POSTED IN 9/11

En sak som er dypt begravet av journalistisk taushet.

Den var tennsatsen for alle USA-krigene i Midt-Østen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hva gjemmer seg bak døren ?


Dette er en dør som ingen ønsker å åpne


Professor i Structural Engineering Leroy Hulsey avsluttet dokumentarfilmen ”SEVEN” om World Trade Center 7 slik: «Hvis det er et problem med WTC7*, da er det et problem med 9/11, og i så fall har vi et svært problem. Men det er vanskelig for folk å erkjenne en annen forklaring på 9/11 enn den offisielle. Dette er en dør som ingen ønsker å åpne.»

_________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene
_________________________________________________________________

NIST tar feil
Hulsey og hans team publiserte sin rapport om WTC7 i 2019 etter fire års arbeid. De fant at den offisielle versjonen til National Institute of Standards and Technology (NIST) ikke stemmer.

Også rivingseksperter støtter Hulsey
De påstår at kollapsen til WTC7 skyldes riving ved bruk av eksplosiver, rigget av eksperter og perfekt gjennomført. Problemet er at det tar mange uker å planlegge og rigge et så stort bygg, og jobben må i så fall ha startet lenge før 9/11. Det som er helt sikkert er at samtlige 83 loddrette stålsøyler sviktet i samme mikrosekund i hele etasjen og det gjentok seg over mange etasjer slik at bygget falt i fritt fall i mer enn 2 sekunder (over 8 etasjer), for øvrig i tilnærmet fritt fall. Ingen brann kan forårsake en slik total svikt ifølge arkitekter og bygningsingeniører i Architects & Engineers for 9/11 Truth.

Ikke bare WTC7 gir problemer med den offisielle versjonen fra 9/11
Det gjør også de andre hendelsene. Begge tårnene, flyet som angivelig traff Pentagon og flyet som angivelig styrtet i bakken i Pennsylvania – alle har de elementer i seg som ikke stemmer med den offisielle versjonen. I tillegg kommer de andre pussige hendelsene før, under og etter denne tragiske dagen. Men til tross for alt det som griner mot oss, skjer ingenting, Som Hulsey sa, ingen vil åpne den døren.

Det blir simpelthen for tragisk
dersom det blir klart at hauker i USA, med visepresident Dick Cheney og forsvarsminister Donald Rumsfeld i spissen, brukte to – tre år på å planlegge krigen i Afghanistan, terrorhendelsene som skulle gi påskuddet til krigen, samt valgkuppet i Florida i 2000 som fikk satt inn de rette folkene i Det hvite hus til å gjennomføre det.

Da er en hel verden ført bak lyset
Da ser vi slutten på USA som en ledende stormakt, da vil alle amerikanske baser i vestlige land avvikles, NATO slik vi kjenner alliansen i dag vil opphøre, og vi får et rettsoppgjør med USA som vil få Nürnberg til å rødme. Selvfølgelig vil ingen åpne denne døren!

Journalistene tier …
Journalister i de store mediene støtter opp om eiernes policy og fortier lydig ethvert kritisk spørsmål rundt 9/11. Slik bidrar de alle til å forhindre en avklarende debatt. Det er fristende å sitere Jesaia kap. 5, vers 20: ”Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt.”

Les også boka på norsk om saken.

* Se en video av da WTC7 falt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «en dør ingen vil åpne» i Vesten, men kanskje noen i Østen ser det med andre øyne.
  9/11 ble brukt som påskudd til «krig mot terror» som USA ganske klossete selv arrangerte. En avslørt falsk-flagg-operasjon rettferdiggjør hevn, eventuelt en Nürnberg-prosess hvis vi er heldige. Syria, Afghanistan m.fl. har all grunn til å hate Vesten.
  Dick Cheney og Donald Rumsfeld er disipler av Leo Strauss, han med «de noble løgnene».
  Et rettsoppgjør med USA og NATO vil ramme vasallstaten Norge. Jens, de kommer for å ta deg. Og det kan de bare gjøre. Synd at hele det norske folk også kan få merke konsekvensene når USA faller.

  Svar
  • Det er grunn til å tro at de fleste vestlige etterretningsorganisasjonene vet nøyaktig hva som skjedde 9/11, hvorfor det skjedde og hvem som gjorde hva.

   Svar
 • http://www.corriere.it/politica/07_novembre_30/osama_berlusconi_cossiga_27f4ccee-9f55-11dc-8807-0003ba99c53b.shtml

  Oversatte utdrag fra artikkelen: «…Det påstås at Bin Laden skal ha tilstått angrepene i New York og sagt han var hjernen bak 11. september. …Alle Etterretnings-organisasjoner i Amerika og Europa visste godt at de forferdelige angrepene var planlagt og utført av CIA og Mossad, med hjelp fra den Zionistiske verden – for å legge skylden på de Arabiske landene for så å sette inn vestlig makt…i Irak og Afghanistan…»

  Svar
 • «Men det er vanskelig for folk å erkjenne en annen forklaring på 9/11 enn den offisielle. Dette er en dør som ingen ønsker å åpne.» »

  Og dette gjelder både 9/11-fortellingen , vårt penge-økonomiske system som stadig lurer på oss ‘dyrtid’, ‘økonomikrise’ , og hevede renter.
  (- Eller fortellingen om Covid- ‘pandemien’ som ikke henger på greip, hvis vi ser på tall og ikke politikk. Likeså ‘klimaKRISEN’ )
  ( Eller narrativet om Holocaust for den saks skyld. )

  Hendelsene og ‘forklaringene’ skal inneholde så mye grusomt, eller potensielt grusomt, at vi slutter å tenke og godtar vissvass som forklaringer.
  Disse folka kan psykologi.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Globalisering

EU-politiker advarer mot «sekten» i Davos

Forrige innlegg

Bokvalitet

Raymond  og boligprodusentene tapte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.