POSTED IN Cuba, Falske Flagg, USA

Drapet på Kennedy var en «inside job».

Kennedys ønske om å disiplinere krigsindustrien og etterretningtjenesten var uakseptabelt.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Neste måned, den 22. november vil minnes at det er 60 år siden mordet på president John F. Kennedy.

Hans arv og innsats for verdensfreden vil alltid leve.

Denne viktige artikkelen av Paul Craig Roberts gir oss forståelse om det djevelske «False Flag» angrepet som hadde blitt planlagt i 1962 av US Joint Chief of Staff som en måte å invadere Cuba på.

Dr. Roberts analyser kaster også lys over False Flag angrepet mot folket i Palestina. Opplegget er svært likt Operation Northwoods.

Operation Northwoods ble altså planlagt av USAs Joint Chief of Staff, med støtte av USAs etterretning. Logikken i denne false flag-operasjonen gikk ut på:

«Å drepe uskyldige mennesker og gjennomføre terrorisme i byer i USA for å skape offentlige støtte for en krig mot Cuba»

«Lister over ofre ville være til stor hjelp for å skape sinne».

President John F. Kennedy avslo lederen for Joint Chief of Staff Lenitzers «Operasjon Northwoods»,  planen om å gjennomføre en False Flag terroraksjon i Amerika, og beskylde Castro for dette. Hensikten skulle være å få støtte til en USA-invasjon av Cuba.

Dette skjedde ett år før han ble drept i november 1963.

Michel Chossudovsky. (redaktør Global Research hvor artikkelen er hentet fra)

John F. Kennedy – «fred være med han» – nektet å være med på en «false flag»- operasjon, og ble drept.

Han avslo USAs militære «Operation Northwoods» -en false flag-operasjon mot Cuba.

Av Paul Craig Roberts.

Forskere har etterforsket mordet på president John F. Kennedy i mer enn 30 år. 

De har konkludert med at ble myrdet av en konspirasjon fra Joint Chief of Staff, CIA og Secret Service.

Det kan man for eksempel se i James W. Douglas sin JFK And the Unspeakable.

Kort tid før han ble myrdet holdt Kennedy en ekstraordinær tale på American University.

I talen talte han mot en fortsettelse av den kalde krigen, som han mente var en fare for alt liv på jorden – og som kun er til fordel for profittene til det militær/sikkerhets komplekset, og budsjettene og makten til Pentagon og CIA.

På det tidspunktet var president Kennedy allerede merket ut for å bli drept.

Han gikk mot  Joint Chief of Staffs krigerske holdning overfor Sovjet-Unionen, og deres tro på at man kunne vinne en atomkrig.

Han avslo altså Lemnitzers – Joint Chief of Staffs leders «Operation Northwoods» – en plan for å gjennomføre false flag terror angrep i Amerika, og beskylde Castro for dette. Meningen var å få støtte til en USA-invasjon av Cuba.

Invasjonen av Bahía de Cochinos var et mislykket forsøk på å invadere Sør-Cuba og styrte Fidel Castros regjering med CIA-trente eksilcubanere med støtte fra USAs regjering. Planen ble iverksatt i april 1961, mindre enn tre måneder etter at John F. Kennedy ble De forente staters president. Wikipedia

Han gikk mot  CIAs Bay og Pigs invasjon av Cuba

Utenfor vanlige kanaler arbeidet han med Krustsjov om å få slutt på rakettkrisen på Cuba.

De paranoide anti-kommunistene som kontrollerer USAs militære og sikkerhetsstyrker konkluderte med at Kennedy ikke tjente deres karriere-interesser, at han var svak for kommunismen, og ikke i stand til å stå opp mot Sovjet-Unionen.

De mente Kennedy var en trussel mot USAs nasjonale sikkerhet, og at han måtte fjernes.

En ny fredsbevegelse, NoWar2016 har brukt Kennedys tale til å bygge opp en ny interesse for denne, og holdt en konferanse på American University 23. – 25. september.

Davis Swanson peker på forskjellen mellom president Kennedys tilnærming til Sovjet-Unionen og Washingtons tilnærming til Russland i dag. Det var håp i Kennedys tilnærming. Det er intet håp i dagens forhold.

Om man lytter til Kennedys tale og fortvilelse så ser vi at et så briljant og fryktløst lederskap ble  fjernet av det militær/sikkerhets komplekset. Som, så å si alle amerikanere på den tiden, betraktet Kennedy som senator Sovjet-Unionen som en truende motpart.

Han drev kampanje for å bli president i tiden med «missil-gapet», antydningen om at Sovjet fikk militært forsprang over USA. Men da han kom inn i Det Ovale Kontoret, ble Kennedy vitne til de ekstreme risikoene USAs militære ledere var villige til å påføre amerikanske liv i en krig som ingen trengte. 

Han innså at USA militær/sikkerhets-kompleks var en større trussel mot amerikanske liv enn livene til innbyggerne i Sovjet. Han forsto at spenningen mellom de to atom-maktene måtte dempes, ikke økes. Da (hvis, red.) han ble gjenvalgt, ville han avslutte USAs innblanding i Vietnam, og han ville «disiplinere» CIA.

Kennedys hensikter var ikke akseptable for det militær/sikkerhets-komplekset, og han ble eliminert.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  20 oktober 2023 6:41

  De siste 5000 hemmeligholdte dokumenter fra drapet på John F. Kennedy den 22. november 1963 skulle bli frigitt i 2022. President Joe Biden nektet. Det som skremmer er begrunnelsen:

  «JFK Records Act tillater utsettelse av offentliggjøringen av informasjonen dersom dette anses nødvendig for å beskytte mot en identifiserbar skade på det militære forsvaret eller etterretningsoperasjoner, rettshåndhevelse eller gjennomføringen av utenlandske relasjoner som er av en slik alvorlighetsgrad at den oppveier den offentlige interessen for avsløring.»

  Det er umulig å lese noe annet i dette enn at CIA utførte drapet, derfor kan ikke dokumentene frigis selv etter 60 år når alle de involverte er døde. Saken er for betent. Men tiden leger ikke alle sår.

  Svar
 • Northern Light.
  23 november 2023 18:09

  Mordet på JFK: Obdusenter bryter tausheten, og bestrider myndighetenes versjon.

  Av Tyler Durden.
  Flere leger som hadde vakt da president John F. Kennedy ble myrdet i 1963, reiste alvorlig tvil om den offisielle fortellingen som sier at det bare var én skytter, ifølge en ny dokumentar.

  Warren-kommisjonen slo fast at to skudd ble avfyrt av Lee Harvey Oswald, fra sjette etasje i Texas School Book Depository, og traff president Kennedy bakfra mens han reiste i en bilkortesje i Dallas. En av kulene gikk inn i øvre del av ryggen og gikk ut nær strupehodet, mens den andre kulen gikk inn på høyre side av hodet og gikk ut via pannen. Kennedy pustet før han ble erklært død omtrent en halv time senere på Parkland Hospital. Det syv leger sa i de siste opptakene bestrider imidlertid kommisjonens påstander om hendelsen.

  Jacquelynn Lueth, produsent av «JFK: What the Doctors Saw», intervjuet de syv legene for dokumentaren. Hun skrev for CBS News forrige uke at legenes «erindringer var presise og klare, som om det var i går». «De reagerte sterkt da bildene fra obduksjonen ble vist», skrev Lueth. «De var ikke enige om alt, men det var åpenbart at presidentens utseende på Parkland ikke samsvarte med bildene fra obduksjonen tatt på Bethesda».

  Hun la til at legene «ikke hadde noen annen agenda enn å prøve å redde presidentens liv», men fastslo at de trodde skuddsåret på presidentens hals var «et inngangssår», noe som bestrider Warren-kommisjonens funn. «Flere av dem så et gapende hull i bakhodet til JFK».

  De ble advart mot å snakke om saken.
  Flere av legene husket det som ble sagt av Dr. Malcolm Perry, kirurgen som tok seg av president Kennedy. Han tok også hånd om Oswald. «På pressekonferansen sa Dr. Perry, når han beskrev såret i halsen, at han syntes det så ut som et inngangsskuddsår», sa Dr. Robert McClelland.

  «Så vi trodde det var to skuddsår, et inngangs- og et utgangs-skuddsår. Det var den eneste måten vi kunne sette det sammen. Jeg trodde det var et inngangs-skuddsår, sier Dr. Ronald Jones, en annen lege i Parkland.

  Senere husket Dr. McClelland at han la merke til noe uvanlig etter pressekonferansen med Dr. Perry. «Når han forlot rommet, kom noen bort til ham som kanskje var en Secret Service-mann, og han sa til Dr. Perry: ‘Du må aldri si at det var et inngangs-skuddsår igjen hvis du vet hva som er bra for deg'».

  Dr. McClelland, som døde 89 år gammel i 2019, sa at han trodde at «etter all sannsynlighet var det en konspirasjon, det var mer enn én skytter», ifølge opptak utgitt av Daily Mail. Og Dr. Jones sa at «i ettertid, «hvis Oswald» var i depotet i sjette etasje, hvordan kunne han da ha blitt skutt forfra? Da måtte det være mer enn én skytter?». En annen lege, Joe Goldstrich, spurte: «Hvordan kunne et skudd bakfra skyve hodebunnen fra forsiden bakover? Bortsett fra Warren-kommisjonen, har CIA også lenge hevdet at Oswald, som ble skutt og drept bare dager senere, var den eneste skytteren.

  Andre påstander.
  Avsløringene kommer da en tidligere Secret Service-agent offentlig for første gang på 60 år tilbakeviste teorien om den «magiske kulen». Paul Landis var bare noen få meter unna Kennedy da han ble skutt og drept. Han hadde fått i oppdrag å beskytte Jackie Kennedy. I et intervju med The New York Times, publisert 9 september, husket Landis at han hørte flere skudd på Dealy Plaza i Dallas da han gikk bak Kennedys limousin, og så Kennedy falt fremover etter å ha blitt skutt. Etter attentatet husket Landis at han plukket opp en kule i nesten perfekt tilstand fra baksetet, nær der presidenten hadde sittet.
  Han tok deretter kulen til sykehuset hvor president Kennedy ble undersøkt. Han sa at han trodde at noen kunne ha stukket kulen i lommen som en suvenir.

  Landis antydet at grunnen til at etterforskerne mistenkte at en «magisk kule» traff Kennedy, er fordi kulen som Landis oppdaget senere ble funnet på båren til president Kennedy. Det var ikke før intervjuet at Landis bekreftet at det var han som fant kulen og plasserte den der, og det var ikke før i 2014 at han innså at stedet de fant kulen var annerledes enn det som ble nevnt i Warren-kommisjonen. Deretter sjekket han dette med flere tjenestemenn, men ble møtt med skepsis.

  Samme år advarte en tidligere Secret Service-kollega, Clint Hill, Landis om at han ikke skulle snakke om det han så den dagen. Hvis han gjorde det, kan det være «mange konsekvenser», husket han at Mr. Hill sa.

  Fra Zeohedge, publisert 22 november 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: JFK Assassination Doctors Break Silence, Dispute Key Government Claim.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour M. Hersh:

Netanyahu er «Walking Dead Man».

Forrige innlegg

Israel ba innbyggerne på Gaza om å flykte til Egypt:

Deretter bombet de den eneste tilgjengelige grenseovergangen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.