POSTED IN Coronavaksiner, Helse

En av mange vaksine-effekter:

Hjertebetennelse øker eksplosivt i USA.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I en lengre artikkel av Daniel Horowitz på Global Research skriver han følgende om hjertebetennelse som særlig unge menn er utsatt for:

Faktisk er det fortsatt et krav (om være vaksinert i USA red.) på mange høyskoler. Likevel er rapporter om myokarditt og perikarditt så utbredt nå at vi allerede i løpet av de første åtte ukene av 2022 er på 47 % av de totale VAERS-innrapporteringene for 2021. Det var 24 177 rapporter om perikarditt/myokarditt sendt til VAERS i 2021. 2022, like til og med 25. februar, var det 11 289 rapporter, som er nesten halvparten av fjorårets total. Her er den grafiske presentasjonen fra Open VAERS :

Jeg vet ikke annet enn at denne ene grafen sier det meste. Det forelå faktisk omtrent ingen slike årlige meldinger i USA frem til vaksineringen startet. Etter vaksine-starten har denne tilstanden slik det fremgår av grafen nærmest eksplodert. Vi merker oss dessuten at tallene for 2022 representerer bare de første to månedene. Fortsetter utviklingen i samme tempo vil grafen tredobles i forhold til 2021.

Naturligvis går ikke vår myndigheter ut med slik materiale, det vil bare føre til ytterligere skepsis om vaksinene. Og det kan vi ikke ha, for jeg regner med at det vi har vært igjennom bare var generalprøven til det som planlegges og som er i emning.

Knut Lindtner
Redaktør

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Likevel er rapporter om myokarditt og perikarditt så utbredt nå at vi allerede i løpet av de første åtte ukene av 2022 er på 47 % av de totale VAERS-innrapporteringene for 2021. »

  Man SKULLE tro at en slike tall ble gjenstand for (åpne) diskusjoner i et fritt media. (?)
  Av nysgjerrighet i det minste. (Eller ønske om lesere/klikk?)
  Som tallene med døde av/med Covid vi ble informert om, daglig, etter de første 100 som døde av/med Covid våren 2020.
  Et opplyst demokrati er avhengig av etterrettelig informasjon, ikke propaganda.

  Svar
 • Å IKKE stanse denne galskapen kvalifiserer til en domstol jeg håper Reiner Fuellmich og vennene hans kan lykkes med. Leger forsvarer å fortsette med folkemordet, mens grafer som denne skremmer vannet av sinnsfriske mennesker. Ungdom dør som fluer. Inntil nylig helt friske menn dør av hjertefeil. Og dette får lov til å fortsette? Rystende. Utilgivelig. En skamplett i menneskehetens historie, vel så horribel som overgrepene i det tredje riket. Mer omfattende. Fullstendig psykopatisk.

  Svar
 • Northern Light.
  21 mars 2022 14:06

  Det er helt utenkelig at Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet, rådgiverne til helseministeren og journalister og redaktører i hovedstrømspressen ikke kjenner til tallene i VAERS, og har gjort det hele tiden. Likevel så har de programmessig gjennomført nedstengningene, tiltak og injisering av mRNA-injeksjonene kalt vaksiner for virus med en overlevelsesprosent på 99,8%, og ikke alvorligere enn en middels sesonginfluensa.

  Dette fordi de helt åpenbart ikke representerer folk og land, men gjennomfører en planlagt global operasjon for herskerklassen de tjener. Dette er en global økonomisk og sosial restrukturering kamuflert som en helsekrise. Eudra Viligance som er EUs motsvarighet til USAs VAERS, viser at nesten 40 000 er døde og over 3,5 million er vaksineskadde etter å ha tatt Covid-19 «vaksinene», 50% av disse alvorlig, og dette av en befolkning på 450 millioner i EU.

  Da er det ikke annet enn folkemord å fortsette med en masse-«vaksinasjon» når de må ha kjent til tallene for døde og skadde i over et år nå. Dette er ikke annet en bevisst befolkningsreduksjon, for det er mange rapporter i lang tid som viser at de som har fått/tatt/blitt truet til å ta den eksperimentelle injeksjonen også får et redusert immunforsvar. De får Covid til tross for at de blitt vaksinert mot det, de får det alvorligere enn uvaksinerte, og de vaksinerte smitter andre med Covid. Dermed skal det ikke kalles vaksiner.

  Hvis de fleste som har fått injeksjonen får et redusert immunforsvar, vil Vesten få en svekket befolkning som ikke er i stand til å gjøre opprør hvis sannheten går opp for dem. De må ha medisiner og injeksjoner for å holde seg i live. Og en digital ID som helsepasset egentlig er sammen med en digital valuta vil gjøre de maktesløse og uten mulighet til å gjøre opprør. Teknologien som eies av kapitalmakten knuser folkemakten.

  Finansfolket har sine egne blant helsetoppene og politikerne som gjennomfører The Great Reset, men også mange medløpere som tror de får et sete i styringsklassen som belønning i Den Nye Verdensordningen. Men skal verdens befolkningen reduseres med flere milliarder men injeksjoner, sult og krig, trengs det ikke så mye administrasjon av de blir de som blir igjen. Da er det ikke noen trøst at de fleste av dem også blir «ryddet bort» av herskerklassen i NWO.

  Svar
  • Hadde du skrevet dette i Aftenposten el., hadde du blitt sensurert vekk. Lurer på om f.eks. når Bent Høie eller Espen Rostrup Nakstad som står frem, pen i tøye og snakker varmt om mRNA injeksjoner, samt forsikrer oss at denne er sikker (uten at det finnes data på langtidsvirkninger) er medløper eller bare nyttig idioter. Vi har mange av sistnevnte kategori i Norge. Ser merkelig nok ut til å øke proporsjonalt med antall år på universitetet.

   Svar
 • En godbit (advarsel) fra Ronald Reagan:

  These are the most dangerous words you will ever hear:
  ‘I’m from The Government, and I’m here to help’.
  If you hear those words, run!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

All kontakt med Russland skal bort.

Noen få står imot hysteriet.

Forrige innlegg

Tyskland:

Fører Covid-19 vaksineringen til sterk økning av døde på aldershjemmene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.