POSTED IN Coronavaksiner

Bivirkninger

Ekspertgruppe bekrefter at det er «covid-vaksiner» og ikke infeksjoner som er årsaken bak myokarditt

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ramon Tomey

En gruppe med blant andre hjertespesialister bekreftet nylig at det er «covid-vaksiner», og ikke infeksjon forårsaket av patogenet, som er ansvarlig for myokarditt eller betennelse i hjertemuskelen.

Health Advisory & Recovery Team (HART) basert i Storbritannia sa «det er injeksjonene, ikke infeksjon, som forårsaker myokarditt». De kom til denne konklusjonen ved å analysere bevis fra forskjellige kilder, inkludert to kilder til britiske data som «ser merkelige ut og ser ut til å motsi hverandre».

Gruppen sendte Freedom of Information- (FOI) (offentlighetslov) forespørsler til Great Western Hospitals NHS Foundation Trust, og Oxford University Hospitals NHS Foundation Trust, og fant at det var en markant økning i tilfeller av myokarditt og perikarditt (hjerteslimhinnebetennelse) siden «covid-vaksineringen» startet.

Ifølge tall fra begge sykehusforetakene, var det bare 170 tilfeller av hjertebetennelse i 2019 og 167 tilfeller i 2020. Det totale antallet tilfeller av perikarditt og myokarditt økte til 210 i 2021. Denne trenden fortsatte i 2022, med totalt 167 tilfeller registrert fra og med 27 november 2022.

En annen FOI-forespørsel sendt til Clalit Health Services i Israel, avslørte en økning i antall tilfeller av hjertebetennelse fra første kvartal 2021. I løpet av fjerde kvartal 2020 registrerte sykehuset kun 9 tilfeller av myokarditt og 17 tilfeller av perikarditt. Året etter var det imidlertid en økning, for 1 kvartal 2021 var det 19 tilfeller av myokarditt og 27 tilfeller av perikarditt. Denne trenden fortsatte gjennom hele året, og toppet seg i tredje kvartal 2021 med 31 tilfeller av hjerteslimhinne- og hjertemuskelbetennelse.

«Gitt den bemerkelsesverdige økningen i hjertedødsfall som er sett nylig, må det undersøkes muligheten for at hjerteskade etter disse injeksjonene, har ført til arrdannelse i hjertene – og forårsaker plutselige hjertedødsfall» – påpekte HART.

Relatert – Studie: Tenåringsgutter seks ganger mer sannsynlig å lide av hjerteproblemer forårsaket av koronavirusvaksine, enn å bli innlagt på sykehus av covid.

Hjertebetennelse er bare «toppen av isfjellet»

«Myokarditt og perikarditt er forårsaket av betennelse i hjertet og lagene av vev som omgir det. Det er ikke kjent hvor mye av dette som oppstår etter «covid-vaksinering», enten på grunn av at feilstyring av immunsystemet får det til å angripe hjertet, eller på grunn av at celler blir ødelagt fordi de har blitt skadet eller produserer piggproteiner,» fortsatte HART.

«Problemet er at cellene i hjertet ikke kan erstattes. Det som er verre er at når cellene blir drept, etterlater de seg et arr – noe som betyr at de elektriske kretsene i hjertet kan kortslutte, og forårsake en plutselig hjertestans i fremtiden.»

Gruppen konkluderte med at «til tross for forsøk på forklare myokarditt med infeksjon, så har det klart økt i forekomst først etter at «covid-vaksineringen» startet. Andre bevis tyder på at forekomsten av infeksjon ser ut til å være høyere hos de «covid-vaksinerte» enn de uvaksinerte.»

«Som alltid med covid, har ikke disse tallene blitt offentliggjort. I mellomtiden samler det seg opp bare mer og mer data om hjerteskader som kan føre til langsiktige negative følger».

Fra videoen. Link nedenfor

Se en kort video hvor kardiolog Dr. Peter McCullough forklarer hvorfor vaksineindusert myokarditt er verre enn den som forårsakes av COVID-19-sykdommen.

https://www.brighteon.com/7333034d-671c-413c-bfef-8b59d15929f4


Fra Natural News, publisert 24 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker til diagrammer, oversikter og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Experts confirm COVID INJECTIONS, not infections, are the cause behind myocarditis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  27 januar 2023 16:06

  Alarmerende rapport: Spikeproteiner invaderer alle større organer, og starter en hyperakselerert cellulær aldring som fører til kortere levealder.

  Av Adan Salazar.
  Spikeproteiner assosiert med covid-viruset og mRNA-vaksiner kan forårsake akselerert nedbrytning av celler i menneskekroppen, forårsaker at organer biologisk eldes raskere og fører til tidlig død.

  Denne skremmende hypotesen ble fremsatt av franske forskere, som konkluderte med at piggproteiner indusert av Covid-infeksjoner og mRNA-injeksjoner forkorter DNA-sekvenser kjent som telomerer, som beskytter endene av kromosomene, og dermed reduserer forventet levealder. I en artikkel fra august 2021 publisert i den franske avisen France Soir, fremhevet forskerne en kinesisk studie som viste at piggproteiner svekket endotel-funksjonen hos marsvin, som deretter ble replikert med menneskeceller.

  «Forskerne reproduserte in vitro-eksperimentet på friske menneskelige endotelceller: piggproteinet ble dermed bundet til ACE2-reseptorer, skadet cellenes mitokondrier, forårsaket mikrotrombose og endotelitt,» heter det i en engelsk oversettelse av den franske avisen. De franske forskerne fortsatte logisk med å stille spørsmål ved om piggproteiner indusert av mRNA-injeksjoner, kunne ha lignende effekter.

  «Hvis det er bevist at SARS-CoV2 induserer akselerert cellulær aldring, og at ansvarlig for dette er piggproteinet, hvordan kan vi være helt sikre på at vaksinene som alle er basert på piggproteinet, ikke også fører til akselerert nedbrytning av cellene til vaksinerte personer?» spurte forskerne.

  Artikkelen, som har medforfatter nobelprisvinneren og virologen Luc Montagnier, fordypet seg i studier som viser effekten av covid på telomerer, og hvordan kortere telomerer er knyttet til akselerasjonen av cellulær biologisk aldring. Artikkelen forklarer også hvordan oksidativt stress – som forekommer i kroppen på betennelsessteder – spiller en rolle i telomerforkorting, og hvordan covid-vaksiner kan indusere oksidativt stress, som igjen negativt påvirker DNA- og RNA-byggesteinene kjent som guaniner.

  For å avslutte den lange studien oppsummerte forskerne hypotesen deres ved å advare mot mRNA-vaksiner, og skrev: «Med aldring forringes telomerer og påvirker cellereproduksjonen. SARS-CoV2 antas å forårsake biologisk aldring eller akselerert biologisk alder gjennom økt telomerforkorting.

  «Spørsmålet som legitimt kan stilles er følgende: er ikke piggproteinet aktivt i vaksiner (Pfizer, Moderna, etc.) ved å blokkere ACE2-reseptoren, og dermed hemme den fordelaktige funksjonen som beskytter telomerer, og dermed også aktiverer aldring?”. «Dette viruset forårsaker en økning i den biologiske alderen hos mennesker som pådrar seg sykdommen, hvis virkning sannsynligvis forsterkes av vaksineinjeksjonen».

  En forsker som ble publisert i 2021-studien, Walter M. Chesnut, har fortsatt sin forskning på det han har kalt «SPED» (Spike Protein Endothelial Disease), og publiserer funnene sine på Substack.
  I en fersk rapport publisert søndag, rapporterte Chesnut sin siste hypotese: at «Spikeproteinet til SARS-CoV-2 er ‘levert’ til alle organer via endotelet, og induserer systemiske mRNA-oversettelser som resulterer i hyperakselerert aldring». Chesnut fortsatte med å påpeke hvordan en studie viste at mus med feil proteinsyntese, feiloversatte RNA, og viste kjennetegn for tidlig aldring.

  «Vi så en 26-åring dø, 26-åringen hadde organene til en 96-åring. «Jeg tror at piggroteinet fungerer som Progeria (sykdom som akselererer aldring) – levert via endotelet til alle organer,» antar Chesnut. Denne alarmerende informasjonen kan være en av de manglende faktorene, som forklarer det mystiske fenomenet med mennesker som dør plutselig og uventet.

  Fra NewsWars, publisert 24 januar 2023. Skrevet av Adan Salazar.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel:Bombshell report: Spike proteins invade all major organs, induce hyperaccelerated cellular aging prompting shorter lifespan.

  Svar
 • Vi får følge med.
  Media ( ihvertfall i Norge) er lite å stole på. – Og det er vel noe av hensikten med deres ‘informasjon.’
  Men tiden framover , og tallene, vil vise. ( Skjønt det meste blir vel puttet i sekken ‘LongCovid’. )

  ‘Hva vinner løgnerne med løgnene? At vi ikke tror at NOE er sant. ‘

  Svar
  • Skjønt. Det blir vel vanskelig å skjule galskapen etterhvert.:

   ‘Silje (37) måtte fjerne livmora etter koronavaksinen: – Jeg trodde jeg skulle dø
   Silje Anette Braa fikk såpass heftige blødninger etter koronavaksinen at hun fryktet for livet sitt. Gynekolog mener folk bør være obs på forstyrrelser rundt menstruasjon etter vaksiner.’
   nrk.no/nordland/silje-_37_-matte-fjerne-livmora-etter-koronavaksinen_–jeg-har-mista-en-del-av-livet-mitt-1.16270540

   Er det noen som vil vaksinere barn, fortsatt?
   Bortsett fra politikere . – Som ikke brød seg om Covid-influensa tallene sammenliknet med tidligere år i 2020.
   – Før de stengte ned landet og skapte injeksjonshysteri, påbud, yrkesforbud og bøter.

   Svar
   • Og disse prosent-tallene under hadde altså våre myndigheter, og det private selskapet FHI, før de satte i gang hysteriet med nedstenging, yrkesforbud og massevaksinering med en haste- vaksine, med utprøving i kun noen måneder.
    ( – Med så store bivirkninger at ingen andre medisiner hadde blitt godkjent med samme. Derfor skulle også dokumentasjonene holdes hemmelige i mange tiår, og produsentene fritas fra alt økonomisk ansvar.):

    ‘Overlevelsesprosent for covid, basert på tall fra 38 land.: 0-19år : 99.9973%, 20-29 år: 99.986%, 30-39 år: 99.969%, 40-49 år: 99.918%, 50-59 år: 99.73%, 60-69 år: 99.41%, 70+år: 97.6% (utenfor institusjon). Kilde: Steigan. Artikkel: Studie fra Yale: Faren for å dø av covid er forsvinnende liten.
    Hadde folk visst om at overlevelsesprosenten for covid er nær 100, selv for folk i høy alder, hadde mange ikke tatt «vaksinen». ‘
    derimot.no/ny-studie-vaksinene-dreper-1-av-874-covidsmitten-var-langt-mindre-farlig-enn-vaksinene/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tysklands utenriksminister Annalena Baerbocks uttalelser gir Russland rett til å angripe baser i Nato-land.

Ønsker Norge krig mot Russland?

Forrige innlegg

Om å koke frosker langsomt:

USAs gradvise eskalering av Ukrainakrigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.