POSTED IN Endring av politikken, USA

En fortelling fra et land (USA) i oppløsning:

Et mirakel hvis det ikke smeller!

21 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En trenger ikke være enig i alt han skriver, men grunntonen er dystopisk, virkelig dypt pessimistisk. Det forteller om et land på vei mot avgrunnen.

Vi republiserer denne artikkelen fordi utviklingen i USA ikke har endret retning, men forsterket seg. Og etter at gassrørledningene til EU ble sprengt vil utviklingen i Europa akselerere den negative utviklingen. Dette vil merkes særlig i Europa, som vi allerede ser, men det vil også slå inn i USA.

Med en ny og langt farligere krig rundt Israel hvor USA stiller seg bak den jødiske staten med våpen og penger, vil USA komme mer og mer i konflikt med verdensopinionen, noe som er tydelig og åpenbart i dag for alle som vil se. Det er liten støtte for Israels politikk, selv i Vest-Europa, og styrkeforholdet i verden er dramatisk endret de siste årene, men ikke i USA/Israels favør.

Knut Lindtner
Redaktør

Det vil eksplodere!

Det vil være et mirakel om det ikke skjer.

Av Fred Reed.

O boy!! Landet er klar til å eksplodere, før eller senere!! Rykende ruiner, døde kropper,  sydende hat, og et land som er gått i oppløsning og som ikke kan settes sammen igjen.

Det er ikke sikkert at det vil skje, men det ser ut som om landet er klar til det.

Ingen har noe ansvar i dette kollapsende narrespillet her i landet.

I Louisville truer hundrevis av væpnede svarte med å «brenne hele greia ned». Og de mener hele Louisville, dersom de ikke får viljen sin.

Alt ligger til rette for dem, og med god grunn.

De har våpen. Store flokker marsjerte i Georgia, væpnede, klare til rock and roll.

Black Lives Matter (BLM) sier de vil «marsjere inn i forstedene» for å ta hvitingene. Og hvem vil stoppe dem? Ikke regjeringen. Den frykter dem. Weimar Kentucky?  Et amerikansk frikorps?

Se på en video fra America today. Bla deg nedover til opptakene fra New York. Det er som Apenes planet.

Våpensalget stiger. En venn i Rhode Island gikk til en våpenhandler, og fant at det var lang kø der.

AR-15

En spaltist i Virginia ble fortalt at andre butikker rapporterer om lange ventelister for prisbelønte våpen, helst en AR 15.

Folk er redde, eller de har fått nok. Nå væpner de seg. Vårvindene herjer.

Landet har ikke noe lederskap, ingen har noe ansvar. I Trump har vi kanskje den svakeste presidentene i historien –  kjeften full; beundrer seg selv; ineffektiv; mye snakk og ikke noe blir gjort.

Han gjorde ikke noe da opprørere plyndret, brente ned og vandaliserte.

Så sluttet han å bry seg om pandemien – de beslutningene overlot han til de enkelte statene.

Mye skriking og glorete fjær, men ingen fugl på innsiden.

Kongressen gjør ingen ting. Den ene etter den andre der blir kastrert –  og kjøpt og betalt av spesielle interesser, av Wall Street og våpenindustrien og de store selskapene. 

De lokale regjeringene gir etter for opprørerne, eller de står pent og ser på mens det brennes ned.

Dette er ikke noe samfunn – det er kaos.

Når et land står foran kollaps kommer gjerne frelsen som en mann til hest. En mann med en svær stokk. Du vet – 1789, 1917,1933. Den slags.

Media oppmuntrer opprørerne, de fyrer opp under lidelsene eller ved å være partiske. De har lite greie på hva de oppmuntrer til.

Skjønner de hva som foregår?

Det er kanskje merkelig å si at media ikke aner hva som foregår – selv om det er deres business å vite det – men det gjør de ikke, verken i Flint og Gary eller i Wheeling. Den dag i dag aner de ikke hva det brygger opp til der ute, eller hvor mye de medvirker til det.

Tross alt er det ingenting i det store mystiske Vesten de bryr seg om. Journalistene i de isolerte høyeste sirkler er rike sammenliknet med stakkarene i Gary. De lever i en by som er sikret mot nedgangstider. De hadde valget mellom å dra til Tyrkia eller Vietnam, ikke problemet med å betale husleien.

De lot være å skrive om nyheter de ikke likte, de undertrykte de rystende hendelsene i deres eget land – et land de faktisk ikke kjenner noe til. Ved å sensurere andre sensurerte de seg selv. De kan jo ikke lese historier som de ikke kan skrive. For eksempel om kvalmende raseangrep mot hvite. Det ville jo være rasisme. Best å holde seg unna.

Men spørsmålet om rase er jo den mest eksplosive delen av en politikk som ikke fungerer. Og det er andre ting som kan fyre oppunder. Legg til økonomisk forfall, og du får med raseri, større trykk.

Folk lever fra lønningsdag til lønningsdag, med tillegg fra kredittkortene. De har ikke tusen dollar, eller femhundre dollar til en nødssituasjon.

De unge bor i kjellerleilighetene til foreldrene fordi de ikke kan få seg en jobb så de kan kjøpe seg et hus og starte en familie.

Folk går ikke til doktoren fordi helsevesenet både er kostbart og elendig.

Studentlån knuser de unge.

Grunnskolene er propagandafabrikker. Foreldrene vet det, men kan ikke gjøre noe med det.

Pensjoner  forsvinner etter hvert som arbeiderne blir arbeidstakere hos uavhengige kontraktører som unngår utgifter som har med velferd å gjøre.

Uten håp mister vi fremtiden.

Folk ser ikke noe håp. Og dette gjør dem farlige. Se opp!!

Og BLM ønsker å marsjere inn i forstedene for å få tak i hvitingene. Gud hjelpe oss! Det vil ganske sikkert bli et skikkelig slag.

BLM vet ikke hvor mange hvite menn som er kvalme av kaoset og ødeleggelsene, kvalme av BLM. Stille og rolig sier de; «Kom igjen, la oss ordne opp i dette». Ladde ord.

Og mens disse understrømmene vokser, vil media kvitre og være belærende og si dydige ting. 

Men pang!!

Ingen har noe ansvar. 

Ingen vil si «NEI» til opprørerne og komme med stokker. Ingen så langt. Det kan eksplodere.

BLM er høye på pæra, de er klar over sin makt, de er mer enn overbeviste om at de kan få en lett seier. De, og Antifa, har aldri møtt motstand. Men dersom det skjer bli det bli ville tilstander.

De vil også oppdage at maten faktisk ikke vokser i Safeway. Og at når Safeway er blitt brent ned så vil det ikke skje at den kan bli brent ned en gang til. 

Et land får det de ber om, og de fortjener hva de kan tolerere. De fleste sosiale problemene fører til kaos, et resultat av feil eller sammensvergelser fra regjeringen.

Andre land har gode nasjonale helsetjenester. Det har ikke Amerika.

Studentlån er en kalkulert svindel, akkurat som kredittkort-selskapene bevisst får folk til å kjøpe noe de egentlig ikke har råd til, og så straffe dem med blodige renter.

Lite penger til pensjoner og helsetjenester

Pensjonsplaner finnes andre steder. Europeiske land har dem. Men det er Pentagon og Wall Street som får Amerikas penger.

Det kommer til å eksplodere. Et mirakel at det ennå ikke har skjedd.

Det dødeligste spørsmålet er hva skal vi gjøre med de svarte. Vi må ikke si det alle vet, at de svarte  er de minst utdannede, de minst produktive, mest kriminelle, de voldeligste, mer avhengige og minst assimilert av befolkningen. Dersom noe kan bli gjort med noe av dette, så vil det ikke skje, for det er ingen som får lov til å nevne problemet. 

Ingen har noe ansvar.

Etter hvert som de hvite mister sitt økonomiske grunnlag vil de bli mindre og mindre villige til å betale for velferd, matbilletter, gratis husleie og annen barmhjertighet.

Når kaka blir mindre er det noen som får mindre kake. Dersom kaka minker en hel del, er det noen som ikke får kake i det hele tatt.

I mellomtiden er våpensalget på vei opp.

Minst seks byer hadde alvorlige opptøyer sist natt, der mobben kaster murstein på politiet. En murstein i lufta er det dødelig våpen. De burde bli møtt av likedanne dødelig våpen.

Allikevel så trekker regjeringen, borgermestrene, og byrådene seg tilbake, tilbake, tilbake. Men dersom de stanser opp vil det se stygt ut.

Amerika har ikke kontroll i gatene sine. Det er det mobben som har. Overalt. Si meg et annet land som tillater noe slikt.

Dersom de hvite opprørerne, for det meste ungdommer,  blir møtt med styrke vil de smelte vekk. De er som snøflak, tusenårs-drømmene, unge dumme, uvitende som aldri har hatt det så spennende. Før kjedet de seg, og det vil de snart gjøre igjen. 

De svarte er mer virile, de vil ikke kjede seg. Og når de ikke kjeder seg, vil resultatet bli kaos når de starter opprør som om det var et foreldremøte i Lake Woebegone. Så hva?

Her kommer vi til mangfoldets gleder.

Kulturer kan være for forskjellige til at de kan leve sammen. Hvite og svarte har nesten ingen ting felles, lite felles historie. 

De hvite kan vise til en historie så langt tilbake som før de gamle grekerne, via Romerriket, rennessansen, Europa.

De svarte har ingen del i dette, og de ser ikke ut til å være interessert i det. Aristoteles? Thomas Jefferson? Einstein? Madame Butterfly? Galois? FORTRAN? Dette kan like godt ha kommet fra en fjern galaktisk sivilisasjon.

Det finnes ikke enighet noen steder, på noe nivå, om noen ting. Hardbarkede konservative insisterer på at koronaviruset ikke er verre en vanlig influensa, selv om sykehus rapporterer om overveldende intensivbhandlinger, og epidemologister roper alarm.

Blå stater går inn for lockdown mens røde stater åpner opp. Libertarianerne selger oss latterlige konspirasjonsteorier. Lover om bruk av ansiktsmasker blir oversett eller diskutert alvorlig.

Kina, Sør-Korea og Singapore har stengt ned, kontrollert viruset, gått tilbake til arbeidet!

Men ikke Amerika.

 Ingen har noe ansvar.

Det er ikke noe som holder landet sammen. Det finnes ikke noe sosialt lim, ingen dominerende kultur. Vi har ingen felles historie, ikke noe felles språk, dialekt, etnisitet eller religion. Mangfoldet gjør landet til en ruinhaug.

Mangfold? Det er slutten for Amerika. Landet som en gang var overveldende hvitt – av europeiske. angelsaksiske og kristne. Da virket det, som tilnærmete monokulturer vanligvis gjør. 

Men ikke nå lenger. De i nord hater – nei dette ordet er ikke sterkt nok – de i sør og prøver å viske ut deres kultur og deres unikhet.

Bibelbeltet er intenst kristent, mens eliten i nord, overveldende jødisk, prøver å undertrykke det kristne. Eliten langs kysten forakter de stakkarene som bor mer sentralt.

De svarte hater de hvite. Feministene hater menn.

Spanjoler flyter inn i landet i ukjente mengder. De har ikke bestemt seg for hvem de vil støtte.

Amerikas indianere fortsetter å kreve å få være spesielle.

Jødene, kristne eller ikke, kontrollerer media og finans, enten de er ganske europeiske eller ganske amerikanske. Dette fører jo til evig fiendtlighet.

En gruppe somaliere, som ikke har noe felles med Minnesota, bor i Minnesota.

Og så videre.

Det kommer til å eksplodere, om det ikke gjør det vil det være et mirakel.

I øyeblikket er det underlig nok de svarte som holder svepen over landet. Men det vil ikke vare, og det vil slett ikke forbedre forholdet mellom rasene. Det er bare å vente på at sikringen går, det gjødsles under hatet som de ikke greier å uttrykke, selv om det er der. 

Kate, bolt døren din!!

Statuer blir revet ned hvis de svarte ikke liker dem. Universitetene har sluttet å undervise i engelsk grammatikk fordi de svarte ikke forstår det. Hvite personer får sparken for å si «Alle liv er likeverdige» (All lives matter).

Landet har senket kravet for svarte på medisinstudiene, det kreves lavere poengsum for å bli jurist. Høyskoler gir eksamen til svarte som knapt kan lese.

Det kommer til å eksplodere, gutter og jenter. Det er iallfall det jeg vedder på.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.unz.com/freed/its-gonna-blow-be-a-miracle-if-it-dont/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

21 kommentarer. Leave new

 • «Men de har vært der lenge. Jeg ser ikke noe revolusjonært potensiale i USA i dag, bare et anarkistisk, altså noe som vil føre til oppløsning og kaos».

  Før man kan så må man pløye. Og sumper må dreneres. Da er det lurt å trekke soldater hjem, fra tidligere presidenters angrepskriger, ja. Dette går riktig vei.
  Samtidig viser dette at et samfunn bør være homogent.
  «Det er ikke noe som holder landet sammen. Det finnes ikke noe sosialt lim, ingen dominerende kultur. Vi har ingen felles historie, ikke noe felles språk, dialekt, etnisitet eller religion.»
  Norge bør lære, både om dagens moderne slavehandel-«hjelp» fra Afrika/Midtøsten, og at felleskap i språk og historie er viktig når man skal bygge kultur i en nasjon.

  Svar
 • Og USA er landet som FRP og andre borgerlige inkludert kristelighyklerne og de «liberale» miljøhyklerne, ser opp til og tilber. Siv Jensen har flere ganger vært på Republikanernes årsmøter og var så rørt at det dryppet av henne. Dette er målet de har for den norske velferdsstaten. Godt valg!

  Svar
  • «Dette er målet de har for den norske velferdsstaten»
   Ja, – et homogent samfunn med så stor frihet for enkeltindividet som mulig.
   Det er ikke staten ( de statlige organisasjonene) som forsørger samfunnet. Det er omvendt. Vi må ikke forveksle utgifter og inntekter.
   Det er ikke penger ( eller inndratte skatter/svette) som gjør et velferdsamfunn. Heller ikke fagforeninger eller streiker, eller konstruerte motsetninger Det er enkeltindividers arbeid og teknologiske nyvinninger som lager velferd. En nasjons administrasjon skal (bør) kun samkjøre velferdsmål/arbeidskrefter, forvalte samfunnets naturresurser, og stoppe de som stjeler fra fellesskapet.
   Enkeltindividet eier sin egen arbeidskraft, sine livsmål, og har nok ønske om å bruke dette med så stor frihet og arbeidslyst som mulig.
   – Og selvfølgelig (!); penger er, for et samfunn , kun byttemidler (uten egenverdi) i et samfunns dugnadsinnsats. Det er arbeidskrefter og arbeidslyst om er et samfunns gull.

   Svar
   • Virkeligheten er at noen få vil ha eiendomsretten over det som tilhører alle, at noen få vil ha all verdiskapningen av det arbeidet som alle utfører, de vil gjerne ha monopol på alt konsum og stor fortjeneste på at folk må bo, de har tilrøvet seg all makt på bekostning av alle og bestemmer på tvers av det folk flest ønsker og behøver. Og det er disse få som bestemmer i Norge i dag og legger premissene for all politikk world wide.

   • » Virkeligheten er at noen få vil ha eiendomsretten over det som tilhører alle»
    Det er virkeligheten. Og de gjemmer sg bak begrepet sosialisme/kommunisme. d
    Det er fordi vi ikke har nasjonalisme, der nasjonens fellesresurser tilhører alle – -som tilhører nasjonen.
    «noen få vil ha all verdiskapningen av det arbeidet som alle utfører»
    Det er fordi vi ikke har (egentlig) sosialisme. Egententlig/virkellig sosialisme er at arbeidskreftene tilhører individet; den kan de gjøre som de vil med, selge eller beholde sjøl. Starte produksjon sjøl, eller selge arbeidskreftee til høystbydende.
    Men /og byttemidlene tilhører oss alle. Og er et måleverktøy lik litermålet og vekten, som styres av nasjonen etter indeks. De som lurer på litermålet /byttemidlene eller rentene er svindlere, de må fjernes. De ødelegger samfunnet.

   • «…»og stor fortjeneste på at folk må bo»

    Folk bygger bo, og det skal(bør) ikke koste noe bortsett fra arbeidsinnsats, felles eller alene, og delbetaling på samfunsskostnadene vei, vann og kloakk. og energi.Til realkostader i arbeidskraft. Forutsigbarhet for enkeltindividet.
    Alle skal ha mulighet til bygge egen velstand med egne krefter. Uten utbytting fra de som styrer verdensvalutaen, godseiere eller en korrupt/indolent (? ) administrasjon, som skattelegger/inndrar og fratar enkeltindividet makt over egne arbeidskrefter/innsats.
    Det et samfunn trenge er forutsigbarhet, og trygget på at enkeltindividets egne krefter står over maktapparatet til noen få.
    Og en administrasjon som ser forskjell på og penger (tall) og arbeidskrefter , og som står på enkeltindividets side.

  • Tror mange, i likhet med deg Jonas, burde bli litt mer kjent med de gruppene av mennesker du kritisterer…Så slipper du å skrive så mye dumt.
   F eks kristne…..Kristne er en like mangfoldig forsamling som ateister….Du finner vel til og med større sprik i meninger blant kristne enn du gjør blant ateister. Det eneste som vel forener kristne er at de tror det finnes en gud. Resten av politikken og teologien er det uendelig med meninger om.

   Mange kristne identifiserer seg overhode ikke med biskopene i den norske kirke, den typiske KRF-politiker, Vårt -Landjournalisten og den politikken disse forfekter. Kristne befinner seg på veldig ulike steder i politikken, og det har derfor liten hensikt å omtale kristne som en homogen gruppe hva angår politiske meninger.

   Svar
 • Et samfunn er en samling av enkeltindivider , for enkeltindividene – ikke stat-aparatets skyld. ( Ihvertfall i vesten/Norge. Asia kan ha en annen kultur. (?)
  Og hver nasjon bør å ha frihet til å bygge velstand utfra egen kultur, og mulighet til å avvise (grupper av ) folk som vil innføre egen kultur i ny nasjon.
  Et folk, i Norge, trenger ikke en administrasjon som tror de er de styrende. En administrasjon er tjenere.
  https://www.youtube.com/watch?v=fwOtxDnThoQ

  Svar
  • Ja, denne er bra!
   Jeg er glad for at Erik Bye følte seg fri til å yttrykke dette klart og tydelig på slutten av sitt liv.
   Han måtte holde seg litt mer moderat i sjakk i tidligere dager for å ikke støte noen, da han også var såpass knyttet til NRK.
   En flott man som jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med.

   Svar
 • Det er litt komisk når (den kvinnelige) oversetteren presterer å oversette «prize weapons» (det er snakk AR 15) med «prisbelønte våpen». Når man som oversetter ikke har filla peiling på hva det snakkes om, bør man ha forstand nok til å søke råd.

  Svar
  • Hva er riktig oversettelse når man har filla peiling?

   Svar
  • Ja, det kan hende du har rett i det. Noen ganger går det ikke som vi ønsker. Men vi driver dette nettstedet på gratis og frivillig arbeid. I noen artikler er det ikke alltid lett å forstå fagbegreper og uttrykk som du riktig påpeker. Vi må dessverre leve med det. Hadde vi fått stats-støtte eller hatt milliardærer i ryggen kunne dette vært overvunnet. Kanskje du vil fortelle hva den korrekte oversettelsen skulle vært slik at det kan rettes opp i artikkelen.

   Forøvrig ble det en ganske lesverdig sak uansett. Og alle forstår poenget.

   Svar
   • «… Hadde vi fått stats-støtte …»

    Stats-støtte er jo bare en støtte med nasjonens innbyggere sine inndratte skattepenger/svette.
    Det virker som om folk ( spesielt på v.sida?) har en forestilling om at statsadministrasjonen produserer noe som kan fordeles. (?)
    Det må jo være mye bedre, også demokratisk, at folk støtter tiltak direkte.
    Enten det er media/blogger, hjelp til andre nasjoners innbyggere, eller religiøse eller politiske organisasjoner i eget land.
    Statens/statsadministrasjonens oppgaver bør være å sørge for sykehus, veier, , tomter til husbygging der det er ønskelig for alle, fornybar energi og grunnutdannelse/erfaringsoverføring. – Og holde grenser stengt for de som ikke hører til i nasjonen. Og i tillegg internere de som stjeler fra fellesskapet og det enkelte individ.
    Jo mindre administrasjon, jo større frihet for enkeltindividet, også til å støtte det man tror er riktig. DET er demokrati.

 • Tor Larsen
  17 mars 2021 10:43

  Fred Reed får en til å assosiere til Holbergs: «Det war ein grausom Salbe. Die gantske Armee ruiniret auf ein mahl», men hvem bryr seg om Holberg og kulturarven i en tid der allmenndannelse er fremmedord? Når en kultur mister seg sjøl er grunnen for kaoset beredd og Vesten har virkelig mistet seg sjøl. Kritisk Teori har seiret uten at det store flertallet engang vet hva Kritisk Teori er.

  Jeg ser kommentariatet bryr seg om gode råd og årsaksforklaringer. Det skulle ha blitt gjort for titalls år siden da ennå ingen utenom de håpløst bakstreverske og gammelmodige eller simpelthen gale forstod hva alt måtte ende i. Per i dag er invitasjonen til et holocaust åpen og det er bare det en selv sårt trenger å bry seg om. Fra politikere og embetsfolk kan en bare forvente mer av politikken som har ført oss hit som medisin og selvsagt skriver jeg «vi». Europa har felles skjebne med USA. Det har forfedrene og landets eliter sørget for.

  I januar 2015 ble den amerikanske filmmakeren David Crowley funnet skutt inne i sitt hjem sammen med kona og den femårige datteren. Politiet konkluderte raskt med mord og selvmord, men det er likevel mulig at dette var enda ett av USAs politiske mord. De blir uten unntak «oppklarte» som enten selvmord, mord utført av ukjent gjerningsperson eller «galning» eller simpelthen ulykker. Crowley hadde arbeidet intenst med filmen «Grey State» som skulle levendegjøre visjonen om hva USA står overfor. Betrakt dokumentaren og døm selv:
  https://www.youtube.com/watch?v=s6KQl-qEBF4

  Svar
  • Enhver som utfordrer og prøver å spre sannheten om bakmennene/frimureriet blir tatt av dage kan det virke som om.
   Crowley er nok ikke den siste.

   Svar
 • sunhunter61
  23 mars 2021 10:12

  «I Trump har vi kanskje den svakeste presidentene i historien – kjeften full; beundrer seg selv; ineffektiv; mye snakk og ikke noe blir gjort.»

  Jepp – Trump har skylda. Eneste mulige forklaring på det meste.

  Svar
  • Ja, Trump skjønte, og sa, at den offiselle historien om 9/11 var tull.
   Trump ville trekke tilbake militære styrker fra Syria og Afghanistan, og ta penger fra militærbudsjettet for å stoppe ulovlig innvandring og narkotikasmugling fra Mexico. Og gjorde seg uforutsigbar for å ikke kunne styres fra bakmennene/brorskapet som har delt verden mellom seg.
   Selvfølgelig måtte han (også) bort. Hadde ikke dette gått, med nødvendig latterliggjøring/demonisering fra et unisont media, hadde nok han også blitt skutt.

   Svar
  • sunhunter:
   » Jepp – Trump har skylda. Eneste mulige forklaring på det meste.»

   😉

   Ja, avslutninger på (amerikansk/israeliske) kriger er nok forferdelig. Hvordan skal det gå?

   ‘Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden.’
   aftenposten.no/verden/i/L0bzmR/Trump-Tyrkia-lover-a-utradere-IS

   Norge deler jo ut Nobels Fredspris , og har Jens Stoltenberg som engel så dette vil nok gå riktig vei.
   😉

   Og Norges befolkning sitter med fingern i nesa og lurer på hva som skjer.

   Svar
  • Trump var vel en av få som faktisk fikk gjort noe fornuftig, og faktisk forstod hva som måtte gjøres.
   Men da pandemien kom, ble også han lurt. Synd han ikke kan beklage. Men da ender han vel opp med sementtøfler ute på fjorden, og det er han vel klar over.
   Det er nok folket som må ta den saken. Vi må begynne å marsjere i gatene om vi skal bli hørt.

   PS…Savner litt nyanser i dekningen av Israel/Gaza her på Derimot. Det blir litt for historieløst. Litt for anti Israel og pro-muslimsk.
   Dette er ikke en konflikt som dypest sett handler om landområder. Det er en krig som islam har satt igang mot jødene, og som har vart så lenge islam har eksistert. Det er ikke første gangen vi har en «gaza-konflikt» som i utgangspunktet er skapt av muslimene.

   Svar
 • Oppløsningen av land og kontinenter skyldes internett. I årene internett fungerte usensurert fikk folk fri informasjon sørget internett for at likt tenkende fant sammen og oppdaget at gruppene de delte samfunnet ikke hadde noenting felles med dem. Internett skape splittelse mellom folk i stede for fellesskap. Når sensuren senere senket seg var det for sent. Utviklingen fortsatte av egen kraft. Det er derfor for sent å putte ånden tilbake i flaska. Så rart det kan høres er sannheten det mest konfliktskapende som finnes. Den jødisk/amerikanske frimureren og forretningsmannen Armand Hammer (1898-1990) som kom fra Odessa, dro til Amerika å stiftet det Amerikanske kommunistpartiet, sa senere at det var Lenin som overtalte han å bli kapitalist. Hammer representerte 30 store amerikanske bedrifter i Sovjetunionen på 1930-tallet bla. Ford og General Electric. Hammer var realist. Han uttalte: «den som forteller sannheten, har ingen fremtid, fremtiden bygges kun på løgner». Dermed fortalte han sannheten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

World Economic Forum:

98 % av sentralbankene er nå klare til å innlede det kontantløse samfunnet.

Forrige innlegg

Historiske slør kan være gode å ha.

Det er noen politiske sammenhenger vi helst ikke vil se.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.