POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Dr. Robert Malone:

Hverken influensa- eller covid-vaksinene har med vitenskap å gjøre. Det dreier seg å bygge et marked.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Robert Malone om vaksinene: Dette har ‘ingenting med vitenskap å gjøre’, det handler om å ‘bygge et marked’.

Robert Wallace Malone er en amerikansk lege og biokjemiker. Hans tidlige arbeid fokuserte på mRNA-teknologi, legemidler og forskning om gjenbruk av medisiner. (Fra Wkipedia)

I USA prøver de nå å lansere den såkalte covid-vaksinen, som noe du må injisere hvert år som influensa-vaksinen. Men argumentene bak årlige vaksinasjoner er løgn, hevder den amerikanske legen og vaksineforskeren Dr. Robert Malone. Han har selv arbeidet i influensavaksineselskaper, så han vet hva som faktisk blir sagt på møtene deres, sier han i et intervju med journalist Dana Loesch.

I følge Det Hvite Hus vil de fleste trenge å ta minst en covid-injeksjon per år. Influensavaksinen er også noe mange oppfordres til å ta hvert år. Men dette er en bløff, ifølge legen Robert Malone. En potensielt farlig en. – Det er løgn, og av samme grunn ønsker de nå årlige koronavaksinasjoner. Logikken bak dette er noe som kalles «Warm Base Manufacturing». De gjentatte influensadosene er for å bygge et marked, det har ingenting med vitenskap å gjøre, sier han.

I realiteten, forklarer Malone, øker dette risikoen for såkalt «antigenisk synd», som betyr at immunsystemet kan «bli fanget» av en foreldet respons på et virus, og dermed ute av stand til å ha en effektiv respons på nye infeksjoner. Immunforsvaret er dermed svekket. Dette gjelder både covid og influensa, sier han.

Det er det samme problemet vi ser med koronaviruset. Den siste influensavaksinen var bare 18 prosent effektiv. Jeg har arbeidet for flere influensavaksinefirmaer, og jeg kjenner denne virksomheten ut og inn, og dette er et forbudt tema å snakke om. Men som sagt, og dette er viktig å forstå, de bygger og driver et marked. Man tror at vi en dag vil få en veldig alvorlig influensa, fortsetter Malone og viser til spanskesyken.

Men H1N1 fra 1918 var en blanding av bakterier og virus, og i dag har vi gode antibiotika. Dette er altså et korthus som ikke tåler gransking. Hadde ikke den årlige vaksinasjonen vært videreført, ville disse ikke lenger vært nyttige, påpeker vaksineforskeren. – Derfor må man skape et kunstig marked, noe som skjer gjennom all propagandaen og hypen rundt det å vaksinere seg hvert år. Jeg har personlig sittet i møter om dette, og det er dette som skjuler seg bak dem. Ikke kjøp dette, understreker Robert Malone i intervjuet.

Fra Swebbtv, publisert 28 oktober 2022. Skrevet av swebbtv red.
Oversatt fra svensk av Northern Light, linker, Twittemeldinger og et videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Malone: Detta har ”inget med vetenskap att göra”, det handlar om att ”bygga en marknad”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Dr. Robert Malone har sikkert rett i at argumentene er løgn. Han tar likevel ikke inn over seg tanken på at dette er et globalt folkemord, med opprinnelig mål å utrydde store deler av verdens befolkning. Nå ser det heldigvis ut til at det stort sett bare er i den vestlige delen av verden folk begår servilt selvmord, av frykt for å stikke seg ut i fht. naboen..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigspropagandaen blinder oss.

Vi ser ikke kjeltringene midt blant oss.

Forrige innlegg

Når krybben er tom bites hestene.

Ukraina-krigen forener ikke lenger EU og USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.