POSTED IN Vaksiner

Dr. Robert Malone:

Menneskeheten står overfor en 5 generasjons krigføring: «Du vet ikke hvem motstanderen din er»

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.

Menneskeheten er i krig, men ikke nødvendigvis mot Klaus Schwab fra World Economic Forum (WEF), eller Bill Gates fra Microsoft som ble kjent for «filantropi». Ifølge Dr. Robert Malone, en av oppfinnerne av mRNA (modRNA) «vaksinene», er de virkelige marionettmesterne skjult for menneskeheten, som en del av det han beskriver som 5 generasjons krigføring.

«I en ekte 5 generasjons krigføring vet du ikke hvem motstanderen din er», sier Dr. Malone. «For eksempel, hvem er dukkemesteren bak covid-krisen? Var det Klaus Schwab? Var det Fauci? Nei, de er alle surrogater. Det er noen over Schwab og disse menneskene. Du vet ikke hvem som igangsetter covid-tiltakene og påbudene, og det er det hva 5 generasjons krigføring er «.

I følge Dr. Malone ble menneskeheten nettopp utsatt for den største og mest koordinerte psykologiske krigføringskampanjen i menneskets historie, og refererte selvfølgelig til Wuhan-koronaviruset covid-19-«pandemien» og regjeringenes svar på den.

I over tre år har forskjellige ikke-statlige organisasjoner (NGOer), i samarbeid med vestlige myndigheter og farmasøytiske selskaper, presse, media og finansselskaper, utsatt – Vi Folket – for en fullskala medisinsk fascisme, som drepte millioner i prosessen.

Dr. Robert Malone

De arbeidet alle via offentlige og private partnerskap med å konstruere og slippe løs den største, mest globalt synkroniserte, psykologiske propagandaoperasjonen kjent for menneskeheten – og virkningene som vi alle kan se, har vært ødeleggende.

(Relatert: Fikk du med deg innrømmelsen i fjor høst fra Moderna at dets mRNA Wuhan coronavirus covid-19 «vaksiner» forårsaker kreft?).

Økonomisk, biologisk og informasjonskrigføring.
Med 5 generasjons krigføring er det mange våpen og fronter som globalistene bruker for å føre krig mot massene. Med covid ser det ut til å ha vært å true med en biologisk fare kombinert med en skremselsspropaganda, økonomiske trusler, en trussel mot samfunnet og til og med å bruke religion for å true folk til å underkaste seg påbud – husk: kirkene ble stengt i mange områder for å «beskytte» mennesker mot «viruset».

Da økonomien begynte å gå over ende i de tidlige dagene av «pandemien», kom det beryktede beskyttelsesteamet (PPT) som skulle hindre at økonomien gikk over stupet, via det private sentralbankkartellet til Federal Reserve, til «unnsetning» med å pumpe opp økonomien, men som drev opp inflasjonen og senere førte til store renteøkninger – dette er økonomisk krigføring i aksjon.

Så var det Big Pharma, som sto klar ved roret ved hjelp av Trump-regimet for å slippe løs Operation Warp Speed, som senere under Biden-regimet tvang titalls millioner mennesker til å bli injisert med covid-«vaksiner», ellers ville de miste jobben, utdanning og eller levebrødet.

Hovedstrømpresse og media var også der akkurat i tide for å spre en endeløs propaganda utformet for å skremme folk til å bli hjemme, ha på seg en munnbind, og få en «booster»-vaksine etter en «booster»-vaksine, alt mens de takket regjeringen og den farmasøytiske industrien for å ha brakt oss «kuren».

Og la oss ikke glemme de pågående værmanipulasjon-operasjonene som sprayer himmelen med kjemikalier, kunstige skyer og hvem vet hva annet, alt for å «avkarbonisere» planeten og redde oss alle fra «global oppvarming» og «klimaendringer.»

«Dette angrepet på menneskeheten hadde sin begynnelse i 1913», bemerket noen på X, med henvisning til året Federal Reserve ble opprettet. «Rockefellers og the Wellcome Committe laget lover, slik at enhver medisinsk intervensjon måtte skje via den farmasøytiske industrien».

Fra Natural News, publisert 4 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videoforedrag i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Dr. Robert Malone says humanity currently faces 5th generation warfare: “You don’t know who your opponent is”.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Takk til Natural News, Northern Light og derimot!
  Vi vet gjerne lite om hvem som trekker i trådene, men å få sprellemenn til å kvitre for å få en mildere dom skulle vel la seg gjøre? Erna?

  Svar
 • Otto Støver
  13 mars 2024 8:51

  Politikere er «linselus» alltid klar og villig til å stille foran kamera. Og har de gjort noe bra, så repeterer de dette hele tiden. Da kan vi vel med rimelig stor sikkerhet si at €rna ikke regner med å få ros for sin befatning med covid-panemien. Hun ba nemlig om 100 års hemmelighold på at noen skulle granske hva regjeringen visste og hva de gjorde. Et bedre bevis for at hun ikke er stolt over det hun gjorde finnes knapt

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er det en har gitt store deler av befolkningen?

Covid-vaksinen fyller ikke vaksine-kriteriene og derfor en den ingen vaksine.

Forrige innlegg

Var en av de unevnte målsettingene med koronatiltakene følgende:

Å gjøre folk til sauer?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.