POSTED IN Covid-19, Helse

En lege i USA med sjokkerende funn.

Utløser vaksinene autoimmune reaksjoner?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den amerikanske legen Dr. Nathan Thompson gjorde noen sjokkerende funn da han testet immunforsvaret til en pasient etter første og andre dose med covid-vaksine. Etter andre dose viste blodtestene alle tegn på at pasienten holdt på å utvikle autoimmunitet.

Fra redaksjonen

Dr. Thompson fant ut at immunforsvaret reagerte normalt da han testet blodet til pasienten etter første dose. Testen legen brukte er en rimelig standard blodstatus, som blant annet viser nivået av immunceller i blodet. Thompson har ikke registrert andre leger som har testa immunforsvaret til pasientene sine etter vaksinen.

Resultatene av første test viste at:

– Niået med granulocytter er høyt. Dette er immunceller som blant annet rydder opp i bakterielle infeksjoner i kroppsvev. Mange granulocytter kan derfor tyde på at det er en betennelsesreaksjon på gang i kroppen. Det som kan være verre, er at høyt nivå med granulocytter også er til stede ved utvikling av autoimmune sykdommer.
– Nivået på lymfocytter er også høyt, slik det skal være når det adaptive immunforsvaret bekjemper en infeksjon. Lymfocytter utvikler antistoff og bekjemper virus. Poenget med vaksinen er nettopp å provosere lymfocyttene til å mobilisere og produsere antistoff.
– Antallet morder-T-celler, som dreper virusinfiserte celler, er i overkant høyt, men det viser først og fremst at immunforsvaret reagerer bra på vaksinen.
Alt i alt viser testen etter første vaksinedose en rimelig naturlig immunreaksjon.

Etter andre dose er bildet et helt annet. :
– Nivået på granulocytter går ut over grenseverdiene. Det indikerer at det er en autoimmun reaksjon på gang.
– Nivået på lymfocytter er helt i bunnen: Hele det adaptive immunforsvaret er så å si slått av. En spesiell type regulatoriske T-lymfocytter, som styrer også aktiviteten på granulocytter i immunforsvaret er også slått av. Er det for få av disse regulatoriske T-cellene, kan granulocyttene miste styringa og gå løs på kroppens eget vev.

Dr. Thompson mener han kjenner igjen situasjonen og er lettere sjokkert over det han har funnet.


– Jeg har sett dette før. Hvis jeg skulle ha tolket disse resultatene uten å vite hva den gjaldt, ville jeg ha sagt at resultatet fra andre dose er tydelige signal om autoimmunitet. Denne personen holder på å utvikle en autoimmun reaksjon. Hvis dette fortsetter, vil han også ha en dårlig respons på enhver infeksjon som kommer, sier den amerikanske legen på videoen. 

Legen mener at dersom dette er situasjonen i immunforsvret til flere som er vaksinert, har folk et problem. Hva skjer når folk med et så dysregulert immunforsvar møter viruset live? Det adaptive immunforsvaret i praksis er slått av!

– Kan dette være årsaken til såkalte «gjennombruddsinfeksjoner»? Jeg vil vite hva dette gjør med folk. Jeg ber leger teste immunforsvaret til pasientene sine. Dette er ikke å beskytte helse sukker Dr. Thompson, med klar adresse til kolleger over hele verden.

Hvis resultatene han har funnet gjelder jevnt over, betyr det at mange nå går rundt med autoimmune reaksjoner i kroppen uten å vite det. Det eneste som er helt sikkert, er at dette finnes det ikke medisiner mot, konkluderer legen.

– Hva gjør vi nå? Jeg vet ikke. Ingen vet hva vi kan gjøre med dette, for det har aldri skjedd før i menneskehetens historie. Triggeren til autoimmuniteten må fjernes, men jeg vet ikke hvor lenge denne triggeren kommer til å være der. Ingen vet hvor lenge dette vil stå på, for ingen har testet.

Forsidebilde: Ramzan Ashraf

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • mads andresen
  8 oktober 2021 8:44

  Lege kan bli missvisende siden the ofte er snakk om MD- Medical doctors.
  Bare si Dr. for det stemmer. Ellers kommer faktisk.no og dekrediserer alt innholdet uannsett hvor riktig det er.

  Svar
 • klart det, så må du kjøpe immunforsvaret til medisinalindustrien, så du kan bo i en smart city, så du vet at idag skal jeg gå i banken og ta stort lån som jeg må jobbe resten av livet og litt til for å betjene, og spise genmanipulerte grønnsaker kokt i kraft på laberatoriumskjøtt, eller på hormon sprøytemiddel laks fra norske oppdrettsanlegg….

  Svar
 • Vaksinen er en mekanisme for reduksjon av verdensbefolkningen.

  Vaksinen produserer nye varianter, og vaksinen til disse nye variantene vil produsere nye varianter som krever nye vaksiner. Hele tiden blir immunforsvaret ødelagt. Menneskeheten vil ende opp uten naturlig immunitet.

  Som sensurerte forskere sa helt fra begynnelsen, så er dette en konspirasjon for å redusere verdensbefolkningen.

  https://www.rt.com/news/536511-new-covid-vaccines-necessary-virus-strains/

  Svar
 • Northern Light.
  8 oktober 2021 16:05

  Det Dr. Thompson beskriver uten å si det med rene ord, er et biovåpen. Hvis Thompson har rett, har de fleste som har tatt mRNA-injeksjonen kalt vaksine fått et redusert immunforsvar, og blir de smittet av et koronavirus som influensa A, influensa B eller forkjølelsesvirus, eller blir syke av andre grunner, kan det bli alvorlig til fatalt, spesielt for eldre, og eldre med underliggende sykdommer.

  Thompsons observasjoner er sammenfallende med mange rapporter fra for eksempel Israel, hvor de som har tatt injeksjonen, blir lettere smittet av viruset vaksinen skulle beskytte mot, såkalte gjennombrudds-tilfeller.

  Thompsons funn kan bare legges til det fjellet av bevis for at dette er en konstruert krise. Det å injisere store deler av verdens befolkning også i yrkesaktiv alder med en eksperimentell «vaksine» som er praktisk talt utestet på mennesker, for et virus med en overlevelsesprosent generelt på 99,85%, og knapt farligere enn en sesonginfluensa, kan ikke forsvares på noe grunnlag.

  Vestlig presse og media og den enorme farmasøytiske industrien (Big Pharma) har samme finansielle eiere, de mektige kapitalforvaltningsselskapene som får astronomisk fortjeneste på investeringene de gjør for verdens rikeste mennesker og selskaper. Pris per injeksjon og PCR-test som skal gis flere ganger til hver person, må multipliseres med flere milliarder, da Big Pharma har som mål at alle de 8,4 milliardene mennesker skal få injeksjonen, blir det bokstavelig talt astronomiske tall.

  Selskapenes direktører sier at befolkningen skal ha 4-5 injeksjoner hver, ikke fagmedisinere i folkehelse-instituttene og helsedirektoratene. Politikerne tar instruksjoner direkte fra de farmasøytiske storselskapene, og ikke fra landenes egne medisinere, som vi ser blant annet i USA.

  Når et stort antall av de som har fått injeksjonen får alvorlige bivirkninger, blir de som overlever injeksjonene faste kunder for Big Pharma for resten av livet. De må kjøpe dyre medisiner fra de samme selskapene som fremstiller injeksjonene som gjør dem syke. De får sterkt redusert livskvalitet, men kan ikke saksøke selskapene, for kontraktene selskapene har med landenes myndigheter, gjør dem immune mot søksmål.

  Det er tvilsomt om Dr. Thompsons funn blir offentliggjort i massemedia, for MSM har opptrådt som et PR-byrå for Big Pharma helt fra begynnelsen, og bare servert skremselspropaganda for at befolkningene skal ta «vaksinene» uten å stille spørsmål. De stoler på presse og media, uten å vite at de har samme eiere som vaksineselskapene.

  Da blir den konstruerte koronakrisen et globalt kupp og en gullgruve for Big Pharma, som har kapitalforvaltningsselskapene som finansielle eiere, som igjen er eiet av bankkartellene, som finansierer nedstengningene for de fleste landene i verden gjennom Verdensbanken og IMF.

  Bankkartellene er eier av verdens gjeld som nå er nær eller overstiger 300 000 milliarder dollar, og er nå snart i posisjon til å omstrukturere mye av verdens økonomi til herskerklassens fordel. De fleste land
  har gjennomført nedstengninger og tiltak etter anbefalinger fra Verdens Helseorganisasjon (WHO), som har Gates Foundation som største private bidragsyter, og Gates har store eierinteresser i selskapene som fremstiller injeksjonene.

  Hadde MSM som 95 prosent av verdens befolkning informeres av drevet journalistikk, hadde dette globale kuppet av storkapitalen kunne blitt stoppet etter et par måneder, før den ødeleggende massevaksineringen startet. Verdens befolkning kan bli så svekket at verdensøkonomien ikke kan gjenopprettes, og herskerklassen kan innføre det som vil gi den full kontroll på befolkningene på individnivå, en digital verdensbankvaluta. Den verden har vært igjennom til nå, er bare første kapittel på veien til New World Order, en verdensregjering med ikke-valgte billionærer som får uinnskrenket makt.

  Svar
 • En WHO-Database lister 2,201,851 bivirkninger til Covid-19 vaksine.

  Databasen VigiAccess lister rapporter fra 148 land over bivirkninger fra vaksiner.

  Den mest berørte aldersgruppen er de i alderen 18-44 år, med 39 prosent av reaksjonene. Den nest største gruppen er de i alderen 45-64 år, med 31 prosent av tilfellene. Det har vært 301 uønskede hendelser rapportert hos barn i alderen 0-27 dager og 1327 reaksjoner rapportert i barn i alderen 28 dager til 23 måneder.

  Angående kjønn, ser Covid-19 vaksinen ut til å påvirke kvinner mer enn menn, med 69 prosent av reaksjoner knyttet til kvinner og 30 prosent som påvirker menn.

  https://theexpose.uk/2021/10/07/shocking-a-world-health-organisation-database-lists-2201851-adverse-reactions-to-the-covid-19-vaccine-including-birth-disorders/

  Svar
 • Svar
 • Ann Vandersteel er sammen med Dr. Karladine Graver og tidligere Pfizer ansatte og farmasøytisk analytiker Karen Kingston. De diskuterer hvordan de skal beskytte pasienter i sykehus på grunn av den aktuelle situasjonen i usa. Sykehus i Amerika dreper Covid-pasienter og høster deres organer!

  https://www.brighteon.com/b53491b8-1132-4111-a4c4-96e5c3335b42

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er bare en som fortjener en journalistpris (fredspris):

Han avslørte feil folk: våre kjeltringer!

Forrige innlegg

Sven Røgeberg:

Skal vi forstå hele historien bak 22.juli, må vi snakke om multikulturalismen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.