POSTED IN Helse

En vaksinert legger skylden på uvaksinerte.

Hvorfor advarte dere oss ikke?

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi tror ikke det er mange som er så korttenkt som denne personen det refereres til i artikkelen under. Men at det finnes noen, ja, det finnes alle slags folk. Artikkelen har en betydning for å vise hvor umulig det var å advare folk da vaksineringen pågikk.

Selv prøvde jeg, men ga det fort opp. Det skapte bare uvennskap og ingen endring i holdningen til vaksinene. Og slik er det med det meste av betente spørsmål.

Flere jeg kjenner som ikke vaksinerte seg våget ikke å fortelle det til venner og bekjente. Fryktkulturen som var skapt fjernet nesten alle muligheter til rasjonelle samtaler. Det er først i ettertid vi kan se hva som faktisk foregikk – og ikke foregikk.

Fortsatt er det sterke følelser knyttet til dette og det er vanskelig for de fleste å innrømme at de tok feil, at de ble lurt av medier og myndigheter – altså de systemene de stolte mest på. Derfor vil det ta svært lang tid før en rolig kan vurdere det som faktisk foregikk. Og før den tid tror jeg de samme kreftene som skapte betingelsene for frykt og massevaksinering vil slå til igjen.

Vi ser det for såvidt allerede i dag i demoniseringen av Russland som brukes for å få oppslutning til en vanvittig opprustning og krigsforberedelser. Folk er skremt vettet av og da er de nesten villige til hva som helst. Jeg minnes en bok av Alistar Maclean med tittelen «Frykten er mitt Våpen». Her er boktittelen nesten profetisk i hva som skjedde i masseskala fra 2020 til 2022.

Knut Lindtner
Redaktør

Rasande vaksinerte skuldar uvaksinerte for helseproblema sine: «Kvifor åtvara de oss ikkje?»

Sjå òg «Anonym artikkel skuldar uvaksinerte for å ikkje åtvare vaksinerte mot å ta covid-‘vaksine’», publisert 27.januar 2023.

Baxter Dmitry på nettstaden The People’s Voice skriv:

Når den vaksinerte befolkninga no står overfor dei katastrofale helsekonsekvensane av mRNA-vaksine-utrullinga, blir eitt spørsmål stadig meir vanleg: Kvifor spelte ikkje dei uvaksinerte ei meir proaktiv rolle i å varsle verda om risikoane assosiert med dei eksperimentelle covid-19-vaksinane?

Ikke alle husker de vanvittige påbudene vi ble utsatt for. De fleste vil helst glemme.

Ifølgje ein meiningsartikkel av ein fullvaksinert forfattar, har dei uvaksinerte blodet til dei vaksinerte på hendene sine fordi «dei uvaksinerte visste det som vi ikkje visste», og gjorde ikkje nok for å åtvare verda om farane knytt til dei eksperimentelle vaksinane.

«Medan velmeinande borgarar stilte seg i kø, gjorde det rette og fekk covid-19-vaksinane – som no ser ut til å gjere meir vondt enn godt – stod deira uvaksinerte venner på sidelinja og lét dei gjere det. Nokon av dei sa for lite. Nokon sa ingenting i det heile.»

Ifølgje forfattaren opplever dei fleste vaksinerte menneske, inkludert han sjølv, djup anger over å ha teke vaksinen, og utviklar ei kjensle av raseri retta mot dei uvaksinerte for å ikkje gjere meir for å åtvare dei.

«Sjølv om dei visste det vi ikkje visste. Blodet vårt er no på hendene deira.»

Forfattaren, som klagar over at uvaksinerte hadde ei spesiell innsikt, men mislykkast i å dele fordelane til denne gåva, heldt fram:

«Dette er sterke ord. Men dei uvaksinerte hadde tilgang til viktig informasjon om dei potensielle biverknadene til vaksinane. Dei visste om risikoane knytt til alvorlege allergiske reaksjonar, blodproppar og andre alvorlege helsekomplikasjonar. Dei visste at vaksinane ikkje immuniserte oss. Dei visste at dei ikkje var effektive, og at dei kan forårsake meir vondt enn godt.»

Ifølgje forfattaren må dei uvaksinerte no be om orsaking til dei vaksinerte.

«Dei uvaksinerte burde utifrå kvar ein moralsk målestokk ha gjort meir for å åtvare om dei potensielle risikoane – for å hjelpe oss med å ta informerte val om helsa vår. Og dei må no be oss om tilgjeving.»

«Og, handa på hjartet, kan vi gje dei nettopp det. Fordi vi er gode menneske. Vi tok desse injeksjonane fordi det var den rette tingen å gjere – heilt til det ikkje var det.»

Omsett av redaktøren i Saksyndig.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Fremhevet bilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Akkurat det tenkte jeg høsten 2020: at de «vaksinerte» kom til å anklage oss som ikke vil ta djevelskapen, for at vi ikke advarte dem.

  Men det var ingen som «visste» 100% sikkert hvordan dette ville gå. Ingen av oss har en krystallkule der vi kan se fremtiden.
  Jeg, for min del, var fra før av svært skeptisk til tradisjonelle vaksiner etter å ha studert temaet over flere tiår.

  I tillegg er jeg en «typisk konspirasjonsteoretiker» som er svært skeptisk til alt av organisert maktkonsentrasjon, siden historien viser at den mest alvorlige formen for maktmisbruk kommer fra toppen, der makten er størst. Tenk – for en radikal konklusjon: de som besitter mest makt, som nasjonale stater, er også de som har størst potensiale for maktmisbruk. Ikke rart at kun folk i rakettforskerkategorien klarer å trekke en slik slutning. (ironi)

  Om jeg går til en fyr og i praksis forteller ham at han er en godtroende fjott, ved å advare ham mot å ta disse injeksjonene som han på død og liv ønsker å ta fordi han mer enn gjerne legger hele livet sitt i overmaktens hender, tror du han vil høre på meg?

  Jeg prøvde, med folk som kjenner meg godt og som har grunn til å høre på hva jeg sier. Men det var som å snakke til veggen. Uten formell kompetanse kommer man ingen vei, og med formell kompetanse men utenfor konsensus kommer man like langt. Løpet var allerede lagt, for de aller fleste. De kan ikke forestille seg at det er krefter som jobber for befolkningsreduksjon.

  Og prøver vi dag å advare dem mot alt som finnes av vaksiner, også de tradisjonelle, så ler de fremdeles hånlig. Men dette handler ikke om hvem du skal følge blindt – tvert imot handler det om at du selv må ta ansvar for å finne ut av ting. Så lenge folk leter etter noen som kan ta over hjerneaktiviteten deres, så er de på sviktende grunn. Så lenge de nekter å tenke selv kan det ikke gå bra.

  Så lenge de sitter limt fast til programmeringskassa i stua er det ingen som kan hjelpe dem.

  Svar
 • Kan bare bekrefte Parallax’ kommentar.. har (hadde) flere familiemedlemmer og venner som latterligjorde og skjelte meg ut hver gang jeg prøvde å vise frem dokumentasjon på korrupsjon i cdc og pfizer eller fagpersoner som van den bossche , yeadon m fl. Jeg har blitt en pariah som tilstedeværelsen kun godtas stilltiende så lenge jeg holder kjeft om alt vesentlig og viktig og gjør en god jobb.. dette var ikke bare en iq test.. d var en test på vårt moralske kompass og om man står for sannhet el løgn.. og etter det jeg personlig har erfart så er det mindre enn 5% av folk som tør si ting som det er når majoriteten følger og gjentar løgner.. pussige greier hva

  Svar
 • Jeg prøvde å advare og fraråde mange av mine venner og familiemedlemmer, men det var bare TO som hørte på meg. De er takknemlige i dag, mens de andre angrer bittert på at de ikke ville høre.
  Flere av de er til stadighet syke nå. Folk som nesten aldri var syke før de ble «vaksinert».

  Svar
 • deafdumbblind
  1 juli 2024 9:47

  ,Til Parralax sin viktige og sannferdige kommentar kan jeg bare tilføye at jeg var på sykehuset og fikk fjerna en vond blindtarm i covid perioden, en sykepleier fortalte meg at hun etter 2 innjeksjoner med vaksine følte seg hyppigere sykelig og dårlig enn før. Jeg opplevde også hysteri og trusler fra avdelingspersonale sin side i den perioden, fikk ikke gå ut av rommet osv. Folks adferd er merkbart endret til nesten aggressiv utstråling, eller er det jeg som uvaksinert, som er mistenksom og litt paranoid, kan godt være, vet ikke . Ellers til Paralax vil jeg også fortelle at jeg har gått barbeint i gresset og på grusen nesten hver dag i over en måned nå og merker at det ødemet som var tydelig på beina mine ikke er fremtredende så lenge jeg går barbeint, skyldes kanskje at jeg ikke bruker sokker, vet ikke.

  Svar
 • Günther Braun
  1 juli 2024 9:58

  Det er typisk for de fleste skremte kollektivister at de anklager individualister med evne til selvstendig tankegang for alt som går galt med dem. De har ikke evnen til å ta ansvar for egne feil – akkurat som små barn.

  Svar
 • Folk liker bobler og media liker å forsterke dem. Problemet oppstår når de begynner å sprekke.

  Svar
 • Jeg vil tro denne karen ville tatt vaksinen uansett hvor mye vi andre hadde advart.

  STAYFREE

  Svar
 • Advare?? Med en gang jeg åpnet munnen og sa noe imot hylekoret som forgudet vaksinen, ble jeg umiddelbart stemplet som konspirator og ledd/fryst ut av det gode selskap. Jeg var fra da av sammfunnsfiende og uansvarlig. Viste dokumentasjon, men for døve ører. Å prøve å vise til all skremsels propagandaen i media, gjorde saken ikke bedre, heller verre… Stiller meg stadig spørsmål om hvor de såkalte ansvarlige myndigheter er og hvor er den såkalte vaktbikkja som mainstream media kaller seg. Hvor gjemte de seg når stormen kom??? Nå har også Jonas Gahr Støre forrått Norge og gitt styringsretten til WHO i vaksine direktivet, lurer på om hvor mange sølvpenger han fikk for det…. og mainstream media snorksover som seg hør og bør.

  Svar
 • Jeg visste ingenting om potensielle bivirkninger, men jeg visste at det var en eksperimentell hastevaksine. Mer trengte ikke jeg for å si nei til vaksinen. Vaksinen var ikke utprøvd på mennesker, som for meg er en absolutt betingelse. En annen ting som berget meg er at jeg er bibeltro kristen. I Bibelen leste jeg om en forførelse i endetiden som inkluderte pharmakeia (Åp 18:23). Dette ble for mg et «så sier Herren», dvs. et bud som ikke kunne brytes uten konsekvenser. Jeg advare alle som jeg kjente. Noen behøvde jeg ikke å advare fordi de hadde den samme holdningen som meg. I over 35 år har jeg på heltid advart om noe annet, dvs. Jesu snarlige gjenkomst. Likevel vil mange si: «Hvorfor har du ikke advart oss?».

  Svar
  • Hei, har du sett talen «de to stik» av den danske presten Jon Knudsen på You tube? Virkelig opplysende

   Svar
 • Northern Light.
  1 juli 2024 14:25

  Mange politikere, helsemyndighetens talsmenn, og presse og media i mange land, gikk hardt ut mot de uvaksinerte fra første stund det ble kjent, at en mindre prosentandel ikke ville ta mRNA-injeksjonen kalt vaksiner, for å få folk til å ta dem. De beskyldte de uvaksinerte for å spre viruset, og mange kjendiser mente at de uvaksinerte burde sperres inne og utestenges fra all sosial aktivitet og fra samfunnet. Kritikere generelt ble stemplet som konspirasjonsteoretikere.

  Mange leger overhøvlet sine pasienter som mente det var en sammenheng mellom deres dårligere helse og covid-vaksinen. En legestand som under svineinfluensa-epidemien raskt rapporterte om bivirkninger fra svineinfluensa-vaksinen, og som gjorde at vaksineringen ble stoppet over hele verden etter noen ganske få tilfeller av bivirkninger og dødsfall.

  De fører journaler over sine pasienter, og måtte ha oppdaget en forverret helse hos mange som fikk covid-vaksinen. Men denne gangen opptrådte en nær samlet legestand seg som talsmenn for covid-vaksinen. De få som gjorde sin plikt, og skrev rapporter om bivirkningene de observerte hos sine pasienter etter covid-vaksinen, fikk sin lisens trukket av legenemda, som også skjedde her i Norge.

  Skremt til det eller ikke, legestanden er selgerne i den farmasøytiske industriens (Big Pharma) organisasjon, med tentakler inn i hele helseindustrien som gjør folk syke (med unntak for akuttmedisin), det er ikke profitt for Big Pharma i friske folk. Folk spiser seg syke med ultraprosessert mat med tilsetninger, og ferdigmatindustrien har samme finansielle eiere som Big Pharma.

  Antallet uvaksinerte korresponderer nok ganske godt med antallet som leser alternativ-pressen, som i mange år før covid-plandemien publiserte kritiske artikler om Big Pharma. Alt-pressen var også tidlig ute med uttalelser fra fremstående forskere innen virologi, som advarte sterkt mot covid-vaksinene, forskere som ble utestengt fra vestlig hovedstrømpresse og media (MSM) – med samme finasielle eiere som Big Pharma – enda de har langt høyere kompetanse innen fagfeltet enn myndighetenes talsmenn.

  Talsmenn for den farmasøytiske industrien grunnlagt av Rockefeller, som også finansierte det norske folkehelseinstituttet i 1929. Legemiddeltilsynet i USA er 75% finansiert av Big Pharma, EUs motsvarighet 85%, og Verdens Helseorganisasjon (WHO) over 80%, halvparten av det fra Gates, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller vaksinene, og er verdsatt høyere enn BNP til de fleste land.

  Hvordan skulle uvaksinerte ha kunnet advart om dette, de ble også sensurert vekk fra alle leserforum i alle avisene på den tiden som fremdeles hadde det. Autoriteten til de overnevnte er overveldene, og folk flest kan ikke få seg til å tro at helsemyndigheter – nasjonale og internasjonale – kan virke for noe annet enn folks beste, og folk i hvite frakker blir tillagt høyere etikk og moral enn allmuen, da hører ikke folk på uvaksinerte.

  I mellomtiden har WHO advart og gått inn for forbud mot kunstige søtningsmidler som aspertam, og med det fått troverdighet av publikum, det beviser jo at WHO virker for verdens befolknings beste? Det gjør det lettere for WHO – ikke annet enn en frontorganisasjon for Big Pharma – å pålegge FNs medlemsland å kjøpe inn milliarder av vaksiner til neste plandemi, til Big Pharmas enorme profitt. Et WHO underlagt FN, som ble slått sammen med World Economic Forum, som er partner med kapitalforvaltningsselskapene som er finansielle eiere av Big Pharma.

  Disse realitetene blir for fantastiske for folk å ta inn over seg som kun informerer seg med MSM, og som stats-kringkasterne er en del av. Hvordan skulle et mindretall av uvaksinerte kunne ha fått folks oppmerksomhet om dette, når de må konkurrere med verdens største og beste propagandamaskin, vestlig presse og media, som omslutter en vestlig i all sin våkne tid, fra alle skjermer, og med det trykte ord? Uten å få taletid i MSM og med stadig mer utbredt sensur på alle plattformer på Internett, vil ikke de uvaksinerte kunne advare mot Big Pharmas neste plandemi, denne gangen et konstruert fuglevirus.

  Den som når frem med mest informasjon til de fleste over lengst tid vinner, og det er propagandamaskinen MSM, helt sentral i alt herskerklassen vil gjøre. Det er helt usannsynlig at de uvaksinerte kan advare folk, all den tid finanskapitalen kjøper opp alle sosiale medier, og med AI som avskjærer og sletter alt som går imot de offisielle narrativene de dikterer, og deres politikere gjennomfører.

  Det er skremmende at covid-vaksinerte kan rette sinnet mot de uvaksinerte, i og med at det er helsevesenet som har satt skuddet med giften i armen, Big Pharma som har fremstilt den, og MSM som har anbefalt den. Hvis en ikke kan identifisere fienden som ansvarlig, etter bokstavelig å ha blitt skutt av dem, er menneskeheten helt i herskerklassens vold, de har blitt den usynlige hånden.

  Svar
 • Jeg prøvde å advare, jeg også – men det prellet av som vann på gåsa. Så vidt meg bekjent, var det ingen som lyttet til meg. Jeg har enda friskt i minnet da jeg kom i vaksineprat med en ansatt på min lokale REMA-1000 butikk. Litt desperat utbrøt jeg noe slikt som «Du må ikke ta den! Den er jo farlig!». Da så hun på meg med forakt i blikket, før hun fortsatte: «Så du er ikke vaksinert, du altså…?». For noen måneder siden kom jeg også i prat med en dame jeg kjenner; hun «uffet» seg over at hun fremdeles ikke hadde tatt dose fire….Jeg svarte litt lakonisk at «Å ja, jeg tenker du kan la det være, jeg». Da så hun nærmest sjokkert på meg, før hun repliserte: «Ja, det sier du , det!». En annen dame jeg kjenner fortalte nylig om datteren sin (som etter alle solemerker er vaksinert) «Hun har hatt korona sikkert tre ganger! Nå sliter hun med insulinproblemer». Jeg tenkte mitt, men sa ikke noe,,,,

  Svar
  • Det er mange fortellinger her om oss uvaksinerte som forsøkte å advare, og dine erfaringer matcher godt mine. Mange valgte å heller stole på den korrupte legemiddelindustrien og de løgnaktige politikerne fremfor å lytte til sine nærmeste som ville de vel. Jeg forsøkte, og jeg forsøkte HARDT; å advare mot å ta denne giften… og som takk ble jeg kalt de mest avksyelige ting… du vil knapt tro det. Jeg ble møtt med latterliggjøring og arroganse, men nå i dag så er de samme menneskene stille… ikke noe snakk om flere giftsprøyter nå.

   Mange lider nok av en kognitiv dissonans, altså den ubehagelige følelsen man får når man har to motstridente tanker og troer i hodet samtidig. Dette kan gi seg utsalg i at de reagerer med sinne mot de som påpeker inkonsekvenesen i deres tro, eller som sier noe som går i mot deres verdensbilde. Ingen liker å få illusjoner knust, hvilket er hvorfor mange heller velger å leve i fornektelse.

   Men som Ayn Rand engang sa: «Vi kan ignorere virkeligheten, men vi kan ikke ignorere konsekvensene av å ignorere virkeligheten.»

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pride:

Bløffer
om antall deltakere

Forrige innlegg

Norge blir atomvåpenplattform for USA.

Norge blir dermed atombombemål for Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.