POSTED IN Psykologi, Virkelighetsforståelse

En samordnet desinformasjons-kampanje?

Naturligvis, når hundrevis medier samtidig rykker ut med den samme historien om koronaskeptikere.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Hundrevis av aviser forklarer samtidig hvorfor de mener koronaskeptikerne tok feil.

Av Dr. Peter F. Mayer

Den storstilte desinformasjonskampanjen «Warum Querdenker meinen, recht gehabt zu haben» (Hvorfor koronaskeptikerne mener at de hadde rett) har blitt publisert i hundrevis av kanaler samtidig, både i aviser og på internettportaler, som for eksempel her.

Og nok en gang er det FAKTASJEKKERNE og «radikaliseringsEKSPERTENE» i «kvalitetsmediene» som setter tingene på plass:

«Selv om det ikke var noen data tilgjengelig på den tiden, bestemte dette miljøet («koronaskeptikerne» 😉) seg fra begynnelsen av for at vaksinasjonen var djevelens verk», sier psykologen Lea Frühwirth fra Center für Monitoring, Analyse und Strategie (Cemas). Instituttet studerer radikaliseringstendenser og konspirasjonsteorier på nett.

Denne forestillingen, som koronaskeptikerne fortsatt har, er imidlertid ikke basert på fagkunnskap eller på en analyse av fakta, ifølge Frühwirth. Men rett og slett på en magefølelse. «Om vi nå tilfeldigvis skulle få et resultat som de regnet med for to år siden, er det et eksempel på at en blind høne også iblant kan finne korn.»

Det er ikke noe nytt at en finner såkalte eksperter som tillater å uttale seg om hvilke motiver andre har uten å kjenne dem. Under Vietnamkrigen uttalte en svensk psykiater at demonstrantene fikk utløp for sin fars-aggresjon gjennom protestene. Slik omdefinerte en motstanden mot krigen til en psykisk tilstand.

Hvorfor trykker mer enn 200 aviser&portaler denne artikkelen samtidig, spør IDA-Kanal – Initiative für Demokratie und Aufklärung.

Hvorfor får «journalist» Sebastian Fischer helt plutselig en så stor rekkevidde?

Hvorfor omtales Lea Frühwirth som «ekspert», selv om hennes eneste kvalifikasjon er at hun en gang sammen med en av lederne i Cemas skrev et par sider om desinformasjon under Ukraina-krigen?

Hva slags ideell organisasjon med akronymet Cemas er nå dette, som støttes så sjenerøst av Landecker-Foundation for sitt arbeid mot høyreekstremisme? Hva har det med journalistikk å gjøre?

Det vi her ser, er en samordnet aksjon, en sentralt styrt desinformasjonskampanje fra et system som står med ryggen mot veggen. De siste falske argumentene blir hentet fram, og mediene trykker takknemlig ethvert nonsens fordi de er redde.

Og vi ser igjen at når et stort antall medier samtidig publiserer en og samme historie, er det vanligvis tale om løgner fra pandemiindustrien, krigsindustrien, finansindustrien, WHO, WEF eller fra lignende globale organisasjoner.

Hovedstrømsmediene har overtatt den rollen som kirkene tidligere hadde. De sprer regjeringspropaganda og skal holde folk i sjakk. Ethvert avvik må slås hardt ned på umiddelbart – også om det som skal til, er å plassere en artikkel i 200 medier. Tidligere har vi for eksempel sett kampanjen om at ivermectin er en ormekur for hest, som ble publisert samtidig i hovedstrømsmediene over hele verden. Og vi husker hvordan de gikk til angrep på hydroksyklorokin. The Lancet publiserte til og med en artikkel om denne medisinen, som ble sitert over hele verden, og som var basert på data som var hentet rett ut fra løse luften.

Det er akkurat slik hovedstrømsmedienes oppgaver i dag er definert. Er det i det hele tatt mulig å tro på noe som helst av det de serverer?

Oversatt av Rune G.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Jorge Franganillo1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 253 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Faktasjekkerne er Sannhetsministeriet og forsvarere av regjeringspropaganda. Når faktisk.no lar høre fra seg er det noe som skal dekkes over og snakkes bort, ofte med åpenbar løgn, som Steigan har påpekt.

    Hvor MANGE i journalistikk, politikk og medisin som har solgt sjela til NWOs satanistiske plan, djevelen legemliggjort og representert ved Yuwal Noah Harari, det er ganske rystende.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Var besøket i Kina en katastrofe?

EU-sjef Ursula Von der Leyen måtte gjennom passasjer-kontrollen i Kina.

Previous Post

Arnold Schwarzenegger:

Det var en feil å be uvaksinerte å dra til helvete.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.