POSTED IN Demokrati, USA

Ekspert-vitne i Pennsylvania:

Plutselig dukket det opp 600 000 stemmer – nesten alle til Biden.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg legger ut denne videoen om valgprosessen i USA fordi valget faktisk ikke er over men pågår fortsatt – til tross for av våre medier og politikere tar det for gitt at Biden er valgt president. Jeg tror at Trump har noen gode kort på hånden, noe denne videoen under faktisk viser.

Under Pennsylvania-hearingen om valget uttalte Trumps advokat Rudi Gulliani at valget i denne staten var var en skam og opprørende.

Her sa han at «Grunnloven ikke sier at ABC eller CNN (store mediekanaler) kan utrope vinneren av USAs presidentvalg». (etter ca. 35 sekunder ut i denne videoen).

Rudy Giuliani

Trump deltok også på denne hearingen på telefon. Han hevdet der at han vant valget i denne delstaten og i USA med stor margin. Det er ikke noe spesielt nytt for dette har han hevdet hele tiden. Og han avsluttet med å si at her var det flere stemmer enn antallet som stemte.

Det mest interessante er likevel det som fulgte i et vitneutsagn fra en valgfunksjonær.

Han hevdet under ed at det dukket plutselig opp nærmere 600 000 stemmer. Over 570 000 til Biden og 3200 til Trump. Dette førte til at opptellings-grafen gjorde et hopp som brakte Biden i ledelsen i denne staten, en ledelse Trump hadde hatt og forsterket helt frem til dette punktet under opptellingen.

Ekspertvitnet bekrefter dette på videoen etter ca. 6 minutter og en kan høre hvordan publikum bryter ut i latter, for dette er verre (dummere) enn de resultatene som andre stater offentlig-gjøre (Eks. Hviterussland hvor angivelig 80% hadde stemt på den sittende presidenten).

Jeg vet ikke hva som er rett, men dette er en del av de prosessen som nå pågår i etterkant av valget hvor våre ledere og medier allerede har utropt Biden som vinner. Det betyr ikke at han ikke blir president, for han har sterke krefter i ryggen.

Men for min egen del forteller dette om en prosess som det begynner å lukte av fra ende til annen.

Jeg tror fortsatt ikke at Trump vinner, men jeg tror heller ikke at seieren til Biden var så renhårig som mange later til å mene.

For hva sitter en igjen med hvis dette er korrekt, altså et valgjuks uten sidestykke?

For meg dreier dette seg om befolkningen i USA som har blitt tvunget til å velge mellom disse to kandidatene. For meg dreier dette seg egentlig ikke om noen av kandidatene, men om valgprosessen. For hvis den ikke er rettferdig, noe jeg ikke tror den har vært i mange år, da er hele demokratiet de skryter av en illusjon – et skuespill og alt Norge har knyttet seg til er politisk kulisse hvor det som er bak fasaden er noe helt annet enn demokrati. Noe stygt.

Knut Lindtner

Forsidebilde: The New York Public Library

https://youtu.be/2pm188NEI10

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «For hva sitter en igjen med hvis dette er korrekt, altså et valgjuks uten sidestykke?»

  Hva sitter vi igjen med, i forhold til en norsk presse som har fulgt dette valget så tett, men som holder helt kjeft nå?
  Dette burde være en syretest på hvem vi ikke lengre kan stole på. I Norge.

  Svar
 • Det er ikke bare disse tallmessige bevisene som det stinker av.

  I hele år har Biden stort sett sittet i sin kjeller og pratet. Massemønstringene hans har frembragt like mye entusiasme som gammel maling. Aldri mer enn noen få hundre.

  Og så skal amerikanerne på valgdagen plutselig gå mann av huse for å stemme på denne mannen? Mer stemmer enn noen annen demokratisk kandidat noensinne?

  Skulle Biden likevel presse denne løgnen igjennom vil han til syvende og sist komme til å møte så sterk motstand at han er ferdig. Denne gruppen som nå mistror valget så sterkt er de patriotiske amerikanerne. Når de mister all tiltro til systemet, har systemet ett av to muligheter: Å styre med trusler og vold, eller å abdisere.

  Svar
  • Spot on! Men tror desverre at Dems til det siste vil velge den første «modellen» så lenge det går, og kanskje forsøke å svekke grunnloven og rettsystemet slik at de kan få sitt NWO og «styre til evig tid».

   Svar
 • Valgsystemet i Amerika er annerledes enn i Norge. Den som først vinner 270 valgmenn blir USAs neste president. Biden fikk 302 etter de fleste opptelte stemmene.
  Trumpt fikk langt færre- Det har ikke vært valgfusk i USA denne gangen, Biden vant med flest stemmer!!! Amerikanerne har talt! Og valgt den presidenten de vil ha.

  Svar
  • » Biden fikk 302 etter de fleste opptelte stemmene.»

   HVIS de opptellte stemmene viser seg å være feil til slutt, vant Biden da også?
   HVIS det viser seg å være ( et forsøk på) valgfusk, er han da en egnet/lovlig president?
   ‘Det spiller ingen rolle hvem man stemmer på. – Det som er viktig er hvem det er som teller stemmene’, virker litt feil på meg, hvis man skal kalle det er fritt demokratisk valg

   Svar
 • Og like viktig:
  Hvordan hadde du ( og media , – f.eks. i Norge) hadde reagert om det var Republikanerne/Trump som var tatt i dette ( eventuelt forsøk på ) bedraget?
  Dobbeltmoral er både trist og kvalmt. – Og avslørende.
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når penger betyr alt:

Kjøp billig og bli arbeidslaus.

Forrige innlegg

Norges rolle i verden:

Å underkaste oss USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.