disse ikke har blitt bevist. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Zach Vessels@zvessels55

https://www.rt.com/news/496852-berlin-protest-coronavirus-masks-germany/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Så får vi håpe. Men det håpet kan gruses på så mangt et vis når den elektroniske virkeligheten øker. «Silent war»/den stille krig mot menneskeheten er allerede startet for lenge siden.

  Jeg fulgte denne researchpersonen få år tilbake og var slik forberedt da jeg idag tok en gjenvisitt. Jeg regner ikke med annet enn at mitt innspill her blir slettet. Livsviktig stoff, om nytteløst? I tillegg helt uforståelig for nordmenn flest. CIA sin fortreffelige skapte karakteristikk «konspirasjonsteori» kommer slik til sin rett. Ikke noe å bry oss med, selv ikke her og nå hvor implementeringen av helvete på jord allerede lenge har vært gang. Som researcheren her sier; se til 1700-tallets levekår. Den skal gjenopplives – for våre etterkommere.
  https://www.youtube.com/watch?v=qq_bfpAFOeQ

  HVORFOR adresseres ikke dette klart og tydelig. Er vi alle blitt posører for galskapen. Spiller vi med, alt mens oligarker planlegger endeliktet for sitt hatobjekt; menneskeheten.

  Svar
 • Kristin Skare Kjeldnet
  4 august 2020 15:42

  Have your senses totally collapsed???? And your sensibility gone?? Covid 19 is leathal. Deadly. Are you not update om numbers og deaths in the world? What you do can kill others. Human lives over 50 does not count because of age or together with other illnessess. THANK YOU, YOU JUST GAVE ME A DEATH SENTENCE

  Svar
 • Bruk av maske som beskyttelse mot virusangrep ble ikke akkurat oppfunnet med Covid-19 selv om det er inntrykket som blir tredd ned over hodene våre. Der finnes en mengde forskning og erfaring om emnet. Summen av begge deler forteller oss at masker er bortkastet som smittevern og at det i stedet handler om dressurtrening av menneskemasser.
  https://www.youtube.com/watch?v=8pr7nirqOzA

  https://nofacemask.blogspot.com/2020/07/why-face-masks-dont-work-according-to.html

  https://www.technocracy.news/association-of-american-physicians-and-surgeons-sounds-off-on-face-masks/

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  4 august 2020 23:39

  «Når dødstallet er så lavt sammenlignet med en vanlig årlig influensa er naturligvis det første spørsmålet hva hensikt var med å stenge landet for en ufarlig virus-sykdom sml. med slike som årlig gjentar seg?»

  Jeg er litt i tvil om jeg skal putte dette i kategorien kausal feil (non causa pro causa) eller feilgeneralisering (post hoc, ergo prompter hoc).

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lydriket Norge:

EØS er skandalen, ikke norske trygdevedtak

Forrige innlegg

Tilbaketrekningen av USA-tropper:

Avdekker en dyptgripende krise i Nato-alliansen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.