POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Drivkraften bak ønske om Iran-krig:

Den jødiske lobbyen i USA.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Amerikas jøder driver Amerikas Kriger

Av Philip Giraldi

Philip Giraldi er en tidligere spesialist på terrorbekjempelse og militær etterretningsoffiser for USAs sentrale etterretningsbyrå og en spaltist og tv-kommentator som er administrerende direktør for Council for the National Interest. Wikipedia (engelsk)
Bør de ikke utfordre egen oppførsel når de arbeider med Midtøsten? 

OPPDATERING: Om morgenen 21. september fikk Phil Giraldi (artikkelforfatteren) sparken over telefon av magasinet The American Conservative (TAC), hvor han hadde vært en fast bidragsyter i fjorten år. Han ble fortalt at «Amerikas Jøder driver Amerikas Kriger» (altså denne artikkelen) var uakseptabel. Det ser ut til at TAC-ledelsen og styret har glemt at magasinet ble lansert med en artikkel av grunnleggeren Pat Buchanan med tittelen “Hvem sin krig?”, som stort sett fremmet de samme påstandene som Giraldi ga om det jødiske presset for en nok en krig, den gang med Irak. Buchanan ble forsøkt ødelagt og fordømt som en antisemitt av mange av de samme menneskene som nå på samme måte angriper Giraldi.

Jeg snakket nylig på en konferanse for Amerikas krigsparti der en eldre herre etterpå kom til meg og spurte: «Hvorfor snakker ingen noen gang ærlig om den tre hundre kilos gorillaen i rommet? Ingen har nevnt Israel på denne konferansen, og vi vet alle at det er amerikanske jøder med alle pengene og makten deres som støtter alle krigene i Midt-Østen for Netanyahu? Bør vi ikke begynne å sette ord på dette og ikke la de slippe unna med det?”

Det var et spørsmål kombinert med en kommentar som jeg har hørt mange ganger før, og svaret mitt er alltid det samme: Enhver organisasjon som ønsker å bli hørt om utenrikspolitikk vet at å berøre den klare forbindelsen til Israel og amerikanske jøder garanteres en tur til ingenmannsland. Jødiske grupper og individuelle givere med dype lommer kontrollerer ikke bare politikerne, de eier og driver medie- og underholdningsindustrien, noe som betyr at ingen vil høre mer om eller fra den som uttalte seg krenkende om dette. De er spesielt følsomme når det gjelder såkalt “dobbelt lojalitet”, særlig ettersom uttrykket i seg selv er misvisende, da det er ganske tydelig at noen av dem bare har reell lojalitet til Israel.

I den senere tid har noen fagpersoner, inkludert meg selv, advart om en forestående krig med Iran. For å være sikker, kommer oppfordringen til å slå til mot Iran fra mange hold. Det inkluderer generaler i administrasjonen som alltid først og fremst ønsker å løse problemer gjennom bruk av militærmakt, til en saudisk regjering besatt av frykt for iransk hegemoni, og selvfølgelig fra Israel selv. Men det som til slutt får krigsmaskineriet til å rulle, er press fra amerikanske jøder som har tatt på seg den tunge oppgaven å starte en krig med et land som ikke kan tenkes å true USA. De har hatt stor suksess med å forfalske den iranske trusselen, så mye at nesten alle republikanske og de fleste demokratiske kongressmedlemmer så vel som store deler av media ser ut til å være overbevist om at Iran må håndteres med en fast hånd, definitivt ved å bruke det amerikanske militæret, og jo før, jo bedre.

Og mens de gjør dette, har det faktum at nesten alle iran-hatere er jødiske på en eller annen måte unngått medias lys, som om det ikke betyr noe. Men det burde bety noe. En nylig artikkel i The New Yorker om å stoppe den forestående krigen med Iran antyder underlig nok at den nåværende generasjon “hauker overfor Iran” skal være en mer moderat kraft når det gjelder politiske alternativer gitt erfaringene fra Irak. Artikkelen siterer ‘myke’ hardlinere overfor Iran som David Frum, Max Boot, Bill Kristol og Bret Stephens.

Bill Kristol

Daniel Larison ved The American Conservative har en god gjennomgang av The New Yorker-artikkelen med tittelen “Yes, Iran Hawks Want Conflict with Iran,” som identifiserer de fire ovennevnte haukene ved navn før han beskriver dem som “… en hvem-er-hvem som konsekvent promoterer elendig utenrikspolitikk tenking. Hvis de har hatt rett i noen større utenrikspolitiske spørsmål de siste tjue årene, ville det være en verdensnyhet. Hver eneste en av dem hater atomavtalen med Iran, og det lidenskapelig, og de har alle argumentert for en militær aksjon mot Iran på et eller annet tidspunkt. Det finnes ingen indikasjon på at noen av dem ville motsette seg å angripe Iran.”

Mark Dubowitz er administrerende direktør i den hawkiske tenketanken Foundation for Defense of Democracies, hvor han med-grunnla Center for Economic and Financial Power samt Center for Military and Political Power. Wikipedia (engelsk)

Og jeg vil legge til noen flere navn, Mark Dubowitz, Michael Ledeen og Reuel Marc Gerecht fra ‘Foundation for Defense of Democracies’, Daniel Pipes fra ‘The Middle east Forum’,  John Podhoretz fra magasinet ‘Commentary’, Elliot Abrams fra ‘Council on Foreign Relations’, Meyrav Wurmser fra ‘Middle East Media Research Institute’, Kimberly Kagan ved ‘Institute for the Study of War’, og Frederick Kagan, Danielle Pletka og David Wurmser fra ‘American Enterprise Institute’. Og du kan også ta med i kurven organisasjoner som som ‘The American Israel Public Affairs Committee’ (AIPAC), ‘Washington Institute for Near East Policy’ (WINEP) og ‘Hudson Institute’. Og ja, de er alle jødiske, pluss at de fleste av dem beskriver seg selv som nykonservative. Og jeg kan legge til at bare en av de navngitte individene noen gang har tjenestegjort i noen gren av det amerikanske militæret – David Wurmser var en gang i marinens reservetropper. Disse personene utgjør i stor grad et kobbel av moralsk forargede  krigere som foretrekker å tenke de dype tankene mens de lar andre ta kampene og dø.

American Israel Public Affairs Committee, AIPAC, er en interesseorganisasjon som har som formål ved lobbyvirksomhet å fremme Israels interesser i amerikansk politikk. Den ble grunnlagt i 1953 av Isaiah L. «Si» Kenen. AIPACs opprinnelige navn var American Zionist Committee for Public Affairs. Wikipedia

Så man kan trygt å si at mye av agitasjonen for å gjøre noe med Iran kommer fra Israel og fra amerikanske jøder. Jeg vil faktisk mene at mesteparten av raseriet fra Kongressen mot Iran kommer fra samme kilde, med AIPAC som mater våre sentrale yppersteprester med «fakta-ark» som forklarer hvorfor Iran bør tilintetgjøres fordi det har lovet å «ødelegge Israel,» noe som både er en løgn og en umulighet ettersom Teheran ikke har ressurser til å utføre en slik oppgave. Deretter plukkes AIPAC-løgnene opp og blåses opp av et lydig media, der nesten alle «eksperter» som snakker om Midt-Østen på TV og radio eller som blir intervjuet for avisartikler er jøder.

Man kan også legge til at neokonservative som gruppe ble grunnlagt av jøder og i stor grad er jødiske, derav deres universelle tilknytning til staten Israel. De ble først prominente da de oppnådde en rekke toppstillinger innenfor nasjonale sikkerhetsorganer under Reagan-administrasjonen. Deres marsj opp til maktposisjonene ble fullbyrdet da de bemannet seniorstillinger i Pentagon og Det hvite hus under George W. Bush. Husk tilbake til Paul Wolfowitz, Doug Feith og Scooter Libby. Ja, alle er jøder og alle er bærere av den falske informasjonen som førte til en krig som har spredt seg og effektivt ødelagt store deler av Midtøsten. Bortsett fra Israel, selvfølgelig. Philip Zelikow, også jøde, innrømmet i et øyeblikk av opplyst innsikt at Irak-krigen etter hans mening ble kjempet for Israel.

USAs Israel-ambassadør David Melech Friedman

Bland inn i hele gjøgleriet at USAs ambassadør i Israel er en jøde som identifiserer seg med de mest høyreorienterte israelske nybyggerelementene, at hovedforhandleren utnevnt av det Hvite Hus er jøde, og det er også en jødisk svigersønn av presidenten som er involvert i utformingen av Midtøsten-politikken. Er det noen som gir et alternativt synspunkt på evig og ukritisk støtte til Benjamin Netanyahu og hans kleptokratiske regime med rasistiske kjeltringer? Jeg tror ikke det.

Det er et par enkle løsninger for håndtering av den dominerende involveringen av amerikanske jøder i utenrikspolitiske spørsmål der de har en personlig interesse på grunn av deres etnisitet eller familiebånd. Først av alt, ikke sett dem inn i nasjonale sikkerhetsposisjoner som involverer Midt Østen, der de potensielt vil være i lojalitetskonflikt. La dem i stedet bekymre deg for Nord-Korea, som ikke har en jødisk minoritet og som ikke var involvert i holocaust. Denne typen løsninger var faktisk noe av policyen rundt den amerikanske ambassadørstillingen i Israel. For å unngå interessekonflikt, ble ingen jøder utnevnt til den stillingen før 1995. Bill Clinten greide altså å overse den policyen (tenk det!), og utnevnte Martin Indyk til stillingen. Indyk var ikke engang en amerikansk statsborger den gang og måtte innlemmes raskt før han ble godkjent av kongressen.

De amerikanske jødene som er sterkt knyttet til Israel og på en eller annen måte befinner seg i seniorpolitiske stillinger som involverer Midtøsten, og som faktisk har noen integritet i saken, bør stille seg inhabile, akkurat som enhver dommer ville gjort hvis han presiderer en sak der han har en personlig interesse. Enhver amerikaner bør ha frihet nok til å utøve den såkalte ‘first amendment’ rettigheten til å argumentere for mulige alternativer angående politikk, til og med å omfavne meninger som skader USA og kommer en fremmed nasjon til gode. Men hvis han eller hun er i stand til å gjennomføre disse meningene, bør han eller hun forlate sin post og overlate de som beslutter policyen til de som ikke har noen personlig interesse i saken.

For de amerikanske jødene som mangler et snev av integritet, bør media være pålagt å merke dem på bunnen av TV-skjermen når de dukker opp, f.eks. Bill Kristol er «jødisk og en frittalende tilhenger av staten Israel.» Det vil være en slags advarselsmerke på en flaske rottegift – og oversettes grovt som «innta selv den minste lille dosen av tullet Bill Kristol kommer med på eget ansvar.”

Ettersom intet av det ovennevnte sannsynligvis vil skje, er det eneste alternativet for amerikanske borgere som er lei av å få landets nasjonale sikkerhetsinteresser kapret av en gruppe som er i tospann med en utenlandsk regjering, at de bli mer bevisste på hva som skjer. Lys et lite lys inn i det uinnvidde mørket og gjenkjenn hvem som blir svindlet og av hvem. Sett navn på dem for det de er. Og hvis noens følelser blir såret, så får det bare være. Vi trenger ikke en krig med Iran fordi Israel ønsker det og noen rike og mektige amerikanske jøder er glade for å følge det opp. Seriøst, vi trenger ikke det.

Philip Giraldi

Oversatt av Bjørn Thorsønn

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.unz.com/pgiraldi/americas-jews-are-driving-americas-wars/?fbclid=IwAR2cs2HUMk6_4PaWHYNVFw3gj9AI_VtrEgj3cNG6Tk7oPnNjyzUU2TEuUPk

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Det er ikke bare i USA at den jödiske lobbyen dominerer, også i mange andre land som England, Frankrike og selvsagt yskland er den jödiske lobbyen svärt mektig. En viktig grunn til at den jödiske lobbyen har oppnådd så stor makt, er Holocaust-historien, som nå nesten har status som offisiell religion i mange land. Heldigvis ser det nå ut til at Holocaust-historien kan diskuteres, i hvert fall på alternative media. Ron Unz har publisert en sterkt kritiskk av Holocaust-historien, en kritikk som er gjentatt av Paul Craig Roberts.

  https://www.paulcraigroberts.org/2019/12/08/the-holocaust-2/

  Svar
  • Jeg tror du har rett ad deres makt, men den går lenger tilbake enn holocaust.
   De har forstått nødvendigheten (som forskning klart viser) av å opptre som en sterkt sammensveiset etnisk gruppe der rasen betyr alt.
   De er livredd for at vi hvite skal våkne opp til samme forståelse en vakker dag.
   Og de spiller sitt spill så bedragersk og infamt at de går Loke en høy gang. Dette er en gruppe mennesker man forsøke å forholde seg til, men man må ALDRI stole på de. Selv om unzreview bringer opp ufattelig mye grums om dette folket, må man alltid spørre seg om motivasjonen.

   Svar
  • Fint at rasistene står fram.

   Kvalmende lesing, men kun i lyset kan de avsløres.

   Svar
 • Trump`s utøvende ordre motsetter seg logikk

  https://www.youtube.com/watch?v=FYRmWZZQOQY

  Skjer det en parallell i Norge?

  Svar
  • Interessant video.

   Videoen påpeker blant annet at de jødiske noahide lovene er blitt «public law» i USA. Nå blir dette fremstilt som uviktig, fordi mange mener at noahide lovene er noe som alle kan være enige om, men ser man litt nærmere etter, så er dette ikke tilfelle. Noahide lovene fastsetter blant annet dødsstraff for avgudsdyrkelse, og dette betyr at folk som f eks har et juletre hjemme, vil bli halshogd for avgudsdyrkelse.

   Videoen gir eksempler på egenskaper ved jødedommen som mange (jeg også) har ansett som sære eller uviktige, men som faktisk blir tatt dødsens alvorlig av folk som bestemmer mye av det som foregår på denne planeten.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sverige:

Krise for det grønne skiftet.

Forrige innlegg

Åtaket på historia

– flya som ikkje kom att.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.