POSTED IN Endring av politikken, Helse

En USA-lege advarer:

De nye vaksinene kan gi svært alvorlige bivirkninger.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er et sammendrag av en video som jeg legger ved en link til. Jeg vet ikke hvem som har gjort sammendraget av det som blir sagt her til norsk, men jeg kan bekrefte at det som fremgår av teksten under er hovedinnholdet.

Dr.Sherri J. Tenpenny er en kjent amerikansk lege som er blokkert fra Youtube på grunn av sine meninger. Jeg kan ikke gå god for innholdet, men jeg vet at en rekke internasjonale eksperter på virus og vaksiner advarer mot et mulig slikt scenario som dr. Tenpenny her gjør.

Dr Geert Vanden Bossche

Denne siden av hele spørsmålet om vaksiner diskuteres aldri. Jeg vet også at den kjente nederlandske biolog og virolog Dr Geert Vanden Bossche, en av verdens ledende vaksineutviklere gjennom 23 år, kommer med sterke advarsler mot de nye c19 vaksinene og sier de vil gjøre større skade enn c19 viruset.

Men her er sammendrag av innlegget. Enhver får tenke sitt. Siden jeg har mistet all tro på våre myndigheter og de store mediene bare forteller det samme hele tiden kan det virkelig være på sin plass med motforestillinger.

Knut Lindtner

Inholdet i en video det er lagt link til under:

Det kalles for vaksine – men er faktisk IKKE det! Men noe helt nytt! Her en annen modig lege – og en kort oppsummering på norsk..

Skjermdump av dr. Shirri Tenpenny

DET ER DETTE SOM BEKYMRER HENNE MEST:

Dr. Sherri Tenpenny – forklarer hva det er så enkelt som råd om det som er farene ved spesielt denne M-rna vaksinen som nå «promoteres» til verden:

 • Det tar minst 6 uker fra du får injeksjonen før piggantistoffet begynner å utvikle seg. Så, et sted mellom 3 måneder og for å være helt ærlig kanskje 20 år. Immunologen jeg konsulterte sa at i løpet av de neste 10 årene kommer vi til å se dette fortsette, fordi det kan ta alt fra 2 år til 19 år å få en fullt utviklet auto immun sykdom. Jeg tror vi vil se massive skader og mange flere dødsfall som begynner et sted mellom 4 og 18 måneder fra nå. Det er sikkert at denne vaksinen vil endre immunforsvaret ditt permanent.

* Når du får dette piggantistoffet i systemet, vil det permanent og irreversibelt forandre immunforsvaret ditt. Messenger-RNA er piggproteinet for å utvikle et antistoff mot dette piggproteinet. Det betyr at neste gang du kommer i kontakt med et virus, skal antistoffet hindre deg i å bli syk. Imidlertid hindrer det deg ikke bare i å bli syk, antistoffet i seg selv vil «aktivere kroppen», skape kaos og gi en massiv auto immun respons.

Dr. Tenpenny forklarer hvordan messenger RNA fungerer. Den har en «budbringer» som lager et protein og endrer indirekte DNAet ditt. Lager et piggprotein.

* Det finnes 35 til 40 koronavirus. Prosessen lar viruset replikere.

* Antistoffet oppfører seg ikke som et normalt antistoff. . ..

* Antistoffet kan binde seg til vev i lungene. . . og forårsake anafylaktisk sjokk og andre ting.

* Antistoffprosessen vil være der for alltid på grunn av. . .

* Den er omgitt /lagt inn i en «boble» av polyetylenglykol som lar viruset replikere seg.

* Polyetylenglykol (wiki) Det er det som kan føre til anafylaktisk sjokk og død.

* Utslett etc.  er en allergisk reaksjon. Folk som har fått sprøyten sier ofte:

  Jeg har det bra, er i orden til de blir utsatt for et nytt corona virus.

Hun forklarer hvordan viruset da begynner å replikere seg, og du får en infeksjon verre enn hvis du ikke hadde fått skuddet. Ingen aner heller ikke hvor lenge Mrna «budbringeren» vil fortsette å overføre – og å danne proteiner osv., og det finnes heller ingen langtidsstudier. Dette betyr at du for resten av livet kan være utsatt for auto immun sykdom, sjokk, allergi og død.

 • Det ble ikke gjort dyreforsøk fordi man visste at dyrene ville bli syke eller kunne dø.
 • Antistoffet kan krysse blod-hjernebarrieren og dermed lage 2 proteiner i hjernen og slikt kan gi ALS eller degenerasjon av frontallappen (Alzheimers og demens).
 • Når så ting går galt, så dukker brannmannskapene aldri opp siden «av – bryteren» ikke finnes fordi beskytterne er blitt «drept»
 • Den nye J & J-vaksinen er at den har tatt piggproteinet og satt det inn i et Adenovirus (forkjølelsesvirus) som åpner opp for kroppens celler og deponerer så piggproteinantistoffet der.

Sluttresultatet er at alle 3 av dem, vaksinene, lager disse antistoffene som kommer til å være svært ødeleggende. Studier indikerer at det er hele 28 organer som kan angripes av dettet antistoffet. Man kan ha opptil 100 forskjellige symptomer (så det blir vanskelig å diagnostisere). Det kan også føre til kreft siden kreft ganske sikkert tilhører gruppen «auto immune sykdommer» 

Vi vet at:

Overlevelsesraten på viruset uten vaksine er 99,91%

Tidsramme for dødsfall:

Øyeblikkelig ved allergisk sjokk, blodpropp eller annet observert i kort tid etter/dagene etter.

Det tar ellers minst 6 uker fra du får injeksjonen for at piggantistoffet skal begynne å utvikle seg, 

så et sted mellom 3 måneder og 20 år. Se ovenfor

 • vaksinen er en ny type, som ikke oppfyller noen av kriteriene for en vaksine utviklet til nå.
 • den hindrer deg ikke i å bli syk, og endrer ikke dødsraten.
 • den er IKKE som å få en vanlig influensavaksine – for du må fortsatt ha på seg en maske og ha sosial avstand.
 • Det angriper organene dine ved molekylær etterligning.
 • Det er basert på en genetisk modifikasjonsteknologi.

https://phibetaiota.net/2021/03/video-3234-dr-tenpenny-expains-in-simple-terms-some-of-the-dangers-of-the-covid-19-vaccine/?utm_content=12358528&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email&fbclid=IwAR2SgwS8ht-_X8fUylskORzVnBHxMtJmK2-1m9By3kTKXLTuqzca4KuDdHk1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 8 781 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Det er soleklart att det er en annen agenda enn å kurere sykdom dette serumet eller luriumet har blitt lagd. Det er jo rett ut galskap å frivillig la noen injisere dette i kroppen.
  Det er så mye falsk propaganda som spys ut og sannhet som hindres i å nå massene, for å lure mennesker til å tro att dette er noe som er lagd med gode hensikter. Den som ikke ser det er så og si blind.
  Agenda 21 og Erna Solberg presser det villig over det norske folk, ordre fra ledelsen i FN.

  Svar
 • Tor Larsen
  16 mars 2021 15:32

  Der er stadig flere godt kvalifiserte forskere som advarer mot vaksinene. Sherri Tenpenny er fra før vaksinemotstander, mens belgiske Geert Vander Bossche er vaksineutvikler og har etter 20 år med vaksineforskning en temmelig imponerende CV. Tenpenny advarer mot de personlige konsekvensene, mens Vander Bossche går ut over dette og advarer mot en katastrofe for menneskeheten. Vaksineringen av store menneskemengder lærer viruset å omgå immunforsvaret og utvikle supervirus som det overhode ikke går an å overkomme. Den plutselige oppblomstringen av mutasjoner rundt om i verden skyldes nettopp vaksineringene, sier forskeren!
  https://www.brighteon.com/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

  Tåken klarner og fram stiger et monster som en sosiopatisk elite med hensikt vil bruke for å redusere antallet mennesker på jorda. Å snakke om tilfeldigheter nå er en ren fornærmelse mot intelligens. Den vaksinerte delen av menneskeheten brukes i øyeblikket som det reneste petriglass der nye virusvarianter i løpet av bare timer klekkes ut og etter hvert, i motsetning til den opprinnelige Covid-19, blir farligere. Hvem vet dessuten om ikke det superfarlige viruset allerede eksisterer, liggende klart på militært forskningslaboratorium og venter på anledningen til å bli sluppet fri? Oppblomstringen av alle de «naturlige» virusvariantene vil i så fall fullstendig dekke over at dette er et syntetisk skapt produkt til biologisk krigføring. Det vil sørge for total ansvarspulverisering.

  Svar
  • Tror du kansje er inne på noe der.. hvis planen er å utrydde 90%av jordas befolkning over de neste ti åra ville det ialle fall være utspekulert å ta en variant av ulv ulv.. først krisemaksimere å tyne befolkninga med et forholdsvis ufarlig virus som påskudd. Så når folk er så fed up og mentalt kjørt og med livene rasert at dem ikke bryr seg eller så desillusjonert av media at dem ikke tror på noenting lengre – Da kommer det virkelige viruset. Vi får håpe det ikke skjer, men man vet aldri.. de som står back «the great reset» og eierne av MSM er uhyggelig dyktige til å manipulere menneskesinnet. Men akkurat nå virker det for meg som at vaksinenen er årsak til de nye mutasjonene og at det brukes for å pushe mer frykt for å tvinge gjennom mer maktinngripen.

   Svar
 • Kjell Wærholm
  17 mars 2021 1:41
  Svar
 • Et godt opplysende intervju, på norsk : K.W.

  Ellers, om blødninger og blodpropper som det ref. til i artikkelen:

  ‘Immunresponsen som blant annet gir antistoffdannelse kan kryssreagere med overflateproteiner på blodplater og trigge blodlevringssystemet, slik at man får en blodpropp.
  Antistoffene kan også sette seg på blodplatene slik at de fjernes fra sirkulasjon, og dermed får man lavere blodplater.’
  https://www.nrk.no/norge/naerliggende-a-tro-det-er-sammenheng-mellom-vaksinen-og-blodpropp-tilfellene_-mener-overlege-1.15420411

  Svar
 • Per Torgeir Rotlid
  17 mars 2021 21:22

  Dette ar en viktig opplysning. Nå må folk snart begynne å våkne!!!

  Svar
 • Sauene vil ikke våkne, sannheten er for brutal for disse woke «stoler på myndigheter» personene. Mange tror på bibel og religion, men kan ikke få seg til å forstå at Satan vandrer midt i blant dem og utbrer sitt rike. Alt f**nskapet startet den dagen Khazarene på de mongolske sletter «konverterte» til «Jødedommen» brakt til dem av samaritanske yppersteprester. Denne «Jødedommen» har først og fremst hatet kristne, siden Jesus kastet dem (pengevekslerne) ut av tempelet. Deres avgud Moloch (sjekk gamle Israel og avguden Moloch) «forlangte» blod/brenn-offer (derav Holocaust som betyr brennoffer) som de «implementerte» i ww2. Dette «Guds Utvalgte Folk» kan ikke betegnes som annet enn en dødskult, alt og alle skal drepes for at «de» skal eie alt og styre alt, planene er eldgamle. I Zion Vises Protokoller (skrevet i 1842, blir sagt å være falske, men alt der stemmer med hva som skjer og har skjedd) sier de at kun 500 millioner er «passe» befolkning på planeten. Altså må snart 7.5 milliarder mennesker vekk. Blir litt vanskelig å fortelle «vanlige» folk at dette skal bli «fremtiden» uten å bli sett på som en tulling moden for asylet med påfølgende «medisinering». Nå begynner planene deres å ta form, hvis de får «vaksinert» hele befolkningen ser det ut til at det går i boks. Dessverre for «papegøyene» deres, etterplaprerne, vil ikke disse være noe mer verdt enn oss «normale», selv om de ikke skjønner det selv, dette kan beviselig nå sees i IsisRaEl, hvor de nå dreper sin egen befolkning. Der har de vel den største dødeligheten av alle land etter «vaksinasjon»? Dette gjøres selv om disse er regnet for å være av «Guds Utvalgte Folks» ætt. Hva da med de som ikke er av denne ætt? Noen som husker hvordan Stalin brukte og satte forskjellige grupper opp mot hverandre, med dødelig utvei for alle til slutt? Da gjaldt det kun Sovjet (og Kina og Tyskland og Kambodsja), nå er hele verden på spillebrettet. Begynn med å si takk, men nei takk til «vaksinene», deretter kan vi begynne å sortere munnbleie folket fra tenkerne, og starte motstandskampen mot despotene.

  Svar
 • ‘ Bruk av maske er ikke bra for immunsystemet, da du kan få mindre oksygen, og kvitter deg vanskeligere med CO2. Slutt med det hvis du vil holde deg frisk.

  Og hvorfor sensureres de nobelprisvinnende medisinene C-vitamin, D-vitamin og hydroxychloroquin og zink. ( Som Trump anbefalte, derfor?)

  Noen burde saksøke media, politikere og legemiddelindustrien.’
  ( På engelsk, men tekstet)
  https://dkdox.tv/videos/DK21020?fbclid=IwAR226aMh-vBe__5syniNno0zZ54zL5VbIo49Vlsu0EMF9gebAJD04XRvkIs

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Asle Toje om den nye kulturrevolusjonen:

Dyrker svakhet, og offerstatus gir prestisje

Previous Post

Klassekampen:

Gjør nok en politisk helomvending.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.